פורום מדרסים - עמוד 37
מכון אורתופדי ברזילי להב
מכון אורתופדי ברזילי להב הוקם ע״י אשר ברזילי משנת 1962 זה מה שאנחנו עושים וכיום הוא כבר שלושה דורות של נסיון מקצועי שמועברים מדור לדור.
במכון ניתן להשיג:
מדרסים בהתאמה אישית. מדרסים לספורטאים, מדרסים לחולי סכרת, מחוכים לטיפול בעקמת בעיקר לנערות ונערים, חגורות גב, מכשירים אורתופדים, חבישות לחץ לניקוז לימפטי וגרביים אלסטיות לבעיות ורידים גם בהזמנה מיוחדת.
בין היתר תוכלו לקבל מענה מלא לבעיות אורתופדיות שיש לכם.
קישור למוצרי פארומדיקל שמתמחה בחבישות מכל הסוגים וניתן להשיג במכון
עובדים עם כל קופות החולים
לכל מי שצריך חבישה לימפתית באישור רופא ניתן לקבל החזר של עד 70% מהסכום ששולם
מדרסים במחירים מיוחדים לחברי הקופות או שהקופה תחזיר לכם תשלום
מגיעים עד הבית מאשדוד ועד חדרה.
03-6121070
-
ילדים עם מדרסים (בני נוער)נעליים תואמות לבני נוער עם מדרסים 16/12/2013 | 16:08מה נערה בת 14 יכולה לנעול כשיש לה מדרסים חצי קשיחים חצי גמישים ? חוץ מנעלי ספורט , טיולים . תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
סוגי נעליים למדרסים
להב שמואל-אורתוטיסט מומחה למדרסים 25/01/2014 | 20:09שלום וסליחה על התשובה המאוחרת, כל נעל שיש לה רפידה נשלפת. המדרסים היחידים המתאימים ליותר סוגי נעליים הם הקשיחים שמטבע הדברים תופסים פחות מקום. בהצלחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התאמת מדרס לנעל
אורתוטיסט שמואל להב 16/12/2013 | 19:24שלום, מדרסים יש להתאים לבעיה ולסוג הפעילות. מדוע הותאמו לה מדרסים חצי קשיחים?הוסף תגובה
-
סוגי נעליים למדרסים
-
מדרסיםפרנקו 27/11/2013 | 14:41שלום, יש רשת בארץ שקוראים לה FIT STEP PRO שמפרסמת מבצע למדרס ביומכאני ב299 ש"ח. האם יש כאן תרגיל מסריח? האם הגיוני שהמחיר יהיה כזה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מדרס ביו מכאני
אורתוטיסט שמואל להב 27/11/2013 | 16:45פרנקו שלום, מדרס ביו מכאני צריך להיות מחומר נוקשה מאד, פלסטי או גרפיט, בכדי שיוכל לדחוף את כף הרגל ולהתנגד למשקל ולהטיה של כפות הרגליים. בכדי לייצר מדרסים שכאלה יש צורך לקחת מידת גבס מכפות הרגליים ולצקת את החומר הקשיח על התבנית. גש לשם, בדוק שאתה תקבל מדרס קשיח ובקש את תבנית הגבס לשמירה בביתך. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרס ביו מכאני
-
ניתוחשרון 09/11/2013 | 17:07שלום רב לאחר שעברתי ניתוח סאבטלר ארטודיזס לפני חודשיים ושבוע(9 שבועות) הרופא בביקרות החליט להוריד לי את הסד גבס ולשים לי אירקסט מין מגף הליכה כזה והוא ביקש ממני שאדרוך על הרגל משום שגיד אכילס שלי ההתקצר כשהיה בסד חשוב לציין הייתי מקובע בגבס למשך 9 שבועות רציתי לשאול מבחינת הניתוח הוא אמר שהבורג בעמדה טובה ויש קיבוע טוב וניתוח מוצלח רציתי לדעת האייר קאסט מגן עלי מפני נפילות ומעידות הוא מגן על הניתוח? המגף הליכה תוצרת איירקאסט דגם fpהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הגנה מהחלקה
אורתוטיסט שמואל להב 12/11/2013 | 08:27שרון שלום, אין לדעת. תלוי בזווית הנפילה ובעוצמת המכה. ברור שההתקן נותן הגנה גדולה יותר מאשר בלעדיו.הוסף תגובה
-
לגבי הגנה של האיירקסט
שרון 10/11/2013 | 09:13שאלתי היא כזאת במידה ואני מחליקה עם הקביים אז האיירקאסט המגף הליכה מספק הגנה לניתוח?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הגנת אזור הניתוח
אורתוטיסט שמואל להב 10/11/2013 | 08:44האיירקאסט מגן על אזור מפרק הקרסול ממתיחת יתר שעלולה לקלקל את תוצאות הניתוח. אני מעריך שאת צריכה לעשות גם פיזיוטרפיה. בריאות שלמה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הגנה מהחלקה
-
נעיל ריצה עם סולייה מתקנת (לת)מאיר 10/11/2013 | 02:55שלום, קניתי לפני מספר ימים נעליים ASICS ונאמר לי שיש להם סוליה מתקנת והם מיוחדים לאנשים שיש להם פלטפוס. עכשיו העניין הוא שיש לי מדרסים מיוחדים השאלה היא האם התיון שיש בסולליה של נעל הוא מספיק טוב או שאני חייב עדיין לשים את המידרסים בנעליים למרות התיקן שיש להם.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
דם בשתן מיקרועידן 28/10/2013 | 11:53שלום, אני משרת בצבא קבע, בן 28, תחת טיפול בקומדין. אני נמצא במעקב אצל המטולוגית, שהפנתה אותי לבדיקות ביניהן בדיקת שתן, יצא בתשובה דם בשתן מיקרו 150. בעקבות כך הפנו אותי לאולטרסאונד כליות ודרכי שתן, ממה זה יכול לנבוע?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דם בשתן
אורתוטיסט שמואל להב 28/10/2013 | 12:15עידן. זו שאלה לרופא המטולוג או רופא המשפחה שלך. בריאות שלמה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דם בשתן
-
מדרסים עם הגבהה פנימיתנעם 19/10/2013 | 11:52שלום, יש לי פלטפוס בשתי כפות הרגליים ואני הולך מאז ומתמיד עם מדרסים מותאמים (כ 20 שנה). אחת ל 3-4 שנים קונה מדרסים חדשים. לפני כשבועיים הלכתי למכון ולאחר מדידה בנו לי מדרסים חדשים. אך בפעם הראשונה בחיי מעבר להגבהה הצידית (נגד קריסת הפלטפוס), הוסיפו מעין "בועה" בולטת במרכז המדרס (בין מרכז כף הרגל למפרק האצבעות) בטענה שזה מפחית לחץ מהאצבעות ובריא לרגל. לאחר 3-4 ימי הליכה עם כאבים כאילו יש לי אבנים בנעליים, חזרתי. הורידו את ה"בועה", אך הוסיפו באותו מקום, בחלק התחתון של המדרס מעין הגבהה רוחבית, שלטענתם, עושה את אותה עבודה. זה פחות מפריע מהבועה הקודמת, אך עדיין מורגש ולא כל כך נוח. האם אותה הגבהה בין מרכז כף הרגל לאצבעות היא שיטה חדשה? האם באמת נחוץ לפלטפוס?. מתלבט אם לחזור אליהם ולבקש שפשוט ישאירו את ההגבהה הצידית הקבועה של קריסת הפלטפוס ויסירו את הנושא החדש הזה. מקווה שהייתי מספיק ברור... תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה על המענה
נעם 22/10/2013 | 08:24תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פס לרוחב המדרס
אורתוטיסט שמואל להב 20/10/2013 | 11:52עדיין, באם צריך הגבהה והיא מציקה לך ניתן להנמיכה ולאחר שתתרגל אליה אפשר להגביהה מחדש בהדרגה. בריאות שלמה, שמוליקהוסף תגובה
-
והפתרון השני...?
