פורום כירורגיה פה ולסת - עמוד 7

-
נקבים בחיך העליון
דפנה סלצברג 16/05/2024 | 09:38בטיפול אצל רופא כללי - הובחנו שני נקבים בחיך העליון (בחלקו האחורי) עם הפרשה שקופה. הרופא המליץ לבקר כירורג פה ולסת. שאלתי היא - האם אמורים להיות נקבים בחיך העליון? האם אפשר להעביר לך צילום - על מנת שתתרשם מהבעיה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום
ד"ר נבות גבעול 23/06/2024 | 13:20כן ישהוסף תגובה
-
בהמשך לשאלתי
דפנה סלצברג 23/06/2024 | 08:57האם בכלל יש נקבים במבנה הנורמלי של החיך העליון?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה שלום דפנה
ד"ר נבות גבעול 27/05/2024 | 13:40לא ניתן להעביר צילום. ממליץ ללכת להבדק כפי שהרופא המליץ ולקבל את התמונה המלאה מבדיקה וצילומים.הוסף תגובה
-
-
אודם תמידי בגג הפה בצד לענבל
מיכל 21/06/2024 | 20:48שלום, בת 44, שמתי לב שיש לי אודם תמידי רק בצד אחד של גג הפה מצד לענבל (לפני שמתחיל השקד). האם זה משהו מסוכן? יש לי הגיינת פה יחסית ירודה, מחלת חניכיים אבל עדיין זה נראה לי מוזר שזה רק בצד אחד.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום מיכל
ד"ר נבות גבעול 23/06/2024 | 13:04יש להבדק תתיכן פטריה או גרוי כלשהו.הוסף תגובה
-
-
השפעה אפשרית של תרופת סלג'ן על ביופסיה של בלוטת הרוק
אנונימית 07/06/2024 | 13:14לאור תוצאות בדיקות דם במקביל למחלות אוטואמיוניות ותחושת חנק בצוואר במשך חודשים ארוכים נשלחתי לביופסיה של בלוטות הרוק מפאת חשד לסיגורן. במקביל קיבלתי מרשם לסלג'ן. האם יש סיכוי שנטילת התרופה תשפיע על תוצאות הביופסיה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום
ד"ר נבות גבעול 18/06/2024 | 21:16נטילת התרופה לא תשפיע על הביופסיה אך בהחלט עשויה להגביר את נפרשת הרוקהוסף תגובה
-
-
נעילת לסתות באמצע טיםול שיניים
ליל 09/05/2024 | 23:56איך מתמודדים עם נעילת לסתות באמצע טיפול שיניים האם יש אופצייה לקחת כדור לפני ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום ליל
ד"ר נבות גבעול 27/05/2024 | 13:34יש לטפל בנעילות . להבדק אצל כירורג פה ולסתהוסף תגובה
-
-
שאלה בנוגע לליקופלאקיה
3> 21/04/2024 | 16:43דוקטור יקר שלום! כותב לך כיוון שאשמח לשמוע מנסיונך. אני לאחר הסרת ליקופלאקיה קטנה מאוד, ללא דיספלאציה וממחקרים וחומר שקראתי אני איני רגוע ושליו דיו. (בנוסף בוצעו 2 הסרות של מוקוצלות בעשור האחרון) אני בשנות ה30 המוקדמות, ללא עישון ולעיתים רחוקות מאוד צורך אלכוהול. מאוד דואג מהחמרה, ואשמח מאוד אם תגיד לי האם כעבור X שנים אוכל להפסיק לדאוג או כל פרט שיוכל להרגיע. אציין כי הונחיתי להגיע כל שנה לביקורת. אגיע אליך אף בתשלום אם צריך על מנת לקבל את המידע הרלוונטי לשמירה על הבריאות. מודה ומברך אותך, חג שמח.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תודה רבה דוקטור! תבורך!
3< 29/04/2024 | 22:46מודה לך מקרב לבהוסף תגובה
-
תשובת מומחה שלום
ד"ר נבות גבעול 28/04/2024 | 11:46ביקורת פעם בשנה וניתן להיות רגועהוסף תגובה
-
-
כאבים לאחר ניתוח
ישראל 05/04/2024 | 16:10שלום ד"ר הרמת סינוס להתקנת שתלים בלסת העליונה הימנית נכשלה על ידי רופא שיניים,הייתי שותה מים והמים היו יוצא ים מהאף,בוצע ניתוח לסגירת המקום על ידי כירורג פה ולסת,מאז אני סובל מכאבים עזים באוזן ימין וברקה,mri מפרק הלסת תקין, אציין כי לא התקנתי שתלים מזה כשנה,ואני לועס בצד השמאלי של הלסת,האם חוסר השיניים הוא המקור לכאבים? בכבוד רבהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום ישראל
ד"ר נבות גבעול 28/04/2024 | 11:37יש לבדוק עם צילומים מעודכנים.הוסף תגובה
-
-
השפעות שיני בינה
שחר 05/04/2024 | 03:19היי אני בת 24 ובחצי שנה אחרונה התחילו לי כאבים בשיני הבינה בלסת התחתונה אשר במקרים רבים הקרינו גם לאוזניים,לגרון וגם לסינוסיטיס. בהתחלה חשבתי שזה צינון שפשוט מקרין על הכול אבל בחצי שנה האחרונה זה קרה כבר 3 פעמים שהייתי צריכה אנטיביוטיקה והכאב ממשיך(אם כי טיפה יותר חלש) גם אחר האנטיביוטיקה קבעתי תור לכירוג פה ולסת אבל הוא רק בעוד 3 חודשים!!! והכאבים עדיין קיימים(אקמול לא הכי עוזר להם) האם יש סיכוי שהכאב וההשלכות יחמירו אם כן מה לעשות התור רחוק ואני כול פעם מפחדת מההקרנה של הכאבים והחמרתם. ואיך אני מרגיעה את הכאבים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום שחר
ד"ר נבות גבעול 28/04/2024 | 11:34שטיפות בכלורהקסידין במשך שבוע. ולנסות להקדים את התור.הוסף תגובה
-
-
שריר לעיסה
יצחק 31/03/2024 | 22:12שלום רב ד"ר. MRI מפרק הלסת: שינויים ניווניים מתונים ב TMJ ימין עם בצקת מתונה בשריר right lateral pterygoid muscle ,אני סובל מכאבים עזים באוזן ימין וברקה שמקרין גם לצד השמאלי,מה הטיפול שצריך? המון תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום יצחק
ד"ר נבות גבעול 28/04/2024 | 11:33טיפול במשככי כאב וכן פיזיוטרפיה.הוסף תגובה
-
-
ציסטה בלסת עליונה
שי 25/03/2024 | 17:27יש לי ציסטה בלסת עליונה, פעם ניקזו וחזר, אח"כ עקרו שן ועדיין חזר, השבוע ניקזתי בעצמי. היום רופאת פה ולסת הפנתה לניתוח בהרדמה מלאה של אנוקלציה. מאד רוצה להמנע מניתוח, האם יש אלטרנטיבות נוספות שאפשר לבדוק? וכמו כן מה ההשלכות במידה ולא אבצע ניתוח ואמשיך לנקז כל פעם שחוזר? מצרף את האבחנה של הרופאה: הגיע לבדיקה. בציע בפברואר צילום סיטי המדגים נגע RL במקסילה מימין, מתבלט לתוך חלל הסינוס המקסילרי, עם שוליים גרמיים מעובים, שורש שן 14 כלל בנגע ויש ספיגת שורש. חסר עצם לכיוון האלוואלרי מתאר כי ניקז את הנגע בעצמו פעמיים, לא התקדם בטיפול כי לא הפריע לו. בביופסיה מבוצע בשנ ת2021 תשובה משוער ular cystריזות הדמיה סיטי דנטאלי- משנת 2021 וק סיטי חדש- במערכת. מהלך ודיון מופנה לביצעו אנוקלאציה תחת הרדמה כללית, הסבר כי שן 14 ואולי שיניים מספות תעקרנה, הסבר הסיכום לOAC ,הסבר כי קיים במקום חסר עצם שעלול למנוע שיקום עתידי בעזרת משתלים. הסברה חשיבות הטיפול בנגע ולא לדחות את העניין. מופנה לבדיקת מרדים עם ט' 17 ומכתב סיכום מידע רפואי מלא ועדכני. יש לבצע ספירת דם כימיה, אקג' צל"ח ולהגיע עמם לבדיקה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום שי
ד"ר נבות גבעול 26/03/2024 | 22:44יש להוציא זיהומים חוזרים . והרס העצם לא לעיניין.הוסף תגובה
-
-
כאבים עזים באוזן ימין וברקה שמקרין גם לצד השמאלי
יקיר 21/03/2024 | 13:51שלום רב, אני לאחר השתלת שיניים ואז החלו הכאבים העזים, ביצעתי בדיקת mri אשר אבחנה בצקת מתונה באחד שרירי הלעיסה הימני,האם זה מה שגורם לכאבים? בבדיקת כירורג פה ולסת מפרק תקין,ולדעתו זה כאב עצבי ,ואז הפנה אותי למרפאת כאב שם קיבלתי הזרקות של קורטיזון שלא עזרו כלל,מה הטיפול שאני אמור לקבל?? המון תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום יקיר
ד"ר נבות גבעול 26/03/2024 | 11:18יש להתיעץ במרפאת כאב, בהנחה שמדובר בכאב ממקור עצבי לעיתים לוקח זמן להתאים את הטיפול .הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח חניכיים
-
עקירת שן בינה
-
בדיקות קשורות
-
תרבית לשון
-
מונחים קשורים
-
לסת
רופאים בתחום

ד"ר חאלד גסאר
רפואת שיניים
4.9
( 10 חוות דעת )
""אני רוצה להמליץ בחום על ד"ר חאלד גסאר והצוות המדהים שלו! יחס אדיב, סבלני ומקצועי. ומבצע את הטיפולים בעדינות ובדיוק רב. המרפאה עצמה נעימה ממליצה לכל מי שמחפש רופא שיניים מקצועי ואכפתי!""

ד"ר מוטי בית און
כירורגיית פה ולסת

ד"ר רות וינברג
רפואת שיניים
רופאת שיניים עם ניסיון של 30 שנים העוסקת בטיפולים משמרים ייחודים וטיפולי אסתטיקת הפה.

ד"ר חאלד גסאר
רפואת שיניים
4.9
( 10 חוות דעת )
""אני רוצה להמליץ בחום על ד"ר חאלד גסאר והצוות המדהים שלו! יחס אדיב, סבלני ומקצועי. ומבצע את הטיפולים בעדינות ובדיוק רב. המרפאה עצמה נעימה ממליצה לכל מי שמחפש רופא שיניים מקצועי ואכפתי!""

ד"ר מוטי בית און
כירורגיית פה ולסת

ד"ר רות וינברג
רפואת שיניים
רופאת שיניים עם ניסיון של 30 שנים העוסקת בטיפולים משמרים ייחודים וטיפולי אסתטיקת הפה.

ד"ר חאלד גסאר
רפואת שיניים
4.9
( 10 חוות דעת )
פורומים נוספים בתחום
פורוםכירורגיה פה ולסת
בפורום כירורגיה פה ולסת ניתן להתייעץ עם ד"ר נבות גבעול, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגיה פה ולסת