פורום אוטיזם - עמוד 5
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
פסיכולוגית בשם אלן רייסל
אמא... 07/10/2018 | 22:27שלום רציתי לדעת אם המטפלת אלן רייסל, פסיכולוגית מוכרת בתחום באמת מומלצת? קראתי תשבוחות אבל הניסיון הקצר שלי איתי היה מאכזב . היא גילתה קור , חוסר רגישות וגמישות , חומרית לחלוטין! אני חייבת פסיכולוגית טובה. בבקשה, המלצות!פתח בחלון חדש-
פסיכולוגית בשם אלן רייסל
ורד 04/06/2020 | 23:45יש כתבה שהיא משתתפת בה - מאוד מעניין https://youtu.be/WF_AGj9NXY0 -
מטופלת לשעבר
אוסנת 20/11/2019 | 10:18להתרחק מאלן רייסל תחילה היא עושה רושם מאוד חביב ונחמד אך לאחר הרבה מאוד טיפולים שום התקדמות גרמה לעוגמת נפש גדולה מאוד אצלנו ולהשליה לכל אורך הטיפול
-
-
גמילה מחיתולים
דניאל 22/11/2017 | 11:00שלום יש לי ילדה בת שנתיים וחודש מאובחנת על הרצף האוטיזם (התעקבות בהתפתחות משמעותי ) אינה מדברת רק ממלמלת לא מבינה שמדברים איתה אינה מחוברת לאף אחד מלבד אלי (אמא ) ולאבא שלה בקרוב תיכנס למעון יום שיקומי . השאלה שלי היא בקשר לגמילה מחיתולים לא ברור לי איך גומלים ילדה שכל הזמן בתנועה (היפרקטיבית) לא מקשיבה ולא מבינה אשמח לייעוץ או הכוונה בקשר לנושא הזה .פתח בחלון חדש-
גמילה מחיתולים
תמר 04/06/2020 | 23:42תנסה לקרוא קצת על שיטת C.A.T שפיתחה טלי אנגור https://experts.walla.co.il/item/3364601 -
גמילה
הודי 17/12/2019 | 16:50היי,הבת שלי בת שנתיים ו11 חודשים אובחנה על הרצף ולפי התיאור היא בדיוק כמו הבת שלך.הצלחת לגמול אותה?
-
-
אבחון לפעוט בן שנתיים
אורית 20/02/2020 | 11:42בני בן שנתיים עבר אבחון וקיבל במבחן CARS ציון 31. מה המשמעות מבחינת רמת התפקוד?פתח בחלון חדש-
אבחון לפעוט בן שנתיים
אפי בן גל 06/03/2020 | 08:07ממליץ לקרוא כאן! https://www.google.com/search?q=%D7%98%D7%9C%D7%99+%D7%90%D7%A0%D7%92%D7%95%D7%A8+%D7%90%D7%95%D7%98%D7%99%D7%96%D7%9D&oq=%D7%98%D7%9C%D7%99+%D7%90%D7%A0%D7%92%D7%95%D7%A8+%D7%90%D7%95%D7%98%D7%99%D7%96%D7%9D&aqs=chrome.0.69i59j69i61l3j69i65.3427j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-
-
הערה (לת)
אסף 08/01/2020 | 06:51יש לי אוטיזם ובעיות שונות אחרות אני בן 46 רווק ללא ילדים מרגיש נחות פגוע ולא נראהפתח בחלון חדש -
אבחון מבוגרים לאוטיזם (לת)
בילי 22/10/2019 | 19:13אני מחפשת מקום לאבחון לגיל 19, הומלץ לנו על מרפאת קשת והתורים בה נעים בין שנה לשנה וחצי. אני מעוניינת בחוות דעת על האבחונים ב"בית אחד" ובמרכז טל. האם ישנם עוד מקומות מתאימים לאבחון מבוגרים?פתח בחלון חדש -
חיפוש מתנדב/ת לשיחה עם אוטיסטית מאד חכמה ועדינה (לת)
שירית 10/10/2019 | 00:43מדובר בנערה אוטיסטית עם מנת משכל מאד מאד גבוהה לומדת תוך כדי לימודי התיכון גם מקצועות אוניברסיטאים במוסד אקדמי מהטובים בארץ למרות כיוריה ויכוליה שמעל לממוצע היא מאד מסוגרת מופנמת אינה יודעת או יכולה לתקשר עם בני גילה (15) אין לה שליטה על הברות או מילים סתמיות שהיא פולטת תוך כדי דיבור , היא יכולה מצד אחד לפתור בעיות מתמטיות מסובכות ביותר ואינה יכולה לפתח מחמת ביישנות או חוסר בטחון סתם שיחה אם קיים מתנדב /ת המעונינים לשוחח איתה אודה מקרב מאיזור חיפה אנא כתבו למייל rubjo@012.net.il עבור שיריתפתח בחלון חדש -
גמילה מחיתולים (לת)
