פורום טיפול בכאב - עמוד 4
-
כאב בחזה בצד ימיןרוקי 02/04/2013 | 19:34שלום ד״ר אני סובל מכאב הזוי(כמה חודשים טובים) בצד ימין של החזה , זה כואב כל שעות היום . לעיתים זה נרגע ומיד ממשיך -די מטריד . אני 174 על 65 ק״ ג ללא מחלות ושאר ירקות , מעשן לשעבר , כבר בהפסקה מעל לשנה . ביקרתי את רופאת המשפחה ולאחר בדיקות נאמר לי שיתכן וכי אחד משרירי החזה שכואבים. לציין שאין זה מפריע לי בלילה , רק שקם מהמיטה זה מתחיל להדלק . מה אתה מייעץ לי לעשות במצב כזה ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה
מר גבעון פלד 24/05/2024 | 11:47אני מתאר לעצמי שאת/ה מקשרים כבר את הלחץ והחרדה לסימפומים הפיזיים. ראשית תמיד כדאי לשלול בעיות לבביות וזה בבדיקת רופא. הדבר הכי טוב שאני יכול להמליץ זה ללמוד כמה טכניקות נשימה שירגיעו ולהבין אבל באמת להפנים כי זה תלוי חרדה. מעבר לזאת פעילות פיזית מתונה יכולה להועיל.הוסף תגובה
-
כאבים בחזה
Ora 24/05/2024 | 10:56היי התחלתי טיפול תרופתי נגד חרדות לפני כשלושה שבועות ואני לוקחת כדורים להרגעה לפני שינה ותוך כדי אני לומדת לפסיכומטרי בעקבות הלחץ התחלתי לקחת, מאז ישלי כאבים בחזה שמעירים אותי בלילה ועשיתי בדיקות והכל תקין, מה אתה מייעץ לעשות בדבר כזה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה בצד ימין
מר גבעון פלד 04/04/2024 | 09:50אשמח למידע נוסף בבקשה. האם את פעילה גופנית? אם כן האם יד כאב בעת פעילות? האם עברת תאונות, נפילות או שברים מתישהוא במהלך החיים? האם את חיה בעומס או לחץ? האם יד בעיה רפואית כעת או בעבר?הוסף תגובה
-
כאבים בחזה בצד ימין
111 03/04/2024 | 14:19גם כשאני שוכבת על הבטן זה כואב לי יותרהוסף תגובה
-
כאבי חזה בצד ימין
111 03/04/2024 | 14:11היי אני בת 26 מעשנת ויש לי כאבים בחזה בצד ימין דקירות כאלה כבר כל הילדות (גם לפני שהתחלתי לעשן) עשו בדיקת אקו לב וצילומים ולא ראו שום דבר מה אתה מייעץ לי לעשות ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה
מר גבעון פלד 23/09/2022 | 12:44עניתי להרבה גולשים בקשר לזה. יש מספרי נקודות טריגר בעיקר בשריר הסקלני שמייצרים כאב בחזה וביד, דמוי בעיה לבבית. חשוב תמיד לבצע בדיקות לשלול בעיה לבבית ולגשת לאבחון וטיפול אצל מטפלים שהוכשרו לטיפול זה.הוסף תגובה
-
כאבים בחזה
הי 23/09/2022 | 12:27אשמח אם תשתף אותי מה נאמר לך אני סובלת למעלה משבוע בכאבים בחזה בצד ימין ללא מחלות רקע לפי בדיקות א.ק ג+ מאמץ+ אקו הלב תקין הכאב ממש מציקהוסף תגובה
-
כאבים בחזה מצד ימין
ח.ד 16/05/2022 | 18:38צהרים יש לי כאבים כמו דקירות בחזה בצד ימין, ולפעמים אני עושה כרפס מרגישה לחץ גם מנגה. מה יכול להיות אשמח לשמוע ד"רהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה
מר גבעון פלד 12/01/2022 | 11:52מציע על פי המעט שציינת לגשת לביקורת רפואית פיזית עם המלצה חמה לבדיקה במאמץ.הוסף תגובה
-
כאבים בחזה
אנונימית 11/01/2022 | 02:00היי, אני סובלת כבר כמה ימים מכאבים בחזה בעיקר באמצע החזה, לא מרגישה התכווצויות או כאב חד פשוט כאב סטטי כזה כשאני לוחצת על האזור באמצע החזה, אני מרגישה את הכאב גם כשאני מעשנת אני מרגישה כאב וכיאילו לא עובר חלק.. מציינת שאני מעשנת כעשור בערך, ולא מעט אבל אף פעם לא הרגשתי כאב כזה *לא מתאמנת *בת 27 מה יכול לגרום לכאב?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה ימין
מר גבעון פלד 28/11/2021 | 18:31האם יש לך כאבים בחזה בעת פעילות מתונה? האם יש בעיות רקע?הוסף תגובה
-
כאב בחזה ימין
אודלי 28/11/2021 | 17:20תוכלי לשתף במה אובחנת בסוף אם בכלל? אני מרגישה אותו הדבר ומתרוצצת ביו רופאים ללא אבחנה...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה
מר גבעון פלד 19/09/2021 | 23:12האם יש כאב שמתגבר בעת פעילות מתונה? כמו עלית שתי קומות במדרגות?הוסף תגובה
-
כאבים בחזה
1234 17/09/2021 | 17:48אני רוצה לשאול אותך משהו אם יש מיוקרדיטיס חייב שיהיה גם חום? כי ישלי כאבים דוקרניים בחזה ואני גם עשיתי את חיסון הקורונה לא מזמןהוסף תגובה
-
כאבים בצד של חזה ימין
אני 08/05/2020 | 08:17היי, כואב לי בצד ימין של החזה ללא הרגשת נימול בעוד מקום בגוף רק בחזה מצד שמאל בצד למטה, בכל נשימה שלוקחת אני מרגישה כמו חור שמזכיר לי קיומו. אני מעשנת, עושה פעילות ספורטיבית מרגישה טובה רב הזמן, ללא מחלות משפחתיות עשיתי צילום רנטגן , לא הבחינו בדברהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב רנדומלי בעיניים, מפרק הלסת והקודקוד
מר גבעון פלד 20/02/2019 | 06:56הכאב שאתה מתאר מתאים במדוייק לטריגרים פעילים בשריר הנקרא מפנה הצוואר, s.c.m. צריך לבצע איבחון וטיפול אך על פי התאור הקצר שלך כנראה שטיפול של טריגר פוינט נקודתי יפתור לך את הבעיההוסף תגובה
-
אשמח אם תעזור לי
מיכאל 19/02/2019 | 15:13יש לי את כל הכאבים שרשמת חוץ מכאב רנדומלי בעיניים ובמפרק הלסת ובקצה הקודוד. אשמח אם תיתן לי מענההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סמפטומים באזור חזה שמאל
מר גבעון פלד 18/02/2019 | 14:56לאור כל הבדיקות שתיארת כנראה שמקור הכאב שרירי ולכן הייתי ממליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול אצל מטפל מתחום השיקום האורטופדי.הוסף תגובה
-
עיקצוצים בחזה בצד ימין של החזה, בצד ליד הזרוע ותחת בית השחי
מלינדה 18/02/2019 | 10:19אני מרגישה עקצוצים חזקים ובלתי נסבלים,בחזה בצד ימין בצד מתחת לבית השחי בצד שמאל מרגישה ששורף לי במקום עשיתי בדיקות אקג, ממוגרפיה, ולא יודעת להצביע מאיפה הכאבים סובלת גם מכאבי גב חזקים בלילה לא מצליחה לישון,מתעוררת בלילה, יד ימין נרדמת, מה הייתה מציע לעשות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצד ימין
מר גבעון פלד 28/02/2018 | 19:24ראה תגובה קודמתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצד ימין
מר גבעון פלד 28/02/2018 | 19:23חלק גדול מכאב ממקור לא ידוע כמו שזה נשמע אצלך, מאחר וקרע בגיד לא מבסיר כאב כזה, מקורו ברקמות רכות. מערכות רקמה רכה ובתוכם מערכות השרירים מתפקדות גם כמערכות הגנה וננעלות על ידי נקודות טריגר העלולות לייצר כאבים "מוקרנים". ממליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול מתחום השיקום אורטופדי אצל מטפלים שהוכשרו לכך.הוסף תגובה
-
כאב בצד ימין
ג.ל. 28/02/2018 | 14:10מה שאתה שאלת זה מה שיש לי כרגע,מה צריך לעשות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה
מר גבעון פלד 20/02/2018 | 21:16ומה היו תוצאות הבדיקות ?הוסף תגובה
-
כאבים בחזה
מיכל 20/02/2018 | 19:08אני בת 30 לפני כחודש התחיל לי כאבים/דקירות הזויות בחזה בצד שמאל... שמקרין גם לגב. כאבים ברגע שאני נושמת נשימה עמוקה, מתעטשת, מפהקת וכו.. הייתי פשוט מתקפלת כדי שיכאב הכי פחות... עכשיו מרגישה שזה עבר לי לצד ימין.. הבעיה שזה כאב שהוא תמידי.. כל הזמן.. הפנו אותי לבדיקת מאמץ, אקו לב , וצילום חזה מה עושים?הוסף תגובה
-
כאב בצד ימין בחזה וביד
אורי אבירם 09/01/2018 | 13:15שלום דוקטור אני בן 28 סובל מכאבים בחזה בצד ימין ובכתף ימין מסתבר שיש לי גם קרע בגיד בכתף כמעט חצי ס"מ לאחר בדיקה שעברתי והיד נרדמת לי בזמן שינה אני מרגיש נימול ומתעורר מהכאבים טופלתי ע"י טרמדקס 300 ופירקוסט 5 אני משתדל כמה שפחות לגית בהם כי אני מרגיש מסומם וזה גם מונע ממני לעבוד וכמובן לעלות על ההגה עברתי קרוב ל9 טיפולים בשנה של מיפוי MRI וסיטי וכל זה לאחר תאונת דרכים שעברתי לפני שנתיים זה מקרין לי לכל צד ימין כולל גב תחתון ולאורך כל הרגל עד לאצבעות מה אני יכול לעשות? רק דוחפים לי כדורים ומסממים אותי יש פיתרון לבעיה?!הוסף תגובה
-
פניה למר גבעון פלד
שש 03/12/2017 | 12:03אם אני מרגישה את כל התסמינים שציינתה, מה זה אומר?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה
מר גבעון פלד 18/11/2017 | 17:30תמיד נכון ורצוי לבצע בדיקות אם תקופתיות ואם ספציפיות בעת הופעת כאב לשלול בעיות חמורות. זו הסיבה שאני תמיד ממליץ על זה למרות שבאותה נשימה אני אציין כי מרבית כאבי הגוף מקורם במערכת שרירית בה ניתן לטפל באמצעות השיקום האורטופדי. אז.... כן, ממליץ לפנות לרופא שלך וגם לבצע איבחון וטיפול במערכות הרקמה הרכה.הוסף תגובה
-
כאב בחזה ימים
אני 17/11/2017 | 20:37שלום! באם רוב מה שציינת לעיל אכן דברים שאני סובלת מהם, יש מה לפנות לרופא משפחה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה
מר גבעון פלד 23/12/2016 | 10:32הכאב כנראה מקורו אכן בשריר, יכול להיות שריר חזה ואף שריר גב עליון. ניתן לאתרו ולטפל ביעילות באמצעות טריגר פוינט.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה
מר גבעון פלד 23/12/2016 | 10:30שסביר להנח בהאם לזה כ מדובר על הנעלות של נקודות טריגר במספר שרירי חזה עליון וצוואר וניתן לטפל בזאת באמצכות טיפול הנקרא שיקום אורטופדיהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים
מר גבעון פלד 23/12/2016 | 10:27בהתאם לגילך לא הייתי מסתפק בהמלצת פורום. הייתי ניגש לבדיקה גופנית פיזית אצל רופא המשפחה שלך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה בצד ימין
מר גבעון פלד 23/12/2016 | 10:26שני דברים הייתי ממליץ לך: הראשון לשלול בעיות לבביות ואחרות אצל הרופא שלך, למרות שציינת כי הכאב הוא כבר זמן רב. השני הוא לגשת לאיבחון וטיפול אצל מטפל מתחום הטריגר פוינט טראפי. הטיפול נעשה על נקודות טריגר שהן נקודות עצביות ,המצויות על רקמת החיבור של השריר ועלולות לייצר כאבים מתמשכים ורנדומליים כפי שאתה מתאר.הוסף תגובה
-
כואב לי בחזה בצד ימין
שירה 22/12/2016 | 15:33לי יש גם כאבים בחזה בצד ימין ונתפסה לי השכמה הימנית וכואב לי כשאני נושמתהוסף תגובה
-
כאב החזה
שחקן 12 09/06/2016 | 22:32אם התשובה לכל מה ששאלת פה היא כן, מה אז אתה מאבחן? כי זה מה שקורה לי.. אבל הלחץ הוא רק בזמן ריצההוסף תגובה
-
כאבים. בצד ימין בחזה
תומר 25/02/2016 | 11:15אני בן 15 וחצי ויש לי. כאבים. בצד ימין זה התחיל פתאום לכאוב ולעתים יש לי כאבים בצוואר ובגב מה עושיםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצד ימין של החזה
מר גבעון פלד 14/12/2014 | 08:34ראשית תמיד נכון לבצע בדיקות כלליות כפי שציינת ואולי אפילו לקבל חוות דעת נוספת מרופא. מעבר לכך במרבית המקרים הבעיה שאתה מתאר מקורה בסט שרירים דווקא צוואריים במקרינים כאב לאזורים שאתה מתאר ולכן לרוב בעת מנוחה לא תהיה בעיה. ניתן לטיפול באמצעות טריגר פוינט טראפי או שיקום אורטופדי.הוסף תגובה
-
תודה רבה בוקר טוב ויום מוצלח
שרון 14/12/2014 | 06:40תודה רבה ובוקר טוב ומוצלחהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה ושרירי גופינו
מר גבעון פלד 14/12/2014 | 06:37מה שזה אומר שיש מספר נקודות טריגר פעילות בשרירי צוואר וחזה עליון המייצרים את הימפטומים הללו ואינם מוקלים על ידי מנוחה, עיסוי או תרופות אלא על ידי טיפולי בלחץ איסכמי שכמעט אינו כואב והינו ידני לחלוטין ללא כל התערבות כירורגית. הטיפול נקרא שיקום אורטופדי.הוסף תגובה
-
כל מה שכתבת לי כן מה זה אומר?
שרון 13/12/2014 | 12:56אני בן 35 בזמן האחרון כל הזמן דקירות בחזה בצד ימין והעורף שלי כואב היד נרדמת יד ימין כאב בעיניים בקיצור מה שכתבתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי חזה
מר גבעון פלד 18/07/2013 | 06:46הייתי ממליץ לך לגשת לטיפול של טריגר פוינט.הוסף תגובה
-
כאבי חזה
דניאל 18/07/2013 | 01:25גם לי זה ככה בצד ימים אני צריך לעשות טריגר פוינט?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה
מר גבעון פלד 16/06/2013 | 13:14כפי שציינתי באם ביצעת בדיקות כפי שציינת והכל תקין ניתן לטפל במספר קליניקות בארץ בשיטה האמורה. צרי עימי קשר למייל givonpeled@gmail.com וצייני מהיכן את בארץ ואמליץ לך להיכן לפנותהוסף תגובה
-
בהמשך לשיחתכם לגבי כאב בחזה בצד ימין
הילה 16/06/2013 | 12:36שלום רב מר גבעון פלד, גם אני סובלת מכאב בצד ימין של החזה וקראתי את תשובתך וכמעט כל התסמינים שרשמת קיימים אצלי. אני באמת קמה לעיתים בלילה עם יד רדומה, יש לי כאבי גב וצוואר כמעט בכל בוקר, ישנו כאב בעין שמאל שגורם לי לדמוע למספר רגעים ואז נעלם ויש כאבים במפרק הלסת (הלכתי לרופא שיניים והוא אמר שהכל בסדר) מה עליי לעשות? אשמח לתגובתך, תודה =]הוסף תגובה
-
כאב בחזה
רוקי 03/04/2013 | 08:18תודה על המידע :)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב לא מוסבר בחזה
מר גבעון פלד 02/04/2013 | 23:39הכאב כנראה מקורו אכן בשריר, יכול להיות שריר חזה ואף שריר גב עליון. ניתן לאתרו ולטפל ביעילות באמצעות טריגר פוינט.הוסף תגובה
-
כאב בחזה צד ימין
רוקי 02/04/2013 | 20:17תודה על המענה :) התשובה היא לא , הכאב נמצא באותו מקום בצד י מין של החזה ( מעט למטה ) , יתכן והכאב שינה מיקום אך תמיד היה בצד ימין של החזה . - לא מקרין ליד או לזרוע - היד איננה רדומה -הצוואר והגב אינם תפוסים - וגם העיניים והלסת לא קשוריםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה
מר גבעון פלד 02/04/2013 | 20:05כדי למקד את העניין אשמח למספר נתונים: האם יש כאב שמקרין גם ליד ימין או לזרוע בכלל האם אתה קם לעיתים עם יד רדומה האם יש תחושת נימול ביד ימין האם יש תחושת תפיסות בצוואר בכלל או בגב עליון האם יש כאב רנדומלי בעיניים או במפרק הלסת או בקצה הקודקוד אשמח למקד ולתת לך מענה לאחר הבהרות אלוהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה
-
פענוח mriאורן 12/05/2024 | 19:28שלום סובל מכאבי גב ורגל אשמח לעזרה בפיענוח הבדיקה במילים פשוטות. :L3-L4 בלט דיסקלי קל עם היפרטרופיה פצטרית ללא הצרויות מיוחדות, ללא שינוי משמעותי. :L4-L5 מזוהה בלט דיסקלי קל ללא הצרויות מיוחדות, בנוסף מזוהים שני בקעי דיסק קטנים, האחד פורמינלי אקסטרה פורמינלי מימין מזוהה גם בבדיקה הקודמת, בבדיקה הנוכחית משיק ולוחץ קלות ביותר על מוצא השורש 4L מהפורמינה. הבקע הקטן הנוסף במיקום סוב-ארטיקולרי מימין שמשיק לשורש של 5L ברצס הימני, בבדיקה הקודמת הבקע הסוב-ארטיקולרי היה גדול יותר וגלש כלפי מטה לאורך הרצס מימין עם לחץ שהיה משמעותי יותר על שורש 5L, כעת מרבית הבקע נספג. :L5-S1 בלט דיסקלי ללא הצרות ספינאלית וללא הצרויות בולטות של הפורמינות הנויראליות. לסיכום: שינויים דיסקוגניי םקלים כמתואר, לא מזוהה הצרות ספינאלית, שינויים באינטרוול בגובה 5L4-L כמפורט. תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
פענוח mri
מר גבעון פלד 13/05/2024 | 15:03זה אומר שיש לך: בחוליות L3-4 בלט דיסק שלו שונה משמעותית מהצילום הקודם שלך בחוליות L4-5 בלט דיסק וכן בקעי דיסק שלעומת הצילום הקודם משיקים למוצא השורשים. בחוליות L5-S1 בלט דיסק. בדגול שינויים בדיסקים בחוליות גב תחתון ללא שינוי דרמטי לצילום הקודם. האם אתה חווה כאבים?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פענוח mri
-
כאבים בצד ימין מתחת לשדאורית 07/05/2014 | 22:10הי יש לי כאבים בצד ימין ממש מתחת לשד, יש לי כמו בליטה קטנה כשאני מותחת את יד ימין למעלה , מרגישים אותו יותר, בנוסף זה כואב לי רוב היום אבל כאב נסבל. אשמח לדעת אם תוכל לתת לי כיוון מה זה יכול להיות. תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בצלעות מי תחת לחזה בצד ימין
מר גבעון פלד 05/05/2024 | 10:13רוב הסיכויים שכן. בהתאם לבדיקת רופא אני יכול לציין כי כאב כבד מפעיל לחץ ומשתמש במערכות שריר ורקמה רכה באגרסיביות יתרה ועלול להשאיר כאב לאורך זמן. ניתן להקל בטיפול של איזון רקמות רכות או קינזיוטייפ וגם ניתן לתת לזה זמן ורוב הסיכוים שיעבור לבד.הוסף תגובה
-
רוני 04/05/2024 | 20:19שלום שמי רונן עברתי עד לפני כמה ימים דלקת ריאות עם שיעול וקוצר נשימה במקור אני אסמתי תודה לאל הכול עבר הייתי במעקב אצל הרופא ובדק ואמר שהכול בסדר הכאבים בצד ימין עדין ממשיכים השאלה אם זה שייך לשיעול הכבד שעברתיהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצד ימין מתחת לחזה
מר גבעון פלד 07/04/2024 | 09:16השאלה לא ברורההוסף תגובה
-
כאבים בצד ימין מתחת לחזה
לא ברור לי למה הכונה 05/04/2024 | 17:42מה הספטוממיםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצלעות המתגבר במתיחה
מר גבעון פלד 08/05/2014 | 22:18סביר להניח כי זה מבוסס על מערך הרקמה הרכה. שרירים ורקמת חיבור. ניתן לטפל בזאת באמצעות טיפולי הטריגר פוינט טראפי או השיקום האורטופדי.הוסף תגובה
-
כאב בצלעות מתחת לשד ימין
אורית 08/05/2014 | 12:34לא ,אבל כשאני מתמתחת אז זה כואב לי יותר.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצלעות מתחת לשד ימין
מר גבעון פלד 08/05/2014 | 12:31יכול להיות מספר דברים אך ממה שאת מתארת זה נשמע לי או כסדק קל באחת הצלעות או שרירים בין צלעיים עם טונוס שריר גבוה. האם בנשימה עמוקה יש כאב?הוסף תגובה
-
כאב מתחת לשד ימין
אורית 08/05/2014 | 08:59תודה רבה על המענה המהיר:) זה על הצלעות עצמן , זה כואב לי כל הזמן, במיוחד שאני מותחת את היד כלפי מעלה, הכאב לא מתגבר בפעילות גופנית , זה כאב תמידי שהוא נסבל. גובה 1.59 משקל 57 תודה:)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב מתחת לשד ימין
מר גבעון פלד 08/05/2014 | 07:31אשמח לדעת מספר פרטים נוספים על מנת למקד את תשובתי. 1. האם זה על הצלעות או ביניהן. 2. האם בלחיצה ועזיבה מהירה יש כאב. 3. האם זה כואב יותר בלילה. 4. האם הכאב מתגבר בפעילות גופנית. 5. גובה ומשקל. לאחר תשובותייך אוכל להיות מדוייק וממוקד יותק. גבעוןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
-
כאב בפיןאלי 21/04/2024 | 17:05שלום, לפני שנה עברתי פעולה כירורגית פשוטה (בהרדמה מקומית) עם מחט חשמלית להסרת נגע (זיהום מקומי) מאיבר המין. ועד היום האזור רגיש לחום ולמגע, עם כאבים שבאים והולכים (דקירות, תחושת נימול, שורף, כאב מקומי וכאב שמקרין לרגל ולמפשע) דבר שפגע לי מאוד באורח החיים התקין. על העור עצמו אין כבר שום סימן או נגע אבל הכאב לא חולף. מה לעשות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בפין
מר גבעון פלד 22/04/2024 | 17:34אשמח לדעת איםמואם היטנכאבים ממש בשעות ובימים שלאחר הפעולה והאםמהתייעצת עם הרופא שהיצע את הפעולה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בפין
-
כאב ביד ימין וחזה צד ימיןאורי אבירם 09/01/2018 | 15:21שלום דוקטור אני בן 28 סובל מכאבים בחזה בצד ימין ובכתף ימין מסתבר שיש לי גם קרע בגיד בכתף כמעט חצי ס"מ לאחר בדיקה שעברתי והיד נרדמת לי בזמן שינה אני מרגיש נימול ומתעורר מהכאבים טופלתי ע"י טרמדקס 300 ופירקוסט 5 אני משתדל כמה שפחות לגית בהם כי אני מרגיש מסומם וזה גם מונע ממני לעבוד וכמובן לעלות על ההגה עברתי קרוב ל9 טיפולים בשנה של מיפוי MRI וסיטי וכל זה לאחר תאונת דרכים שעברתי לפני שנתיים זה מקרין לי לכל צד ימין כולל גב תחתון ולאורך כל הרגל עד לאצבעות מה אני יכול לעשות? רק דוחפים לי כדורים ומסממים אותי יש פיתרון לבעיה?!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
צוואר צד ימין כאב שמגיע עד הסרעפת
מר גבעון פלד 21/04/2024 | 09:47יש אינספור גורמים אפשריים. האם היום זה עדיין כואב?הוסף תגובה
-
צוואר צד ימין כאב שמגיע עד לסרעפת
שוש 20/04/2024 | 13:37שלום התחיל שלשום כאב חד בצוואר צד ימין שמקרין עד לסרעפת כך שקשה לינשוםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף
מר גבעון פלד 10/01/2018 | 21:15מפרק כתף הוא מפרק פתוח ומערך השרירים עלול לייצר נעילות משמעותיות שלפתור אותן לוקח זמן. הזמן שעבר גם הוא פקטור וככל שהכאב נמצא יותר זמן ההחלמה עלולה להתעכב. למרות זאת הייתי ממליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול אצל מטפל מתחום השיקום האורטופדי. בטיפול זה ניתן לאבחן טם ניתן לעזור ולתת לך הערכת זמן.הוסף תגובה
-
כאבים בכתף וחזה צד ימין
אורי אבירם 10/01/2018 | 20:13בכתף יש כאב תמידי בגלל הקרע לפעמים פחות לפעמים יותר ועכשיו עם הקור עוד יותר כואב..אם אני עושה תנועה בזוית מסויימת יש כאב חד להרים כבד מעל 6 קילו נורא קשה לי ואני ימני וזה מגביל אותי אם אני מתוך שינה מסתובב ונרדם על צד ימין אני קם עם קישיון וזה מקרין לי לחזה צד ימין וזה נמשך לי יום שלם הכאבהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים ביד וחזה ימין
מר גבעון פלד 10/01/2018 | 17:47האם הסימפטומים זזים? כלומר לפעמים כואב ולפעמים לא? האם כל הזמן כואב באותו מקום או שזה משתנה בתנוחות גוף או זמנים כגון בוקר או ערב?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
צוואר צד ימין כאב שמגיע עד הסרעפת
-
כאבים בצד ימין מתחת לצלעותשרית גולר 06/02/2018 | 08:58שלום רב, אתמול החלו לפתע להופיע כאבים במותן ימין מתחת לצלעות , הכאבים מופיעים בגלים אך יש התגברות בכאב. אין כאבים נוספים או תופעות שונות של מערכת העיכול. האם יכול להיות שמדובר בשריר שנתפס?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים
מר גבעון פלד 17/04/2024 | 16:10האם הבנתי נכון שמצאו אבנים בכליות? אם כן האם הכאב קבוע כל הזמן או מופיע מפעם לפעם ואם כן מתי? האם יש או היה בעבר רקע רפואי כלשהוא? קצת בעיה לענות עם מעט פרטיםהוסף תגובה
-
כאבים
קרמליטה 16/04/2024 | 23:13כאבים חזקים בצד ימין אמרו לי באולטרסאונד יש לי אבנים בכליותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אי נוחות בצלעות
מר גבעון פלד 06/02/2018 | 10:24מתאורך הייתי ממליץ לך לגשת לטיפול פיזי אצל רופא המשפחה שלך . בלי לחץ אבל רצוי לבדוק את זה פיזית.הוסף תגובה
-
כאבים בצד ימין
שרית גולר 06/02/2018 | 09:42גובה 157 משקל 56 עושה הרבה ספורט כולל ריצה אימוני כח לפילאטיס הכאבממוקם ממש בין הצלעות הקדמיות והאחוריות וכשאני לוחצת על המקום הכאב פוחת וכשאני עוזבת אז הוא חזק מאד.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצד ימין מתחת לצלעות
מר גבעון פלד 06/02/2018 | 09:19אשמח לפרטי רקע עלייך. גיל, גובה ומשקל. האם יש או היו בעיות רקע והאם את פעילה גופנית.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים
-
שאלת המשך- יש לזה שם?ג. 10/03/2024 | 21:57שלום, ראשית תודה רבה על המענה המהיר. בהמשך לתשובתך קודם (בשאלה של כאב בבדיקות), ציינת כי מדובר ברגישות מסויימת. מדובר בתסמונת כלשהי? איך זה נקרא? התשובה שלך סגרה לי מעגל כי זה באמת קורה לי בכל פעם שיש בדיקה הקשורה בהפעלת לחץ (אפילו במדידת לחץ דם). זה גורם לי ממש סבל ואני גם מוותרת על בדיקות בגלל זה. (יש לזה טיפול? משהו לעשות?) אשמח לדעת כיצד זה נקרא כדי שאוכל קצת לקרוא על זה ולהבין יותר. תודה רבה !הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בבדיקה
מר גבעון פלד 11/03/2024 | 12:55יש כמה גורמים לרגישות זו הנקראת רגישות יתר פריפריאלית. זה אומר שמערכות הגוף נמצאות בכזה עומס שאפילו מגע קל עלול לייצר כאב. בגדול יש לנו 2 מערכות תחושה בעור. מערכת המעבירה תחושת מגע - דוגמא... אפילו משב רוח קל מורגש על ידי העור, התחושה היא מיידית וברורה. ומערכת המעבירה תחושה של כאב - מערכת זו מעבירה תחושה איטית יותר למשל לעיתים מקבלים מכה והכאב מגיע רק אחרי כמה שניות או דקות. המערכות באות אחת על חשבון השנייה זו הסיבה למה לעיתים אנו מקבלים מכה ועל ידי ניעור היד או שיפשופה אנו מקלים על הכאב.... התחושה באה על חשבון הכאב. כאשר יש היפרסנסטיביות מהמערכות "מתבלבלות" והמערכת שמעבירה תחושה עלולה להעביר כאב כך שכל מגע אפילו קל עלול לייצר כאב. הטיפול משתנה מאוד מאדם לאדם כך שאינני יכול להמליץ לך דבר אחד... תצריך להתאים למצבך. את יכולה לקרוא על זה תחת היפר סנסטיביות של המערכת הפריפריאלית.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בבדיקה
-
כאב בבדיקותג. 10/03/2024 | 00:14שלום, קיבלתי הפנייה לביצוע אולטרסאונד וממוגרפיה ומתלבטת אם לעשות. עשיתי בעבר פעמיים אולטרסאונד והכאב היה בלתי נסבל. יצא לי לעשות בדיקות שונות כמו EMG וזה לא כאב לי, אבל משום מה באולטרסאונד אני ממש סובלת ובפעם האחרונה לקח מס' שבועות עד שהכאב פחת. ממוגרפיה עוד לא עשיתי וידוע שזו בדיקה כואבת. אם האולטרסאונד כ"כ כאב לי, אני לא רוצה לחשוב מה יהיה פה. יש משהו שאפשר לעשות כדי להפחית את הכאב? כי אני בספק אם לעשות. תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בבדיקות
מר גבעון פלד 11/03/2024 | 10:05לא מכיר מצב בו לא ניתן לפנות לרופא במיוחד בעידן הדיגיטלי. לגבי העלות זה לא צריך לעניין אותך. את צריכה ללחוץ לקבל את מה שנכון לך. המערכת תעשה שיקולים שלה. את תלחצי על צרכייך.הוסף תגובה
-
תשובה למה שכתבת -
.. 10/03/2024 | 20:16תודה על המענה. קיבלתי את ההפנייה בגלל כאב בשד. האופצייה היא רק mri אבל את זה אף אחד לא יתן לי (שיקול כלכלי תמיד קובע). את זה מקבלים רק אם התגלה ממצא בבדיקות האלה. ובלי קשר אין לי אפשרות ליצור קשר עם הרופאה אחרי הביקורהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בבדיקות
מר גבעון פלד 10/03/2024 | 08:52יש תופעה של רגישות לסוגי בדיקות כמו שיש גם רגישות ידועה לקרינה אלקטרומגנטית בכלל. שזה אינו שכיח מאוד אך קיים. מציע שתעל/י את הנושא בפני הרופא המטפל ותבקשי בדיקה חלופית. לא ציינת למה הבדיקה נועדה אך לרוב ניתן למצוא חלופות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בבדיקות
-
זריקת espמנור 21/02/2024 | 20:37שלום, הומלץ לי על ידי רופא כאב לבצע זריקת erector spinae plane block. התייעצתי עם מכר שעבר הזרקה אפידורלית באותו. קום בעמוד השדרה הגבי ומאז הוא סובל מלחץ דם גבוה ומטופל הכדורים, קראתי גם באתר של מרפאה פרטית שיכולה להיות תופעת לוואי של עלייה בלחץ דם לתקופה מסויימת, אותו מכר סובל מלחץ דם גבוה כבר הרבה שנים, חושש לבצע את הזריקה כדי שלא אסבול מקרה דומה, האם באמת יש סיכון ללקות בלחץ דם גבוה כרוני בגלל זריקה כזאת? תודה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הזרקה
מר גבעון פלד 21/02/2024 | 22:45בכל הליך רפואי או פארארפורי ישנם אפשרויות של תופעות לוואי העניין נובע מזה שהתגובה הגופנית נגזרת מהמבנה הרגשי הפסיכולוגי המוגן שלנו,התת מודע. עצן ההבנה הזו מאפשרת להבין כי אנו תמיד חשופים לתופעות לוואי שמהוות בדרך כלל כ 20% מהאוכלוסיה הנמצאים בקצוות הפרבולה של התגובה הרפואית. ניתן למזער סכנה על ידי ליווי של בעל מקצוע אך לא ניתן להימנע מהן לחלוטין. מקווה שעזרתי בהבנההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הזרקה
-
כאבי גב עצומים בלילההילה 12/02/2024 | 04:34אני ממש אשמח אם תצליח לעלות רעיון כי כלו כל הרעיונות. אני בת 40, בריאה בד״כ! לא נוטלת תרופות קבועות ב״ה.או בכלל.. מזה 5 חודשים אני מתעוררת בלילה סביב השעה 2:30 עם כאבי גב משתקים! הכאב גב מקרין גם לאיזור בית החזה מקדימה. כמעט ללא יכולת לזוז. הבעתי חשד שזה בעקבות תנועה חדה לא רציונאלית שבוצעה תחת מפל מים כשנתפסה רגלי בתחתי הקרקעית.והרגשתי סיבוב חד בגב. צילום חזה- תקין. צילום אמ אר איי (ללא חומר ניגוד)- יצא תקין לפי פענוח. רופאת גסטרו ניסתה לשלול שמקור הכאב מגיע מהלבלב- ועשיתי סי טי בטן פרוטוקול לבלב- יצא תקין. השבוע אעשה קולונוסקופיה+גסטרו... איזה עוד רעיונות יש לך הן ברמה האורטופדית (ייתכן ואמ אר איי רגיל ללא חומר ניגוד מפספס משהו?) והן מבחינה רפואית אחרת שכדאי לבדוק? איכותי חיי נפגעה ממש! בבוקר כשאני קמה, אחרי כעשרים דק הכאב חולף ונעלם ובמהלך היום אינו מורגש כלל או מןרגש בעמעום גדול מאד..הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי גב עצומים בלילה
מר גבעון פלד 12/02/2024 | 18:48שלום רב. האם את פעילה גופנית? ואן כן האם בעת מאמץ אירובי יש כאב. בגב או בבית החזה? האם האירוע בו את חושדת כלל סכנת טביעה? או חשש כזה? מעבר לכך זה שהכאב חולף ביום מעיד כנראה על בעיה ממקור של רקמה רכה מה שיכול להיפתר על ידי טיפול של STB שמבוצע על ידי מטפלים שהוכשרו לכך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי גב עצומים בלילה
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- סיאטיקה
- פלטפוס
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- הרפיית שרירים הדרגתית
- יישור שיניים שקוף
-
בדיקות קשורות
- רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
- אולטרסאונד עמוד שדרה
-
מונחים קשורים
- סומטי
- אוסטאוכונדריטיס של נעורים
פורומים נוספים בתחום
פורוםניתוחי מפרק הירך והברך
בפורום ניתוחי מפרק הירך והברך ניתן להתייעץ עם ד"ר תומר כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי מפרק הירך והברךפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםפסיכותרפיה
בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכותרפיהפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם