פורום כירורגיה פה ולסת - עמוד 8

-
כאבים עזים באוזניים וברקות
יעקב 20/03/2024 | 12:23שלום רב, עברתי הרמת סינוס שלא הצליחה בשיניים הטחנות בצד ימין למעלה,המקום נשאר פתוח ואז הרופא שלח אותי לכירורג פה ולסת שסגר לי את המקום,מאז יש לי כאבים עזים באוזן ימין וברקה שמקרין גם לאוזן והרקה בצד שמאל,ביצעתי mriב במפרק הלסת שם נתגלה בצקת מתונה בשריר הלעיסה,המפרק תקין ,הכירורוג קבע שזה כאב עצבי,והפנה אותי למרפאת כאב, קיבלתי הזרקות של קורטיזון וזה לא עזר, מה עוד אפשר לעשות?אבקש את עזרתך. המון תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום יעקב
ד"ר נבות גבעול 26/03/2024 | 11:12ממליץ להבדק . קשה לענות על סמך המידע שבשאלההוסף תגובה
-
-
בליטה קשה בחך התחתון
עופר 14/03/2024 | 20:02היי, לפני כמה חודשים טובים הבחנתי שיש לי בליטה קשה (לא כואבת) בחך הפנימי הקשה של הלסת התחתונה. בצד ימין מתחת לשיניים לכיוון רצפת הפה. כאילו שן הולכת לבקוע. בקצה יש קצת לבן. האם נשמע מסוכן?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום עופר
ד"ר נבות גבעול 26/03/2024 | 11:06לא נשמע מסוכן. בדרך כלל מדובר בעצם תקינה. ממליץ להבדק אצל כירורג פה ולסתהוסף תגובה
-
-
השפעת הקרנות על נמק בלסת
יעל 09/03/2024 | 19:08שלום רב, לפני 30 שנה עברתי הקרנות לצוואר (בגלל הודג'קין). כעת אני צריכה לעבור עקירות של הרבה שיניים בלסת התחתונה והכנסת שתלים. האם אני אהיה בסיכון לנמק בלסת כתוצאה מכירורגייה כזאת?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום יעל
ד"ר נבות גבעול 12/03/2024 | 23:24ש לקבל מהאונקולוג באם אפשר את שדות הקרינה. באם הלסתות היו בשדה הקרינה הייתי ממליץ לא להתקין שתלים. אם הקרינה הייתה לצוואר ללא עירוב הלסתות אז ניתן להתקין שתליםהוסף תגובה
-
-
מפרק הלסת
הילה 07/03/2024 | 13:21היי דר אשמח למענה , כבר כמה חודשים אני מרגישה ושומעת כאבים באיזור הלסת מעין קנאקים כאלה כנראה מהידוק שיניים . הבעיה היא שזה מקרין לי לאיזור גלגל העין , גשר האף , מצח , רקות ממש לכמה חלקים בפנים ומוביל לכאבי ראש ומסתמכת על משככי כאבים … בנוסף רציתי לדעת אם יכול לגרום לטנטון כאבי צוואר ואי יציבות בעמידה כמו דיזניס . מה אוכל לעשות בנידון תופעה זו ממש מטרידה אותי . אשמח למענה תודה לך !הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום הילה
ד"ר נבות גבעול 12/03/2024 | 23:21לגשת לבדיקה אצל כירורג פה ולסת. כן יכול לגרום לטינטוןהוסף תגובה
-
-
תסמונת מפרק הלסת
התייעצות אישית 21/02/2024 | 20:13היי דר אשמח למענה , כבר כמה חודשים אני מרגישה ושומעת כאבים איזור הלסת מעין קנאקים כאלה . זה מקרין לי לאיזור גלגל העין , אף , מצח , רקות ומוביל לכאבי ראש ומסתמכת על משככי כאבים … בנוסף רציתי לדעת אם יכול לגרום לטנטון כאבי צוואר ואי יציבות . מה אוכל לעשות בנידון תופעה זו ממש מטרידה אותי . אשמח למענה תודה לך !הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום
ד"ר נבות גבעול 12/03/2024 | 23:17ממליץ בדיקה של נוירולוג . כן זה יכול לגרום לטינטון. לגבי חוסר יציבות , לא כפי הידוע לי .הוסף תגובה
-
-
פצע על השפה העליונה
לינה 19/02/2024 | 22:53היי, שמתי לב לפצע על השפה העליונה (לא בגבול, ממש על השפה). כמו חצקון כזה, אבל לא כואב ואין מוגלה. פשוט עיגול קצת נפוח בגוון השפה. מה זה יכול להיות? מה יכול לעזור? רופא עור נתן לי אורקורט והפנה לרופא פה ולסת.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה היי לינה
ד"ר נבות גבעול 04/03/2024 | 13:36ממליץ לגשת לרופא פה ולסתהוסף תגובה
-
-
בעייה ברביע לסת ימנית תחתונה
רפולי 12/02/2024 | 17:59יש לי מחסור עמוק בעצם ברביע לסת ימנית תחתונה שיניים 45 , 46 , 47 ושן 48 צריך רק לעקור , לא ניתן להשתיל שתלים בגלל זה קרוב לעצב הפה , לדברי הכירוג גם השתלת בלוק עצם לא יעזור גם מבחינת סיכויי הצלחה והחזקה לאורך זמן . הוא אמר שיש אפשרות לניתוח בבית חולים להזזה של עצב הפה בזמן השתלת השתלים ואו לעשות תותבת חלקית לשיניים 45 , 46 , 47 ושן 48 צריך לעקור השן זזה וגם רקובה , אשמח לדעת אם תותבת חלקית זה דבר נוח שניתן גם לאכול ומה סיכויי הצלחה והסכנה לניתוח בבית חולים להזזת העצב בזמן השתלת השתלים , תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום רפולי
ד"ר נבות גבעול 13/02/2024 | 20:18תותבת חלקית הוא פתרון ותיק שנהוג עד היום . חלק מהאנשים מסתגלים וטוב להם וחלק לא . הזזת העצב ניתוח שנעשה לא מעט . יש לבדוק ct של הלסת כדי לדעת מה הסיכונים ומה ביכויי ההצלחה. בדרך כלל מצליח ללא בעייות מיוחדות לעיתים יש פגיעה בעצב במהלך הניתוחהוסף תגובה
-
-
דימום אחרי ניתוח
סימונה 02/02/2024 | 08:56אני עברתי ניתוח השתלת חניכיים שבמהלכו נלקחה פיסת רקמה מחיך עליון. אני מטופלת במדללי דם שכמובן הופסקו, לפי הנחיות של קרדיולוג. כאשר עברו ימים ללא מדללים וחזרתי לתרופה- התחיל הדימום , אפילו חזק. כל התהליך חזר על עצמו פעמיים בתקופה סה"כ 9 ימים. מה כל זה אומר? יש פגיעה בכלי? הפצע בחיך לגמרי גלוי. הרופא המטפל שלי לא נמצא ואני זקוקה דחוף לתשובה. בתודה מכל הלב סימונה הרופה שלי לא נמצה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום סימונה
ד"ר נבות גבעול 09/02/2024 | 23:04,אם אין כעת דימום להמתין לריפוי הפצע בסבלנות. אם יש דימום לפנות לאחת ממחלקות לכירורגיה פה ולסתהוסף תגובה
-
-
ניתוח דרך הפה
אנונימית 30/01/2024 | 15:18שלום ד״ר, לפני כ7 חודשים ביצעתי ניתוח בבלוטת התריס דרך הפה. מאז הניתוח ועד היום אני מרגישה שינוי חיצוני במבנה הלסת התחתונה/הסנטר - הלסת בולטת יותר קדימה וכמו כן הסנטר נראה בולט ונפוח יותר. האם שינוי כזה יכול להיגרם בעקבות הניתוח? איך ניתן לבדוק ולמי עליי לפנות? התייעצתי עם הרופא המנתח אך אמר שאין מה לעשות מבחינת המשך טיפול. הדבר מפריע לי מאוד מבחינה אסתטית ומתסכל אותי . אודה לתגובה תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום
ד"ר נבות גבעול 31/01/2024 | 22:07ממליץ להתיעץ עם דר שימרית ארבל.הוסף תגובה
-
-
נימול בלשון חוסר תחושה וזרמים (לת)
עידן 30/01/2024 | 19:30אני חודש אחרי עקירה של שן בינה כלואה 38 עדיין סובל מהתופעות של נימול זרמים ירידה בתחושה בלשון ואני ממש בלחץ מזה התשוב שנתנו לי זה שבמקרה הזה אין טיפול , לקחת b12 ולהמתין עד 6 חודשים. אני ממש בלחץ כבר עבר חודשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח חניכיים
-
עקירת שן בינה
-
בדיקות קשורות
-
תרבית לשון
-
מונחים קשורים
-
לסת
רופאים בתחום
ד"ר הילטון קנגיסר
רפואת שיניים
4.9
( 30 חוות דעת )
"אדיבות, ענה לכל שאלותי בסבלנות רבה, הסביר על כל פעולה שביצע, דאג לשאול לשלומי בכל מהלך הטיפול, ובעיקר האוירה בחדר הייתה נינוחה ונעימה, בלי לחץ, הרגשתי שאני בידיים בטוחות. ועם כל זאת נראה שהוא לא מתפשר על עבודה מושלמת. בתודה ובהערכה"

ד"ר חאלד גסאר
רפואת שיניים
4.9
( 10 חוות דעת )
""אני רוצה להמליץ בחום על ד"ר חאלד גסאר והצוות המדהים שלו! יחס אדיב, סבלני ומקצועי. ומבצע את הטיפולים בעדינות ובדיוק רב. המרפאה עצמה נעימה ממליצה לכל מי שמחפש רופא שיניים מקצועי ואכפתי!""
ד"ר הילטון קנגיסר
רפואת שיניים
4.9
( 30 חוות דעת )
"אדיבות, ענה לכל שאלותי בסבלנות רבה, הסביר על כל פעולה שביצע, דאג לשאול לשלומי בכל מהלך הטיפול, ובעיקר האוירה בחדר הייתה נינוחה ונעימה, בלי לחץ, הרגשתי שאני בידיים בטוחות. ועם כל זאת נראה שהוא לא מתפשר על עבודה מושלמת. בתודה ובהערכה"

ד"ר חאלד גסאר
רפואת שיניים
4.9
( 10 חוות דעת )
""אני רוצה להמליץ בחום על ד"ר חאלד גסאר והצוות המדהים שלו! יחס אדיב, סבלני ומקצועי. ומבצע את הטיפולים בעדינות ובדיוק רב. המרפאה עצמה נעימה ממליצה לכל מי שמחפש רופא שיניים מקצועי ואכפתי!""
פורומים נוספים בתחום
פורוםכירורגיה פה ולסת
בפורום כירורגיה פה ולסת ניתן להתייעץ עם ד"ר נבות גבעול, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגיה פה ולסת