פורום ניקוי רעלים ותזונה טבעית - עמוד 3
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
תמרים (לת)
טל 10/02/2019 | 05:18אם יש תולעי מעיים רצוי להימנע מאכילת תמרים טבעיים או שאין קשר?פתח בחלון חדש -
כולסטרול ושומנים (לת)
ניצן 30/01/2019 | 18:52יש לנו במשפחה נטייה לכולסטרול גבוה. אני יודעת שרוב האחוזים נקבעים על פי הכבד ואין לי שליטה עליהם, אבל גם תזונה משנה. אני בת 16 וקצת מפחדת מהקטע הזה, אני גם מאוד פעילה פיזית. האם יש צורך שאתחיל לשמור או שמא אחשוש מהתזונה. בדרך כלל לא מרבה במוצרי חלב. משתדלת לאכול ביצה אחת ביום וגם האם חמאת בוטנים מלאה בכולסטרול, ויש להימנע בלי קשר לגיל כמה שאפשר ממוצרים מלאים בכולסטרול או שאני יכולה לאכול הכל?פתח בחלון חדש -
יתר לחץ דם (לת)
איש אחד 30/01/2019 | 14:33שלום, אני בן 50 ולפני כשנה התגלה אצלי לחץ דם מאוד גבוה. כל הבדיקות שעברתי – לב, ריאות וכו' – תקינים. שיניתי את הרגלי האכילה (שגם לפני כן היו בסדר) ואני לא צורך מלח ו/או סוכר (ישירות) ואוכל המון ירקות , שמן זית, שום, לימון, קטניות וכו'. כמו כן אני לא שותה, לא מעשן ועוסק בפעילות גופנית. לאחר מספר חודשים ירד לחץ הדם לרמה של 120/135 סיסטולי ו-80-92 דיאסטולי. וכך זה נמשך כ-3 חודשים. על מנת לקצר הרי שאחרי התקופה הנ"ל ובדיוק ביום בו קיבלתי צינון קשה (עם או בלי קשר) עלה לחץ הדם ובמשך כל 5 החודשים מאז הוא אינו יורד (מלבד בימים יוצאי דופן שהוא ממש נורמלי). כיום הוא עומד בממוצע על 160/110. אציין שבבדיקות הדם שעשיתי במהלך התקופה השתפרו הנתונים יפה לרבות הכולסטרול והסוכר. הסבר אפשרי יכול להיות לדעתי סטרס (עקב אירועים קשים שעברתי בעבר וכיום הלחץ דם מטריד אותי מאוד) ו/או העובדה שאני סובל בחורף מכפות ידיים (וגם כפות רגליים לעיתים) קרות שמכחילות אפילו. על כל פנים התחלתי לקחת תרופות ע"פ המלצת רופא אולם אני מעוניין להפטר מיהם אם אפשר. האם יש משהו שאפשר להוסיף ולא עשיתי? קראתי שתה היביסקוס מועיל להורדת לחץ דם? האם זה כך? האם ניתן לצרוך אותו במקביל לתרופות (לפחות בינתיים)? תודה.פתח בחלון חדש -
טעם מר ומתכתי בפה (לת)
יוני 13/11/2018 | 00:02שלום, אני חייל בן 20, סובל כבר חמש שנים מטעם מר ומתכתי בפה שמלווה אותי 24 שעות ביממה. לטעם מלווה גם יובש בפה וריח רע שמופיע לעיתים בעיקר לאחר אכילה של מזונות שומניים וסוכרתיים. הלשון שלי לבנה כל הזמן ואני חש בחולשה תמידית. פניתי לרופאים רבים שאינם ידעו לתת לי תשובה. האם יש לך סבירות למקור הבעיה? יכול להיות שהיא נובעת מבעיות גסטרולוגיות? נוירולוגיות הקשורות לעצבי המוח? אשמח לעזרה שלך. הבעיה הזו רודפת אותי בצורה קשה ומשפיעה על כל אספקט בחיים שלי. תודה מראש.פתח בחלון חדש -
לא מצליחה להוריד במשקל ...
רחל 05/09/2018 | 09:02הי, אני בת 23 כשנה וחצי אחרי לידה ראשונה. התחלתי הריון במשקל של 67 קילו במהלת ההריון עליתי הרבה במשקל וסיימתי את הריון במשקלת של 92 קילו. לאחר הלידה ירדתי למשקל של 80 קילו ומאז ועד היום אני לא מצליחה להוריד. התזונה שלי נכונה ומאוזנת – בדקתי זאת אם דאטנית הצורה היחידה שבה אני מצליחה להוריד היא על ידי פעילות גופנית אבל ברגע שאני מפסיקה את הפעילות הגופנית אני ישר חוזרת למשקל ההתחלתי כלומר, מה שהורדתי לא מחזיק מעמד אפילו לא יום אחד .... כמו כן , סבלתי ממעי רגיז בחודשים האחרונים, כרגע המצב מאוזן כבר יותר מחודשיים – יש מצב שזה קשור לזה?? אני גם סובלת מנפיחות בבקרים מידי פעם. אשמח לשמוע כל עצה ועזרה תודהפתח בחלון חדש-
ממליץ לך לנסות לאכול בחלון זמנים של 4 שעות
יוני 26/10/2018 | 19:11ולשתות רק מים בשאר הזמן. תקראי על intermittent fasting
-
-
-
זרעי צ'יה ופשתן (לת)
דפנה 11/10/2018 | 08:21שלום רב, הבנתי שבזרעי צ'יה ופשתן יש מרכיב הנקרא ליגנן ושיש לצרוך את הזרעים טחונים על מנת לספוג את המרכיב הזה. אולם אין ברשותי מטחנה. האם אפשר לקנות אותם טחונים או שהליגנן נעלם לאחר שטוחנים? ואם כן תוך כמה זמן מרגע הטחינה אפשר לצרוך את הזרעים? תודהפתח בחלון חדש -
ניקוי רעלים ושלשול (לת)
שושי 04/08/2018 | 08:34שלום רב ביומיים האחרונים היה לי שלשול של 15 יציאות (נוזליות ודוחות מלאות בשאריות של אוכל וסליחה על התיאור ) וזה הזכיר לי את הטיפולי הידרו קולון שעשיתי בעבר כך שרציתי לברר האם שלשול כזה למרות שהוא לא בריא כל עוד הוא נמשך בתדירות גבוהה האם הוא מנקה רעלים מהגוף ?פתח בחלון חדש -
מה לעשות כדי להגן על עיניים ואוזניים בניקוי רעלים (לת)
6311 02/07/2018 | 18:45שלום לך אני עושה ניקוי מתכות כבדות ורעלים עם פרוטוקול EDTA / DMSA זה עובד . 1. שמתי לב שאוזניים שלי נפגעות בשמיעה עקב שמתכות זזות במוח ושוקעות באוזניים או עיניים 2. הבנתי ממישהו שתופעה מוכרת וצריך לקחת תוספים למנוע את שקיעת הרעלים בעיניים או אוזניים יש לך רעיון איך עושים זאת ? מה לוקחים שעושים פרוטוקול זה ?פתח בחלון חדש -
ניקוי
רביד 08/01/2018 | 20:56שלום דר האם חומצה אלפא ליפואית במינון בינוני גבוה על בסיס יומי יכולה לסייע בניקוי רעלים?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה לירון - אופס פיספוס
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 11/06/2018 | 20:48ירון אתה צודק זו הרי המהות של חומצה זו התשובה היתה מיועדת כנראה לשאלה אחרת. עומס רב מצטערת אסתר -
את בטוחה בתשובה שלך???
ירון 06/06/2018 | 12:34נוגד חמצון כ'כ חזק ועוצמתי שאפילו חוצה בקלות את המחסום דם מוח ומנטרל שם תוצרי לוואי תוקסיים מנקה כבד מוכח מקל דרמטית על נוירופתיה סוכרתית משפר רגישות לאינסולין ומעלה את החמצן החד חנקני במערכת הדם שנחשב לנוגד חימצון מקומי עצמוני רב עוצמה המגן על הרובד האנדותלי ממצבי דלקת וטרשת מקומית הפוגעת במקרם האנדותלי החיוני כ'כ לספיקת דם מיטבית למערכת הקדיו-וסקולרית ובכלל ממליץ לך לחזור בך מתשובתך הנחרצת היא לא מלמדת על בקיאות בלשון המעטה... -
תשובת מומחה תשובה - לדעתי אין שום קשר לניקוי
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 24/05/2018 | 20:19
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים