פורום טיפול ב OCD בנוירופידבק - עמוד 3
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
או סי די מחשבות טורדניות
חליוש 17/12/2017 | 15:47שלום רציתי לשאול על עניין הocd אומרים שמחשבה יוצרת מציאות וזה גם נכון לגבי האו סי די כלומר אם אחשוב על מחשבה וורדנית ואאמין בה היא תיקרה? כמו מחשבה יוצרת מציאות שמאמינים במחשבה לשהי היא קוראת גם במציאות.פתח בחלון חדש-
לא יקרה כל דבר רע, כי...
אתי 16/07/2018 | 13:58"מחשבה יוצרת מציאות" זה לא עובד ישר ככה. אם זה היה באמת כל כך פשוט, אני מאמינה שכולנו היינו מיליונרים... יש עוד כמה פרטים חשובים כדי שזה יתקיים. ובהיעדר פרטים אלו, החשבה היא כמו אוויר, רוח, אין לה משקל. אם ברצונך ללמוד כיצד להתמודד עם המחשבות, את מוזמנת לצפות בסדרת "טיפול באוסידי" כאן: www.bit.ly/metaplim-ocd -
או סי די
ד"ר יגאל גליקסמן 18/12/2017 | 00:01ברוב המקרים כשאדם חושב על משהוא הוא רוצה להיות צודק במה שחשב ולעיתים קרובות הוא אכן מוכיח בהתנהגותו ובתגובותיו כי אכן צדק. לדוגמה שאדם חושב כי משהוא מלחיץ אותו הוא אכן ילחץ ויגיב אדם לחוץ מבחינה התנהגותית ופסיכולוגית . ניתן בהחלט ללמוד כיצד לשנות דפוסי חשיבה נרכשים ומכשילים לדפוסי חשיבה חיוביים שיובילו לשיפור והצלחה. -
או סי די
חליוש 17/12/2017 | 22:14שלום לך עדיין לא הצלחתי להבין האם כשאני אחשוב מחשבה טורדנית כלשהי ויאמין לה היא אכן תיקרה במציאות??(כמו שמחשבה יוצרת מציאות) אשמח למענה -
מחשבה יוצרת מציאות
ד"ר יגאל גליקסמן 17/12/2017 | 16:54שלום רב לך אכן נהוג לומר כי מחשבה יוצרת מציאות אך במקרים של מחשבות אובססיביות טיפול קוגניטיבי התנהגותי בשילוב שיטת הביופידבק הוכחו אפקטיביים ביותר. אשמח לעזור 0546670570
-
-
השפעת SSRI על קצב הלב (לת)
עינת 06/02/2018 | 13:46שלום, אני נוטלת פאקסט 30 מ"ג לטיפול ב OCD שעוזר מאוד. לאחרונה אני שומעת שכדורים מקבוצת SSRI יכולים לגרום להפרעות בקצב הלב ולמוות פתאומי. אם כן, מדוע הכדורים ניתנים לכל כך הרבה אנשים? מן הסתם, מידע כזה (OCD בכל זאת :)) הפחיד אותי. אשמח לתשובה.פתח בחלון חדש -
השתתפות במחקר תומרת 50 שח (לת)
hebrew 30/11/2017 | 15:27היי לכולם, אני רוצה להביא לידיעה שמי שסובל מocd זכאי להשתתף במחקר באוניברסיטה העברית אשר הוא זוכה על כל שעה ב50 שקלים. מי שמעוניין אני מצרפת קישור לדף לפייסבוק שלהם: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=474971486184378&id=454136188267908 מייל להרשמה ופרטים: huppert.lab@mail.huji.ac.ilפתח בחלון חדש -
אבחון הפרעת ocd
Joni 24/07/2017 | 10:40היי, רציתי לדעת האם אני סובל מהפרעת ocd אני הרבה פעמים במהלך היום חוזר על כול מיני פעולות שגרתיות באופן כפייתי ומתיש כמו להסתכל על השעון 30 פעמים בדקה כי אני מרגיש שאם אני לא ייעשה אותם זה זה מפריע לי מאוד ןאני חייב לעשות את זה, זה הפרעת ocd?פתח בחלון חדש-
הפרעת ocd
דר יגאל גליקסמן 24/07/2017 | 15:19שלום רב לך לדעתי אכן אתה מתאר סימפטומים המאשרים את העובדה שמדובר בהפרעה אובססיבית התנהגותית רצוי חשוב וכדאי לטפל בזאת בהקדם האפשרי אשמח לעזור בברכה חמה ד"ר יגאל גליקסמן
-
-
נוירופדבק בהריון
גל 04/07/2017 | 10:10האם אפשר לטפל ב OCD וכן בהפרעת קשב וריכוז בזמן הריון והנקה?פתח בחלון חדש-
נוירופידבק בהריון
ד"ר יגאל גליקסמן 04/07/2017 | 11:40שלום רב לך גל השימוש בביופידבק או נוירופידבק אינו פולשני בדומה למד חום שנועד על מנת לקבל נתונים מהגוף על חןמו של האדם. הטיפול ב OCD מבוסס על פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית בשילוב ביופידבק. אינו מזיק לחלוטין להריון או להנקה. בהצלחה לשרותך תמיד ד"ר יגאל גליקסמן 0546670570
-
-
עבודה ולימודים (לת)
שלומי 24/04/2017 | 13:40לא שאלה, אלא שיתוף שיוכל לעזור אני שלומי ואני עם מגבלה כלשהי ובמשך רוב חיי לא מצאתי את עצמי במקומות עבודה, לא בלימודים ולא ידעתי מה הכיוון שלי. עד שהפנו אותי למרכז רבדים. זהו מרכז להכוון תעסוקתי לאנשים עם מוגבלויות. מפה לשם, היום אני יודע מה הכיוון שלי בחיים ומה אני רוצה לעשות כשאהיה גדול 🙂 אני בטוח שכמוני יש פה עוד מלא חברים עם צרכים מיוחדים שלא ממש מצאו את עצמם. בקיצור, תקראו בבקשה את מה שהעלתי פה, אולי תוכלו להעזר בהם. ולמי שסקפטי, לי אין שום אינטרס "למכור" לכם את השירות הזה. אני נעזרתי בהם ואני מרוצה, כמובן שרובכם לא שמעתם עליהם ולכן אני רוצה לעזור למי שמעוניין. אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים לפנות אלי בפרטי או להתקשר אליהם. אם אתם אנשים עם מוגבלות כלשהי או מכירים אנשים עם מוגבלות עם נכות מעל 20% ואתם או הם מעוניינים למצוא כיוון תעסוקתי בחיים, מתלבטים מה ללמוד, מעוניינים באבחון תעסוקתי, רוצים ללמוד כיצד להתנהל עם המוגבלות במקומות עבודה וכיצד לנהל את המגבלה ולא היא אתכם, לקבל ליווי מקצועי ואישי המותאם במיוחד לצרכים שלכם, לעבור סדנאות שיעזרו לכם להתנהל נכון בעולם התעסוקה,המקום הזה בשבילכם. *נכות של 20% ומעלה *מימון הכשרה מקצועית – הפנייה וליווי בבחירה ושילוב בהכשרה מקצועית נדרשת. *סיוע במיצוי זכויות בתחום התעסוקה *מענק התמדה בסך עד 5000 שח למתמידים לאורך זמן בעבודה *לגרים באזור חדרה עד גדרה *אין צורך בהפניה מרופא או פסיכיאטר ***השירות ניתן ללא עלות*** טלפון 39688* https://www.facebook.com/%D7%A8%D7%91%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96-%D7%94%D7%9B%D7%95%D7%95%D7%9F-%D7%AA%D7%A2%D7%A1%D7%95%D7%A7%D7%AA%D7%99-%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%95%D7%92%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA-954415847987172/פתח בחלון חדש -
טיפולים טבעיים ל-OCD
דוגלת בטבעיות 28/05/2015 | 10:25האם יש טיפולים טבעיים לOCD? ברמת צמחי מרפא נגיד?פתח בחלון חדש-
ירידה קוגנטיבית
רותם 25/10/2016 | 23:01רציתי לדעת הוסיפו לי מינון קטן של אנטי פסיכוטי לנוגדי הדיכאון, הרופא משפחה היום אמר לי שהטילה של אנטי פסיכוטי במשך שנים גורמת לירידה קוגנטיבית האם נכון הדבר גם במינונים של ocd? -
תשובת מומחה טיפולים ל OCD
ד"ר (PHD) אירנה נתנאל 28/05/2015 | 16:06שלום לך, לצערי אין טיפולים יעילים ל OCD שמבוססים על צמחי מרפא. OCD הינה הפרעה קשה לטיפול ולעיתים קרובות אפילו טיפול תרופתי לא עוזר לכסות את כול התסמינים עד הסוף. בנוסף, פעמים רבות יש צורך להוסיף תרופות אנטי פסיכוטיות. טיפולים לא תרופתיים בנוסף לתרופות שהוכיחו את יעילותם הם טיפול בנוירופידבק, טיפול התנהגותי - קוגניטיבי. בברכה,
-
-
חייבת את עזרתך - בודקת כל דבר אלף פעם
קים 08/07/2014 | 16:39אני עובדת במשרד רואי חשבון. בגלל שאני מפחדת לעשות טעות אני בודקת כל דבר אלף פעם, נתקעת על בדיקה שוב ושוב ולא מצליחה לסיים. בעבודה מתלוננים עלי שאני עובדת לאט מדי. אני מפחדת שיפטרו אותי. אני אם לילד בן 3, גרושה. אני חייבת את העבודה אך לא מצליחה להפסיק את הבדיקות. מה לעשות?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה עזרה לבודקת כל דבר אלף פעם
ד"ר יגאל גליקסמן 21/07/2016 | 19:13שלום רב לך ההתנהגות אותה את מתארת אינה חריגה , ישנם הרבה מאד אנשים ברחבי העולם שישנה להם את אותה התנהגות הנובעת ממחשבות כפייתיות וטורדניות. ניתן בהחלט לטפל בזה מניסיוני הקליני הרב ומחקרים רבים שבוצעו הטיפול הקוגניטיבי התנהגותי בשילוב שיטת הביופידבק הוא אפקטיבי מאד. תוכלי להתרשם יותר אם תגלשי לאתר שלי www.dr-glik.com אשמח לתת פרטים גם הנייד שלי 0546670570 תודה על פנייתך בברכה חמה ד"ר יגאל גליקסמן -
תשובת מומחה שלום רב לך ראשית התנצלות על האיחור בתגובה פשוט העברתי סדנה בחו"ל . התופעה אותה את מתארת מוכרת וניתן בהחלט לעזור לך. מדובר בתהליך בו תלמדי לשנות את דפוסי החשיבה שלך וללמוד דפוסי חשיבה שיאפשרו לך תפקוד טוב יותר. כמו כן בטיפול תשולב שיטת הביופידבק באמצעותה תלמדי כיצד לשלוט בצורה רצונית במחשבות וסימפטומים בלתי רצוניים. תוכלי להתרשם מהאתר החדש שלי www.dr-glik.com
ד"ר יגאל גליקסמן 20/06/2016 | 11:42 -
תשובת מומחה לקים
ד"ר (PHD) אירנה נתנאל 08/07/2014 | 16:45חבל שההפרעה תפגע בהכנסות שלך ותשפיע על איכות החיים שלך ושל ילדך. לכן, אני ממליצה ללא דיחוי להתחיל מטיפול התנהגותי – קוגניטיבי CBT. במידת הצורך המטפל / ת יפנו אותך לטיפול תרופתי. בנוסף, אפשר לשלב גם טיפול בטכנולוגיה של נוירופידבק.
-
-
מחשבות מדכאות
רינת 28/01/2016 | 18:49שלום.שמי רינת אני נמצאת כרגע בטיפול פסיכולוגי,אבל טיפול פסיכיאטרי אני ניסיתי וזה לא עזר,ולכן אני רק בטיפול פסיכולוגי.המצב שלי לא רע אני קמה בבוקר מתפקדת והכל בסדר.רק יש לי בעיה בערב.שמגיע הערב אני פתאום מרגישה דכדוך וחוסר אונים.את הפסיכולוגית שלי אני רואה פעם בשבועיים,ורציתי לשאול בנוסף לטיפול שאני מקבלת מה לעשות עם דכדוך בערב חוץ מטיפול פסיכיאטרי,אפילו איזה טיפ קטן אני מאוד אודה לך.ערב מקסים.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חשבות מדכאת
ד"ר יגאל גליקסמן 29/04/2016 | 09:22שלום רב לך רינת הטיפול האפקטיבי ביותר להתמודדות עם מחשבות מדכאות הוא הטיפול הקוגניטיבי התנהגותי בשלוב שיטת הביופידבק . נסי לבקר באתר שלי www.dr-glik.com ובמידת הצורך הינך מוזמנת לשוחח עימי ישירות בנייד 0546670570 ואשתדל לעזור ככל שאוכל תודה על פנייתך בברכה חמה ד"ר יגאל גליקסמן -
תשובת מומחה דיכאו וחרדה
ד"ר יגאל גליקסמן 29/04/2016 | 09:17שלום צרב לך שני תופעת ההתנהגות האבססיבית כפיייתית OCD אותה את מתארת מוכרת וברת טיפול. איני יודע באיזו שיטה עודבת הפסיכולוגית שלך , ידוע לי ניסיוני הקליbי כי הטיםול הקוגינטיבי התנהגותי בשילווב שיטת הביופידבק יכולים בהחלט לתרום תוך תקופה קצרה לשיפור בקשיי התפקוד שלך ובעיקר בשינוי דפוסי החשיבה הרגשות ההתנהגויות והתגובות . שיטת הביוםידבק מאפשרת קבלת משוב אמין ובזמן אמת על יכולתך ללמוד לשלוט בצורה רצונית בפונקציות בלתי רצוניות בגופך. הינך מוזמנת לבקר באתר www.dr-glik.com ולפנות אלי ישירות לכתובת המייל שלי yigal,gliksman@gmail.com , תודה על פנייתך בברכה חמה ד"ר יגאל גליקסמן
-
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים