פורום אוטיזם - עמוד 6
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
-
הפרעת קשב וריכוז (לת)
רודין נפסו 31/07/2018 | 18:51אני הייתי לוקח קונצרט על דעת עצמי הפסקתי בגלל תופעות לוי אבל יצאני לקחת אדרל עזר לי מאוד יכולתי לתת מהבית לשוחח עם ההורים עבדתי שעתיים בקו שלי אבל אני צריך אישור מחדש ומירשם אפילו הרופא משפחה אמר לי תביא לי המלצה אני יתן לך אז אני מבקש אישור ומירשם לאדרלפתח בחלון חדש -
תסמינים (לת)
רד 25/04/2018 | 09:25שלום רב... רציתי לדעת מהם התסמינים שעלולים לרמוז על אוטיזם בגיל שנתיים? תודה רבהפתח בחלון חדש -
אוטיזם קל (לת)
אתי 23/10/2017 | 13:53שלום בתי בת השנתיים וחצי על הספקטרום היא במעון תקשורתי הילדים במעון בתפקוד נמוך אני מתלבטת האם להשאיר אותה שם מדברת בחזרתיות ואפשר להבין מה היא רוצהפתח בחלון חדש -
טיפול אפקטיבי באוטיזם
אלונה 30/11/2016 | 13:03ראו הסרט המדהים הזה ביו טיוב: https://www.youtube.com/watch?v=m2PyRhOSYBY&feature=PlayList&p=D6CDC2D4687C33A8&index=0&playnext=1פתח בחלון חדש-
טיפולים ביו רפואים
ארז דהן 23/08/2017 | 20:06יש בארץ מספר מטפלים העוסקים בכך. המובילים הם רוני אנטן וטלי אנגור http://www.ronienten.com/ https://www.tali-angor.com/ שתיהן מצוינות!
-
-
אבחון מחודש
גל 24/12/2015 | 15:03שלום, בני מאובחן עם אוטיזם מגיל שנה ותשעה חודשים. כיום הוא בן שש וחצי. האם יש צורך באבחון מחודש ומי יכול לעשות זאת? תודהפתח בחלון חדש-
המלצה על פסיכיאטרית
ורד11 23/01/2017 | 23:50אם מעניין אותך, רציתי להמליץ לך על פסיכיאטרית שאיבחנה את הבן שלי לפני כשנה, היום הוא בן 7.5. היינו באבחון אצל ד"ר דולי סובול,במרכז טל בתל אביב. פסיכיאטרית ממש טובה ומעל הכל נעימה ועם גישה לילדים. -
תשובת מומחה אבחון חדש
דר' דניאל שפירא 26/12/2015 | 17:30שלום רב, ע"פ רוב ישנה דרישה לאבחון מחודש בגיל שש שנים. מי שיכול לבצע זאת, נוירולוג ילדים/ פסיכיאטר ילדים, פסיכולוגית התפתחותית/קלינית
-
-
אוטיזם וגרד (לת)
שאלות על אוטיזם 09/12/2016 | 09:07האם ידוע על קשר כלשהו בין תת רגישות לגרד ואוטיזם ? מעולם לא ראיתי את אחי מתגרד ממש. וזה מוזר, כי נראה שיש לו את כל הסיבות בעולם שכם יגרד לו...(לפי סגנון חייו) הוא גם מעולם לא העביר ידיו על שערו או בכלל אחז עצמו באופן המוכר מנ.ט... הוא גם יושב בתנוחות משונות שנראות מאוד לא נוחות...פתח בחלון חדש -
גנטיקה באוטיזם (לת)
ברק 09/11/2016 | 08:11האם אוטיזם עובר בתורשה מאח של אוטיסט לילד שלו?פתח בחלון חדש -
כלים
הודיה 11/10/2015 | 09:35שלום בני אובחן בהפרעת תקשורת ורציתי לדעת אם יש עוד כלים להתמודדות עם בני חוץ מלתת לו אהבה וסבלנות בבית(לא במעון)פתח בחלון חדש-
כלים להורים
אורן ברוך 13/10/2016 | 14:53. -
תשובת מומחה כלים להורים
MA נורית שמיט קלנדרוב 11/10/2015 | 15:33שלום הודיה, כאשר אנו רוצים לקדם ילד עם הפרעה בתקשורת חשוב להתייחס למכלול הסביבות בהן נמצא, המעון, הבית והמשפחה והטיפולים שהוא מקבל. חשובה ביותר התקשורת והקשר בין אנשי המקצוע המטפלים בבנך לבין הצוות החינוכי לכם ההורים. חשוב שתקבלו הדרכה שתסייע להמשיך ולקדם את הילד גם כשהוא נמצא בבית על ידי התייחסויות שהן מותאמות לו. כדאי להתייעץ עם הצוות המטפל האם יש תחום מסוים שבו כדאי עוד לקדמו יחד עם ההבנה שלא להעמיס עליו יתר על המידה. שיהיה בהצלחה!
-
-
מעקב אחר פנים
דלית 20/06/2016 | 11:55תינוק בן חודשים וחצי כמעט. אני מאוד מוטרדת מכך שאינו עוקב אחר פנים שלי כשאני מולו. כן עוקב אחרי חפצים. הוא משמיע קולות, ערני ומחייך בתגובה. רופא שבדק אותו הפנה לבדיקת עיניים שיצאה תקינה ורופא עיניים וגם רופא התפתחותי טענו שיש לחכות ואולי מדובר בהבשלה מאוחרת של עצבי ראייה. האם זה בכלל הגיוני? הרי אחרי חפצים הוא כן עוקב בצורה מצוינת. הוא כן יוצר קשר עין. מעבר לכך הוא תינוק מאוד רגוע, שוכב יפה על הבטן, מרים ראש בהתאם לגילופתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מעקב אחר פנים
MA נורית שמיט קלנדרוב 26/06/2016 | 19:19שלום לך, תינוק לרוב יוצר קשר עין במרחק של כ 30 ס״מ מפני האם. סיפרת כי תינוקך כן מחייך בתגובה, כן יוצר קשר עין ועוקב אחר חפצים בצורה מצוינת. נראה כי יכולתו לעקוב אחר חפצים קטנים יותר בהשוואה למעקב אחר פנים שהן יחסית גדולות אינו צריך להדאיג בשלב זה. ככל שיכולות הראייה מתפתחות תהיה לו יכולת טובה יותר לעקוב גם אחר פנים. כל שאר הנקודות שציינת מעידות על יכולות התפתחותיות תקינות. במידה ואת ממשיכה להיות מודאגת כדאי להמשיך ולעקוב על ידי רופא התפתחותי. בהצלחה!
-
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים