פורום בריאות העין - עמוד 9

-
שריפה/צריבה קלה בעין שמאל בזמן תאורה לבנה בן 23. (לת)
בחור מודאג 18/04/2023 | 22:14לפני כמה ימים בלי כוונה כיוונתי את הפלאש של הפלאפון לאישון / ללחמית בצד שמאל של העין השמאלית לא זוכר בדיוק לאיפה), בלי לשים לב, (כי רציתי לראות אם יש לי משהו בקפל הלחמית), ושניה אחרי זה העין שלי הרגישה שרופה וחמה, עד עכשיו שורף לי כזה בדרגה בינונית וזה קצת מחמיר בזמן שאני צופה בטלוויזיה או סתם מדליק אור בבית, אבל כשאני מסתכל במראה העין/האישון מאוד נקיים ואין לי הפרשות ואני לא דומע, אבל כשאני מעלה את העפעף למעלה אני מרגיש מין ג'ל כזה והעין השמאלית לא מצליחה להיסגר אוטומטית כמו העין הימנית, וגם החום שלי הוא 35.7 מה יכול להיות לי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
גודל אישונים שונה באופן משמעותי
לירי 25/03/2023 | 19:41אני בת 14, עם משקפיים כבר כמה שנים ולא הייתי אצל רופא עיניים או עשיתי הליך רפואי/ניתוח בחמישה חודשים האחרונים. לפני שבוע הסתכלתי במראה וראיתי שהאישונים שלי בגודל מאוד שונה כשהאישון הימני מאוד גדול והשמאלי מאוד קטן. לא נגעתי בעיניים לפני כן וגם לא היו ביניהן הבדלים מבחינת אור וחושך. ההבדל הזה נשאר בערך שבע שעות ולאט לאט התאזן אז לא ייחסתי לכך חשיבות, אבל היום הבדלי הגדלים שוב הופיעו. זה מצביע על תופעה כלשהי? מה לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה גודל אישונים
ד"ר מיכאל היימס 13/04/2023 | 08:09יש לגשת לבדיקה של רופא עיניים אם התופעה לא קבועה כדאי לנסות לצלם את העיניים כשהאישונים לא שוויםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה אישונים לא שווים
ד"ר מיכאל היימס 26/03/2023 | 09:35במידה ויש הבדל בגודל האישונים יש לגשת בהקדם לבדיקה של רופא עיניים בכדי לאבחן את הסיבה לכך.הוסף תגובה
-
*הערה נוספת לגבי השאלה
לירי 25/03/2023 | 19:43אין הבדלים מבחינת ראיה חוץ מהעובדה שבעין ימין הכל נראה קצת יותר בהיר אם אני כל פעם עוצמת רק עין אחת ובודקת אבל זה מובן כי גם האישון יותר רחבהוסף תגובה
-
-
האם עדשות שלא מיושרות יכולות ליצור בעיות
יונתן 12/04/2023 | 21:49שלום, יש לי משקפיים בלי מסגרת עדינות. כל כמה חודשים הן נופלות או מקבלות מכה וכדומה ועם הזמן העדשות לא מיושרות במאה אחוז כפי שהיו בהתחלה. לדוגמא אני רואה עכשיו שעדשה ימין טיפה יותר נוטה פנימה ומן הסתם יש כל מיני שינויים אחרים. השאלה אם זה שהעדשות לא מאה אחוז מיושרות וכן שכל עדשה קצת שונה מהשניה יכולה עם הזמן לגרום לבעיות בעיניים או שאין לזה משמעות בכלל? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה עדשות משקפיים לא ישרות
ד"ר מיכאל היימס 13/04/2023 | 08:07אם העדשה לא במקום, יכול להווצר עיוות מכיוון שאת לא מסתכלת דרך מרכז העדשה. העיוות יכול לגרום להפרעה בראיה, אולי כאבי ראש, אך לא נזקהוסף תגובה
-
-
יעוץ (לת)
יוסי 12/04/2023 | 22:56שלום כבוד הד"ר, נהוג לומר שהרפואה המודרנית פחות רואה אפקט ברפואה הטבעית ביחס לשיפור הראייה... מ"מ ראיתי מוצר שאשמח אם תוכל לחוות דעתך עליו האם יש בו(ואפילו מעט) מן ההגיון שזה מועיל לשיפור הראייה כפי שהם מסבירים שם. והאם יש סכנה לעיניים לנסות את זה? תודה! https://www.aliexpress.com/item/1005003219311818.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.45.21ef1802dWcTCAהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הפרעה בראייה
mazi2466 15/02/2023 | 12:26יש לי הפרעה בראייה, אני רואה כמו יתוש וחוטים בעין ימין... רציתי לדעת מה זו התופעה הזו והאם זה חולף?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הפרעה בראיה
ד"ר מיכאל היימס 15/02/2023 | 15:45סביר להניח שמדובר בהפרדות הזגוגית, יש צורך בבדיקת עיניים ולרוב אין צורך בטיפולהוסף תגובה
-
-
שאלות בקשר ליובש (לת)
אדם 01/02/2023 | 07:361. מה ההבדל בין סחיטת בלוטות המיבומיאן לבין פרובינג ? 2. האם הטיפולים הללו נעשות תמיד אחרי טיפול ב ipl , או שאפשר לעשותן לאחר חימום באמצעי אחר, או שאין הכרח בחימום ? 3. האם טיפולים אלה נעשים עי רופא ? 4. מהו מכשיר ה activia וכיצד מטפל ביובש ? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
היי טיפות להרחבת אישונים
מיכל 26/01/2023 | 17:26יש לי דלקת קלה בלחמית ובגלל שראיתי הילה לבנה מסביב לעין הלכתי באותו יום לרופא שבכל זאת הזליף לי טיפה בעין שמאל רק אישרתי לו איפה ראיתי את ההילה דווקא בעין שהייתי עם דלקת יותר מורגשת יש לי כאבים מדי פעם אבל העין נראת בסדר ושמתי משחה היום בבוקר של סטיצומרצין האם זה מסוכן להסיף טיפה של הגדלת אישונים ? כאשר יד דלקתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הרחבת אישונים
ד"ר מיכאל היימס 27/01/2023 | 09:53אין מניעה מהרחבת אישונים בזמן דלקתהוסף תגובה
-
-
כוויה בעין ממים חמים (לת)
ארי 23/01/2023 | 14:41שלום, אתמול בערב שטפתי את הפנים במקלחת והמים החמים (מאוד) השפריצו לי לעיניים. שטפתי אח״כ את העיניים במים קרים. במשך הלילה וגם בבוקר לא היו איזשהם כאבים מיוחדים. העיניים נראות רגילות, אני לא מרגישה ירידה בראייה, אין הפרשות אבל עין ימין מעט שורפת. האם צריך לפנות לטיפול? תודה רבה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
עפעף עליון קופץ (לת)
מוריה 22/01/2023 | 14:44הי, עפעף עליון בעין שמאל קופץ לי מזה כשבועיים, כל יום מס' פעמים ביום, אציין שהיה לי יובש בעין וגירדתי המון, לאחמ"כ השתמשתי בעדשות בשל משפקיים שנשברו ומאז זה קרה מדאיג אותי מאוד! רופא עיניים טוען שיש קצת יובש אך לא רואה סיבה מיוחדת וזה אמור לחלוף התשובה לא מרגיעה אותי, זה ממש מטריד אשמח לחוו"ד נוספת אציין כי אני עובדת מול מחשב רוב שעות היום האם מדאיג? אילו בדיקות נוספות ניתן לעשות? יכול לחלוף מעצמו?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
erm מה זה אומר לגבי העתיד?? (לת)
בוריסB 22/01/2023 | 01:48שלום דר לפני כשנה אובחנתי עם erm בעין אחת. לפני חודשיים בביקורת נאמר שאין שינוי. בלילה כשחשוך אני רואה במרכז באותה עין עיגול שחור אבל מסביב אני רואה עצמים שבחדר.. בעין השניה גם כשיש חושך אני מזהה עצמים בחדר, ארון, שידה וכד. מה שמדגיש את ההבדל בראיה בין 2 העיניים. זו עם ה rem והשניה, באור יום או באור מנורה, אני לא מבחין בכתם שחור במרכז העין וקורא באופן חופשי. אני בן 70. מה צופן לי העתיד בהקשר erm? מה הסיכוי לניתוח ובמה זה תלוי. האם תמיד יגיע יום הניתוח? בגילי אני מוטרד מכך. תודה ובהערכה על תשובה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
קרע ברשתית
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח קטרקט
-
ניתוח רדיאלי של הקרנית
-
בדיקות קשורות
-
אולטרסאונד עיניים
-
תרבית עין
-
תרופות קשורות
-
אזלאסטין
-
מונחים קשורים
-
קרנית
-
אלקטרורטינוגרפיה

פורומים נוספים בתחום
פורוםהסרת משקפיים בלייזר
בפורום הסרת משקפיים בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אריאל ונדר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הסרת משקפיים בלייזרפורוםקטרקט וקטרקט בלייזר
בפורום קטרקט וקטרקט בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קטרקט וקטרקט בלייזרפורוםבריאות העין
בפורום בריאות העין ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל היימס, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בריאות העיןפורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםסרטן העין
בפורום סרטן העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן העיןפורוםהסרת משקפיים
בפורום הסרת משקפיים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום הסרת משקפיים