נעם 20/10/2013 | 10:10בוקר טוב, תודה על התשובה המהירה. ומה לגבי הפיתרון החדש שעשו במקום הבועה? פס לרוחב המדרס (בחלק התחתון)? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כרית מטטרסלית (בועה במדרס)
אורתוטיסט שמואל להב 19/10/2013 | 22:18נעם שלום, כרית שכזו מוסיפים אך ורק באם יש השטחה בקשת הרוחבית, זו שהאצבעות יוצאות ממנה. תוכל לזהות זאת באם תראה שהקצה הפנימי של הקשת הרוחבית בולט והבוהן מקבלת עיוות לכוון האצבעות וכן יש עור נוקשה במרכז הקשת הרוחבית בחלקה התחתון. באם צריך כרית שכזו בקש מהמכון שיקטינו את גובה הכרית וירגילו את כף הרגל בהדרגה לגובה הנחוץ. בהצלחה, שמוליק-אורתוטיסט מומחה למדרסים, בעלי מכון אורתופדי ברזילי-להבהוסף תגובה
-
תודה על המענה
-
האם מדרסים טובים לאדם בן 70 עם בעיות ברכיים?אלה 15/10/2013 | 23:58בעיית שחיקת סחוסהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שחיקת סחוס בברכיים ומדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 19/10/2013 | 22:12רות שלום, מדרסים חשובים וטובים לשמירה על איזון הלחצים בברכיים ומדרסים לבעיות שחיקת סחוס בברכיים חייבים להיות בעלי שכבת סיליקון-שהוא בולם זעזועים לפחות בעקבים. אשמח לעזור לכם בבדיקת הלחצים ע"י מחשב הדריכה במכון שלי-הבדיקה בחינם. לתיאום: 03-6121070 בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שחיקת סחוס בברכיים ומדרסים
-
כאבים בקרסולרות 15/10/2013 | 20:50לאחר פניה לאורתופד בשל כאבים בקרסול הרגל נאמר לי כי אני סובלת PLANTAR FASCITITIS TRAUMATIC אודה לך אם תוכל להסביר לי מה פירוש האבחנה והאם עליי ללכת עם נעליים אורתופדיות או מספיק מדרסים בנעל קיימת תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בקרסול
אורתוטיסט שמואל להב 19/10/2013 | 22:08רות שלום, אני מסיק שיש לך כאבים בעצם העקב בעיקר בצעדים ראשונים של הליכה כמו לאחר קימה מהמיטה בבוקר. יש לך דלקת בגיד העיקרי המחבר את עצם העקב עם הקשת ממנה יוצאות האצבעות. מה שעלול לגרום לכאבי "דורבן". חייבים להשתמש במדרסים מותאמים במדויק לרגלך גם לאחר שהכאבים יפסיקו. נעל אורתופדית היא נעל שאני צריך לבנות לפי רגלך, את מתכוונת בוודאי לנעלי נוחות שהם לבדם לא מספיקות למצבך. בריאות שלמה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בקרסול
-
קריסה פנימית רגל שטוחהמנשה 10/10/2013 | 07:27שלום דוקטור ברגלי הימנית ישנה קריסה פנימית אשר גורמת לעיתים נדירות לכאבים בברך. לאחרונה התחלתי לרוץ כחמש קילומטר כל יום שאלתי היא האם אני חייב מדרס או שאוכל להסתפק בנעליים תומכות לקריסה פנימית בתודה מראש מנשההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
קריסה פנימית
מנשה 10/10/2013 | 15:39עזרת מאד תודה רבה שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרס נגד קריסה פנימית
אורתוטיסט שמואל להב 10/10/2013 | 14:47שלום מנשה, נעליים תומכות תפקידן לתמוך ברגל עם המדרס. קריסה פנימית עלולה להזיק לברך! בזמן ריצה יש עומס גדול מהרגיל על כף הרגל, קרי, על הברך. זו אחת הסיבות העיקריות לצורך במדרס בריצה. מקווה שעזרתי, שמוליקהוסף תגובה
-
קריסה פנימית
-
מדרסיםמדרס 07/10/2013 | 01:10האם מדרסים רגילים (מחומרים פולימרים ושעם) נהרסים במים/גשם??? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עמידות רכיבי המדרס למים
אורתוטיסט שמואל להב 07/10/2013 | 13:45לא. באם המדרס מצופה בעור אזי ישנה סכנת בלאי מואץ ברטיבות לציפוי.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עמידות רכיבי המדרס למים
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסים