פורום בריאות העין - עמוד 8

-
שדה ראייה (לת)
חן 29/05/2023 | 14:42שלום רב . נשלחתי לבצע בדיקת שדה ראיה בעיקבות צניחת עפעפים. בבדיקה הראה שצד ימין תקין וצד שמאל הפינוח היה צמצום בנוזל היקפי בעין מה זה אומר??הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הסתכלות על השמש (לת)
לי 21/05/2023 | 15:15שלום רב, היום בבוקר פתחתי חלון והסתנוורתי קשות מהשמש שהייתה ישירות מולי (כיוון מזרח) האם הסתכלות ישירה על השמש למשך מספר שניות (בשעה 8 בבוקר) יכולה לגרום לנזק לעיניים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
בעיות ראייה שנוצרות כתוצאה מקריאה מאומצת (לת)
עיןקריאה 10/05/2023 | 11:07שלום ד"ר, מאז הקורונה שהייתה לי לפני כשנה, יש לי בעיות מסוימות שהן או נוירולוגיות גרידא או בעיה ספציפית בעין. בתוך זאת, שמתי לב למשהו מאוד ספציפי - קריאה (בזמן עבודה למשל), ובפרט קריאה מאומצת, ובפרט קריאה שמצריכה הרבה תנועה של העין מצד לצד, גורמת לי לירידה משמעותית ביכולת להתרכז ומובילה לכאבים/לחצים בראש/בעין. הקריאה מובילה לירידה בראייה ולבריין פוג כללי. עשיתי בדיקת ראייה אצל רופאה, אמרה שהכל תקין. מה ניתן לעשות? האם כדאי ללכת לבדיקה נוספת? האם יש בדיקה ספציפית שניתן לעשות? אולי יש בעיה עצבית בעין? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
טשטוש ראיה לאחר דלקת בעין (לת)
יוסי 07/05/2023 | 20:08אנטיביוטיקה וסטרואידים במשך שבוע . בתחילת הדלקת רופא עיניים בדק ראיה והיה 66. סיימתי את הטיפול ויש לי טשטוש בעין שבה הייתה דלקת, כאילו מריחה למעלה. הייתי היום אצל רופא עיניים, הוא בדק ולא מצא סיבה לטשטוש. הוא כן ראה בעיה באופטיקה של העין עם המכשיר, אבל כאשר ניסה להתאים עדשה וצילינדר זה לא השפיע לטובה. הוא שלח לבדיקות שדה ראיה וot. אמר שיכול להיות שיש מיקרו בצקת. לא נתן טיפול. מה זה יכול להיות? איך אפשר לטפל. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
אבחון צילינדר אצל רופא עיניים (לת)
עומר בן יוסף 04/05/2023 | 11:44שלום, יש לי צילינדר די גבוה בשני העיניים, בשני העיניים -5. הפעם האחרונה שעשיתי אבחון לצילינדר הייתה לפני המון שנים (2015), האם רופא עיניים יכול לאבחן צילינדר בצורה מדויקת ? אני מעוניין לעקוב על השינויים בצילינדר , ובפעם האחרונה שבדקתי אותו , קבלתי 2 תוצאות שונות אצל 2 אופטמטריסטים שונים , יחד עם זאת, אני יודע שניתן לאבחן צילינדר עם קרטומטריה/טופוגרפיה ולקבל תוצאות מדויקות יותר. האם אלה בדיקות שרופא עיניים יכול לעשות על מנת לאבחן את הצילינדר בצורה מדויקת?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
עיניים ובוטוקס
סיגל 02/05/2023 | 17:57אני בעלת קוצר ראייה מאד גבוה והסטורית קרעים ברשתית תיקוני לייזר בשתי העיניים והזרקת גז ויטרקטומיה בעקבות קרעים ברשתית לפני מספר שנים - האם הזרקת בוטוקס במצח עשויה לסכן את בריאות העיניים שלי ? בתודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בוטוקס
ד"ר מיכאל היימס 02/05/2023 | 20:29אין השפעה של בוטוקוס במצח על העיניים.הוסף תגובה
-
-
עפעפיים מתכווצים
ריקי 02/05/2023 | 16:42שלום רב, כמעט שלושה חודשים העפעפיים מתכווצים. זה מציק לי מאוד. האם יש קשר לעיניים או בעיה נוירולוגית. עלי לציין שהיו ניתוחי קטרקט בשתי העיניים. וטיפול בלייזר בעין אחת עקב קטארקט משני. אשמח לקבל תשובה. תודה רבה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מיצמוץ
ד"ר מיכאל היימס 02/05/2023 | 20:29יתכן ומדובר ביובש קשה, יש צורך בבדיקת רופא עיניים ולאחר מכן לשקול יעוץ נוירולוג עפי הצורךהוסף תגובה
-
-
בדיקת עיניים ועדשות מגע
צחי 01/05/2023 | 15:48ביתי מרכיבה עדשות יומיות, כמה זמן לפני בדיקת עיניים אצל רופא, יש להסיר את העדשות? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה עדשות
ד"ר מיכאל היימס 01/05/2023 | 15:56אם מדובר בבדיקה שגרתית, אין חשיבות לזמן טרם בדיקההוסף תגובה
-
-
קצף לניקוי עפעפיים וריסים
רביד 27/04/2023 | 17:39שלום, אני סובל מבלפריטיס ומנקה את איזור העפעפיים והריסים עם קצף ניקוי שעוזר לי מאוד להתמודד עם המצב, מצאתי את המוצר שעובד הכי טוב עבורי, החשש שלי הוא ממצב שבו כחלק מהקרצוף/שימוש, כמות קטנה מהחומר תצליח להיכנס לעין ותגרום לנזק כלשהו (החומר גם לא מגרה את העין ולכן גם אם נכנס, לא בטוח שאדע על כך), החומר אמנם מוגדר "ללא רעלים, נקי מסולפטים, פרבאנים, פורמלדהיד, בושם או צבע, פותח ע"י אופטימפריסט ונבדק ע"י מעבדה חיצונית" (מיוצר בארה"ב), הקצף מכיל בין היתר "שמן עץ התה" בריכוז עד 1%, האם אני סתם מודאג או שיש חשש לפגיעה כלשהי בעין/לשכבת הדמעות במקרה כזה? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה קצף עפעפיים
ד"ר מיכאל היימס 28/04/2023 | 08:38החומר מיועד לניקוי באזור העיניים ולכן מותאם כדי לא לגרום נזק אם מעט ממנו חודר לעין.הוסף תגובה
-
-
ניתוח להסרת משקפיים (לת)
ינון 20/04/2023 | 12:54שלום דוקטור, אני בן 50 ומתקשה לראות דברים קרובים , והתחלתי ללבוש משקפי קריאה. כנראה שזו " פרסביופיה". האם אני מועמד מתאים , או האם בכלל כדאי לי, לפנות לטיפול לייזר "להסרת משקפיים" ? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
קרע ברשתית
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח רדיאלי של הקרנית
-
ניתוח קטרקט
-
בדיקות קשורות
-
מיפוי קרנית
-
ראיה
-
תרופות קשורות
-
אזלאסטין
-
מונחים קשורים
-
אופתלמולוגיה
-
אלקטרורטינוגרפיה

פורומים נוספים בתחום
פורוםהסרת משקפיים בלייזר
בפורום הסרת משקפיים בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אריאל ונדר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הסרת משקפיים בלייזרפורוםקטרקט וקטרקט בלייזר
בפורום קטרקט וקטרקט בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קטרקט וקטרקט בלייזרפורוםבריאות העין
בפורום בריאות העין ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל היימס, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בריאות העיןפורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםסרטן העין
בפורום סרטן העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן העיןפורוםהסרת משקפיים
בפורום הסרת משקפיים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום הסרת משקפיים