פורום טיפול בכאב - עמוד 5
-
כאבים בחזהמור 20/01/2020 | 20:13שלום ד"ר, אני בת 27 בריאה בד"כ, גובה 1.63 משקל 54. אני אתחיל מההתחלה.. אני עובדת מול מחשב המון ובחצי שנה האחרונה אני מרגישה כאב במרכז הגב שמקרין לי לצוואר ולשכמות (בעיקרון כל הגב העליון שלי מרגיש כואב ותפוס כל הזמן). לפני חודשיים עברתי התקף חרדה ופוניתי למיון שם עשו לי אק"ג שנמצא תקין ובדיקת טרופונין שנמצאה שלילית, אמרו לי שסביר להניח שזה לא לב. בנוסף, עשיתי בדיקות דם כלליות והכל תקין אבל מה שקורה הוא שבמהלך החודשיים האלה יש לי כאב בחזה שלא עוזב אותי ומשבש לי את כל סדר היום. אני לא מסוגלת לעבוד, הכאב מעומעם והוא הולך וחוזר אני מרגישה אותו בעיקר בצד שמאל אבל הוא מקרין לי גם לאמצע החזה וגם טיפה נוטה לחזה ימין. קורה שאני מתעטשת ואני מרגישה את הכאב כמו מתחת לעצמות הבריח אני רוצה לציין שלפעמים אני מרגישה שקשה לי לנשום פתאום והדופק גם מהיר ובאופן כללי אני עייפה נורא וחסרת חיוניות. אני לא יודעת אם לקשר את כל אלה למקור שרירי אני כבר די אבודה כי אני לא יודעת ממה זה נובע.. אשמח לעזרתךהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
חודשיים של כאבים
מר גבעון פלד 07/02/2024 | 15:55תוכל לראות את מה שרשמתי לו וכמובן שהוא מוזמן לענות לךהוסף תגובה
-
חודשיים של כאבים
תום 07/02/2024 | 15:39היי אשמח לדעת אם בסוף הצלחת למצוא את לבעיה שלך אני סובל כבר חודשיים מהדבר הזההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה
מר גבעון פלד 21/01/2020 | 11:00ראשית תודה על המידע... עוזר מאוד. תאורך של הכאב תואם נעילה של טריגרים, נמ"כים בשרירי צוואר וחזה. העובדה שכאבים אלו באים והולכים ומשתנים מחזקת את ההנחה כי המקור שרירי ולא לבבי וכן עצם הבדיקות התקינות שעשית. ממליץ לך לגשת לטיפול של טריגר פוינט טראפי או איזון רקמות רכות המתבצע על ידי מטפלים שהוכשרו לכך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חודשיים של כאבים
-
כאבים בחזה העליון נוטה לצד שמאל.איתן 08/09/2014 | 12:42שלום, יש כאבים בחזה מזה שנתיים וביקרתי כבר אצל המון רופאים (אורטופד, קרדיולוג, כללי ובמרפאת כאב). הכאב מתבטא בסוג של דקירות בתוך העצם. כאשר אני נמתח יוצאים לי קליקים שבצורה מסוימת משחררים לי את ההרגשה אבל גם מכאיבים באותה מידה. כשאני מתעטש גם אז יש לי כאב חזר בחזרה ויוצאים קליקים. כאשר אני שוכב על משטח קשה וקם אז יש לי דקירה נורא חזקה בחזרה. זה לא משהו שאני לא מסתדר איתו ביום יום אבל הייתי שמח שזה יעלם. אני מתאמן כבר שנים וזה מפריע בחלק מהתרגילים. ניסיתי להפסיק להתאמן לשבועיים וזה לא עזר. חלק מהבדיקות שעשיתי הן: מיפוי עצמות, בדיקות דם, אק"ג ובדיקות ארגומטריה, שיקוף וצילום של בי החזה. כל הבדיקות יצאו תקין. תקופה מסוימת לקחתי גם אטופן וזה באמת הפסיק את הכאב אבל הבנתי שזה פשוט משכך כאבים ממש חזק. אשמח לשמוע מה עוד אוכל לעשות ולמי כדי ללכת על מנת לאבחן את הבעיה. תודה רבה! איתן מארבי.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
חודשיים של כאבים
מר גבעון פלד 04/02/2024 | 10:52שלום רב. האם אתה פעיל גופנית? גם אם לא, האם כאשר אתה עולה שתי קומות ברגל במדרגות יש לחץ בחזה? האם יש או היה רקע רפואי כלשהוא (למרות שאתה שור...) האם יש או היית נתון ללחץ או אובדן של קרוב משפחה בחודשים האחרונים? אשמח להמשיך ולנסות לתת לך כיוון אחרי המענה.הוסף תגובה
-
חודשיים של כאבים
תום 03/02/2024 | 22:24היי בן 23 לא סובל ממחלות בדרכ ואין היסטוריה של בעיות לבביות בריא כמו שור עד המקרה הנל לפני חודשיים התחילו לי בעיות ברום הבטן התחלתי לעבור בדיקות של הלקובקטר נמצא שלילי לאחר כמה ימים מהבדיקה התחיל בנוסף תחושת שריפה חזקה ואי נוחות באמצע בית החזה (היכן שהוושט עולה) כרגע מחכה לבדיקת גסטרו ואנדוסקופיה מאתמול בערב אני התחלתי להרגיש בנוסף עם התסמינים שכבר יש התחיל לי מעיין רגשה של צביטה חלשה ממש בבית החזה שמאל נעלם ובא לסירוגין האם יש סיבה לדאגה וללכת לקרדיולוג ושנתחיל בירור לגבי הלב (מציין עשיתי 5 פעמים בדיקות אקג 4 פעמים יצאו תקינים והאחרון בבית חולים יצא באקג צניחת st v4/6הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אותה בעיה
מר גבעון פלד 28/12/2020 | 10:10שלח לי מייל ל GIVONPELED@GMAIL.COM ואמליץ לך.הוסף תגובה
-
אותה בעיה
גיא 28/12/2020 | 09:03אני סובל למעלה משנתיים בדיוק מאותם כאביי חזה, בחיבור שבין הצלעות והסטרנום. במתיחה חזקה נשמעים "קנקים", אשר מעוררים סוג של הקלה ולאחר מכן מגבירים את הרגישות במקום. אשמח לקבל המלצות למטפלים. אני גר באיזור רעננה. תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה
מר גבעון פלד 23/12/2020 | 20:48תאורך תורם בעיה ממקור של טריגרים ברקמות רכות. מתיחת הרקמות הרכות גורר עומס ומה שאתה קורא קליקים. ממליץ על טיפול מתחום השיקום האורטופדי או איזון רקמות רכות. אם אתה רוצה שאמצא מישהו לטיפול בסביבתך אנא שלח לי מייל פרטי ל GIVONPELED@GMAIL.COMהוסף תגובה
-
כאבים בחזה
אביחי 19/12/2020 | 20:48שלום יש לי אותה בעיה של מישהו שכבר כתב לך משהו והמלצת לו על טיפול מסויים אבל לא פירטת אני מעתיק את מה שהוא כתב לך כי זה בדיוק מה שיש לי ומבקש שתעזור ותמליץ לי על טיפול כמו שהמלצת לו יש כאבים בחזה מזה שנתיים וביקרתי כבר אצל המון רופאים (אורטופד, קרדיולוג, כללי ובמרפאת כאב). הכאב מתבטא בסוג של דקירות בתוך העצם. כאשר אני נמתח יוצאים לי קליקים שבצורה מסוימת משחררים לי את ההרגשה אבל גם מכאיבים באותה מידה. כשאני מתעטש גם אז יש לי כאב חזר בחזרה ויוצאים קליקים. כאשר אני שוכב על משטח קשה וקם אז יש לי דקירה נורא חזקה בחזרה. זה לא משהו שאני לא מסתדר איתו ביום יום אבל הייתי שמח שזה יעלם. אני מתאמן כבר שנים וזה מפריע בחלק מהתרגילים. ניסיתי להפסיק להתאמן לשבועיים וזה לא עזר. חלק מהבדיקות שעשיתי הן: מיפוי עצמות, בדיקות דם, אק"ג ובדיקות ארגומטריה, שיקוף וצילום של בי החזה. כל הבדיקות יצאו תקין. תקופה מסוימת לקחתי גם אטופן וזה באמת הפסיק את הכאב אבל הבנתי שזה פשוט משכך כאבים ממש חזק. אשמח לשמוע מה עוד אוכל לעשות ולמי כדי ללכת על מנת לאבחן את הבעיה אני גר בטבריההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול
מר גבעון פלד 09/09/2014 | 21:43שלחתי לך.הוסף תגובה
-
כאבים בחזה
איתן 09/09/2014 | 10:55המייל שלי eitanmaaravi@Gmail.com אני גר בראשון לציון.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה ימני
מר גבעון פלד 09/09/2014 | 10:17הטיפול הינו מתחום השיקום האורטופדי. זהו בארץ עדיין תחופ הנחשב רפואה משלימה. שלח לי את המייל שלך או טלפון נייד ואזור בארת ואשלח לך מטפלים בתחום.הוסף תגובה
-
כאבים בחזה
איתו 09/09/2014 | 08:05תודה על התגובה המפורטת. למי אני יכול לפנות על מנת לקבל טיפול? אני מתכוון לאיזה סוג התמחות אני צריך לקבוע תור?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה ימני
מר גבעון פלד 09/09/2014 | 07:49מתאורך אינני יכול לומר חד משמעית אך יש סיכוי רב כי אכן מדובר בשריר צווארי הנקרא שריר המעלות והוא גורם בדיוק לכאבים אותם אתה מתאר. העניין הוא נקודות טריגר, נקודות מעוררות כאב בעברית, שננעלות עקב מגוון סיבות כגון שימוש יתר (הטיית ראש ושימוש במחשב למשל...). נקודות אלו ננעלות בצורה לא רצונית על ידי המערכת האוטונומית של הגוף ולא נרפות אלא על ידי לחיצה איסכמית מדוייקת על הנקודה. הלחיצה אינה מכאיבה כמעט ואינה חזקה אך מייצרת תהליך גופני של ניטרול הטריגר והחזרת השריר לטווח מל ובכך הורדת הכאב. לרוב יש לבצע מספר טיפולים בודדים (3-5) על מנת שהמערכת האוטונמית תלמד כי ניתן לשחרר את השריר והטריגר ואין חשש ובכך לשמר את הצלחת הטיפול לאורך זמן רב. הטיפול נקרא טריגר פוינט טראפי או שיקום אורטופדי.הוסף תגובה
-
כאבים בחזה
איתן 08/09/2014 | 22:58תודה על המענה. אין לי הגבלה בתנועה הצווארית והכל בסדר מהבחינה הזאת. יש לפעמים שאני מותח את הצוואר שמאלה כדי להוציא עוד קליק משחרר מהחזרה. לגבי העבודה שלי אני 90 אחוז מהיום שכולל 12 שעות מול מחשב ביום בישיבה. אני מנסה לשמור על כמה שיותר גב זקוף. כאשר אני אני שם את היד שלי על השולחן ונשען עליה ואז מתרומם ממנה גם אז החזה כואב. המסך שלי נמצא יחסית נמוך כך שהעיניים לכיוון השולחן ואני לא מותח את הצוואר למעלה. לגבי הקדמיות ונימול אני לא חווה שום דבר כזה. תודה איתן.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה עליון
