פורום ניקוי רעלים ותזונה טבעית - עמוד 2
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
מכשיר אדים מרפאים (לת)
אלמוג ביטון 18/02/2020 | 12:29העם זה מנקה הרעלת מתכות כבדות וכימיקלים ?פתח בחלון חדש -
הרעלת מתכות כבדות (לת)
קורל ארביב 04/02/2020 | 12:42כימיקלים מה הטיפול ... אני זסובלת מהרעלה קשה אשמח לקבל פרטיםפתח בחלון חדש -
שום שחור (לת)
מנשה 24/01/2020 | 20:54האם שום שחור משפר את איכות החומרים המועילים בשום ואת ספיגתם? איזו כמות יומית מומלצת?פתח בחלון חדש -
-
שמן זית
דוד 07/12/2019 | 17:56התשובה היא כן. כמה מאבד תלוי בחום ובזמן הטיגון. גרוע מזה, מחום מסויים השמן מתפרק ונוצרים רעלים שארגון הבריאות העולמי אומר שהם מסרטנים. לכן יש להימנע מלאכול מזונות מטוגנים בחוץ.
-
-
קולה פג תוקף
Bar 22/05/2019 | 23:00מה קורה ששותים קולה אחרי 7 חודשים מתאריך פג תוקף לא(הקולה לא הייתה במקרר)פתח בחלון חדש-
קולה
דוד 07/12/2019 | 17:52גם 7 חודשים ל-פ-נ-י הפג תוקף היא לא היתה ראויה לשימוש
-
-
אכילת העצמות בריסוק מעבד מזון (לת)
נוטי בר 27/09/2019 | 08:01שלום. אני נוהג לאחר הבישול הממושך לרסק את העצמות ולטחון אותן דק לצורך אכילתן. האם יש פסול בכך או שזה מותר?פתח בחלון חדש -
כלורלה
נתי 30/06/2019 | 13:08מהם הסיכויים בנטילת כלורלה? מה ההבדל בין כלורלה לספירולינה? היכן ניתן למצוא כלורלה שעברה אישורים משרד הבריאות? בעבר נרשמה תת פעילות בלוטת תריס שחלפה לבד ללא תרופה האם בטוח לקחת? תודהפתח בחלון חדש-
סיכונים*
נתי 30/06/2019 | 13:09מה הם הסיכונים*
-
-
ניקוי רעלים
מדברון 27/05/2018 | 08:39שלומות, אישתי ואני בתחילת שנות החמישים שלנו מתכננים טיול הקיץ. חשבתי לשלב ביקור בחוות / מלון בריאות לניקוי רעלים, צומות, וכד'. מה מינימום הימים שמומלץ ע"מ שהטיפול יהיה אפקטיבי? בברכה רוןפתח בחלון חדש-
ניקוי רעלים
נורית 10/04/2019 | 19:46לפי מה שידוע לי רצוי לעשות ניקוי לפחות שבוע. אפילו מספר ימים יכולים לעזור..וזה מניסיון. עוד דבר נפלא שאני ממליצה וניסיתי אותו בעצמי הוא פד מיוחד לניקוי רעלים מן הגוף. לאחר השימוש בו הרגשתי שיפור כללי ורמת החיוניות בגוף עלתה. לחץ על הלינק הבא לצפייה במוצר: https://ebay.to/2WWD0DY -
תיכנס לערוץ של לורן לוקמן
יוני 26/10/2018 | 19:13https://www.youtube.com/user/LorenLockman/videos
-
-
ניקוי רעלים (לת)
מוריה 28/03/2019 | 09:48האם ניקוי רעלים- הכוונה לכל בוקר לאכול מיץ לימון, תמרים, זרעי פשתן וכו' יכול לעשות לבן אדם - לכווץ לו את הכבד ומיזה הוא יכול למות ח"ו?פתח בחלון חדש -
צום מים לזמן ממושך (לת)
אורי 14/02/2019 | 16:42אני ביום ה8 שלי בתוך הצום (שותה רק מים) ואני לוקח כדורים של מגנזיום ושם מלח במיים עכשיו אני חושב שהמגנזיום גורם לי "לשלשל מיצים" זה לא קקי את האמת היא שזה מרגיש כמו להשתין מהתחת (נשמע מצחיק אבל זה המצב) אני יורד במשקל יפה (זוהי המטרה שלי) אני מתכוון להמשיך בצום לתקופה של חודש פלוס ואני לא רוצה לעבור את כל החודש ככה כי זה לא פשוט ללכת לשירותים כל 20 דקות מה אני יכול לעשות?פתח בחלון חדש

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים