פורום הריון ולידה - עמוד 1184

-
אנטביוטיקה וגלולות
מיכל 20/11/2012 | 15:53שלום, אני משתמשת בגלולות.היום לקחתי גלולה שלישית ויש לי דלקת בשלפוחית השתן.אם אשתמש במונורול כמנה חד פעמית זה יפגע בהשפעת הגלולה ויש צורך באמצעי מניעה אחר? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה גלולות
ד"ר שרון מסלוביץ 20/11/2012 | 18:41שלום מיכל. זהו לא הפורום המתאים לשאלתך. בכל מקרה אין קשר בין התכשיר לגלולות ואינך צריכה להשמר באמצעי נוסף. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
חוסר ויטמין d בהריון
מיה 18/11/2012 | 21:25שלום. אני בשבוע 28 להריון ותוצאת VIT.D 25-OH יצאה 17.10. הבנתי שזה נמוך. האםאני צריכה לצרוךויטמין d? היום אני לוקחת רק אקטיפרין (שילוב ברזל וחומצה פולית)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ויטמין D
ד"ר שרון מסלוביץ 20/11/2012 | 18:40הכוונה היא ל 1000 יחידות ולא 1000 מג. מותר לקחת אותו. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
בהמשך לשאלתי ... ויטמין D
מיה 20/11/2012 | 17:31שלום, בהמשך לשאלתי, היום הייתי אצל רופא והוא נתן לי ויטמין D שנקרא vigantoletten 1000 i.e. tabletten הבנתי שכל כדור מכיל 1000 גרם ולא 400. האם מותר לי לקחת אותו? (היום אני צורכת רק אקטפירין) במידה ועדיף רק 400 - איזה אתה ממליץ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה חוסר ויטמין D
ד"ר שרון מסלוביץ 19/11/2012 | 15:34שלום מיה. זה לא מאד נמוך. הערך שממנו חובה לטפל הוא 10. את יכולה לקחת כדור של ויטמין D המכיל 400 יחידות, פעם ביום. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
פענוח בדיקת בטא
יפעת 11/05/2011 | 18:26ערב טוב ותודה מראש הים עשיתי בדיקה והתוצאה שקיבלתי היא 5> , אני לא יכולה להאריך זמן ביוץ מדויק אך סביר שהיה בין ה 25 ל 30 לחודש אפריל, לפני כשבוע וחצי עד שבועיים . מה אני יכולה להסיק מהתוצאה ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בדיקת בטא
ד"ר שרון מסלוביץ 20/11/2012 | 18:39שלוםפ יפעת. אינך בהריון. בהצלחה בעתיד. שרוןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה בדיקת בטא
ד"ר שרון מסלוביץ 20/11/2012 | 18:39בשעה טובה! את בהריון. שרוןהוסף תגובה
-
בדיקת בטא
רוני 20/11/2012 | 14:16שלום, אני 30 יום לאחר הווסת. לפני שבועיים, ביום שלישי בערב (6.11.12) עברתי הזרעה, כשיום קודם קיבלתי זריקת אוביטרל. עשיתי הבוקר בדיקת דם, ויצא בטא 275. מה המשמעות? האם עשיתי מוקדם מדי? תודה.הוסף תגובה
-
-
מקום לדאגה?????
א.ב 20/11/2012 | 12:29היי אני בשבוע 25 ,מרגישה את העוברית אך לרוב רק בצד ימין היכן שהראש והידיים נמצאים. שאלתי -האם יש מקום לדאגה במידה ואני לא מרגישה את הרגליים? שיש לציין שבתחילת החודש ביצעתי סקירת מערכות מורחבת ולפי דעת הרופא הממצאים תקינים.. אני דואגת ומודאגת -בבקשה ענו לי!! תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מקום לדאגה
ד"ר שרון מסלוביץ 20/11/2012 | 13:07שלום לך. אני חושב שהעובר שלך בסדר גמור. הבעיה היא לא הוא...את צריכה למצוא דרכים להתגבר על החששות שלך. דאגה היא בריאה ואפילו אמהית במידה מסוימת אבל כשאת חשה תנועות ואומרים לך שהכל בסדר - נסי להיות אופטימית. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
פתיחה ללא צירים סדירים
יעלולה 20/11/2012 | 12:06אני בשבוע 37+3 לפני כשבוע הגעתי לבית החולים עקב חולשה ונפילה (אנמית) בבדיקה היתה פתיחה של 3.5 ומחיקה של 70-80% שוחררתי לאחר 24 שעות ללא המלצות מיוחדות. כמה זמן אפשר להשאר במצב הזה? יש צורך במעקב או בדיקות? אציין שאני סובלת מאוד מכאבים ומלחץ באזור הגב התחתון . (זוהי לידה רביעית)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פתיחה ללא צירים
ד"ר שרון מסלוביץ 20/11/2012 | 13:05שלום לך. אין קשר ברור בין הפתיחה ובין מועד הלידה. יש נשים שמסתובבות עם פתיחה של 3-4 ס"מ במשך מספר שבועות ויש היולדות תוך מספר שעות מפתיחה של 0. הייתי מבצע מעקב ניטור ובדיקה של פעם בשבוע. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
שבוע 5 + 4 מחיצה בשק הריון ?
לולו 20/11/2012 | 11:37שלום אני בשבוע 5 + 4 .. היום עשיתי אולטראסונד ראשון . ראו שק הריון ושק חלמון .. אך הטכנאית אמרה שיש מחיצה בשק ההרין ??? ואמרה שזה יכול לעבור!! מה זה אומר ? ומה הסיכונים ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מחיצה בשק ההריון
ד"ר שרון מסלוביץ 20/11/2012 | 13:03שלום לולו. אין לי מושג למה היא התכוונה....המקצוע שלי הוא US ואינני מכיר את המושג הזה! מציע לך לגשת לבדיקת רופא אם זה מטריד אותך. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
דימום ובדיקת היריון שלילית
סקרנית.. 20/11/2012 | 10:38שלום, אני ובעלי מנסית להרות כבר כ- 4 חודשים. אתמול הייתי אמורה לקבל מחזור, היה לי דימום קל אדום -ורוד שפסק. עשיתי בדיקת היריון ביתית אתמול- ביום שהייתי אמורה לקבל- שיצאה שלילית יש להדגיש שלעיתים זה קורה לי כלומר יש דימום אדום ורוד ולאחר כמה שעות או יום אני מקבלת. עד לרגע זה לא קיבלתי.. מה הסיכוי שזה היריון? אודה לתשובתך בהקדם..הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה דימום ובדיקת הריון שלילית
ד"ר שרון מסלוביץ 20/11/2012 | 10:46אם בדיקת ההריון שלילית - אינך בהריון....טעות הבדיקה הינה 2-3%. את יכולה לחזור על הבדיקה עוד 2-3 ימים ואם גם היא שלילית - הסיכוי להריון הינו אפסי. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
תרופת REKOD נגד שיעול טורדני שבוע 3 להריון
סיון 20/11/2012 | 08:49שלום, אתמול התגלה לי כי אני בהריון שבוע 5. לפני כשבועיים לקחתי במשך 5 ימים 20 כדורים מסוג REKOD, 20MG(קודאין). המשמעותת היא, לקחתי את הכדורים כשהייתי ממש בתחילת הריון (שבוע 3),ללא ידיעה כי אני בהריון. אני יודעת שאסור לנשים בהריון לקחת את הכדור. מה ההשלכות עתה? האם ניתן לבצע בדיקות כלשהן בנושא? אני מאוד מוטרדת... תודה רבה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה קודאין והריון
ד"ר שרון מסלוביץ 20/11/2012 | 08:52שלום סיון. מותר ליטול בהריון בכל שלב. אין צורך לבצע כל בדיקות. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
אמצעי מניעה אחרי מפיגין
סגולה 19/11/2012 | 22:45שלום אני שלושה שבועות אחרי מפיגין ,הדימום לא פסק,לפינ כשבוע התחלתי לקחת כדורי סרזט- האם הדימום בגללם ומתי הוא אמור להפסיק?אשמח לדעת מה עלי לעשות אני מניקה ממש מעט ולכן התחלתי בסרזט. תודה רבה על העזרההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אמצעי מניעה אחרי מפיג'ין
ד"ר שרון מסלוביץ 20/11/2012 | 07:34שלום לך. ראשית זהו אינו הפורום המתאים לשאלתך. אנו עוסקים רק בהריון ולידה. שנית - פרטים חיוניים חסרים: מדוע נטלת מפיג'ין, האם עברת סונר, איך קיבלת סרזט אם הדימום לא פסק? הפני שאלתך לפורום המתאים (אולי רפואת נשים כללית). בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
-
חולשה וסחרחורת אחרי א.בוקר ושאלה על HPV
אנה 19/11/2012 | 15:22שלום דוקטור, אני בשבוע 28 של הריון שני(הריון ראשון תקין). ברצוני לברר 2 שאלות: 1. אני אוכלת א. בוקר לעיתים רחוקות(בד"כ רק שותה נס קפה). לאחרונה שמתי לב שבבוקר אם אני אוכלת ארוחת בוקר אז אחרי 20 דקות מתחילה להרגיש חולשה כללית(ידיים הופכות להיות בתחושת צמר גפן) ,סחרחורת חזקה. אתמול כמעט התעלפתי אחרי שאכלתי לא.בוקר יוגורט ומספר תמרים והייתי במצב של סחרחורות וחולשה למשך כשעתיים, בשבוע שעבר אותו דבר היה עם יוגורט וקורנפלקס רק שסבלתי מהמצב למשך 15 דקות. השאלה היא למה זה קורה והאם זה יכול להעיד על בעיות עם סוכר(חשוב לציין שעשיתי לפני מספר שבועות בדיקת סוכר של 50 מג והיא היתה תקינה=115). 2. יש לי HPV CIN1 שנצרב לפני 6 שנים ומאז אני עושה משטחי PAP שיצאו כל הזמן תקינים(האחרון לפני 4 חודשים). האם לקראת הלידה אני אמורה לעשות בדיקת PAP נוספת או שהיות ועד עכשיו היו תקינים אז אפשר להגיד שנפטרתי ממחלה? תודה מראש על התשובההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חולשה וסחרור אחרי ארוחת בוקר
ד"ר שרון מסלוביץ 19/11/2012 | 15:501. שלום אנה. אין לי מושג מדוע את חשה סחרור אחרי ארוחה. נסי לבדוק סוכר. ישנם מקרים נדירים בו ישנה נפילת סוכר לאחר ארוחה (נקרא REACTIVE HYPOGLYCEMIA) - אין לכך כל קשר לסכרת. 2. אין צורך בבדיקה נוספת עד ללידה ואין קשר ללידה. בהצלחה, שרוןהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
לידת עכוז
-
לידה שקטה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
תחליף אסטרוגן
-
קשירת חצוצרות, עיקור חצוצרות
-
בדיקות קשורות
-
על-שמע (אולטרסאונד), ביומטריה של העובר
-
גואנידינואצטט וקריאטין
-
תרופות קשורות
-
נפארלין
-
טינידאזול
-
מונחים קשורים
-
דלקת נרתיק
-
אנלוג של LH-RH

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםסקירת מערכות
בפורום סקירת מערכות ניתן להתייעץ עם ד"ר יזהר ארז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סקירת מערכות