פורום כירורגיה פה ולסת - עמוד 6

-
רגישות חריפה בפה
אלון 19/08/2024 | 18:55שלום, הייתי אצל רופא שיניים ומומחה ברפואת הפה אך שניהם לא מצאו פתרון לבעיה שלי: אני בן 26 וסובל כ 4 שנים מרגישות חריפה, נפיחות, כאבים ולפעמים גם דימום בחלל הפה. הבעיה הופיעה אחרי כחצי שנה של טיפול בפרדניזון שנמשך שנה וחצי עד למינון של 60 מ"ג. הטיפול הופסק לפני כ3 שנים והבעיה נותרה ואף החמירה עם זמן. ישנה החמרה משמעותית בסימפטומים לאחר כל אכילה ובדגש על מאכלים המכילים פחמימות/ סוכרים. לאחר חיטוי הפה (צחצוח שיניים) ישנה הקלה. מה אפשר לעשות? תודה מראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום אלון
ד"ר נבות גבעול 27/08/2024 | 21:37ממליץ בדיקה אצל פריודונטהוסף תגובה
-
-
הידוק שיניים
שרון 20/08/2024 | 12:57שלום, בת 52, כבר חודש עם סחרורות מעין שיוט ולפני חודש וחצי ורטיגו יום אחד. היתי אצל א.א.ג אמר שאין בעיה בוזן הכאב באוזן שמקרין לגרון (בלי קשר לסחרורים) הוא משריר תפוס בצד שמאל. לסחרחורות נילווה כאב באוזן עם רגישות לקול (כאילו הקול יותר צורם) ומעין לחץ, כמו כן לפני חודשיים סיימתי בצד זה סתימת שורש בשן 37 שהיתה כואבת מאוד ועדיין השן כואבת. אני מהדקת שיניים כבר כמה שנים וישנה עם סד לילה ובכל זאת בבוקר קמה עם לחץ בצד שמאל. האם הסחרורים וכל התחושות יכולים לנבוע מההידוק? האם כאב בשן יכול גם להיות כתוצאה ממפרק הלסת?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום שרון
ד"ר נבות גבעול 27/08/2024 | 21:36ממליץ בדיקה לורטיגו וכן בדיקת פה ולסתהוסף תגובה
-
-
חשש לסרטן חלל הפה
נועה 05/08/2024 | 13:24שלום ד״ר שמתי לב ביממה האחרונה לכתמים על החנייכים מצ״ב תמונות https://postimg.cc/gallery/9yGzQdS האם זה נראה כמו משהו הדורש בירור? אציין מלבד זאת שאין תסמינים נוספים.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום נועה
ד"ר נבות גבעול 13/08/2024 | 23:28ממליץ בדיקה אצל מומחה לרפואת הפההוסף תגובה
-
-
מכתשית יבשה
הדס 01/08/2024 | 22:50שלום, לפני כ3 שבועות עברתי עקירה כירורגית בשן 27. ועדיין יש כאבים למרות נטילת אוגמנטין, פרקוסט ואופטלגין (כל 2-3 שעות). רופא אמר שנוצרה מכתשית יבשה . מציינת כי אני מטופלת במרפאת פרקי לסת עקב כאבים במפרק לסת שמאל (MASTICATORY DYSTONIA + דלקת מפרק ניוונית). בשנים האחרונות בוצעו מספר רב של שטיפות מפרק וכיום מטופלת בשוטף בהזרקות בוטוקוס כל 3 חודשים ובהזרקות חסם עיצבי. בבדיקת mri -ספיגה מתקדמת יותר, אוסטאופיט קדמי, דיסק שחוק יותר בהתקה אנטרומדיאלית, קושי רב באבחון נוכחות דיסק באזורים האנטריורים. שאריות של דיסק שחוק. נראה כי מסטר שמאל מאוד מכווץ בהדמיה (נמצאת כעת בבירור למיופתיה). האם הגיוני שעדיין יש כאבים חזקים למרות שהמכתשית נסגרה? (רמת הכאב הופחתה במעט). האם יש מניעה מביצוע הזרקות בוטוקוס (תור בעוד כחודש)+ חסם עצבי תחת us (בעוד חודש וחצי) ? תודה! האםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום הדס
ד"ר נבות גבעול 13/08/2024 | 23:27סביר שעדיין כואב ואין מניעה להזרקת בוטוקסהוסף תגובה
-
-
כאבים מתחת ללשון
יעל 02/08/2024 | 13:00שלום ד״ר מזה מספר ימים אני סובלת מכאבים מתחת ללשון שמחמירים באכילה. לא ראיתי בחלל הפה שום דבר מיוחד האם יש סיבה לדאוג?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום יעל
ד"ר נבות גבעול 12/08/2024 | 22:08ממליץ לגשת למומחה לרפואת הפההוסף תגובה
-
-
קליק חזק בפתיחה וסגירה של הפה
טלי 26/07/2024 | 17:55שלום ד"ר אשמח לעזרה, כשפותחת וסוגרת את הפה יש לי קליק מאוד חזק מתחת לאוזן ימין באיזור הלסת, מרגיש כאילו הלסת מתעקמת וכל פעם זזה ממקומה, זה גם מציק כשאני לועסת ומפהקת הופניתי ע"י רופאת המשפחה שלי לפיזיותרפיה של הלסת, אך לא נבדקתי פיזית בנושא ע"י רופא, האם עליי לפנות למומחה פה ולסת? מה הטיפול והאפ צפוי לחלוף מעצמו? תודה על המענההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום טלי
ד"ר נבות גבעול 30/07/2024 | 17:41ממליץ בדיקה אצל כירורג פה ולסת . בדרך כלל קליקים אינם חולפים. יש לבדוק מה מידת ההפרעה לתנועת הלסתהוסף תגובה
-
-
לשון
אושמול 23/07/2024 | 09:29הי יש לי על חצי הלשון מן ״פטרייה״ אדומה כזאת נראה כאילו המרקם של הלשון שינה צורה לגמרי אם אני מצחצח את זה עם מברשת זה מתחיל לדמם בנוסף מן אפטות שלא עוברות על השפתיים הפנימיותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום אושמול
ד"ר נבות גבעול 30/07/2024 | 17:15יש לגשת למומחה לרפואת הפההוסף תגובה
-
-
מגע קל של השיניים עם כף בעת האכילה
טל 09/07/2024 | 06:31שלום, רציתי לשאול, לעיתים בזמן האכילה, במיוחד בשימוש בכף מלאה באוכל, יש מגע קל של השיניים (בד"כ הניבים) עם הכף, האם המגע הזה מזיק? פוגע בזגוגית השן? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום טל
ד"ר נבות גבעול 21/07/2024 | 23:09לגמרי לא.הוסף תגובה
-
-
עודף רוק בפה
נועה 02/07/2024 | 09:12שלום, בת 20 מזה שנה מרגישה שיש לי עודף רוק בפה. לא לוקחת כדורים. רופא א.א. ג לא רואה כלום. הדבר מאד מציק לי,אני צריכה כל הזמן לבלוע את הרוק. ממה יכולה להיות הבעיה? מה ניתן לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום נועה
ד"ר נבות גבעול 02/07/2024 | 14:26לפנות למומחה לרפואת הפההוסף תגובה
-
-
הפה התעקם לי
ריקי 30/06/2024 | 21:20לפני שבוע הרופא עשה לי זריקת הרדמה בלסת תחתונה בשן טוחנת. הפה שלי וכל הפנים שלי מיד התעקמו נורא. הרופא אמר שזה מהזריקה. המצב השתפר אך עבר שבוע ועדיין הפה שלי עקום. אני מפחדת. מבקשת חוות דעת.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום ריקי
ד"ר נבות גבעול 02/07/2024 | 14:21ממליץ להבדק אצל רופא פה ולסת. לראות האם מדובר בנפיחות או פגיעה בעצב.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
עקירת שן בינה
-
ניתוח חניכיים
-
בדיקות קשורות
-
תרבית לשון
-
מונחים קשורים
-
לסת
רופאים בתחום
ד"ר הילטון קנגיסר
רפואת שיניים
4.9
( 30 חוות דעת )
"אדיבות, ענה לכל שאלותי בסבלנות רבה, הסביר על כל פעולה שביצע, דאג לשאול לשלומי בכל מהלך הטיפול, ובעיקר האוירה בחדר הייתה נינוחה ונעימה, בלי לחץ, הרגשתי שאני בידיים בטוחות. ועם כל זאת נראה שהוא לא מתפשר על עבודה מושלמת. בתודה ובהערכה"

ד"ר רות וינברג
רפואת שיניים
רופאת שיניים עם ניסיון של 30 שנים העוסקת בטיפולים משמרים ייחודים וטיפולי אסתטיקת הפה.
ד"ר הילטון קנגיסר
רפואת שיניים
4.9
( 30 חוות דעת )
"אדיבות, ענה לכל שאלותי בסבלנות רבה, הסביר על כל פעולה שביצע, דאג לשאול לשלומי בכל מהלך הטיפול, ובעיקר האוירה בחדר הייתה נינוחה ונעימה, בלי לחץ, הרגשתי שאני בידיים בטוחות. ועם כל זאת נראה שהוא לא מתפשר על עבודה מושלמת. בתודה ובהערכה"

ד"ר רות וינברג
רפואת שיניים
רופאת שיניים עם ניסיון של 30 שנים העוסקת בטיפולים משמרים ייחודים וטיפולי אסתטיקת הפה.
פורומים נוספים בתחום
פורוםכירורגיה פה ולסת
בפורום כירורגיה פה ולסת ניתן להתייעץ עם ד"ר נבות גבעול, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגיה פה ולסת