montkristo 07/10/2019 | 07:58בוקר טוב, ילד בן 5 על הרצף לא מוכן להיפתר מהחיתול. הבנתי שיש אנשי מקצוע שמגיעים הביתה למתן עזרה. אשמח לקבל אנשי קשר. שנה טובהפתח בחלון חדש -
מבחן IQ לילדתי על הספקטרום (לת)
רוני 04/04/2019 | 23:43אני אמא לילדה על הספקטרום האוטיסטי, בגירה בת 21, ומעוניינת לדעת - היכן ניתן לבצע מבחני אינטליגנציה רשמיים ממאבחן מורשה? כי באינטרנט מופיע ידע רק על מבחנים חובבניים באונליין.פתח בחלון חדש -
אח אוטיסט
שאלות על אוטיזם 09/12/2016 | 09:10אחי אוטיסט שאינו מטופל, ובנוסך סובל משלל בעיות בריאות אחרות. מה יהיה כשהוריי לא יהיו בחיים ? היום הם בני 70. מה אני ואחותי יכולות לעשות היום ומה נוכל לעשות כשהוריי כבר לא יהיו (הם לא פונים לעזרה בנושא, למרות שהוא יושב בבית שלהם כבר עשרות שנים ללא מעש ועוסק רק בטקסים).פתח בחלון חדש-
מנסה לעזור
אנסטסיה 07/12/2018 | 21:22שלום. קודם כל, אני רוצה לומר לך כל הכבוד שאת מנסה להתמודד עם עניין לא פשוט זה מבעוד מועד. האם לאחיך יש אוטיזם בדרגה קלה או קשה? נכון להיום, אחת השיטות היעילות ביותר לטיפול באוטיזם היא טיפול התנהגותי או שיטת ניתוח התנהגות (ABA – Applied behavior analysis). טיפול ABA היא תוכנית לימוד אינטנסיבית המבוססת על טכנולוגיות התנהגותיות ושיטות הוראה. נהוג לחשוב כי טיפול ABA יעיל רק בעבודה עם ילדים צעירים. אבל זה לא בהכרח נכון. לדוגמא, קרול של, מומחה בתחום עזרה למבוגרים עם אוטיזם, טוענת כי טיפול ABA הינו יעיל גם עבור מבוגרים. לכן, אני ממליצה לך למצוא איש מקצוע המתמחה ב טיפול ABA ולעבוד בכיוון זה. אנשים עם אוטיזם בדרגות קלות בהרבה מקרים יכולים להשתלב בעבודות מסוימות – למשל עבודות עם מידה רבה של חזרתיות שבה יש צורך לחזור על אותן פעולות עשויות להתאים לאוטיסטים מבוגרים . במקרה ולאחיך אוטיזם בדרגה קשה, כדאי לשקול טיפול רפואי קבוע. בכל אופן, הייתי ממליצה לקבל ייעוץ מקצועי מלא מפסיכולוג ופסיכיאטר. וגם לשים לב לקהילות עבור אוטיסטים מבוגרים. בהצלחה לך! אנסטסיה -
מנסה לעזור
יעל 18/04/2017 | 22:04שלום, אני מניחה שאחיך בוגר. נשאלת השאלה האם עבר אבחון? או שאתה החלטת שהוא אוטיסט? אם אובחן כאוטיסט עלייך לפנות לאלו"ט= האגודה לילדים אוטיסטים. יש הוסטלים גם לאוכלוסייה הבוגרת. מוטב להכניס אותו כעת למסגרת. אני רק ארחיב ואומר: אחותי אוטיסטית והורי בני 70 היא מגיל ינקות הייתה במוסדות לא ראויים כי לא הייתה קיים המושג הזה אוטיסט ואז כשאיבחן אותה מישהו מחו"ל לא היה הרבה מה לעשות עם המידע הזה. הורי השקיעו בה המון מלמידה אבל חבל שהיא מבובזת והייתה במוסדות שגם התעללו בה. באלו"ט היכן שהיא נמצאת לא תמצא קשירות למיטה או מזרקים וגם אסור למדריך להרים יד. הם מאוד קפדניים בנושא. אבל קחו בחשבון עם כל הצער שבדבר שתמיד אתם צריכים להיות עם יד על הדופק זה לא פנסיון 5 כוכבים. עד היום אימי מבקרת אותה כמה פעמים בשבוע ורואה הרבה לקויות בטיפול בתזונה במקלחות אבל יש המון יתרנות זה הבית שלה זה לא מוסד עם מיטת ברזל של בית חולים ולכל חבר יש חדר משלו ומוציאים אותם החוצה לחצר וגם מחוץ להוסטל ויש טיולים ופעילויות ומוסיקה דבר שממש אבל ממש לא היה קיים במסגרות בתי חולים. שיהיה בהצלחה
-
-
המלצה לפסיכיאטר ילדים (לת)
S. 30/10/2018 | 15:04אני לא יודעת אם זה המקום הנכון.אני מחפשת פסיכיאטר ילדים שעובד עם הכללית.אני צריכה אבחון לילד בן 10פתח בחלון חדש

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים