פורום מדרסים - עמוד 39
מכון אורתופדי ברזילי להב
מכון אורתופדי ברזילי להב הוקם ע״י אשר ברזילי משנת 1962 זה מה שאנחנו עושים וכיום הוא כבר שלושה דורות של נסיון מקצועי שמועברים מדור לדור.
במכון ניתן להשיג:
מדרסים בהתאמה אישית. מדרסים לספורטאים, מדרסים לחולי סכרת, מחוכים לטיפול בעקמת בעיקר לנערות ונערים, חגורות גב, מכשירים אורתופדים, חבישות לחץ לניקוז לימפטי וגרביים אלסטיות לבעיות ורידים גם בהזמנה מיוחדת.
בין היתר תוכלו לקבל מענה מלא לבעיות אורתופדיות שיש לכם.
קישור למוצרי פארומדיקל שמתמחה בחבישות מכל הסוגים וניתן להשיג במכון
עובדים עם כל קופות החולים
לכל מי שצריך חבישה לימפתית באישור רופא ניתן לקבל החזר של עד 70% מהסכום ששולם
מדרסים במחירים מיוחדים לחברי הקופות או שהקופה תחזיר לכם תשלום
מגיעים עד הבית מאשדוד ועד חדרה.
03-6121070
-
האם יש מידרסים שמתקנים בוהן קלובה (עצם בולטת)?אזרחית 08/05/2013 | 19:25סובלת מבוהן קלובה (לא בולטת מדי, אבל כואבת לפעמים). יש חברות שמפרסמות הבטחות לתיקון - מידרס שיבטיח יציבה נכונה ויחזיר את העצם למקום. האם צריך להאמין להבטחות האלה? האם יש דרך שמרנית (לא ניתוח) לתקן את העיוות? או שמומלץ רק ללכת בנעליים נוחות כדי לא להחמיר את המצב?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בוהן קלובה - הלוקס וולגוס
אורתוטיסט שמואל להב 08/05/2013 | 22:54שלום, אין דרך לתיקון! תמיד תהייה החמרה!! ניתן להקל ולהוריד כאבים דרך מדרסים מיוחדים. אך אי אפשר לתקן. מומלץ ללכת בנעליים רחבות - לפחות רוחב WIDE או 2E ולהשתמש במדרסים נכונים. המדרסים יכולים להרחיק את הכאבים ולהאט את קצב השינוי לרעה אך לא יכולים לתקן! רצוי שתעמדי על מחשב בדיקת לחצי כפות רגליים ולפיו ניתן להבין היכן הלחצים ולטפל בהם וכמו כן דרך אבחון המחשב ניתן לראות באם יש איזון ובאם מרכז הכובד של הגוף ממוקם נכון. מדרסים טובים יטפלו בשתי הקשתות בכפות הרגליים , האורכית ומטטרסלית. אצלנו תוכלי להבדק , ללא תשלום, במחשב הדריכה. לתאום: 03-6121070. בהצלחה, להב שמואל-אורתוטיסט מומחה למדרסים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בוהן קלובה - הלוקס וולגוס
-
התאמת מדרסיםאוהבת את הקיץ 09/04/2013 | 15:06אני הייתי צריכה להתאים מדרסים, הלכתי, שילמתי הון תועפות ולאחר חודש הן נשחקו. זרקתי אותן. כעת אני הייתי רוצה לדעת, לקראת הקיץ, האם יש מדרסים גם לסנדלים או שזה שונה מנעל סגורה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מדרסים לסנדלים
אורתוטיסט שמואל להב 09/04/2013 | 23:13שלום, כן, יש מדרסים מיוחדים לסנדלים. המדרסים עשויים מחומר דק וקשוח כך שהם לא בולטים למראה. בהצלחה, להב שמואל, אורתוטיסט מומחה למדרסיםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרסים לסנדלים
-
מה יותר טוב התאמה למדרס ע"י גבס או בשיטה ממחושבת{לייזר} לפלטפוס קשה!! זקוק לתשובה בדחיפותתומר 06/04/2013 | 22:38שלום,קבלתי הפנייה מרופא אורטופד לעשות מדרס ביו מכאני לפלטפוס קשה גמיש איני יודע במה לבחור א.בשיטת יציקת הגבס. ב. בשיטה הממחושבת לייזר באם תוכל לענות לי על השאלה בדחיפות!!!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שיטת לקיחת מידה למדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 09/04/2013 | 23:10שיטת יציקת הגבס מדוייקת יותר ונותנת אפשרות שינוי כל שהוא במדרסים בעת הצורך. בהצלחה, להב שמואל-אורתוטיסט מומחה למדרסיםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שיטת לקיחת מידה למדרסים
-
פלטפוסראלי 19/03/2013 | 15:59גם למי שיש פלטפוס צריכים להכין מדרסים? למה בעצם? אשמח להסבר. תודה, ראליהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
פלטפוס ומדרסים?
אורתוטיסט שמואל להב 19/03/2013 | 19:03ראלי שלום, פלטפוס, כשמו הוא: פלטה-משטח ישר, שטוח ו.. פוס-כף רגל. כלאמר: כף רגל שטוחה. בפלטפוס ישנה נפילה של כל העצמות הבונות את הקשת האורכית בכף הרגל. כתוצאה מנפילת העצמות מופיעה עור נוקשה במרכז ובתחתית כף הרגל וכן מפרק הקרסול מקבל הטייה מאד גדולה שמותחת גידים וע"י כך מכאיבה כמו כן מופיעים כוחות צידיים בברך-מהצד החיצוני פנימה, מה שגורם למתיחת גידים בצד הפנימי של הברך ושחיקת סחוס בצד החיצוני של מפרק הברך. בנוסף, ישנם התכווצויות בשריר השוק, עייפות מוגברת בשל התאמצות השרירים וכאבי גב. אני מקווה שתשובה זו עוזרת להבין שמדרס שנבנה במדוייק ונכון לרגל שכזו מקל מאד על הכאבים ושומר להרחקת הבעיות העתידיות. חג שמח, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פלטפוס ומדרסים?
-
דורבןשאול 05/03/2013 | 22:07ערב טוב, בן 50, התחיל לי דורבן בעקב. המליצו לי על מדרסים בהתאמה אישית. האם זה משהו שיכול להקל / לעכב את התפתחות הדורבן או שיש לך המלצה אחרת?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מדרסים ודורבן
אורתוטיסט שמואל להב 06/03/2013 | 08:31שאול שלום, דורבן הוא התפתחות של לחץ חזק ומתיחה חזקה של הגידים בכף הרגל. הלחצים החזקים הם תוצאה של מבנה כף הרגל-קרוב לודאי שהקשת האורכית ברגליך גבוהה מאד ונוקשה. מדרסים נכונים ומותאמים מאזנים את כף הרגל, משנים את נקודות הלחץ וגורמים להורדת הלחץ והמתח בכף הרגל. עשה את המדרסים רק במכון שיש בו תעודת אורטוטיסט של משרד הבריאות ומקום שיש לו נסיון. אנו נוהגים להעמיד את המטופל על מכשיר דריכה ממוחשב בכדי לעמוד על נקודות הלחץ ומרכז הכובד של הגוף ורק לאחר מכן לוקחים מידות גבס מכף הרגל. תפקיד המדרס להוריד את הכאבים ולעקב את התפתחות הדורבן כמו גם להאט את קצב השינוי במבנה הגרמי של כף הרגל.(ולשמור לדוגמה על הברכיים) בהצלחה, שמוליק-אורתוטיסט מומחה למדרסים ביאליק 79 פינת זבוטינסקי ברמת גן.03-6121070הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרסים ודורבן
-
מדרסיםדודי 18/02/2013 | 17:24אני עושה הרבה ספורט בזמן האחרון. יש לי קריסה של קשת הרגל. האם יש הבדל בין נעלי ספורט לריצה ובין נעלי ספורט לרכיבה על אופניים? אפשר להשתמש באותן נעליים?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
ההבדל בין נעל לריצה לנעל לרכיבה
אורתוטיסט שמואל להב 24/02/2013 | 17:39דודי שלום, יש הבדל גדול. באם אתה לא רץ-השתמש בנעלי הליכה ולא ריצה. נעל ריצה בנוייה מחומרי דיפון נוקשים שיעמדו בלחץ של כף הרגל (להזכירך, משקל הגוף כפול 5 עד כפול 12-תלוי במהירותך), אלו נעליים שמאד לא נוחות בהליכה מפני שהם בנויות לעומסי ריצה. נעל רכיבה לא בנוייה ללחצי הריצה. לדעתי, באם יש לך קריסה אתה צריך מדרסים וכמי שרץ אתה חייב שהמדרסים יעמדו בעומסי הריצה אך יהיו בעלי בולמי זעזועים כאלה ששומרים על מפרק הברל ועל עמוד השדרה. בהצלחה, וחג שמח, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ההבדל בין נעל לריצה לנעל לרכיבה
-
האם המדרס מותאם אישית או לא?דור 13/02/2013 | 08:27איך אפשר לדעת אם מדרס שקיבלתי מותאם אישית או איזה מדרס מוכן? אם קיבלתי אותו חתוך כבר לפי צורה מראש?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
אי התאמה
אורתוטיסט שמואל להב 15/02/2013 | 13:57דור, לצערי אין חוק. לאחר מספר נסיונות אני נוהג "להרים ידיים" ועושה מדרס חדש. זה קורה לעיתים. המקום שעשה לך את המדרס צריך להבין שבאם לא תהייה מרוצה ממנו לא תגיע אליו שוב, ולו רק מסיבה זו הוא צריך לחשוב "מחוץ לקופסא", שלא לדבר על הזמן המבוזבז שלך וגם שלו על התיקונים. שוב, תיקונים והתאמות יש צורך לעשות מידי פעם, זה בסדר, מדובר בגוף של אדם, בדינמיות ובתנועה. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
אם המדרס לא מתאים
דור 14/02/2013 | 21:22מה קורה אם המדרס לא מתאים לרגל גם אחרי הרבה התאמות? זה כבר תלוי ממי שקניתי ממנו הוא שיש חוק לגבי הדברהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התאמת המדרס לכף הרגל
אורתוטיסט שמואל להב 13/02/2013 | 21:25לצערי לא איש בשורה אני, לא תוכל לדעת. אתה חייב להאמין למכון בו אתה מזמין את המדרס. תוכל לבקש את תבנית הגבס של כף רגלך לפיה נבנה המדרס. אם כי לעיתים הוא נשבר בתהליך הייצור (הוא מוכנס למכונת ואקום שם מופעל עליו לחץ מאד חזק). באם המדרס מוכן תוך זמן קצר-קרוב לודאי שהוא מוכן. תהליך הייצור הוא : לקיחת מידה, יציקת גבס לתבנית, עיבוד הגבס בהתאם לצורך, יציקת/הנחת חומרי הגלם, לאחר שחוממו בתנור מיוחד, על התבנית והכנסה למכשיר הואקום, הוצאת גלם המדרס ממכשיר הואקום וגזירת עודפי המדרס, עיבוד והוספת תוספות מיוחדות וגמר המדרס. רק לאחר מכן מסירתו ללקוח תוך התאמה סופית. כפי שאתה מבין תהליך הייצור ארוך. בריאות, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אי התאמה
-
פרוטזת bebionic 3מנחם 06/02/2013 | 22:15אשמח לקבל מידע בנוגע לפרוטזה הנ"ל! בתודה מראש...הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
פרוטזת כף יד
אורתוטיסט שמואל להב 07/02/2013 | 20:49ניתן להשיגה ב"אשד" בתל השומר בהצלחההוסף תגובה
-
פרוטזה bebionic 3
מנחם 07/02/2013 | 08:17ושוב תודה על התגובה, אבל המידע הזה הינו מידע בסיסי, אני מעוניין במידע מעשי, כגון איפה/אם יש להשיג את זה כאן בארץ?הוסף תגובה
-
תודה רבה על התגובה המהירה!
מנחם 07/02/2013 | 08:10.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פרוטזה ליד
אורתוטיסט שמואל להב 06/02/2013 | 23:59מנחם שלום, הפורום הזה מיועד למדרסים, אך מכוון ששאלת, זו פרוטזת כף יד מהמתקדמות ביותר וחדשנית שעובדת על פי פולסים המגיעים משני שרירים באזור המרפק. ניתן לתפוס איתה ביצה בעדינות ואף להקליד עם אצבע במחשב. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פרוטזת כף יד
-
דורבןשרון 31/01/2013 | 09:48אני סובלת מדורבנים ברגליים ו/או דלקת ברצועות בצד החלק הפנימי של כף הרגל,כבר כ 5 חודשים.עשיתי מדרסים שנתנו הקלה בהתחלה ושוב חזרו הכאבים ,חעיתים ממש לא יכולה לדרוך על הרגל.מה עושים?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הטיפול בדורבן
אורתוטיסט שמואל להב 31/01/2013 | 17:09שלום שרון, גשי לבונה המדרסים. קרוב לודאי שהוא צריך להוסיף לתמיכה בקשת האורכית ששקעה בעקבות השימוש. כדאי לעשות מתיחות לגיד אכילס, גשי לפיזיוטרפיה בקופ"ח שילמדו אותך אך מותחים את האזור. בהצלחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הטיפול בדורבן
-
בולמי זעזועים בנעלייםחלי 11/09/2012 | 15:42שלום רב, האם מדרסים מבטלים את בולמי הזעזועים של הנעליים? האם הם גורמים לתלות ובעיות במרחב?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
בולמי זעזועים
שלום וברכה 31/01/2013 | 12:01תודה רבה ושיהיה לך ברכה והצלחה !!!הוסף תגובה
-
בולמי זעזועים
שלום וברכה 31/01/2013 | 11:58תודה רבה ושיהיה לך ברכה והצלחה !!!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בולם זעזועים השומר על הרגל
אורתוטיסט שמואל להב 28/01/2013 | 21:14כן, בולם הזעזועים עשוי מחומר רך - בכדי שיהיה משכך ובולם - וכשאתה מפעיל עליו כלוח גדול או משקל גדול אתה דוחס אותו. יכול להיות, לא בטוח, שבאם תקנה נעליים יותר טובות הבולם יחזיק מעמד יותר.הוסף תגובה
-
בולמי זעזועים
שלום וברכה 28/01/2013 | 00:20שלום וברכה המשקל שלי הוא 100 קילו אני מטר 70 ואני בגיל 20 ויש לי פלטפוס התחילו ליהיות לי כאבים בסכוס של הרגלים הרופה אמר שאני צריך להחליף את הנעליים בגלל שבולמי הזעזועים נהרסו אז השאלה היא האם הבולמים יכולים לההרס ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרסים ובולים זעזועים
אורתוטיסט שמואל להב 11/09/2012 | 17:30חלי שלום, המדרסים לא מבטלים את בולמי הזעזועים בנעליים! בולמי זעזועים חשובים מאד להגנה על המפרקים בגוף ולכן עדיף בולמי זעזועים בנעליים וגם במדרסים. כן, המדרסים גורמים לתלות, אך זאת מהסיבה שהרגל זקוקה לתמיכה אותה המדרס מספק. מדרס לא גורם לבעיות בנפח הפנימי של הנעל בתנאי שמוציאים את הרפידה המקורית מהנעל ובאם כף הרגל רחבה יש צורך בנעליים בעלות רוחב גדול מהרגיל, שאם לא כן הנעל עלולה לעוות את החלק הקידמי של כף הרגל. שנה טוב ובהירה, שמוליקהוסף תגובה
-
בולמי זעזועים
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
- בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
-
מונחים קשורים
- אליקסיר
- אלימות
- חוליית אטלס
- אינטרפרון
- איזוטופ
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסים