פורום בריאות העין - עמוד 10

-
עיניים שורפות עם חבישת משקפיים
אור 17/01/2023 | 07:07אני מרכיבה עדשות מגע קשות ובשבוע האחרון התחלתי להשתמש בעיקר בערבים במשקפיים לראיה מקרוב +1.25 בכל פעם שאני חובשת את המשקפיים העיניים מתחילות לשרוף ולדמוע והעדשות מציקות. זה נורמלי? מדוע זה כך? האם יש פתרון?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה צריבה בעיניים
ד"ר מיכאל היימס 17/01/2023 | 21:56אין סיבה שמשקפיים יגרמו לצריבה בעיניים, יתכן ומספר המשקפיים אינו מתאיםהוסף תגובה
-
-
אורוזיה בקרנית (לת)
שמעון 16/01/2023 | 19:21שלום רב ותודה מראש על המענה. לפני מעט יותר משנה שיחקתי עם חתול ובניסיון לברוח הוא נכנס לי עם הציפורן לעין. לאחר כמה שעות של כאב בלתי נסבל, פניתי למיון שם עשו הניחו לי תחבושת עם טיפול אנטיביוטי. לאחר מכן, בביקור בקהילה, נאמר לי לשים טיפות הילו קומוד מדי שעה. כעבור כמה חודשים, האורוזיה נפתחה ושוב פניתי למיון, שם הניחועדשה רפואית למשך שבוע והמשך טיפול. מאז הייתי עוד פעמיים במיון. זה פשוט נסגר ונפתח. אני משתמש בטיפות הילו קומוד מדי שעה ובבוקר וערב הילו ג'ל. כל הזמן אני מרגיש גירוי בעין. עצם השאלה: בכל הביקורים במיון הרופאים שמו לי טיפה אחת של טיפות שהעלימו לגמרי את הכאב, שהוא באמת לא ניתן לתאר במילים! עכשיו אני אמור לצאת לשליחות למדינה לא הכי מפותחת. כמובן שאצטייד בהילו קומוד וכו', אך ברצוני לשאול מה השם של הטיפות שמעלימים כאב בין רגע, מה החומר הפעיל שם? אני מבין שלא ניתן להשתמש בזה באופן קבוע מחשש לנזק, אך בתיקווה שלא אצטרך, אני מעדיף לדעת את השם של הטיפות. בתודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
טפטוף של טיפות זיילט
רוני 16/01/2023 | 18:28שלום, היום כשטפטפתי טיפת זיילט, לא הייתי בטוח שהטיפה נכנסה לעין, ניסיתי שוב לאחר מספר שניות, "פגעתי" חלקית (נכנס מעט ממנה) ובניסיון השלישי, הטיפה נכנסה, האם במידה וזו סתם הייתה תחושה ובפועל שתי הטיפות הראשונות גם כן נכנסו, יש עם כך בעיה? קיבלתי מנה משולשת של סטרואידים וחומר משמר לעין? או שהיתרה מעבר לטיפה הבודדת יוצאת? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה עודף טיפות
ד"ר מיכאל היימס 16/01/2023 | 19:14לא ניתן לשים יותר מדי טיפות, העודף נשפך החוצההוסף תגובה
-
-
דלקת בלחמית (לת)
רוי 16/01/2023 | 12:57אובחנה לי דלקת בלחמית בחמישי האחרון, קיבלתי טיפות סטרואידים עם אנטיביוטיקה אני ביום החמישי לטיפול ולא רואה שיפור, זה הגיוני יש בעיה לעבוד עם מחשב? מרגישה שמאמצת את העיין ושאלה אחרונה, טסה לתאילנד ל 5 ימים ביום חמישי,ממה להמנע שם שלא יחמירהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
פלגים ליובש קשה !!!
אברהם**** 15/01/2023 | 17:37מה דעתך על פלגים ליובש קשה בעיניים????הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פלגים
ד"ר מיכאל היימס 15/01/2023 | 20:08במקרים רבים הפלגים מביאים להקלה בתסמינים ולצורך מופחת בטיפותהוסף תגובה
-
-
יובש קשה בעיניים שעושה טישטוש.
אברהם ***** 14/01/2023 | 20:32בן 25. Prk לפני כמה שנים. תקופה ארוכה יובש בעיניים. שגורם לטישטוש ראיה. שמטפטף דמעות, לרגע רואה ללא טישטוש. ואז שוב טישטוש. כל סוגי הדמעות יש לי. סיוט. מה עושים???? תודה!!!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
יובש קשה בעיניים !!!!
אברהם*** 15/01/2023 | 17:34מה דעתך על פלגים???הוסף תגובה
-
תשובת מומחה יובש
ד"ר מיכאל היימס 14/01/2023 | 21:38אם טיפות אינן עוזרות, יש לגשת לרופא עיניים לבדוק מה גורם ליובשהוסף תגובה
-
-
״מסך שחור״ בעין אחת בחושך (לת)
מור 15/01/2023 | 12:22בלילה כשסגרתי את האור, הרגשתי כאילו תריס נסגר על עין ימין ולא ראיתי דבר בעין ימין. בעין שמאל ראיתי צלליות וכן תאורות קטנות שיש בחדר גודמת אור הפעלה של הטלוויזיה. כשפתחתי את האור מיד, ראיתי הכל תקין אולם בחושך לא. על מה זה יכול להעיד? מה נדרש לבדוק?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
יובש עיניים (לת)
גיל 09/01/2023 | 12:22שלום אני סובל מיובש בעינייים. האם זה בסדר לשים 2 טיפות בת אחת כל עין של טירס נטורל ואם יבש עדיין אז אחרי חצי שעה לשים עוד 2 טיפות? יש הגבלה כמה לשים זה עלול להזיק? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
עיניים, קורונה
אייל 07/01/2023 | 13:59שלום אני בן 52. ידוע על מיופיה מינוס 6. בדיקה שגרתית לפני חצי שנה תקינה. בד"כ בסדר עם העיניים. לפני שבועיים היה לי קורונה. לקחתי יחסית חזק חום גבוה 39.5 והיתה גם התייבשות ואינפוזיה. לפני שבוע החום והמחלה חלפו ומתאושש. מאז כבר שבוע העיניים כל הזמן שורפות. אני שם טיפות נגד יובש אבל זה לא עוזר. כל כמה שעות עוצם עיניים שם טיפות כדי להקל. בערב ממש קשה לי לראות טלווזיה והעיניים נעצמות מרוב ששורפות. אציין שבגלל הקורונה יש לי בעיה עם הריח והטעם שנפגעו ( מקווה זמנית ). האם הקורונה יכולה לפגוע בעיניים?? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
יובש בעיניים פוסט קורונה
אייל 08/01/2023 | 20:53תודה על תשובתך. אציין שאני 20 שנה סובל מיובש בעיניים רק בלילה. ביום שום יובש והכל מצוין. בלילה אין מספיק הפרשה ושם טיפות לפני השינה ובאמצע הלילה ובבוקר כשקם. לא יודע למה זה התחיל ולמה לא חולף. האם חלילה יכול להיות שהקורונה גרמה לכך שמעכשיו יהיה יובש גם לאורך היום? זה הרבה יותר קשה כי צריך לשים טיפות כל שעה שעתייים. או שסביר להניח שזה יחלוף? ( עבר שבוע וחצי וטרם השתפר ). תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה קורונה
ד"ר מיכאל היימס 08/01/2023 | 20:48לאחר הקורונה יכולים להיות סמנים של יובש אשר חולפים עם הזמן יש לשים תחליפי דמעותהוסף תגובה
-
-
אופן טיפול בדלקת לחמית + בלפריטיס (לת)
משה 07/01/2023 | 15:07שלום, הרופא אבחן אצלי בלפריטיס ודלקת בלחמית, רשם לי כדורי דוקסילין, פעם ביום למשך שבוע וטיפות אופלוקס, 4 פעמים ביום, גם כן לשבוע, בעבר, כשהייתי פונה לרופא העיניים שלי (יצא לפנסיה), הוא היה רושם לי במקרים כאלה טיפות פוסיתלמיק ומסביר לי שלאחר ההזלפה למרוח את מה שיוצא מהעיניים על הריסים, האם אחת מהתרופות "טובה" יותר? למה בעצם לא רשם לי את אותן הטיפות? יש לאופלוקס יתרונות לעומת פוסיתלמיק? האם הטיפול שנתן יטפל גם בבלפריטיס? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
קרע ברשתית
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח רדיאלי של הקרנית
-
ניתוח קטרקט
-
בדיקות קשורות
-
לחץ תוך-עיני
-
ראיה
-
תרופות קשורות
-
אזלאסטין
-
מונחים קשורים
-
קרנית
-
אופטיקאי

פורומים נוספים בתחום
פורוםהסרת משקפיים בלייזר
בפורום הסרת משקפיים בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אריאל ונדר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הסרת משקפיים בלייזרפורוםקטרקט וקטרקט בלייזר
בפורום קטרקט וקטרקט בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קטרקט וקטרקט בלייזרפורוםבריאות העין
בפורום בריאות העין ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל היימס, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בריאות העיןפורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםסרטן העין
בפורום סרטן העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן העיןפורוםהסרת משקפיים
בפורום הסרת משקפיים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום הסרת משקפיים