פורום מחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדים - עמוד 2

5.0 ( 164 חוות דעת )
ד''ר שטויר הינו רופא בכיר במכון למחלות ריאה בשניידר. ד''ר שטויר הינו מומחה ברפואת ילדים ומחלות ריאה בילדים. ד''ר שטויר הינו רופא ילדים ויועץ למחלות ריאה בקופ"ח מכבי וכללית. ד''ר שטויר בעל ניסיון של כ-20 שנה בתחומי מחלות הריאה/נשימה, שינה, מחלות נוירומסקולאריות והשפעות על הריאה של אסטמה, השתלות, דיכוי חיסוני, תסמונת דאון, מחלות שריר, פגות, שקד שלישי,נזלת,נחירות ועוד אפשר לשלוח ווצאפ לנייד 052-4249925 כניסה A - להכנס לחניון התת קרקעי לנסוע עד סופו לעלות למעלית לקומה 1 ולפנות שמאלה ביציאה. התור הראשון הפנוי: 17/10/25, 13:15
סיטי ריאות (לת)
נירה 19/07/2023 | 18:44שלום דוקטור, לפני שנים בסיטי ריאות באבחון המכון הכל היה בסדר אבל רופא הריאות ששלח אותי אבחן ברונכיאקטזיה קלה עקב שיעול כרוני ומדי פעם קשיים בנשימה בסיטי ריאות חדש "בקע סרעפתי גולש גדול קבוע קרוב לוודאי" - הבעיה מוכרת מבקשת לדעת מה הפירוש ומה המשמעות של "ציור אינטרסטיציאלי מעט מוגבר מלווה בשינויים פיברוטים קלים ועדינים בבסיסי הריאות" אודה מאוד לתשובההוסף תגובה
פתח בחלון חדשגניחת דם (שיעול ליחה עם דם) (לת)
מוטרד מחכה לתשובה 05/05/2023 | 14:52שלום רב, לפני כ4 שנים השתעלתי והיה לי דם בשיעול (מעט) מאז כל תקופה זה חוזר תוקף אותי שיעול שמלווה בדם (מעט דם עם ליחה) לפעמים עם מעט כאבים בחזה לא תמיד. עברתי 5 פעמים סי טי, ועוד בדיקות פולשניות לשלול דלקת/סרטן הבדיקות יצאו תקינות אבל זה לא עובר אני כבר 4 שנים אחת לחודש/חודשיים משתעל עם מעט דם ממש מעט הכמות אף פעם לא גדולה. אם שללו דלקת/שחפת/סרטן מה זה עוד יכול להיות? אשמח לתשובה של מומחה תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדשאמפיזמה לובארית מולדת (לת)
לורי 20/03/2023 | 19:16שלום הבת שלי בת 10 עברה ניתוח כריתת אונה עליונה שמאלית וציסטה ברונכוגנית. האבחנה הסופית בביופסיה אמפיזמה לובארית מולדת. האם לאחר ניתוח כזה הסיפור? אי שערב המום המולד יכול להיווצר בעיות גם באונות אחרות בריאות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדשראות ילדים (לת)
גל 19/03/2023 | 15:10הי הבן שלי לא קם בבוקר בגיל שנה וחצי בערך הוא היה בריא לגמרי והסקירות שעשיתי בהריון היו תקינות לא עשינו נתיחה אחרי שהוא נפטר רק סיטי שלא ראו בו שום דבר שיכל לגרום לזה אני אחרי לידה וקיבלתי המלצה מרופא לבדוק את הראות של התינוק כדי לשלול את זה שהגורם היה בעיה בראות, גם בהריון הזה עשיתי סקירה שיצאה בסדר והתינוק גם עבר בדיקת רופא הוא לא משתעל ולא נראה שיש לו בעיה כלשהי אתה רואה סיבה לבדוק את זה? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדשנשימות עמוקות - שאלה
שיר 04/10/2022 | 08:56בחודש האחרון ביתי החלה לקחת נשימות עמוקות מידי פעם במהלך היום (לא קורה בלילה) פניתי לרופאת המשפחה לאחר סטורציה תקינה ובדיקה של הנשימה אמרה שהכל נראה לה תקין ויכול להיות שזה על רקע רגשי. בצילום רנטגן ממצאים: צל הלב והמיצר אינו מורחב. ניפוח יתר, ציור אינטרסטיאצלי, מעט מודגש באזורים הפריהילריים דו"צ. לא הודגם תסנין ריאתי סינוסים קוסטופרניים מימין - חופשי משמאל - סתום. האם ישנו קשר בין התוצאה לנשימות העמוקות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדשנשימות עמוקות
אורין 21/02/2023 | 19:52היי אשמח לדעת בסוף מה היה לילד/ה שלך ובן כמה הוא/היאהוסף תגובה
תינוק נאנח(לוקח נשימות עמוקות) (לת)
אורין 12/02/2023 | 12:49היי הבן שלי בן שנה וכבר שבוע שמתי לב שמידי פעם נאנח(לוקח נשימה עמוקה) בדיקת רופאה לפני שבוע האזינה לריאות אמרה שהכל תקין ואמרה שיש לו נזלת אחורית , לא קבלתי תשובה מה זה נובע, מציינת שברוך ה אוכל וישן בסדר גמור , השאלה שלי מנסה זה יכול לנבוע? והאם צריך לעשות בדיקותהוסף תגובה
פתח בחלון חדששיעול ליחתי ונזלת (לת)
מבולבלת 03/01/2023 | 03:43אנחנו מטופלים אצל שתי רופאות ילדים. האחת נתנה לשיעול ולחירחורים משאף ונטולין בשילוב פליקסוטייד לשבוע. השניה אומרת שאת הטיפול הזה נותנים רק בהתקף קוצר נשימה ואפשר לתת טיפות פניסטיל בערב כדי לייבש נזלת ולעזור לישון. מה ההבדל בעצם? זה שניהם סטרואידים. ומי צודקת? איזה טיפול מתאיםהוסף תגובה
פתח בחלון חדשריאות ילדים (לת)
איב 27/12/2022 | 20:39בת 12 פענח רנטגן נמצא צ'יסטה בצד שמאל אחרי ct יתגלה בצד ימין חסימה בכלי דם מטןפלת בוולפסון רוצים לנתח חייבת עוד חוות דעת מרופא מימחההוסף תגובה
פתח בחלון חדשתרופה ביולוגית נוטלה (לת)
נתנאל דמתי 17/10/2022 | 01:07תוך כדי טיפול בהתפרצות copd עם סטרואידים האים יש תגובה בקבלת זריקה ביולוגחהוסף תגובה
פתח בחלון חדששיעול ממושך מזה שנה (לת)
עדי 27/09/2022 | 07:03שלום. בני בן 6 וחצי ומזה קרוב לשנה משתעל במהלך הלילה(לא כל הלילה, אלא אפיזודה אחת או שתיים של שיעול) וכל בוקר כשמתעורר. שיעול ליחתי בעיקר. ממש כל לילה ובוקר בשנה האחרונה. עשינו בדיקות דם כימיה וספירה שיצאו תקינות. אך לא נשלחנו לאף בדיקה נוספת. האם מומלץ לבקש צילום ריאות או כל בדיקה אחרת? יש לציין שלרוב הוא לא מנוזל כך שלא נראה שזו הסיבה. האם זה חלילה יכול להעיד על משהו מסוכן כמו סרטן ריאות וכו?מוסיפה שהוא גם די רזה לגילו על אף שאוכל טוב ובשנה האחרונה די סטטי במשקל. גובה 120 משקל 21.5 תודה לךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
נוירובלסטומה
-
פדיקולוזיס
-
תולעים
בדיקות קשורות
-
חומצות אורגניות בשתן
-
נוגדני אדמת
-
בילירובין נאו-נטאלי
מונחים קשורים
-
נאוקייט
-
פורום משפחות XLH
-
תסמונת וויליאמס בישראל
רופאים בתחום

ד"ר גיל באר ילדים
5.0 ( 3 חוות דעת )
"הגענו אל ד״ר גיל באר עקב ממצא בלב העובר, קיבלנו יחס אישי והסברים מעמיקים הרבה מעבר למצופה !! מעבר לכך שהוא רופא מדהים ומבין בתחומו הוא גם בן אדם אנושי ומקסים שתמיד ישמח לעזור לייעץ ולתת מזמנו האישי ! מומלץ מומלץ מומלץ !!!!!"

ד"ר אוריאל כ"ץ קרדיולוגיה
5.0 ( 50 חוות דעת )
"ברצוני לשבח את דר כץ. מעביר את הבדיקה בנעימות לילד ומשוחח איתו בזמן הבדיקה. קשוב,מרגיע ומסביר להורים הכל בסוף הבדיקה. מומלץ"

ד"ר מרים אמונה אופק ילדים
רופאת ילדים מומחית לרפואת ילדים ומחלות ריאה לילדים בקופת חולים כללית, מנהלת מרפאת "עולם הריאות" בע"מ

ד"ר גיל באר ילדים
5.0 ( 3 חוות דעת )
"הגענו אל ד״ר גיל באר עקב ממצא בלב העובר, קיבלנו יחס אישי והסברים מעמיקים הרבה מעבר למצופה !! מעבר לכך שהוא רופא מדהים ומבין בתחומו הוא גם בן אדם אנושי ומקסים שתמיד ישמח לעזור לייעץ ולתת מזמנו האישי ! מומלץ מומלץ מומלץ !!!!!"

ד"ר אוריאל כ"ץ קרדיולוגיה
5.0 ( 50 חוות דעת )
"ברצוני לשבח את דר כץ. מעביר את הבדיקה בנעימות לילד ומשוחח איתו בזמן הבדיקה. קשוב,מרגיע ומסביר להורים הכל בסוף הבדיקה. מומלץ"

ד"ר מרים אמונה אופק ילדים
רופאת ילדים מומחית לרפואת ילדים ומחלות ריאה לילדים בקופת חולים כללית, מנהלת מרפאת "עולם הריאות" בע"מ

ד"ר גיל באר ילדים
5.0 ( 3 חוות דעת )
פורומים נוספים בתחום
פורוםהפרעות קשב וריכוז, ADHD
פורום ADHD מנוהל ע"י ד"ר גלעד חבצלת, מומחה לרפואת ילדים. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום הפרעות קשב וריכוז, ADHDפורוםמחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדים
בפורום מחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר גיא שטויר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדיםפורוםרפואת ילדים ותינוקות
בפורום רפואת ילדים ותינוקות ניתן להתייעץ עם ד"ר רוני שפר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואת ילדים ותינוקות