מר גבעון פלד 08/09/2014 | 18:45התיאור שלך מוכר מאוד מתחום הטיפול ברקמות רכות (רקמות חיבור ושריר) אך על מנת לוודא אשמח לדעת: 1. האם יש או היו כאבים או הגבלות תנועה צוואריות? 2. מה סגנון העבודה/למידה שלך? 3. האם יש מדי פעם הרדמויות או נימול של ידיים?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חודשיים של כאבים
-
כאבים במותן הימניתרותי 24/08/2014 | 09:55שלום, כבר כשבוע אני סובלת מכאבים במותן הימנית. מדובר בדקירות חזקות שמשליכות כאב על הבטן התחתונה. כרגע כל אזור הבטן התחתונה הימנית - רדום וחסר תחושה. (כמו בהרדמה מקומית) מה יכולה להיות הבעיה? לעזרתך אודה,הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים במותן ימין עם הקרנה לבטן
מר גבעון פלד 08/01/2024 | 14:29שלום רב זו שאלה כללית שבלתי אפשרי לענות עליה ללא מידע כפי שאני מבקש פה תמיד. אנא מקדי אותי ואשתדל לענות בהתאם.הוסף תגובה
-
כאבים במותן ימין שמקין לבטם תחתונה
דליה 08/01/2024 | 05:47צה הגורם לכאבים במותן חמין שמקרין לבטן תחתונה ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב במותן
מר גבעון פלד 24/08/2014 | 15:22ראשית האימורן עלול לייצר כאבי שרירים. מעבר לכך ראשית כל הייתי פונה לרופא המטפל על מנת לקבל בדיקה פיזית. במקביל לפי תאורך קשה לתת אבחנה ברורה ולכן ניתן לבצע איבחון תנועתי יציבתי ולראות אם יש כאב המשוייך למערכות רקמה רכה.הוסף תגובה
-
כאב במותן ימין
רותי 24/08/2014 | 10:57קודם כל תודה על התגובה המהירה. לא הייתה נפילה או מכה. אני בת 58, משקל 82 ק"ג. בעיות רקע - הפטיטיס אוטואימוני ומטופלת בסטרואידים ואימורן. בנוסף לפני שבועיים עברתי מדידה של לחץ הדם והוא היה מעט גבוה (150).הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב במותן ימין
מר גבעון פלד 24/08/2014 | 10:33אשמח לדעת האם לפני תחילת הכאב היה ארוע כלשהוא כגון נפילה, מכה. בנוסף אשמח למעט נתונים אישיים כגון גיל, גובה ומשקך והאם יש בעיות ברקע (סכרת, לחץ דם וכו).הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים במותן ימין עם הקרנה לבטן
-
כאבים בחזה צד ימין ושמאל בעת נשימה עמוקהאליאור 17/10/2012 | 00:393 ימים סובל עם כאבים בחזה בצד ימין ושמאל בעת שאני נושם נשימה עמוקה מרגיש כאבים כמו סכינים בצד ימין ושמאל של החזה מה זה יכול להיות? ממה זה נובע? האם יש לזה טיפול?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
כאבים בחזה
שי 31/12/2023 | 20:15מה היה לך בסוף ואיך זה עהר ומתיהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בטן
מר גבעון פלד 13/12/2023 | 07:17בוקר טוב. ראשית תודה על הפירוט, חשוב אך עדיין חסרים פרטים. מה גילך? האם יש בעיות רפואיות בעבר או בהווה? גם כאלו שאינך מקשר מה שתיארת. האם בעלייה של 2 או 3 קומות במדרגות בעת שיש נשימה מאומצת הכאבים מתגברים? מעבר לזאת התקופה הנוכחית מעלה אצל הרבה אנשים שלא סבלו מכך תחושות קשות וחרדות שחלקן יכולות להתבטא גם בנשימה, סרעפת וקיבה. אשמח להמשיך להתייחס לאחר השלמת הפרטים.הוסף תגובה
-
כאב בטן
מחמד 12/12/2023 | 21:35היי דוקטור אני סובל כמעט שנה וחצי מכאב בצד ימין ושמאל מתחת לצלעות ובתקופה אחרונה מרגיש כאב בקיבה תחושה בשעות הערב נפיחות וכאילו האוכל תקוע בגרון לפעמיים קושי בנשימה עשיתי המון כל הבדיקות כמעט והכל תקין אולטרסאונד בטן מעל 20 פעמיים CT בטן וגם חזה הייתי אצל מומחים לא מוצאים כלום אשמח לתשובה תודה משקל 94 גובהה 176 לא עושה פעילות גופניתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בטן
מר גבעון פלד 06/12/2023 | 08:34ראשית אינני רופא. אני מטפל באיזון רקמות רכות, stb, עם התמחות בהפגת ומניעת כאב. מעבר לזאת אשמח לדעת פרטים עלייך של גובה,מין, משקל, פעילות גופנית ובעיות רפואיות בעבר או בהווה. מאחר והמענה בפורום גם כך בעייתי. לעצם העניין גם אין זיהוי של בעיה מערכות הרקמה רכה, רקמת חיבור ורקמת שריר, עלולות לייצר כאבים כגון אלו שאתה מתאר והתקופה האחרונה עלולה להוסיף לאנשים שסובלים לאורך זמן חרדה שאד הסימפטומים שלה הם כאבים ובעיות בבטן ובאכילה. אשמח לתשובה ואוכל לנסות ולהעמיק במה ששלחת.הוסף תגובה
-
כאב בטן
מחמד 05/12/2023 | 21:46היי דוקטור אני סובל כמעט שנה וחצי מכאב בצד ימין ושמאל מתחת לצלעות ובתקופה אחרונה מרגיש כאב בקיבה תחושה בשעות הערב נפיחות וכאילו האוכל תקוע בגרון לפעמיים קושי בנשימה עשיתי המון כל הבדיקות כמעט והכל תקין אולטרסאונד בטן מעל 20 פעמיים CT בטן וגם חזה הייתי אצל מומחים לא מוצאים כלום אשמח לתשובה תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בעת נשימה בצד ימין
מר גבעון פלד 28/11/2023 | 13:43יכולות להיות סיבות רבות. אשמח לרקע עלייך כפי שרני מבקש תמיד על מנת לנסות להתמקד ולענות לךהוסף תגובה
-
כאבים בעת נשימה בצד ימין
כרמלית 28/11/2023 | 12:32מה יכולה להיות הסיבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דקירות במרכז החזה
מר גבעון פלד 08/10/2023 | 18:35אשמח פירוט על התחושה, מתי היא קיימת, כמה זמן והאם יש רקע רפואי.הוסף תגובה
-
דקירות במרכז החזה
דקירות במרכז החזה עם בחיחות 06/10/2023 | 09:39מרגיש כמו דקירות במרכז החזה בזמן נשימה ארוכה מה יכול להיותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בטן עליונה
מר גבעון פלד 15/01/2023 | 14:38ץאינני מכיר כלום לגביך ולא פירטת. גיל, גובה, משקל, בעיות רקע רפואיות בעבר או בהווה וכו. קודם על רצוי לא להגזים בשתיית אלכוהול מקווה שלקח זה נלמד אך לגבי הדחיפות לא אוכל לענות. אם התחושה בהולה ממליץ לגשת לביקורתהוסף תגובה
-
כאב בטן עליונה
כאב! 14/01/2023 | 09:58היי דוקטור מאגיש כאב בנשימה עמוקה בבטן עליונה כבר יומים לאחר שהקאת עקב שתיית אלכוהול, מרגיש כאב בבטן עליונה ובעיקר בצדדים בנשימה עמוקה ואי נוחות וצרבות לפעמים האם זה משהו שצריך טיפול דחוף?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה
מר גבעון פלד 01/12/2022 | 14:02מתשובותיך מסתמן כח המקור הוא שרירי ממליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול מתחום השיקום האורטופדי או איזון רקמות רכות נעשה על ידי מטפלים שהוכשרו לכך וכרגע פרטי בלבד. בהצלחההוסף תגובה
-
כאב בחזה
שאדי 29/11/2022 | 11:56היי דוקטור תודה רבה קודם כל אחרי עליה במדרגות מרגיש לכמה שניות ונעלם וזה כל פעם משתנה לפעמים לא מרגיש כאב.. בדרך כלל אני פעיל גופנית מתאמן רק לאחרונה הפסקתי מזה 6 חודשים ואין לי מחלות רקע..הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה מצד שמאל
מר גבעון פלד 28/11/2022 | 15:40קום כל תודה על הפירוט. האם אחרי או תוך כדי מאמץ כמו עליית מדרגות הכאב בא לכמה שניות ונעלם או האם הוא נשאר קבוע גמה דקות? האם אתה פעיל גופנית? האם יש או היו בעיות רקע רפואיות או אחרות? מצויין שעברת בדיקות במאמץ על מנת לשלול בעיות לבביות ואחרות. אשמח לתשובות על מנת להמשיך לנסות לכוון אותךהוסף תגובה
-
כאב בחזה מצד שמאל
שאדי 27/11/2022 | 21:44שלום דוקטור אני בן 30 גובה 1.69 משקל 83 כבר שבועיים וחצי יש לי כאב באיזור החזה בצד שמאל כאב בא לכמה שניות ועובר ולפעמים מרגיש אותו בנשימה ממש עמוקה או אחרי שאני עולה על מדרגות, עשיתי בדיקת דם ואק״ג ואקו לב ובדיקה במאמץ הכל יצא תקין ועדיין לפעמים מרגיש כאב באיזור הלבהוסף תגובה
-
כאבים בצלע השמאלית מקרין לחזה ולגב מאחורה
דורין 02/08/2022 | 17:05היי דר , אני בת 29 בריאה בדרך כלל אשמח לדעת עשיתי תנועה לא נכונה לפני כחצי שנה ונתפס לי שריר בין הצלעוות באיזור הסרעפת. עשיתי אולטרהסאונד בטן עליונה , צילום חזה תפקודי ריאות ובדיקות דם הכל יצא תקין , הכאבים החמירו מאז וזה לא נקודתי , זה כאב עמום . האם זה יכול להיות סרטן ? אני ממש חוששת שהכאבים כרוניים ונמשכים כלכך הרבה חודשים. זה ממש משפיע על התפקוד היום יומי שלי . אתמול עשיתי סיטי ומחכה לתוצאות עקב חשש לדי דימר גובהה ולשלול תסחיף ריאתי בגלל היסטוריה רפואית של קרישיות יתר . האם לדעתך יש קשר? אשמח לפידבק שלךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצד ימין בחזה בנשימה עמוקה לאחר נפילה
מר גבעון פלד 03/04/2022 | 12:57מציע לגשת דבר ראשון לצילום ואם אין ממצאים לחזור לכאןהוסף תגובה
-
כאב בצד ימין בחזה בנשימה עמוקה לאחר נפילה החלקה על החזה בצד ימין.
מושיקו 02/04/2022 | 14:05אני בן 70 היום נפלתי כמו שתיארתי .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצלע שמאל
מר גבעון פלד 30/03/2022 | 08:36ממליץ לך לבצע בדיקות כלליות, אחרי שיתנו תשובה תקינה לגשת לטיפול מתחום הטריגר פוינטס אצל מטפלים שהוכשרו לך.הוסף תגובה
-
כאב בצלעעעעע שמואל
ספיר 30/03/2022 | 00:01סבתא הביאה לי אופטלגין וזה אוזר רק לשולש שעות ואז עוד פעם חוזר הכאבים מה עושים אני ממש סובלת עד בכייייהוסף תגובה
-
כאבים בצליעה שמואל
ספיר 29/03/2022 | 23:53אני בת 26 מעשנת סובלת מי כאבים בצלעההה שאמול בזמן שיעול יש לי כאבים דוקרים בחזה אמרתי לאחותי שכואב לי וגם לאבא הם אמרו לי שעולי זה קשור לעישון וגם אמא אמרהה בזמן שכיבה עם הגב אוו בזמן שיעול יש כאב דוקר חד בחזה עד בכייי אשמח שתאזור לייהוסף תגובה
-
חבל על המאמץ
עוגיה 24/03/2022 | 06:40הרופאים כלל לא מבינים בענייני קורונה . סביר להניח שזה יעבור שתיהיה של הרבה מים ואבץהוסף תגובה
-
כאבים מתחת לבית החזה מצד שמאל
אברהם מנחם 10/02/2022 | 10:58מה אני עושה כמה לי להיות עם לא יכול לישון כמו דקירות מתחת לחזההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דפיקות לב
מר גבעון פלד 23/01/2022 | 10:19אתה מקשר את זה לקורונה... זה מצריך ביקורת מעמיקה יותר כגון בדיקה במאמץ וכו ממליץ לגשת לביקורת פיזית רפואית ולהעמיק בבדיקות במיוחד בהיותך ספורטאיהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לחץ בחזה
מר גבעון פלד 23/01/2022 | 10:17אם זה לא עובר אחרי 24 שעות מפאת גילך מציע לגשת לביקורת רפואית פיזית אצל רופא המשפחה.הוסף תגובה
-
דפיקות לב
דניאל 22/01/2022 | 19:59היי דוקטור אני ספורטאי בן 19 1.70 65 קילו אחרי הקורונה חשתי דפיקות לב חזקות במאמץ ומידי פעם במנוחה לא משהו שאני רגיל אליו, פעם הדופק שלי במנוחה היה 50 היום הוא 80-90 עשיתי הולטר לב ובדיקות דם הכל יצא תקין זה יותר קורה במאמץ הלב שלי דופק בפעימות שלא הכרתי בעבר בנוסף זה גורם לי כמעט להתעלף האם יש סוג בדיקה ספציפי שאצטרך לבצע ? בדקנו גם אם זה נובע מחרדה מסוימת וזה גם לא המצבהוסף תגובה
-
איתי
איתי 21/01/2022 | 10:53היי אני בן 12 ויש לי לחץ בחזה אני שוקל 43 קילו מטר 1.67 זה קורה לי לרוב שאני שוכב ושאני בתנוכה שונה מהרגיל זה התחיל לקרות לי ששיחקתי עם חברים שלי והיה לח וקר וזה ככה יום אחד אפשר לדעת מצי זה אמור להיגמרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב חד בחזה ימין
מר גבעון פלד 04/01/2022 | 11:10אם לא ביצעת בשנה האחרונה בדיקות כלליות... תמיד רצוי. מעבר לכך האם בעת פעילות מעט מוגברת אפילו בהליכה מהירה יש כאב מוגבר?הוסף תגובה
-
כאב חד בחזה ימין
לי 03/01/2022 | 01:57שלום דר, ביומיים האחרונים יש לי כאב חד ממש שמגיע פעמים בודדות, לשנייה וחצי, ועובר (מורגש גם בבית שחי). רציתי לדעת אם זה תקין או שמא יש מקום לבירור. *אני בחורה בריאה, לא מעשנת, גובה 166, משקל 50. אודה להתייחסותך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה צד ימין ושמאל בעת נשימה עמוקה
מר גבעון פלד 19/12/2021 | 06:46אשמח לרקע הכולל גיל, מין , גובה ומשקל. האם יש בעיות רקע רפואיות והאם אתה פעיל גופנית. בברכה,הוסף תגובה
-
כאבים מתחת לחזה בצד שמאל
בלה סרף 18/12/2021 | 18:49יש לי כאבים מתחת לחזה בצד שמאל האם זה קשור לזה שאני כבר שבוע אם שיעול וקוצר נשימההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה צד שמאל
מר גבעון פלד 25/11/2021 | 09:53תאורך תואם כאב ממקור של רקמה רכה רקמת חיבור ושריר. יכולים להיות מספק מקורות. ממליץ לגשת לאיבחון וטיפול מתחום השיקום האורטופדי או איזון רקמות רכות.הוסף תגובה
-
כאבים בחזה צד שמאל
שילת 24/11/2021 | 17:46היי אני לא פעילה גופנית גובה 1.65 משקל 68 ואין מחלות רקע בריאה בדרך כלל והזה התחיל לי ולא נגמר הייתי במיון שללו התקף לב או משהו שקשור ללב עשיתי אחר כך שוב צילום לא רואים כלום ובמאמץ זה לא כואב זה כואב כשקר זה מתחיל ממש חזק ורק מיתגבר ונישאר כזה כאביםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לחצים בחזה שמאל
מר גבעון פלד 24/11/2021 | 11:38אשמח לפרטי גובה ומשקל האם יש בעיות רקע רפואיות ואחרות. האם יד התגברות של כאב בעת מאמץ, בקור או שלא בקור. והאם את פעילה גופנית. תודה.הוסף תגובה
-
לחצים בחזה שמאל
שילת 24/11/2021 | 11:08היי יש לי כבר הרבה זה כמו כאב פנימי חזק כזה שאזור החזה צד שמאל הוא מורגש ומתחזק ממש רק כשקר בצילומים לא ראו כלום ממה זה יכול לנבועהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דקירות בצלעות בצד ימין (לא בצד של הלב) בעת נשימה
מר גבעון פלד 24/11/2021 | 08:24האם בעת הכאב או אפילו בלי קשר אליו אם תעלה שלוש קומות במדרגות כך שהלב יואץ... האם יש כאב? האם הוא מתגבר? האם יש לחץ בחזה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצד ימין למעלה מתחת לחזה באזור הצלעות
מר גבעון פלד 24/11/2021 | 08:21בוקר טוב. אני צריך בבקשה פירוט מלא עלייך, בעיות רקע מתי התחיל הכאב איך הוא מרגיש וכל מה שניתן. גם כך בפורום קשה מאוד לתת מענה תודההוסף תגובה
-
דקירות בצלעות בצד ימין (לא בצד של הלב) בעת נשימה, בכל ערב
יובל 23/11/2021 | 23:53היי כבר שבוע שיש לי דקירות בצד ימין בצלעות (מתרשים אנטומי זה נראה באיזור החלק העליון של הכבד) זה מגיע באיזור 20.00 בערב בכל יום ועובר בבוקר וחוזר חלילה. הכאב הוא כמו מין דקירות חזקות כשאני נושם עמוק או כשאני מתרומם מישיבה או עושה תזוזה כלשהי שקשורה לבטן. אני 1.75 משקל 76 גיל 25 ללא מחלות רקע, לא מבצע פעילות ספורטיבית מעבר לעבודה הכוללת הליכה רבה ומשמרות בשעות לא סדירות (וגם מבחינת שעות שינה). מעשן סיגריה או שתיים ביום לא באופן קבוע (לצערי. בתהליכי הפסקה עם זה). אשמח להתייחסותך, תודה רבה.הוסף תגובה
-
כאב בצד ימין למעלה מתחת לחזה בבאזור הצלעות אני
ציפי 23/11/2021 | 23:18כאבים חזקים מתחת לחזה בבאזור הצלעותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים
מר גבעון פלד 19/11/2021 | 11:41האמת אני לא מצליח להבין מה אתה כותב. אשמח שתדייק ותפרט לכן רשמתי... אם אני מביון נכון...הוסף תגובה
-
כאבים
כאבים 18/11/2021 | 18:20לא הבנתי זה בסדר שיש לי כאבים חדיםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים
מר גבעון פלד 18/11/2021 | 09:28אם הבנתי זה מתפוגג. שמח לשמועהוסף תגובה
-
כאבים
כאבים 17/11/2021 | 22:42זה בסדר שיש בלב כאב חד עבר לי הצד והיום מידי פעם יש כאב חד בלב זה הסדרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים חזקים בצד שמאול
מר גבעון פלד 17/11/2021 | 07:49כפי שציינתי לרוב זה יעבור אחרי 48 דעות. יש לשים לב לכאבים חדים רו מתמשכים האם שיתפת משפחה בנושא זה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצד שמאל
מר גבעון פלד 17/11/2021 | 07:46לרוב 48 שעות כאב מעין זה יעבור אבל יש לשים לב לעוצמתו והאם נמשךהוסף תגובה
-
כאבים חזקים בצד שמאול
כא 16/11/2021 | 21:42אני בן 12 שוקל 59 קצת הרבה יש כאב בצד שמאל גובה מטר 60 בארך יש כאב אבל רק כשאני רץ היום שיחקתי כדור רגל יש שאני מתחיל לרוץ כואב לי יום ליפני הכאבים אני שיחקתי כדורגל והיה רוח אז אני לא יודע עים זה ביגלל זה וליפני כמה ימים הייתי שוכב וזה היה כואב לי אבל היום זה כבר פחות כואב נגיד רק עים אני שוכב על הצד ימין זה קצת כואב לי ועים אני הולך זה קצת מתחיל ליכאוב לי האם יש לזה איזשהו משהו שיכול לעזור תודה רבההוסף תגובה
-
כאבים חזקים בצד שמאול
כאבים 15/11/2021 | 21:38אני בן 12 לא מעשן בארי הכעב לאט לאט נירגע הוא קצת כואב אבל הוא לאט לאט עובר אני חושב שזה פעילות גופנית חזקה כי שיחקתי מלא כדור רגל מלא רק שאני נושם נשימה הרוכה זה כואב לי תודה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים חזקים בצד שמאול
מר גבעון פלד 15/11/2021 | 13:02אשמח לפרטים עלייך כולל גיל ומשקל היסטוריה רפואית ומעט יותר פירוט על הכאבים, מתי הן מורגשים? האם יש משהו שמרגיע אותם וכו תודה,הוסף תגובה
-
כאבים חזקים בצד שמאול
כאבים 14/11/2021 | 17:14כואב לי כבר יומים ולט עובר לי אני שחקתי מלא כדור רגל והיה רוח חזקה מאוד ורצתי הרבה וים למחרת הרגשתי כאב חזק בצ שמאל זה התחיל ליכוא לאט לאט ואז נהיה כואב חזק ממ זה יכול להיות ואיץ לאפל אשמח לתשובההוסף תגובה
-
כאבים בחזה בצד שמאל כמו סכינים ודקירות ובנשימה עמוקה זה יותר כואב
מרדכי משה 29/09/2021 | 15:32מספר ימים יש לי כאבים בצד שמאל למעלה גם במנוחה זה קורה גם במצב שאני בתזוזה ועולה מדרגות ועכשיו זה בא בצורה כאובה ביותר כמו דקירות סכינים ובנשימות חזקות ופיאוקים זה כואב גם בצלעותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה צד ימין ושמאל בעת נשימה עמוקה
מר גבעון פלד 24/08/2021 | 08:03בוקר טוב. אשמח לפרטי רקע עלייך של גובה ומשקל, פעילות גופנית, האם יש בעיות רקע רפואיות וכן האם בעת מאמץ גופני גם קל כמו עליית שתי קומות במדרגות יש כאב בחזה.הוסף תגובה
-
כאב בנשימה עמוקה בחזה שמאל
מורי 23/08/2021 | 23:25היי יש כאב בחזה שמאל בזמן נשימה עמוקה ואז זה עובר או בזמן שכיבה ושאני נוגע במקום הכאב יש לציין שזה התחיל לי שהתחלת לישון עם מזגן בלילה אבל זה כבר שבועיים לא עובר אבל לא כאב רצוף רק בזמן נשימה עמוקה ובלילה בזמן שכיבה (עם מזגן יש לציין)הוסף תגובה
-
כאבים בשעת נשימה עמוקה
אתי 31/05/2021 | 21:00בדרל כלל זה התקררות ממזגנים עד שמשתחרר זה קורה המוןהוסף תגובה
-
כאבים בחזה צד ימין כאשר אני נושמת נשימה עמוקה
אביבה 08/04/2021 | 07:35מה זה יכול להיותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הרגשתי פתום כאבים בחזה צד ימין אחרי שהתעצבנתי
מר גבעון פלד 30/07/2020 | 09:11כמו שאני רושם תמיד מערכת ההגנה הגופנית שלהו לא יודעת לזהות בין איום אמיתי לבין כזה המתחולל במוחינו בלבד. התעצבנות פתאומית היא חלק מזה ויכולה לעורר כאב חד..... צריך דבר ראשון להרגיע, לראות שזה חולף במנוחה ורגיעה ובהתאם למצבך הגופני להתייחסהוסף תגובה
-
הרגשתי פתהומי כאבים חזה צד ימין אחרי שהתעצבנתי
שולי 29/07/2020 | 18:17לפני שעתיים התעצבנתי בטלפון ממש חזק ומיד הרגשתי כאבים עד עכשו בחזה צד ימין ממש באמצע השד ימיןהוסף תגובה
-
כאבים לאמא שלי בצד הימני התחתון של החזה יוצא מהגב... אמא טוענת שזה קורה לה השינה וגם מעיר אותה מהשינה.. לא במצב של מנוחה ולא במהלך היום בעיקרון.. בכאב מתחיל כאילו מהגב העליון ועובר לבית החזה הימני מתחת לשד.. וגורם לה לשינויים (גרבסים) שיש את הכאב.. אשמח לדעת מה עושים..
עופר 01/04/2020 | 11:21כתבתי בנושא את הבקשה..הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים
מר גבעון פלד 18/02/2019 | 15:00דבר ראשון תנסי לראות אם יש כאבים אחרי מאכל מסויים, את עלולה להיות רגישה, אפילו למשל למחמצת. מעבר לכך לאור הבדיקות שעשית והתאור של הכאבים המשתנים את יכולה לגשת לאיבחון וטיפול אצל מטפלים מתחום השיקום האורטופדי. זה יכול לעזור לחלק מהסימפטומים לא לכולם.הוסף תגובה
-
אותם כאבים
עדיי 18/02/2019 | 08:45שלום , יש לי כאבים בצד ימין מתחת לצלעות באים והולכים שדוקרים קצת . הם באים לעיתים קרובות . יש לי כאבי בטן בכללי שהם תמידים , עצירות קבועה, לא מצליחה להבחין אם זה משהו לא נכון שאני אוכלת או רגישה אבל את זה היו רואים בבדיקות דם. אני מרגישה כל הזמן עייפות . יש לי גם צינון קבוע ( אולי אלרגיה אין לי סינוסיטיס כרונית או משהו בדקתי.. ) זה כאבים שיש לי הרבה שנים אז אני מניחה שלמזלי זה לא חמור . אך אני אשמח לדעת איך יכולים לטפל בזה. חוץ מזה רקע שלי : בת 19 , לא עושה הרבה פעילות גופנית, לא מעשנת. הלכתי לבדיקות דם , קולונוסקופיה , גסטרוסקופיה, בדיקת הליקובקטר פילורי, אולטרסאונד. הכל תקין.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פרטים
מר גבעון פלד 10/02/2019 | 12:40לצערי מערכת הפורום ערבבה לי בין הודעות כך שאיני יכול לחבר את התשובות להודעה המקורית, אשמח שתחזרו עליה עם הפרטים החדשים שכתבתםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פרטים
מר גבעון פלד 10/02/2019 | 12:40לצערי מערכת הפורום ערבבה לי בין הודעות כך שאיני יכול לחבר את התשובות להודעה המקורית, אשמח שתחזרו עליה עם הפרטים החדשים שכתבתםהוסף תגובה
-
האם עלי לדאוג?
נננננ02 09/02/2019 | 22:08כן כן וכן, 162ס״מ 61ק״ג.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצלעות
מר גבעון פלד 06/02/2019 | 15:44קודם כל אם הכאב עז שלושה ימים לגשת לצילוםהוסף תגובה
-
כאבים בצלעות צד ימין מתחת לחזה..
שרה 06/02/2019 | 09:13אני התכופפתי למעקה ולחצתי על הצלעות הצד ימין ושמעתי קנאק ..מזה 3ימים אני סובלת מכאבים עזים בצד ימין.. השכיבה בהליכה המשימות ממש סובלת מה אפשר לעשות?הוסף תגובה
-
לחץ בחזה
קורל 20/01/2019 | 23:24המישקל הוא 100 גובה 70הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב קבוע בכל תנוחה
מר גבעון פלד 19/12/2018 | 12:03כל עוד הכאב משתנה בתנוחות או בין שעות היממה לרוב כמה ימים וזה יעבור. אתה מתאר כאב קבוע שהייתי ממליץ לך לגשת לצילום עבורו.הוסף תגובה
-
כאב גב צד ימין התחיל בגב עליון והשתרע על השכמות ואיפה שהצלעות
ליאם 19/12/2018 | 09:07שלום רציתי לדעת מה אפשר לעשות אם כאבי תופת בגב צד ימין שהתחיל מגב עליון והחל להשתרע על כל צד ימין כולל ליד הצלעות וטיפה גב תחתון. הכאב צץ פתאום לאחר שנפלתי בעת משחק כדורגל (כנראה נפלתי לא טוב), וכבר שלושה ימים לא עובר. שם משכות נח הרבה אבל לא משנה באיזה תנוחה אני (שכיבה עמידה ישיבה) זה עדיין כואב. אני מטר 1.67 כיתה ט שוקל 53.5 ורציתי לדעת מה אוכל לעשות לגבי זההוסף תגובה
-
כאבים בצד שמואל ליד החזה ובזמן שחעול כא ים טף
ירדנה. מליח 05/12/2018 | 23:47ערב טוב רציתי לדעת כאבים בצד שמואל מה זה אומר ובזמן שיעול זה אף פעם לא היה לי ואתמול הזעתיהוסף תגובה
-
כאבים בחזה בצד ימין
ויקטוריה 25/10/2018 | 07:23שלום, אני בת 29, בדרכ׳ בריאה. סובלת מכאבים בחזה בצד ימין מספר ימים, שמתגברים בשכיבה ובנשימה עמוקה עד צעקה, הכאב הוא חד וחזק. ביצעתי א.ק.ג ואקו לב שהיו תקינים (מאחר ואני מכירה את הכאב מלפני שנה, רק שהוא היה בצד שמאל ו- א.ק.ג שלי לא היה תקין- אושפזתי לבדיקות וכאשר שללו כל בעיה שיכולה להיות שקשורה ללב נשלחתי לביתי), אני נמצאת בהריון בשבוע 29, והדבר היחיד שעזר לי עם הכאב לפני שנה זה טיפול בארקוקסיה 120 מ״ג לשבוע. לפי מה שהרופא אומר הכאב כנראה הוא של שרירים או שמגיע ממערכת העיכול. מה אני יכולה לעשות על מנת להקל ולהפטר מהכאב? תודה מראש.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצד שמאל
מר גבעון פלד 30/09/2018 | 09:56אצטרך לתיאור רב יותר של מיקום ותחושה. האם זה משתנה בין שכיבה-עמידה-ישיבה והליכה. פרטים עלייך של גיל, גובה ומשקל. בעיות עבר או נוכחיות. פעילו גופנית. והאם קרה משהו בימים האחרונים פיזית או רגשית.הוסף תגובה
-
כאבים בצד שמאל
שאנל 28/09/2018 | 23:09יש כאבים חזקים בצלעות בצד שמאל קשה לנשום ולזוז בכללל אי אפשר הכאב התחיל לפני 3 ימים אבל היום זה שיא הכאב מה לעשות ??הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה
מר גבעון פלד 15/09/2018 | 10:14אתה מתאר בעיה מתמשכת עם סממנים של שינוי מבני. המלצתי החמה היא לגשת שוב לבדיקות וצילומים ולהתייעץ בנושא פעילות גופנית מתאימה וטיפולי רולפינגהוסף תגובה
-
כאבים בחזה
רפאל 13/09/2018 | 22:43אני בן 15 ובכיתה ה׳ כבר הרגשתי כאילו הצלעות בצד השמאלי שלי מקבלות עיקום, לא עשיתי דבר. בכיתה ז-ח כבר שמתי לב לגמרי שיש לי עיקום גדול מאוד, הלכתי אל אבא שלי ואמרתי לו שאני קצת דואג בנוגע למצב הבריאותי שלי אז הוא לקח אותי לרנטגן והמצלם אמר שזה איך שהגוף שלי בנוי (לא האמנתי לא כמובן...) לא עשיתי דבר. ולפני שבוע הרגשתי כאבים חזקים מאוד מאזור הצלעות בצד השמאלי שלי ובכל פעם שנשמתי הרגשתי כאילו דוקרים אותי בחזה, לא עשיתי דבר. והיום לפני שעה הרגשתי את אותה תופעה עוד פעם אבל הפעם בממדים יותר חזקים, הלכתי אל אמא שלי היא נתנה לי טיפים איך להעביר את הכאב לזמן מוגבל כי אני צריך לישון ואין מה לעשות שיעזור עכשיו אבל אני חושש שהתופעה הזו תחזור בעתיד ותסכן את המצב הבריאותי שלי. מה אני אוכל לעשות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי חזה ובטן
מר גבעון פלד 26/08/2018 | 10:40שלום לך. אכן אני נשאל פעמים רבות בפורום על נושא זה. כאבי חזה ממקור לא ברור, נפוץ. לרוב הבעיה היא מקור שרירי, נקודות טריגר באחד או יותר משרירי הצוואר או הגב העליון המייצרים הקרנות לחזה. האזור הרגיש מייצר פחד ולחץ ואז נכנסים למעגל שלילי המלבה את עצמו ולאורך זמן הכאה עלול להחמיר ולהתגבר. החשוב הוא לבצע ביקורות רפואיות לשלול בעיות לבביות ואחרות שעלולות להיות אקוטיות ואם הכל תקין כפי שתיארת והכאב חוזר או מחמיר ניתן לטפל באמצעות טריגר פונט טראפי. כאבי בטן לרוב מתלווים כתוצר לוואי של הלחץ. ממליץ לך לפנות לטיפול הטריגר פוינט טראפי.הוסף תגובה
-
כאבים בחזה על בסיס יומי כולל בטן וגב
ביאטריס 26/08/2018 | 08:59היי אני נתקלתי בפורום כאן ואני חווה אותו דבר. כבר שנתיים וקצת אני חווה כאבים באיזור החזה בעת נשימות עמוקות (וכאבי בטן וגב) הכאבים היו פעם בחודש חודשיים לעיתים רחוקות. לאחרונה בחודשיים האחרונים אני סובלת מכאבי חזה על בסיס *יומי* בעת נשימות עמוקות או סתם ככה אם אני עושה פעילות מסוימת רקע על עצמי. בת 19 וחצי גובה 1.55 משקל 52 הכאבים תוקפים אותי בכול מצב גם בזמנים רגועים וגם במצבים עם רגש יתר וגם אחריי פעילות גופנית. בלילה אני נתקפת גם אם אני שוכבת. בזמן שינה אני לא נתקפת בדרך כלל. כן במנוחה של לפניי שינה או בין לבין. אני חווה המון סחרחורות לפני שינה ואחריי השינה. הפעילות גופנית שאני מבצעת הינה הליכות שיכולות להימשך בין שעה ל4 שעות כולל ריצות מדיי פעם, וריקודים של שעה עד שעה וחצי, לעומת איך שזה נראה אני לא מאמצת את עצמי יותר מדיי. הייתי כמה וכמה פעמים אצל רופא משפחה ונשלחתי הביתה לאחר בדיקות לחץ ובדיקות דם ושתן בטענה "שהכול בסדר" ומסרבים לשלוח אותי לבדיקות נוספות. אני סובלת עד לרמה של בכי וקושי להמשיך בחיי כרגיל ואין לי למי לפנות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה בצד שמאל
מר גבעון פלד 17/07/2018 | 19:30האם הכאב מתגבר בפעילות קלה כגון עליית מספר מדרגות? ואשמח לפרטים של גיל, גובה, משקל ובעיות קע בעבר או בהווה.הוסף תגובה
-
כאבים בחזה בצד שמאל בעת נשימה
אילה 17/07/2018 | 13:17שלום. כואב לי כבר יומיים בצד שמאל ומתגבר כשנושמת זה כואב יותר בשכיבה.כשאני שוכבת על צד שמאל זה ממש כואב. אני לא מצליחה לישון בלילה מרוב כאביםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה שמאל
מר גבעון פלד 02/05/2018 | 06:32האם את פעילה גופנית? האם כשאת עולה מספר מדרגות הכאב מחמיר?הוסף תגובה
-
כאב בחזה בצד שמאל
יעל 01/05/2018 | 11:23אני בת 22 מעשנת , הכאבים מופעים בעיקר כשאני לוקחת נשימות ,וגם כשאני יושבת בלי לזוז , זה נמשך כשבוע , ואתמול זה החמיר והפריע לי לישון ,ממה זה נובע ומה הטיפול להערכתך ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים
מר גבעון פלד 27/03/2018 | 09:54מפאת גילך הייתי ממליץ לגשת לרופא לבדיקה פיזית. חג שמח.הוסף תגובה
-
כאבים
אנונימית 26/03/2018 | 22:19שלום, אני בת 13 וחצי ויש לי כאבים בחזה בצד ימין ושמאל כשאני נושמת נשימה ארוכה. לפני ארבעה ימים היה לי חום מכיוון שעשיתי כפיפות מרפקים ותרגילים לבטן. בהתחלה היו כאבים חזקים גם לא רק כשאני נושמת נשימה ארוכה ומאתמול התחילו לי הכאבים ולא הפסיקו. מה עושים? זה חמור?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב ברגל ובמפשעה
מר גבעון פלד 22/03/2018 | 06:57כאבים והקרנות כאב הן שכיחות עקב שריר המותן כסל. לרוב ניתן לטיפול מהיר באמצעות טיפול הנקרא טריגר פוינט טראפי.הוסף תגובה
-
כאב ברגל סמול למפסעה
ארנון 21/03/2018 | 22:10שלום. בן 80 עם כאב גב תחתון, לאחרונה אני סובל בכאב ברגל ימין סמוך למפשעה כאשר אני נמצא בהליכה ואחרי ישיבה ממושכת. גם כשאני מרים את הרגל. אציין שזוהי תופעה חדשה אצלי ממתין לתשובה,בתודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים חזקים
מר גבעון פלד 03/03/2018 | 21:18שלום מאיה. אני מקווה דבר ראשון שפנית ושיתפת את ההורים שלך. כאבים מהסוג שתיארת בגיל צעיר כל כך צריכים בדיקה פיזית אצל רופא. אם מסיבה כלשהיא אינך יכולה לפנות למישהו אחר, אנא תודיעי לי ואדאג ליצור איתך קשר.הוסף תגובה
-
כאבים ממש ממש חזקים בצד ימין של הבטן
מאיה צדוק 03/03/2018 | 14:45היי, קוראים לי מאיה אני בת 13 וחצי כואב לי ממש בצד ימין של הבטן כואב לי לנשום כואב לי לקום ולשבת ולעשות פעילויות נוספות כשאני בולעת (רוק אוכל וכל זה) אז אני מרגישה סכינים כשאני ישנה אני לא מרגישה כלום וכשאני קמה אני לא יכולה לזוז מה אני עושה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצלעות
מר גבעון פלד 24/08/2017 | 10:09האם קיבת מכה, גם אם לא חזקה או עשית פעילות שחורגת ממה שאת עושה בדרך כלל? האם היו כאבים בעבר?הוסף תגובה
-
כאבים בצלעות
סיגל 24/08/2017 | 01:36היי אני בת 14 יש לי כאביים בצלעות כבר יומיים שלוש אני מתאמנת בחדר כושר ממה יכול להיןת הכאבים שלא מפסיקים לי?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב לאחר תאונה
מר גבעון פלד 07/05/2017 | 11:10בכל כאב לאחר תאונה קטנה כגדולה אני ממליץ לגשת לבדיקות רפואיות. ראשית קורה ולא מעט שמתחילות בעיות הקשורות לתאונה כמה שעות ולעיתיפ אפילו חודשים אחרי וחשוב לטפל בהקדם וזאת רק באמצעות איבחון. שנית גם עבור הביטוח שלך במקרה ויהיה צורך לטיפול לצורך הכיסוי אתה חייב איבחון רפואי. מעבר לזאת גם ברמה הכללית רצוי לגשת לטיפול לאחר תאונה בכל כאב שנוצר, לרוב בתאונות קלות אין סיבה לדאגה ואולי יש צורך בטיפול ברקמה רכה בסגנון של טריגר פוינט או עיסוי רפואי.הוסף תגובה
-
כאבים בחזה בצד ימין
amaryllis 06/05/2017 | 21:24יום רביעי ה-3.4.17 הייתה לי תאונה.ישבתי מאחור חגורה כמובן.ורכב מאחורינו נתן מכה למכונית.לא הרגשתי את הכאבים תיכף רק אחרי שעה בערך.יש לי כאבים בצד ימין של החזה.האם יש מקום לדאגה .מה ניתן לעשות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה
מר גבעון פלד 21/04/2017 | 18:04במקרים מעין אלו תמיד חשוב לצין האם יש כאב מתגבר בעת מאמץ, אפילו עליית כמה מדרגות... כנוסף האם אתה פעיל גופנית. אשמח לתשובתך כדי לנסות לענות.הוסף תגובה
-
כאב בחזה
טל 21/04/2017 | 15:44התחיל במפתח הלב והצלעות והגיע גם לחזה בצד שמאל. כבר שבוע ככה, כאשר לפעמים קשה להרדם בלילה(תחושה לא נעימה בחזה או כאב). היה גם פעם אחת או פעמיים סחרחורת. אני בן 26 בגובה 1.70 ושוקל 62.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בגב תחתון
מר גבעון פלד 30/10/2016 | 11:07להתייחסות אני צריך רקע עלייך: גיל, גובה, משקל, האם את פעילה גופנית והאם יש בעיות רקע.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה שמאלי
מר גבעון פלד 30/10/2016 | 11:05תודה על הפרטים אך לא רשמת לי אם אתה פעיל גופנית. אם אתה בריא ו 20 מדרגות גורמות לכאב אתה צריך לפנות לביקורת פיזית רפואית..הוסף תגובה
-
כאבים גבג תחתון
הודיה 30/10/2016 | 10:57היי מצטרפת לשאלה, אצלי הכאבים בצד ימין למטה בגב שאני מתכופפת או נוגעת יש לי כאב כמו של פצע או שריר תפוסהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי חזה באים והולכים
מר גבעון פלד 23/10/2016 | 07:03ראשית הייתי בחופשה כך של עניתי בפורום מספר ימים. מאחר ועברו 3 ימים...האם הכאב ממשיך?הוסף תגובה
-
כאבים מתחת לחזה בצד ימין הולכים ובאים
רחל 19/10/2016 | 08:08יש לי כאבים בחזה בצד ימין כשאני שוכבת הכאבים הולכים ובאים לאחר שהתעוררתי כל כמה דקות רציתי לדעת מה זה ממתינה לתשובה תודה.אתמול כאלתי חטיף חריף וכאבה לי הבטן קצת.הוסף תגובה
-
כאבים בחזה בעת נשימה אורכה
אלי מרדכי 24/09/2016 | 18:05גובהי הוא 169 משקלי 75הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב לאורך צד ימין
מר גבעון פלד 31/07/2016 | 17:45אם היית אצל נוירולוג שלאחר בדיקה קבע לך את הטיפול זה הרבה יותר טוב מבדיקה בפורום... הכדורים לשיקולך. את יכולה לגשת לאיבחון אצל מטפלים מתחום השיקום האורטופדי על מנת לבדוק כיוון אחר של כאבים כתוצאנ מנעילת נקודות טריגר על הרקמות הרכות.הוסף תגובה
-
כאב לאורך צד ימין שכמות וצלעות
י.א 28/07/2016 | 19:31מזה כארבעה חודשים סובלת מכאב לסרוגין בצד ימין בעיקר בצלעות . לאחר בירור מקיף וללא שום אבחנה מסויימת נירולוג נתן לי כדורי ליריקה. האם לקחת כדורים אלה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב ביד שמאל בעיטוש
מר גבעון פלד 03/07/2016 | 12:57תאורך מוכר ונוצר לרוב משימוש רב של שרירי נשימה ושרירים צוואריים. יש לטפל באלרגיה על מנת לשלוט בה ובמקביל או שהכאב יחלוף או שיהיה צורך הבטיפול של טריגר פוינט טראפי, טיפול בנקודות הטריגר של שרירי הגוף.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה
מר גבעון פלד 03/07/2016 | 12:55האם אתה פעיל גופנית? האם כרגע בעת עליה במדרגות יש כאב? אשמח גם לנתונים אישיים של משקל, גובה ובאם יש בעיות כלליות או אחרות.הוסף תגובה
-
כאבים ביד שמאל בעת התעטשות
אורי ויזל 03/07/2016 | 09:04שלום, מאתמול אני מתעטש בלי סוף, עקב אלרגיה, אך עם הזמן לקראת אחר הצהריים, בעת ההתעטשות החלו לי כאבים עזים ביד שמאל באזור שריש הדו ראשי אך הכאב כאילו היה בעצם הזרוע העליונה, מרגיש כמו סכין למשך 7-10 שניות בכל עיטוש...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בעיטוש
מר גבעון פלד 21/05/2016 | 15:46האם יש כאב במנוחה או בתנועות/ פעילות?הוסף תגובה
-
כאבים מצד ימין מתחת לצלעות בזמן עיטוש
גאן 21/05/2016 | 11:32שלום בשבועיים האחרונים רק בזמן עיטוש מגיע כאב עז מצד ימין מתחת לצלעות מה הסיבות וכיצד ניתן לטפל בזה? תודההוסף תגובה
-
כאב גב תחתון
שלמה 01/03/2016 | 17:17בן 55 מזה למעלה מחודש כואב לי רק בזמן שכיבה על צד שמאל בצד ימין כ-10 ס"מ מעל עצם הזנב לכיוון מותן ימין ומתפשט לכיוון המפשעה בבדיקת CT אבן זעירה בגביע האמצעי בכליה מימין (גם בשמאלית יש אבנים), בשכיבה על צד ימין אין כאבים ????הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה שמאל
מר גבעון פלד 27/02/2016 | 20:19הייתי משח למספר פרטים אישיים לפני ההמשך של תשובתי. 1. גיל, גובה ומשקל 2. האם אתה פעיל גופנית? 3. האם היית בבדיקות לשלילת בעיות לבביות.הוסף תגובה
-
כאבים בחזה צד שמול
אלי 26/02/2016 | 19:13שלום אני בן 30 אני סובל מכאבים בחזה צד שמול חודש ימים כמו דקרות ממש בחזה צד שמול גם שאני עולה כמו 20 מדרה אני נושם בקושי מתעיף גם זה מפחיד אותי האם אפשר להדריך אותי מה לעשות בבקשההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בשינה?
מר גבעון פלד 14/02/2016 | 11:01איזה כאב? איפה? כמה זמן?הוסף תגובה
-
כאב חזק מאוד מתחת לשד הימני הופיע במנוחה בזמן שינה
כאב חזק מאוד בצד ימין מתחת לשד 13/02/2016 | 20:05מה הסיבה לכאב הפתאומי תוך כדי שינההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב גב תחתון
מר גבעון פלד 02/01/2016 | 18:15תאור הכאב יכול להתאים לכאבי שרירים הנובעים מנקודות טריגר. איבחון וטיפול אצל מטפלים מתחום הטריגר פוינט טראפי או השיקום האורטופדי יכול עזור לך.הוסף תגובה
-
כאב צד תחתון ימין
דודי 31/12/2015 | 21:01שלום רב אני עובד מזה 30 שנה בהרמת מסעות די כבדים,לאחרונה סובל מכאבי גב תחתון שמלווים בכאב עמום אך מציק בצד ימין מתחת לצלעות,לאחר מנוחה הכאב חולף וחוזר חלילה עים תחילת יום העבודה,מבקש לעצתך תודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה ימני בעת הריון
מר גבעון פלד 25/11/2015 | 09:51סליחה מראש אך אינני חושב מפאת ההריון וגורמיו שזה נכון לנסות ולייעץ לך דרך הפורום. המלצתי היא לגשת לרופא המטפל בך פיזית.הוסף תגובה
-
כאב בחזה הימני
קוקי 25/11/2015 | 07:10שלום אני בשבוע ה 7 בהריון יש לי כאב בצד הימני של החזה וזה מאוד כואב כמו סכינים רציתי לדעת מה לעשות ?הוסף תגובה
-
כאב בחזה ימני תחתון
גיא 21/08/2015 | 12:37שלום רב, אני בן 22 מעשן פה ושם שותה אלכוהול גם לפעמים גובה 1,75 משקל 85 קילו לפני כשנה חודשים התחיל לי כאב עדין וחלש בעת עישון או שתיית אלכוהול הפסקתי לעשן ולשתות ונעלם הכאב אחרי כמה חודשים ניגשתי ליום סיירות שהוא יום פיזי ביותר ריצות עליות בלי הפסקה במהלך היום הייתי מצונן ומשתעל היה לי קשה לסיים אותו וכשסיימתי הלכתי עם החברים לשתות סירה מיד אחרי הרגשתי את אותו כאב שחודר מהבטן העליונה לגב חשבתי שאולי סתם ממאמץ יתר מאז אני מלווה בכאבים האלה שלא עוזבים אותי כשאני שוכב הרגשה של משהו מפריע כשאני רץ קשה לי.. כשאני מרים משהו כואב. חשוב לי לציין כי עברתי סידרת בדיקות דם בדיקות רטגן חזה אולטראסאונד בטן עליונה גאסטרוסקופי וקולונסקופי ct בטן עליונה וכל אלה חזרו תקינות אך הכאב אינו מרפה ושום משכך כאבים לא עוצר בעדו אשמח לדעת מה קורה איתיהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה בצד שמאל
מר גבעון פלד 10/08/2015 | 11:56תאורך המדוייק ואני שמח על הפירוט כי הוא מאוד עוזר לי לענות, תואם נקודות טריגר פעילות בשריר המעלות, scalane. זהו שריר צווארי, נשימתי היכול ליצר כאב באזור החזה והיד ממש כבעיה לבבית ומוקל בהקמת ידיים, מכיוון שמיקומו הוא כזה שהרמת ידיים מרפה אותו. נשמע כי זוהי בעייתך אך למען הזהירות אם לא ביצעת בדיקה לאחרונה חשוב לבצע בדיקות תקופתיות. מעבר לכך הייתי ניגש למטפל מתחום השיקום האורטופדי או הטראיגר פוינט טראפי לטיפול מתאים.הוסף תגובה
-
כאב בחזה צד שמאך
29 10/08/2015 | 10:37היי, אני בן 29, 163 משקל 56 ק"ג. אני מתאמן בחדר כושר (אימון כח בעיקר) ועושה הליכה מהירה 3 פעמים בשבוע. אין לי עבר של מחלות לב. בשבוע שעבר (יום לאחר אימון בחדר הכושר) הופיע לי כאב בחזה בצד שמאל. הכאב מורגש רק כאשר אני נושם נשימות עמוקות/מותח את הידיים פנימה או החוצה. הכאב מופחת משמעותית בנשימה אם אני מרים את הידיים למעלה תוך כדי. מלבד הכאב אני מרגיש מצויין. האם מדובר בשריר תפוס? האם כדאי לפנות לרופא בהקדם? תודה!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בבטן תחתונה
מר גבעון פלד 17/01/2015 | 19:59תאורך כללי ויכול לנבוע ממגוון רחב של סיבות. לא ניתן לאבחן אותך דרך האינטרנט, זה נועד לתת עצות והכוונה במקרים ספציפיים. הייתי שמח לשמוע יותר על הכאב, הרגשתו, האם יש קשר לאכילה, האם יש בעיות רקע וכל מה שתוכלים לפרט. מעבר לכך בכאב מעין זה לאחר מספר ימים הייתי ממליץ בחום בדיקה אצל רופא המשפחה שלך.הוסף תגובה
-
היי שלום
אורטל 17/01/2015 | 18:12אני בת 17 ואני מרגישה כאבים בבטן בצד ימין בבטן למטה התחתונה ויש לי כאבים כבר כמעט שבוע ממה זה נובע אשמח לתשובה תודה ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצלע ובגב
מר גבעון פלד 06/01/2015 | 16:29כוונתי הייתה למלאות לאחר ארוחה... בכל מקרה אם הבדיקות שביצעת היו תקינות סביר להניח כי מדובר על מספר נקודות טריגר בשרירי גב אמצעי או עליון המייצרים את הכאבים הללו. נקודות הטריגר הינם חלק ממערך הגנתי בו מעורבים שרירי גופינו ומייצרים כיווצים הגנתיים. בכיווצים אלו הם יכולים לייצר כאבים מקומיים או מוקרנים העלולים להחמיר במנחים או מצבים שונים ולהיות מוקלים באחרים. במצב כזה של נדנדת כאב הייתי ממליץ לך לגשת למטפל מתחום השיקום האורטופדי שהוא גם בעל התמחות לטיפול בנשים הרות.הוסף תגובה
-
כאבים בצלע וברצועת הגב המשך
חן 06/01/2015 | 14:49כן ההריון תקין. המוזר הוא שהכאב החל ומחיר בהדרגה מהשבוע ה20(שלא הייתה עוד בטן כמעט). הכאב מחריף גם בישיבה ממושכת. ממש מתקשה לתפקדהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצלע וברצועת גב
מר גבעון פלד 05/01/2015 | 18:19מתאור הכאב אני מבין כי יש החמרה אחרי 15:00 ואחרי ארוחות כבדות. השילוב של עומס בטני עם הריון עלול לייצר הרבה כאבים ותחושות דקירה אך לפני שאמשיך הייתי שמח לדעת האם ההריון תקין או שאת בשמירת הריון מסיבה כלשהיא.הוסף תגובה
-
כאבים צלע ימין+רצועת הגב
חן 05/01/2015 | 16:34שלום, אני בהריון שבוע 28. סובל קרוב ל7 שבועות מכאב נקודתי באזור הצלע שמתחת לחזה ימין. כאב שלאחרונה מלווה בשריפה ותחושת גרד. מבדיקות תפקודי כבד הכול תקין. הכאב מחריף אחרי השעה 15:00 בצהריים והלאה ואחרי ארוחות כבדות. לעיתים מלווה בדקירות וכאבים חדים. מקשה בשינה מאוד ובישיבה. אשמח לשמוע את חוות דעתך.הוסף תגובה
-
כאבים חזקים בעת נשימה
אמיר 19/10/2014 | 15:414 ימים סובל עם כאבים קצת מתחת לחזה בצד ימין בעת שאני נושם נשימה עמוקה מרגיש כאבים כמו סכינים בצד ימין ובאמצע מה זה יכול להיות? ממה זה נובע? האם יש לזה טיפול? יש כאב במנוחה מוחלטת וגם לפני שינה ותוך כדי שינה זה מעיר אותי. לא מבצע פעילות גופנית עברתי ניתוח בקע טבורי לפני כשבועיים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נקודות מעוררות כאב / טריגרים
מר גבעון פלד 28/09/2014 | 19:08הבעיה השרירית הינה נקודות טריגר או נקודות מעוררות כאב בעברית. זוהי נקודה עצבית, מרכז תנועה שבעת חשש לכשל הגוף מכווץ והוא מושך את רקמת החיבור ומייצר הגבלת תנועה וכאב. עיסוי, מתיחה, פעילות גופנית, מנוחה או תרופות לא יעזרו במקרה זה כי אם טיפול מתחום הטריגר פוינט טראפי. טיפול ידני עדין וללא התערבות של מחטים או תרופות.הוסף תגובה
-
מה זה יכול להיות?
הדס 28/09/2014 | 19:02התנועה שלי מוגבלת . במתיחה ממש כואב לי. השאלה מה זה יכול להיות כי תרופות לטיפול בדלקת בשריר לא עזרו לי. והכאב נמשך כבר חודשיים אז זה גם לא שריר תפוס... יש לציין כי הכאב מקרין גם לברך ולקרסול. תודה על התייחסותך המהירההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב במפשעה ימנית
מר גבעון פלד 28/09/2014 | 18:52ראשית הייתי ממליץ לך להמשיך בבדיקות על מנת לשלול באמצעותן סיבות שונות. מעבר לכך עלול להיות גורם שרירי או מרקמת חיבור המייצר לך את הכאב. ניתן לאבחן זאת באמצעות איבחון תנועתי ולדעת אם המקור הוא זה.הוסף תגובה
-
לא לא קרה דבר
הדס 28/09/2014 | 17:36הופנתי רק היום. הבדיקות מתקיימות בשבועות הקרובים. לא קרה שום דבר מיוחד. אם כי כן הרמתי משקל כבד בחודשים יולי אוגוסט מטעם העבודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב במפשעה ימנית
מר גבעון פלד 28/09/2014 | 17:23האם היה איזה שהוא ארוע או פגיעה, לא משנה מתי בחייך באגן או ברגליים? כמו כן האם עשית את הצילום שהופנית אליו?הוסף תגובה
-
באותו עניין גם לי יש כאבים בצד ימין למטה
הדס 28/09/2014 | 16:20אני מזה כחודשיים סובלת מכאב במפשעת ימין ובשבוע האחרון הכאב התפשט לכל איזור מותן ימין כולל גב תחתון ובטן . הרופאת משפחה הפנתה אותי עכשיו לאולטראסאונד ולצילום ירך. לאחר שעשיתי בדיקות דם שיצאו תקינו ולאחר שנתנה לי תרופה לדלקת בשריר שלא עזרה. האם אתה יכול להאיר את פניי לסיבה לכאבים האלה? אני בת 27 , בריאה, ופעילה גופנית. הכאבים גם במנוחה וגם בהליכה. גם בשינה. לא מתעוררת מהכאב. תודה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי בטן וגב
מר גבעון פלד 19/09/2014 | 08:58כאב מעין זה לרוב נובע משריר המותן כסל. כיווץ מערך נקודות הטריגר על השריר גורם לכאב בישיבה או בקימה מישיבה ולא בפעילות. האם ביצעת בדיקות לאחרונה? כמה זמן הכאב קיים? שאלות אלו יכולות לתת מענה ואור נוסף, רצוי תמיד לפרט יחד עם פרטים אישיים של גיל, גובה ומשקל.הוסף תגובה
-
כאבי בטן וגב
יואל 19/09/2014 | 07:14היי, קראתי את תגובתך לשאלתה וגם לי יש את אותם הסיפטומים, לא מעיר משינה ובעת פעילות גופנית/הליכה לא מורגש כאב רק בעת ישיבה, מה זה יכול להיות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי בטן וגב
מר גבעון פלד 02/09/2014 | 20:31אם הבנתי נכון הכאב ביום הוא בישיבה. האם כשאת בתנועה במהלך היום הכאב פוחת או שאיננו בכלל? אם כן יכול להיות שיש לי תשובה עבורך.הוסף תגובה
-
כאבי בטן וגב תחתון
MARGOL 02/09/2014 | 11:44בהמשך לשיחתנו... כאבי הבטן והגב כן הם בצד ימין למטה. בלילה אני ישנה טוב הכאב לא מעיר אותי משינה. כשאני במצב של מנוחה ברור שיש כאב מפני שאני עובדת בישיבה והכאב הוא במשך כול היום לסירוגין.מקווה שעכשיו אני ברורה יותר אודה לך אם תוכל לענות לשאלתי.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בגב תחתון
מר גבעון פלד 25/08/2014 | 16:15האם הכאבים הם בגב תחתון ובבטן תחתונה ימנית? לא ברור. בנוסף את אומרת כי בלילה אין כאב. האם גם בזמן שינוי תנוחה אין כאב? ודבר אחרון ציינת כי במהלך היום הכאב מתגבר. האם זה מייד הופך לכאב חזק או במהלך היום עם התנועה? האם כשאת במנוחה במהלך היום יש גם כאב? אשמח לנסות לדייק בתשובתי לאחר הנתונים הללו.הוסף תגובה
-
כאבים חזקים בגב תחתון ובו זמנית בצד ימין למטה
MARGOL 25/08/2014 | 13:40מזה חודש ימים אני סובלת מכאבים בגב תחתון ובצד ימין למטה.בלילה אני ישנה בסדר בסך הכול אך ביום כאבים ממש בחודש מאי עשיתי סיטי בבטן תחתונה ועליונה והסיטי נימצא תקין.אתמול עשיתי בדיקת שתן וגם שם יצא תקין.גם בבדיקה אצל רופא נשים תקין. האים נשאר משהו שלא בדקתי.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה בגיל 11
מר גבעון פלד 25/01/2014 | 17:56להלחץ לא אבל דחוף ליידע את ההורים.הוסף תגובה
-
כאבים בחזה
איתי 24/01/2014 | 22:22אני בן 11 ויש לי כאבים בחזה בצד ימין למטה בכל נשימה עמוקה האם אני צריך להילחץ והאם זה מסוכן?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצלעות
מר גבעון פלד 21/11/2013 | 16:16אשמח לנסות לתת לך מענה אך אצטרך יותר פרטים. בן כמה אתה, האם עברת אירועים של פציעות או ניתוחים בעבר, האם קיבלת מכה בחזה או בגב לאחרונה וכל מידע שיכול להיות רלוונטי.הוסף תגובה
-
כאבים
גבי 21/11/2013 | 13:22אני סובל מכאבים בצד ימין מצחת לחזה מאחורי הצלעות,כשאני נושם עמוק,מה זה יכול להיות !?הוסף תגובה
-
תודה
Hadash 27/10/2013 | 07:17תודה על התשובה המפורטת בהחלט אפנה לרופא המנתח זה פשוט הדאיג אותיהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים לאחר ניתוח
מר גבעון פלד 27/10/2013 | 06:43כאבים לאחר ניתוח הינם דבר שכיח. הגוף עבר טראומה ומגיב. למרות שהניתוח עבר חלק והכל תקין מבחינת הגוף יש תגובה לרוב של מערכת השרירים המשמשת גם כמערכת הגנה וננעלת באזורים המורגשים על ידיו כ"רגישים" ומייצרים הקרנות כאב. תאורך אופייני לכך, כאב המתגבר בלילה ו/או בבוקר ונחלש/נעלם במהלך היום. המלצתי היא ראשית ותמיד להיות במעקב רפואי על ידי הרופא המנתח ובנוסף לגשת לאבחון על ידי מטפל תנועתי-יצבתי מתחום השיקום האורטופדי/טריגר פוינט טראפי.הוסף תגובה
-
כאבים לאחר ניתוח
Hadash 26/10/2013 | 08:31שלום. אני בת 39, ועברתי ניתוח להסרת התוספתן לפניי חמישה ימים. אין ליי כאבים כלל באיזור הניתוח יש לי כאבים חזקים במותן ימין, מתחת לצלע הגב בצד ימין וצואר ימני. האם אלו כאבים שקשורים לניתוח או ש״זכייתיי״ בבעיה חדשה? הכאבים חזקים מאוד בבוקר לאחר שנת הלילה, ועמומים. במהלך היום. הכאב הוא דקירה שמקשה לנשום נשימה עמוקה וארוכההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה וחרחור בהריון
מר גבעון פלד 20/09/2013 | 23:33לילה טוב. במיוחד עקב היותך בהריון לא הייתי מנסה לתת לך מענה אינטרנטי. גשי להבדק בבקשה.הוסף תגובה
-
כאבים וחירחור בצד ימין של הצלעות למטה בעת נשימה
רחלי 20/09/2013 | 14:13אני בהריון בשבוע הרביעי. אני סובלת מגירוי יתר שחלתי. לפני שבוע התחילו כאבים בצד ימין של הצלעות למטה בעת נשימה. הכאבים חלפו לאחר יומיים בערך וחזרו שוב אתמול בלילה בעצמה חזקה יותר ונוסף גם רעש של חירחור כל נשימה (כמו רעש של נוזל שנכנס ויוצא). זה ממש הפריע לי לישון. לא הצלחתי למצוא תנוחה בה לא היה כאב. אני ממש דואגת. מה זה יכול להיות? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה
מר גבעון פלד 20/09/2013 | 08:23בהחלט כאב כתוצאה ממכה חזקה הוא תוצאה שכיחה של התכווצות הגנתית של מערך השרירים של הגוף. אם זה כואב מזה שבועיים גש לטיפול או לבדיקה.הוסף תגובה
-
כאבים
ליאור 19/09/2013 | 12:50שלום לפניי שבועיים שיחקתי כדורגל ובעטו לי טיל לחזה יום למחרת התחילו לי כאבים בחזה בכול פעם שאני נושם עמוק יש לי כאבים בצד ימין מתחת לצלע האם זה בגלל המכה בחזה ?וזה עוברהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה
מר גבעון פלד 01/09/2013 | 12:23לשם הזהירות הייתי פונה לבדיקה כללית אצל הרופא שלך. מעבר לכך במקרים רבים הופעת תסמינים אלו, כאב בחזה, הרדמות או נימול או כאב ביד, כאבי צוואר וכאבים בחזה מקורם בנקודות טריגר על גבי מערך השרירים של פלג גוף עליון. לאחר שלילת בעיה חמורה יותר אצל רופאך הייתי ממליץ לך על טיפול בגישה הטריגר פוינט טראפי.הוסף תגובה
-
כאבים בחזה
כאבים בחזה 01/09/2013 | 00:21היי אני בת 24 וכבר דיי הרבה פעמים קורה לי שאני נמצאת בזמן מנוחה (יושבת לראות טלוויזיה ) כאשר יש לי כמו לחצים בחזה בצד שמאל, כמו דקירות חזקות שנמשכות כמה דקות ספורות , ובזמן האחרון זה נהיה כאב ודקירות גם בצד הימני של החזה בו זמנית. אודה לעזרתך מה זה יכול להיות? ( אני מעשנת - לא כבד בשנתיים האחרונות)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי גב תחתון
מר גבעון פלד 06/07/2013 | 20:43כאבי גב תחתון במרביתם קשורים למערך הרקמות הרכות של הגוף מבחינת הכאב והפגתו. על מנת להיות יותר ממוקד אשמח להבין: הכאב הוא בגב תחתון ומקרין לאן בדיוק? כמה זמן יש לך את הכאב? האם הכאב מופיע גם במנוחה מלאה.הוסף תגובה
-
כאבים בגב תחתון ימין
אילנה 06/07/2013 | 13:25היי רציתי להגיד שאני שמחה שאתה עונה גם לאלו שיש להם ספק , לי יש כאבים בגב תחתון למטה שמקרין גם לעמוד שידרה וגם יש להם נטיה כמו דופק זה הולך ומתחזק בנקישה על עמוד השידרה או באחד מהאסורים הקרובים ,מה אתה חושב ? תודה אילנההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים
מר גבעון פלד 31/05/2013 | 19:46ראשית אני שמח כי אנשים קוראים ומגיבים אני בעד מחשבה וחקירה. שנית ולעניין, אכן כפי שהמלצתי לגולשת עליה לגשת ולהבדק. אין טעם וצורך להלחיצה זה לא יעזור לעניין, בטח ובטח שבמקרה של כאב מתגבר כמו אפנדיציט ושאר כאבים שהתייחסת אליהם היא לא תשב על המחשב כי אם תרוץ להבדק. מעבר לכך וזאת השקפתי בפורום זה, המקרה הוא לפני כחמישה חודשים, אני משתדל לענות לכל שאלה תוך כמה שעות (גם לך ואתה יכול לבדוק אותי בעבר) על מנת לתת מענה מהיר אך גם על מנת לשלוח את מי שצריך כמו בחורה זו להבדק. תודה על הביקורת.הוסף תגובה
-
איך אתה רושם לא דרסטי חולק עליך ראשית צד ימין נמצא התוספן כליות מעיים ותוספתן יכול להיות מאוד דרסטי אני ועוד שאני מכיר כמעט מתו אם לא הגיעו בזמן לביח
אסי10 31/05/2013 | 17:08איך אתה רושם לא דרסטי חולק עליך ראשית צד ימין נמצא התוספן כליות מעיים ותוספתן יכול להיות מאוד דרסטי אני ועוד שאני מכיר כמעט מתו אם לא הגיעו בזמן לביחהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצד ימין
מר גבעון פלד 15/01/2013 | 08:34מתאורך המצורף הייתי ממליץ להבדק על ידי רופא המשפחה שלך. סביר להניח כי אין משהו דרסטי אך כאב כזה צריך לראותו ולבודקו פיזית.הוסף תגובה
-
המשך לשאלה לגבי כאבים בצד ימין
קארין 14/01/2013 | 20:37הכאבים נימצאים בצד ימין בבטן למטה יש לי כאבים שאני הולכת יושבת יושנה .הכאב התחיל ליפני חמישה ימים והוא לא ניגרם מימכה או משהוא זה פתאום בבוקר אחד שקמתי ומאז זה לא מפסיק ויש לי כאבים חזקיםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצד ימין למטה
מר גבעון פלד 14/01/2013 | 15:24חסרים המו פרטים על מנת לתת לך מידע, את מוזמנת להתקשר או לשלוח בפורום את הפרטים המלאים כגון היכן הכאב בדיוק, האם גם בשכיבה כואב, איך התחיל, האם היו ארועים של נפילות, שברים או אחר בעבר ועודהוסף תגובה
-
כאבים חזקים בצד ימין למטה
קארין 14/01/2013 | 14:05אני בת 13 וחצי ויש לי כאבים חזקים בצד ימין למטה מרוב הכאבים קשה לי ללכת ולשבת מה עושים במצב כזה?הוסף תגובה
-
תודה רבה
טל 17/11/2012 | 09:25טלהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצלעות
מר גבעון פלד 17/11/2012 | 07:10בתאור שלך יש מספר דברים היכולים להעיד על קיצור שריר בטני. שיעול יכול לייצר נקודות טריגר על שרירי הבטן והם עלולים להכאיב במעבר בין תנוחות. הייתי ממליץ לך טיפול בהתאם המטפל בנקודות טריגר.הוסף תגובה
-
כאבים חזקים בצלעות בצד ימין למטה
טל 17/11/2012 | 01:10שלום רב, יש לי כאבים חזקים בצלעות בצד ימין למטה. הכאב מתחזק בתנועה ובמעבר משכיבה לישיבה ולהפך. לקחתי כדור נגד כאבים שלא עזר. קצת רקע: הייתי מצוננת עם שיעול יבש, אני רוכבת על אופניים, מעשנת (קצת), הכאב מעיר אותי משינה, הגובה שלי 1.69 ואני שוקלת 51. ממתינה לתגובה, טלהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה
מר גבעון פלד 17/10/2012 | 06:44ראשית באם לא היית בבדיקות כלליות לאחרונה הייתי ממליץ לגשת לרופא שלך לשם כך. מעבר לכך, לרוב לפי תאורך הכאב בעת נשימה הינו תולדה של אחד מכמה שרירים המשתתפים בנשימה וניתן להפסיק את הכאב בטיפול נכון בהם. לשם הבנת העניין יותר אשמח לדעת: 1. האם יש כאב במנוחה מוחלטת? בשינה? 2. האם הכאב מעיר אותך משינה? 3. האם אתה מבצע פעילות גופנית כלשהיא המעלה דופק? 4. מה גילך, גובה ומשקל גופך. אשמח לתת לך פרטים נוספים בהתאם לתשובתךהוסף תגובה
-
כאבים בחזה
-
שילוב משככי כאביםספיר 26/12/2023 | 22:51האם ניתן לשלב קומבודקס עם רוקסט פלוס? יש לי כאבים איומים לאחר עקירה כירוגית. נתנו לי לראשונה רוקסט פלוס שמחליש את הכאב אך הוא עדיין קיים ובעקירה קודמת קומבודקס עזר לי יותר..הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שילוב משככי כאבים
מר גבעון פלד 27/12/2023 | 11:23שלום רב. שאלה זו צריכה להיות מופנית למי שמכיר אותך ואת ההיסטוריה הרפואית שלך. לא הייתי מחפש תשובות כאלו בפורום. מאחל לך הקלה בכאב....הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שילוב משככי כאבים
-
כאב בירךצבי22 08/12/2023 | 09:40מה מנגנון הפעולה של בטרואידים בהזרקה מקומית בירך נגד כאב ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי בירך
מר גבעון פלד 10/12/2023 | 09:35אני מעריך שהתכוונת לסטרואידים. https://hospitals.clalit.co.il/harzfeld/he/Gerontology/Pages/Steroids.aspxהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי בירך
-
כאב חד בבטןאישה 18/11/2023 | 23:50שלום לפני כחודשיים לחצתי על הבטן שלי ולפתע הרגשתי כאב חד בצד ימין של הבטן האמצעית - קצת מתחת לטבור אך בצד ימין. חשוב להדגיש שהכאב חד וכואב מאד אבל רק בזמן שאני לוחצת על הנקודה. כשאני לא לוחצת - אני לא מרגישה כלום. אציין שלאחרונה אני מרגישה קצת נפיחות בבטן וכמו גזים קלועים במיוחד בזמן אכילה. עשיתי ct. מעי תקין ולא מורחב. צוין שהכל תקין מלבד שצוין על ״גודש ורידי בצד ימין ושמאל ובעיקר בשמאל״. אני כבר שבועיים חושבת רק על זה ולא מוצאת תשובות. אודה לעזרתךהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב חד בבטן
מר גבעון פלד 19/11/2023 | 09:24תמיד יש צורך במידע... במיוחד בפורום. גיל, גובה, משקל, פעילות גופנית, בעיות רפואיות בעבר או בהווה, אם את לוקחת תרופות, לידות ואיך עברו וכל מה שיכול להיות רלוונטי. אנא שלחי מידע ואנסה למקד אותך, לפי מה ששלחת... בלתי אפשרי לצעריהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב חד בבטן
-
כאבים מתחת לחזה בצד שמאלשרה 12/04/2015 | 15:14שלום אני בת 19 וחצי והתחיל לי לאחרונה כאב מתחת לחזה השמאלי ממש צמוד לחזה וקצת מתפשט לצד השמאלי זה בא והולך וגם כשאני נושמת לפעמים זה בא . כואב ממש . מזה ?! והאם אני צריכה לפחד מזה?! או שזה סתם כאב בשריר?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בצד שמאל בחזה
מר גבעון פלד 19/11/2023 | 09:21בגדול כן, אבל אין כל נתון שציינת כאן ולכן אינני יכול לענות לך יותר בוודאות. אם נמשך גם כמה ימים לאחר הפעילות רצוי לגשת לביקורת רפואיתהוסף תגובה
-
כאב בצד שמאל בחזה
עדי 19/11/2023 | 01:59האם זה יכול להיות בגלל שלא עשיתי ספורט הרבה זמן שפתאום עשיתי ספורט ולכן כואב לי???הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול בנקודות כאב
מר גבעון פלד 02/12/2021 | 12:45אצל מטפלים שהוכשרו לכך את יכולה לשלוח לי מייל ל givon@paxxi.net עם אזור מגורייך ואנסה להמליץ לך על מטפל בסביבתךהוסף תגובה
-
טיפול בנקודות כאב
יוספה 02/12/2021 | 11:51טריגר פוינטס או נקודות הדק בעברית הו נקודות הנמצאות על רקמת החיבור של הגוף ומהוות חלק ממערך ההגנה שלו. אם זבוב עף לכייון העין, העין תסגר במהירות, ללא מחשבה, על מנת להגן עליה. אותה מערכת אוטונטמית גם מנהלת תפקודי גוף כמו כבד, קיבה וכו. בנעילה של הטריגרים עקב נפילה, מכה או אפילו כל מצב בו הגוף חושש שיגרם לו נזק, נמתחות רקמות החיבוא ועלול להיווצר כאב מקומי שיוקל כמעט תמיד רק בטיפול בטריגרים. טיפול ידני, יחסית עדין שנולד בשנות ה 60 במרפאות כאב בארצות הברית כמה זמן יקח, אם בכללל.... רק אחרי איבחון וטיפול ראשוני תוכלי לקבל הערכה, לרוב לא לוקח הרבה טיפולים.הוסף תגובה
-
טיפול בנקודות כאב
יוספה 02/12/2021 | 11:49איפה עושים טיפול כזה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצד שמאל כתוצאה מנפילה גסה סנטר ובטן בשבוע שעבר ביום ראשון
מר גבעון פלד 30/11/2021 | 18:33טריגר פוינטס או נקודות הדק בעברית הו נקודות הנמצאות על רקמת החיבור של הגוף ומהוות חלק ממערך ההגנה שלו. אם זבוב עף לכייון העין, העין תסגר במהירות, ללא מחשבה, על מנת להגן עליה. אותה מערכת אוטונטמית גם מנהלת תפקודי גוף כמו כבד, קיבה וכו. בנעילה של הטריגרים עקב נפילה, מכה או אפילו כל מצב בו הגוף חושש שיגרם לו נזק, נמתחות רקמות החיבוא ועלול להיווצר כאב מקומי שיוקל כמעט תמיד רק בטיפול בטריגרים. טיפול ידני, יחסית עדין שנולד בשנות ה 60 במרפאות כאב בארצות הברית כמה זמן יקח, אם בכללל.... רק אחרי איבחון וטיפול ראשוני תוכלי לקבל הערכה, לרוב לא לוקח הרבה טיפולים.הוסף תגובה
-
כאב בצד שמאל כתוצאה מנפילה גסה סנטר ובטן בשבוע שעבר ביום ראשון,
יוספה 30/11/2021 | 14:17מה זה אומר הטיפול של טריגר פוינט? אני בת 70 אחרי סיפור של ניתוח "קייג' " ב-c5 +c6. יש לי סכרת עם פגיעה באברי מטרה. דופק לא סדיר מאוזן ע"י פרוקור שומנים בדם בגלל שהייתי מאוד שמנה 130 ק"ג. היום שוקלת 89 ק"ג. מטופלת בשיבא אצל רופאים רבים. כרגע המצב בלתי נסבל בגלל הכאבים בצד שמאל. תוך כמה זמן יעבור הכאב? ברקמות רכות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב מתחת לצלע שמאל כתוצאה מנפילה. מורגְש כחוט שנמשך.
מר גבעון פלד 30/11/2021 | 12:54האם את פעילה גופנית? האם יש כאב בנשימה מאומצת לאחר למשל עלייה של שתי קומות במדרגות? האם יש בעיות רקע רפואיות?הוסף תגובה
-
כאב מתחת לצלע שמאל כתוצאה מנפילה. מורגְש כחוט שנמשך.
יוספה 29/11/2021 | 08:18אני עברתי ניתוח שרוול וקיצור קיבה. נפלתי לפני שבוע מהכביש למדרכה על הבטן והסנטר. הייתי במוקד של מכבי לאחר חמישה ימים. עשיתי צילום ואין שבר בצלעות. לא עשו לי אולטראסאונד. הכאבים ממשיכים. מפריע להשתעל. מה לעשות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים מתחת לחזה
מר גבעון פלד 06/10/2021 | 14:44הבנתי. למען הסר ספק מציע שתגשי לביקורת כללית אך לדעתי הפתרון מצוי בטיפול ברקמות רכות בגישת טריגר פוינטס ניתן לגשת לאיבחון וטיפול אצל מטפלים שהוכשרו לכך.הוסף תגובה
-
כאבים מתחת לחזה
נעם מזוז 06/10/2021 | 12:02לא חושבתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים מתחת לחזה
מר גבעון פלד 30/09/2021 | 11:38האם בעת פעילות מתונה כמו עליית שתי קומות במדרגות יש התגברות של כאב?הוסף תגובה
-
כאבים מתחת לחזה
נעם 30/09/2021 | 11:26היי, אני בת 19, בלי בעיות רקע, גובה 1.6, בערך משקל 52-55, לא עושה פעילות גופנית באופן קבוע. יש לי כאבים בצד שמאל מתחת לחזה, מקרין לבטן. כואב לי כשאני צוחקת, בא והולך. ממה זה יכול להגרם?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים מתחת לחזה
מר גבעון פלד 09/09/2021 | 11:56ראשית סליחה על העיכוב במענה מפאת חופש ארוך. אשמח למידע עלייך של גובה, משקל, בעיות רקע אם קיימות והאם אתה מבצע פעילות גופני בשו6ף...הוסף תגובה
-
כאבים מתחת לחוזה
רגב 27/08/2021 | 21:19שלום אני בן 36 ומזה חצי שנה אני מרגיש נימול בצד שמאל מתחת לחזה במצב של ישיבה ובתקופה האחרונה התחלתי להרגיש כאבים באיזור של הנימול וזה מתפשט בכל צד שמאל... הכאבים באים והולכים , שמתי לב שאם אני אוכל פחות אז הכאב פוחת , העניין עם הנימול זה משהו שלא משתנה בעיקר ברגע שאני מתיישב . עשיתי בדיקות והכל יצא תקין עד עכשיו ואני מתעקש לעשות MRI , רופא המשפחה אחרי שעשה לי את כל הבדיקות שהוא המליץ והכל יתא תקין אז הוא טוען שזה תופעה שכחה וכנראה תחלוף עם הזמן. אבל אני לא רגוע בכלל מהסיפור הזה , האם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי בנושא?הוסף תגובה
-
כאבים בחזה צד שמאל מתחת לשד / מפתח הלב
ניני 05/05/2021 | 09:58שלום - לפני שבוע עשיתי איזושהי תנועה ופתאום שמעתי "קראק" וכאב חד מאוד בעצם החזה בצד שמאל. מאז הכאב מאוד חזק. קשה לי לישון בלילה. תנועות מסויימות מעתיקות את נשימתי. לא כואב בנשימה. לא כואב בהליכה / צעידה כן כואב במישוש האזור ובתנועות מסויימות / פתאומיות הפסקתי לעשן לפני שנה וחצי מאוד פעילה פיזית, למרות שבחודש האחרון פחות ספורט אני מקווה שזה משהו סקלטלי / מכני ולא משהו שמסמן מחלת לב או ריאה. בדרך כלל מאוד בריאההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים מתחת לשד בצד שמאל
מר גבעון פלד 29/04/2021 | 09:58לאו דווקא. אשמח לפירוט עלייך, נתנונים אישיים ובעיות רקע באם קיימות. והאם את פעילה גופנית.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ללא פירוט אין שום יכולת מענה
מר גבעון פלד 29/04/2021 | 09:56הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב חד מתחת ומעל החזה בצד השמאלי.
מר גבעון פלד 29/04/2021 | 09:55שלום נועה סליחה על המענה המאוחר, לא קיבלתי התרעת מערכת שמחכה לי הודעה. האם את פעילה גופנית? האם כאשר את בדופק מעט מואץ יש כאב?הוסף תגובה
-
כאבים מתחת לשד בצד שמאל
רחל בת 76 25/04/2021 | 20:36האים זה סימן לבעית לב?? אשמח לתגובת מומחההוסף תגובה
-
אבנים
סיסי 22/04/2021 | 18:55כא בים בצד שמאל מתחת לצלעותהוסף תגובה
-
כאב חד מתחת ומעל החזה בצד השמאלי.
נעה 21/04/2021 | 21:51היי, קוראים לי נעה ורציתי לשאול מה זה יכול להיות כאשר יש לי כאבים שבאים והולכים וכאשר הם באים אני מפסיקה לנשום כי אם אני נושמת זה מגביר את הכאב, זה כאב ברמה מאוד גבוהה. זה כאב חד שמפסיק את היכולת לנשום והוא מתרחש בצד השמאלי מתחת ומעל החזה. זה אמור להדאיג אותי?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בטן. עליונה. שמואל. עם. הגב
מר גבעון פלד 22/05/2019 | 10:11התשובה היא פשוט כן, זה עלול לייצר כאב מעין זה. האם הכאב קבוע או משתנה במהלך היום ואם כן מתי הוא מוגבר?הוסף תגובה
-
בטן. עליונה. שמואל. עם. הגב
שרית 22/05/2019 | 01:39קוראים. לי שרית. שנה. וחצי אני. סובלת כאבים. בבטן עליונה שמואל. עם. הגב. עשיתי. אולטרסט. בטן. יצא. אבנים. בכיס. מרה. יכול. להיות. מזה.הכאביםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצלעות בצד שמאל
מר גבעון פלד 09/07/2017 | 10:58האם יש התגברות כאב בעת מאמץ של שחייה?הוסף תגובה
-
כאבים בצד שמאל צלעות מתחת לחזה
נגה 08/07/2017 | 18:39זה השבועיים יש לי כאבים בצד שמאל בצלעות עליונה מתחת לחזה כאב בא וחולף בעת נשימה ונשיפה אין כאבים בת 78 עושה ספורט, שוחה, משקל 67הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה
מר גבעון פלד 30/04/2015 | 06:37האם את מבצעת פעילות גופנית?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה
מר גבעון פלד 30/04/2015 | 06:37האם את מבצעת פעילות גופנית? האם בפעילות יש החמרה בכאב?הוסף תגובה
-
כאב בחזה בצד שמאל
אור 29/04/2015 | 22:52שלום, אני בת 18 וחצי אני סובלת מכאבים מתחת לחזה בצד שמאל זה בא והולך אני מפחדת שזה משהו רציני רק היום התחיל וכבר בא 3 פעמים והפעם האחרונה זה עדיין לא עבר אבל זה מפחית ואחר כך מתחזק ברצף, משקל 65 גובה מטר 60 כמעט, אם אקבל תשובה אני אשמח תודה רבה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה
מר גבעון פלד 12/04/2015 | 17:55ראשית תמיד לשם הזהירות אמליץ לך לגשת לאיבחון פיזי אצל רופא המשפחה שלך, למרות שחלק גדון מכאבים אלו אינם צריכים לייצר חשש. מעבר לכך האם יש כאב תמידי גם בשכיבה או שינה? האם את מעשנת? האם את מבצעת פעילות גופנית כלשהיא? אשמח גם לגובה ומשקל ועל פי תשובותייך לנסות לתת לך ייעוץ מדוייק יותר.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצד שמאל בחזה
-
כאבים באיזור הצלעות לאחר שיעול מתמשךשירן 13/11/2023 | 21:27שלום לפני כשבועיים התחיל לי שיעול עם המון לחה, כתוצאה מזה כנראה התחילו לי כאבים חדים בצלעות ממש קשה לי לזוז מרגיש ממש כמו שבר מיום ליום הכאב מתגבר , בנשימה בתזוזה בשיעול, אשמח לדעת האם יש טיפול מתאים ותוך כמה זמן לערך עוברים הכאבים?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים באיזור הצלעות לאחר שיעול מתמשך
מר גבעון פלד 14/11/2023 | 11:02שיעול משמעותי כמו שתיארת עלול לייצר כאבים. יכולות להיות לו כמה מקורות. הייתי ממליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול בגישה הנקראת שיקום אורטופדי או איזון רקמות רכות, טיפול המתבצע על ידי מטפלים שהוכשרו לכך ובמקביל לגשת לדימות, צילום חזה וצלעות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים באיזור הצלעות לאחר שיעול מתמשך
-
כאב גב כרונישניץ 11/11/2023 | 14:0410 שנים סובלת מכאבים גב בעקבות פריצת דיסק-בלט. כשזה התחיל לפני עשר שנים עשיתי לפני הניתוח, 3 הזרקות אפידורליות, פיזיותרפיה דיקור ועוד כל מיני טיפולים שמרניים, לא עזר בכלל ובמשך שנה גררתי את רגל שמאל. לפני 8 שנים עשיתי זהיר פולשני - עזר לחודש בלבד. ואחר כך אמרו לי שאני מדמיינת. עברתי לרופא שהמליצו עליו ועשיתי אצלו עוד שתי שאיבות דיסק שגם הן לא עזרו, וכשכבר התייאשתי עשיתי עוד ניתוח כריתת דיסק, שפותחים את הגב, היה לי זיהום בדרך, אז אחרי 10 ימים פתחו שוב. היה לי שקט שנה אחת בלבד. ומאז כאבים כרוניים שהולכים ומתגברים, מעולם לא עישנתי בעקבות הכאב אין לי ברירה, ויש לי רישיון לקנאביס, בשנה האחרונה הכאבים בלתי נסבלים, במהלך השנה עשיתי 3 פעמים גלי רדיו בכמה נקודות בגב, כל פעם זה עזר הכי הרבה ל-3 חודשים, עכשיו ניגשתי לרופא עם mri שמראה החמרה במצב, והוא הציע שוב גלי רדיו. מתלבטת אם עוד פעם לעשות??הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב גב כרוני
מר גבעון פלד 12/11/2023 | 10:36אתחיל בזה שאת לא מדמיינת כלום. כואב זה כואב. כאב מוגדר על ידי איגוד הכאב העולמי: כנזק או חשש מנזק המעורר תגובה רגשית... כלומר במקרה שלך כמות הטיפולים ובעיקר החיתוכים גרם לטראומה שהגוף מייחס לאזור שנפגע. המערכות האורטופדיות מצויינות אך הכאב הוא חמקמק. לא אוכל ליעץ לך בניגוד לרופא שלך וגם לא ארצה, אף מציע כי במקביל תגשי למטפלים העוסקים באיזון רקמות רכות או שיקום אורטופדי, טיפול המתבצע על הרקמות הרכות. כרגע עדין רק פרטי ולא דרך הקופות. והכי חשוב אל תוותרי לחיות ללא כאב.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב גב כרוני
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- אוסטאופניה
- כאבי גב תחתון
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- פלדנקרייז
- פיזיותרפיה
-
בדיקות קשורות
- בדיקת ויטמין D
- אנדוסקופיה
-
מונחים קשורים
- אוסטאוסרקומה
- אוסטאוקלסטומה
פורומים נוספים בתחום
פורוםניתוחי מפרק הירך והברך
בפורום ניתוחי מפרק הירך והברך ניתן להתייעץ עם ד"ר תומר כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי מפרק הירך והברךפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםפסיכותרפיה
בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכותרפיהפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם