פורום ניקוי רעלים ותזונה טבעית
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
הוצאת זרע כטריגר לדלקות פרקים
ניר 04/04/2023 | 08:48שלום רב, יש לי שאלה קצת אינטימית. אני בחור בן 40. יש לי גאוט כבר 13 שנה שהתבטא בעבר בהתקפי גאוט בכף רגל שמאל. לפני כשנתיים קיבלתי התקף גאוט חריף מאוד בכף רגל שמאל ובאיזור של גיד האכילס של רגל שמאל שריתק אותי למשך כחודש במיטה בלי יכולת ללכת בעוד הרגל נפוחה ודלקתית. מההתקף הזה לצערי הרגל כבר לא חזרה לעצמה. באופן קבוע יש כאבים בכף רגל ובאיזור של גיד האכילס, הכף רגל רגישה, ומתפתחות דלקות אחת לשבוע שבועיים בכף רגל או באיזור של גיד האכילס. שמתי לב כבר ממזמן שכאשר אני פולט זרע באופן יומיומי הדבר מעצים באופן ניכר את הדלקות והכאבים בכף רגל ובגיד האכילס וכשאני לא פולט זרע כמה ימים המצב משתפר מבחינת הדלקות במפרקים של הכף רגל. רציתי לשאול איזה חומרים הגוף מאבד בזמן פליטת זרע שגורמים לדלקת במפרקים להחמיר? יש איזה ויטמין שעלי לקחת? תוסף? יש להדגיש שאני בעיקר צמחוני. אוכל רק לעיתים בשר או דגים, אבל כן אוכל ביצים. הייתי בעבר אצל הרבה ראומטולוגים ואורתופדים של כף רגל ואין להם שום מענה אמיתי. בתודה מראשפתח בחלון חדש-
אני מכיר את הדעה של ההלכה לגבי זה
ניר 18/04/2023 | 09:50אני מכיר את הדעה של ההלכה לגבי זה. אבל מבחינה מדעית התופעה לא מוכרת בכלל? עד כדי כך אג'נדות אתאיסטיות מניעות את המחקר שבכל מאמר רפואי אנשי מקצוע חייבים לכתוב שאוננות לא מביאה לנזקים למרות שאצל המון אנשים נגרמות מחלות בגלל הוצאת זרע באופן תדיר? -
הרבל
ארי 17/04/2023 | 18:23כמו כן נחשב ריבוי התשמיש כדבר המזיק לגוף – מחליש את כוחו של האדם, גורם לחולשת ראיה, ריח רע מהפה, נשירת שערות, נפילת שערות, נפילת שיניים, כאבים מרובים, וזיקנה מוקדמת [74], ואף גורם למוות [75], וכבר קבעו חז"ל, שתשמיש הוא אחד משמונה דברים, שרובן קשה ומיעוטן יפה גיטין ע א;
-
-
ניקוי רעלים (לת)
ניקוי רעלים 22/03/2023 | 23:36אני מחפשת תרופה , או תוספי תזונה כולל טיפות או כדורים לניקוי רעלים מהגוף והורדת שומן בטני , מה מומלץ לצרוך ?פתח בחלון חדש -
-
קימחון בצמחי מאכל (לת)
מנשה 08/12/2022 | 19:20האם אכילת צמח מאכל הנגוע בקימחון אפשרית ?פתח בחלון חדש -
ליכן סקלרוזיס
מרווה 09/06/2015 | 14:53שלום, האם באמצעות תזונה ספציפית ( שהוכחה מניסיון כמסייעת במחלה זו) ניתן לרפא או לעצור התקדמות מחלת ליכן סקלרוזיס - מחלת עור כרונית הנחשבת למחלה אוטואימונית ?כרגע אין טיפול מלבד קרם דרמובט שהוא משחה סטרואידית. אשמח לדעת .פתח בחלון חדש-
ליכן סקלרוזיס
גוד 28/09/2022 | 15:22מה הטיפול לעצירת המחלה -
שמן אורגנו
אפי 18/08/2015 | 00:14תקראי עליו ותציידי בבקבוק, הוא עושה פלאים -
ליכן סקלרוזיס
מרווה 11/06/2015 | 19:01תודה על תשובה מפורטת ועניינית. -
תשובת מומחה מרווה - תשובה לריפוי טבעי של ליכן סקלרוזיס
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 11/06/2015 | 18:12הי מרווה, היות וזוהי מחלה אוטואימונית הטיפול הטבעי מורכב משינוי תזונתי, וטיפול מקומי. הרבה אנשים מדווחים שמריחת משחה מסודה לשתייה (עם מעט מים או מעט שמן תינוקות) יכולה להקל מאד על הגרד. אפשר לעשות שטיפה של מי סודה לשתיה - כף סודה בשליש כוס מים לערבב ולשפוך על האזור הנגוע. אחרים מדווחים על חמץ תפוחים טבעי בלבד - למרוח על המקום. אפשר לדלל כפית או 2 כפיות בכוס מים ולשתות בכל בוקר וערב. למרוח שמן קיק, או כמה טיפות של שמן נר הלילה (לפתוח קפסולה) או שמן קלנדולה גם הם יכולים להקל. תוספים שיכולים לעזור לחזק את העיכול (זה קשור) - חיידקים טובים בתוסף לקטובצילוס, אנזימי עיכול, תוסף ליזין, אלפא ליפואיק אסיד, ציסטאין - חשובים אף הם. בנוסף - תזונה ללא גלוטן (במיוחד לחם, קמח, פסטה ומאפים) וללא מוצרי חלב (גם עיזים) - יעזור. ליתר פרטים צרי קשר בהצלחה ד"ר אסתר מנחם 0544303095
-
-
תזונה טיבעית (לת)
אודליה 08/10/2021 | 15:23שלום, אני סובלת המון שנים מעצירות כרונית,אמורה לקחת ברזל ולא מצליחה כי זה מחמיר לי את העצירות. ניסתי ללכת לדיאטנית ולא הצלחתי להתחבר לתפריט שלה. אני מחפשת אתרים שיעזרו לי לבנות תפריט נכון ומתאים לבעיה שלי. כמו כן, אבקש לקבל פרטים לגביי ניקוי רעלים ותזונה טיבעיתפתח בחלון חדש -
מתכות כבדות וכימיקלים (לת)
קורלי 09/04/2021 | 10:20העם הרעלת כימיקלים ומתכות כבדות זו אותו דבר ?פתח בחלון חדש -
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים