פורום טיפול ב OCD בנוירופידבק - עמוד 2
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
Ocd (לת)
מקס 07/02/2021 | 18:38קניתי מחשב חדש נייד ואני נורא אובססיבי אליו כל הזמן בודק שהוא לא מלוכלך ויש לי טקס שאני בודק ומזיז ומפעיל ואם שמתי אותו עקום על הכסא חייב לישר אני אפילו לא שם דאודורנט לידו שלא יפגע מבריח ואולי לא יפעל דברים הזויים זה פוגע לי ביום יום זה אוסידי??פתח בחלון חדש -
-
הרשאה לפרסם בפורום
נועה 07/11/2018 | 10:38שלום, אנו במעבדה לנוירופסיכולוגיה קלינית באוניברסיטה העברית עובדים בימים אלו על מחקרים מקיפים שמתמקדים בהפרעה טורדנית כפייתית (OCD). אנו מציעים טיפול חינם ואיכותי בחשיפה ומניעת תגובה (CBT ייעודי ל OCD), ואנחנו מציעים גם טיפולים חדשניים וניסיונים (כולל טיפולים למטופלים 'קשים' שלא הגיבו לשום טיפול אחר). לנבדקים\ות במעבדה הנוירופסיכולוגית מובטח חיסיון רפואי מלא, פיצוי כספי על זמנם ו\או טיפול איכותי וללא עלות. כל נבדק\ת יעבור אבחון קליני מלא ויוכל לבחור לקבל עותק שלו. רציתי רשות מהמנל הקבוצה כדי לפרסם קישור לאתר האינטרנט שלנו כאשר משהו שואל על OCD.פתח בחלון חדש-
רוצה להמליץ על ד"ר שרון לויט
יורם 24/07/2020 | 20:52המטפלת הכי טובה ואדיבה בארץ , היחידה שעזרה לי לצאת לגמרי מOCD וכל זאת באדיבות וללא תרופות! ממולצת ביותר! פשוט מצילה חיים! -
המלצה לפסיכיאטר
אאא 18/02/2020 | 16:19שלום. הבן שלי סובל מ ocd לא רל.מטופל בתרופות כשנה וחצי אך לא מאוזן.מרגיש כל התחום הזה כניסויים ללא סוף.אשמח להמלצות לפסיכיאטר המתמחה ב אוסידי אך גם רואה דרים מסביב. באיסור מרכז. תודה מראש לעונים -
ביתי בת 11 סובלת מo.c.d וחרדות.
אילה 18/02/2020 | 04:42ניסינו טיפול בc.b.t שעזר לתקופה וכרגע היא בטפול רגשי,וגם מקבלת פריזמה .שעוזרת לה לחרדה אך מנגד מגבירה לה את האובבססיות. ממש אנו אובדי עצות.
-
-
הפרעת קשב וריכוז
שירי 14/03/2017 | 21:54איפה כדי לטפל בנויורופידבק בהרצליה? וכמה זה צריך לעלות ?איפה שבדקנו היה ממש יקר ..? תודהפתח בחלון חדש-
שלום שירי,
מוריה 17/03/2019 | 20:27מדברת מוריה, אני סטודנטית לכלכלה ועושה סמינריון בנושא הפרעת קשב וריכוז וטיפול בניורופידבק. אשמח אם תוכלי לקחת חלק במילוי השאלון ולעזור לנו במחקר- לינק לשאלון- https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffzvhMN62fW-bDHuZIRB_QC_CmN6dwetjKMCGqE2-Rlq83yg/viewform?vc=0&c=0&w=1 השאלון הינו אנונימי. לכל שאלה- moriyaross1@gmail.com -
טיפול בנוירופיבק
דר יגאל גליקסמן 18/03/2017 | 19:07שלום רב לך. מאחר ואני עמוס מאד נסי את דר ארנסטו קורנמן. טל 097719878 ניתן להשתמש בשמי כממליץ בהצלחה דר יגאל גליקסמן
-
-
שאלון בנושא הפרעת קשה וריכוז וטיפול בנוירופידבק (לת)
מוריה 17/03/2019 | 20:23שלום רב, אנו סטודנטיות לכלכלה בתואר ראשון באוניברסיטת אריאל אשר עורכות מחקר לטובת סמינריון. המחקר בא לבחון טיפול חדש בהפרעת קשב וריכוז בשם נוירופידבק ומטרת המחקר היא לבדוק את הנכונות לשלם עבור טיפול נוירופידבק. השאלון מיועד הן לאוכלוסיה הסובלת מהפרעת קשב וריכוז והן לציבור הכללי, והוא מיועד לאנשים בגילאי 21 ומעלה. המחקר מועבר באמצעות שאלון אלקטרוני פשוט וידידותי והאנונימיות של ממלא השאלון מובטחת. נשמח אם תוכל לקחת חלק במחקר. הצלחת המחקר תלויה בשיתוף הפעולה שלך. לינק לשאלון- https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffzvhMN62fW-bDHuZIRB_QC_CmN6dwetjKMCGqE2-Rlq83yg/viewform?vc=0&c=0&w=1 תודה רבה, מוריה צ'סנר ואופיר שלם לכל שאלה ניתן לפנות למייל- moriyaross1@gmail.comפתח בחלון חדש -
אוסידי
אנונימית 03/12/2018 | 18:10היי, אובחנתי בעבר עם חרדה. אך נראה לי שיותר קשור לאוסידי כיום. מחשבות טורדניות על שיגעון, איבוד שפיות, פחד מסכיזופרניה. וכיום מחשבות טורדניות לגביי המשיכה המינית שלי- אני בזוגיות עם גבר אבל קשה לי פתאום. ואחכ מחשבות אלו התחלפו לשינוי המין. וכל היום בחפירות על זה, פחד שזה נכון. וכבר סרטים מה אעשה ואיך אהיה. לא מבינה אם מחשבות אלו הן נכונות או לא. אומרת לעצמי שאולי ככה זה מרגיש ואולי אני צריכה להיות גבר. פחד להסתכל במראה כי מרגיש לי שהגוף מוזר ולא נעים לי. לא מבינה מה עובר עליי. ראיתי שאנשים כותבים על hocd שמדבר על הנטייה המינית אבל לא נחשפתי לגביי שינוי מין. כולי נעלמת ואין לי מנוחה. אני לא יודעת לגביי טקסים ומה זה אומר אבל זה מפריע לי מאוד אשמח לתגובה, תודה.פתח בחלון חדש-
או סי די
אנונימי 04/03/2019 | 00:19היי רק רציתי להגיד לך שאת לא לבד , גם אני עובר מה שאת בדיוק עוברת וזה הורס אותי -
למה לא מגיבים?
אנונימית 18/12/2018 | 01:32למה לא מגיבים?
-
-
אוסידי- הדרך לצאת ממנו..
אנונימית 06/12/2018 | 17:10שההתנהלות שלי שהייתה נורמטיבית נתפסה בעינם כהזויה.. אני סטרילית-הייתי אדם אסטניסט, אבל בגדר הנורמה לא היה אצלי משהו חריג. אצלם לשטוף ידיים ביציאה מהשירותים זה לא נורמאלי.. והם עשו משהו שפגע בי מאוד ומאז אני התחלתי להיכנס לזה ואני לא מצליחה לפתור את הנזק שהם עשו- הם טינפו לי כל דבר שהיה לי -בגדים חפצים הכל.. וכנראה שמהלחץ של הסביבה שאינה נקייה נכנסתי לזה קשה יותר ופיתחתי קושי גדול.. והיום אני גם הגעתי למצב שאני לא מצליחה להתנהל נורמאלי ולא לחזור להתנהלות שהייתה לי, אני מחפשת דרך לצאת מזה, הבאתי מטפלת אליי לבית-כי בגלל המצב אני כלל לא יוצאת במשך של כמעט 3 שנים ואני לא רואה אם יש לה דרך לעזור לי. אני חוששת שפיתחתי מחשבות וקשיים שלא אצליח לצאת מהם- השאלה אם יש דרך לשנות את התפיסה כשהמצב מאוד חמור והסביבה מחמירה. יש דרך שאוכל להשיג טיפול בתוך הבית- אני לא מסוגלת כרגע לצאת האם בגלל זה נגזר עליי לסבול לנצח? אני מפחדת שאני לא אוכל לחזור להרגלים שהיו לי.. אני בבעיה רצינית ולא מוצאת מי שיעזור לי-אשמח לעזרה בתחום.פתח בחלון חדש-
תיקון בשאלתי-כי היא נשלחה בלי החלק הראשון של השאלה
אנונימית 06/12/2018 | 17:12שלום! אני חיה בבית שאינו היגייני -יש לסביבה שלי הרגלים מאוד לא נורמטיבים, אבך הבעיה היא, שהם רואים את זה כנורמאלי ומה שקרה שההתנהלות שלי שהייתה נורמטיבית נתפסה בעינם כהזויה.. אני סטרילית-הייתי אדם אסטניסט, אבל בגדר הנורמה לא היה אצלי משהו חריג. אצלם לשטוף ידיים ביציאה מהשירותים זה לא נורמאלי.. והם עשו משהו שפגע בי מאוד ומאז אני התחלתי להיכנס לזה ואני לא מצליחה לפתור את הנזק שהם עשו- הם טינפו לי כל דבר שהיה לי -בגדים חפצים הכל.. וכנראה שמהלחץ של הסביבה שאינה נקייה נכנסתי לזה קשה יותר ופיתחתי קושי גדול.. והיום אני גם הגעתי למצב שאני לא מצליחה להתנהל נורמאלי ולא לחזור להתנהלות שהייתה לי, אני מחפשת דרך לצאת מזה, הבאתי מטפלת אליי לבית-כי בגלל המצב אני כלל לא יוצאת במשך של כמעט 3 שנים ואני לא רואה אם יש לה דרך לעזור לי. אני חוששת שפיתחתי מחשבות וקשיים שלא אצליח לצאת מהם- השאלה אם יש דרך לשנות את התפיסה כשהמצב מאוד חמור והסביבה מחמירה. יש דרך שאוכל להשיג טיפול בתוך הבית- אני לא מסוגלת כרגע לצאת האם בגלל זה נגזר עליי לסבול לנצח? אני מפחדת שאני לא אוכל לחזור להרגלים שהיו לי.. אני בבעיה רצינית ולא מוצאת מי שיעזור לי-אשמח לעזרה בתחום.
-
-
האם ואיפקס עוזר לטיפול באו סי די (לת)
רפי 17/11/2018 | 21:40האם ואיפקס עוזר לטיפול באו סי דיפתח בחלון חדש -
תרופה לאוסידי (לת)
רונן 12/11/2018 | 07:43שלום אני בן 60 סובל מאוסידי שנים רבות לקחתי בעבר תרופות אבל שמנתי מאוד רציתי לדעת האם יש ב2018 תרופות שאינן משמינות בעבר לקחתי פרוזק ושמנתיפתח בחלון חדש -

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים