פורום בריאות העין - עמוד 4

-
דימום בלובן העין (לת)
שי196838 05/08/2024 | 16:28שמי שי ואני בן 38 ומה שאני לא יודע אם כתוצאה משפשוף בעין נהיה לי שטף דם בלובן העין בצד. עלי לציין שאני עיוור בעין אחת עקב קולובומה של המקולה ושל עצב הראייה ושלפני 10 שנים היה לי דימום בעין העיוורת עם רבואיזס בקשתית , ניאוסקולריזציה ולחץ תוך עיני גבוה 60.כשהדימום לבסוף נספג העין נכנסה לשלב הסופי של פטיזיס שהיא הפסיקה לייצר נוזל. הייתי אצל רופאת עיניים שטענה שזה פטיזיס של עין עיוורת ושאין מה לעשות עם זה. עכשיו לגבי העין הבריאה היום הייתי אצל רופאת עיניים שבדקת לי את העין ואמרה שכל עוד שהדימום הוא מחוץ למרכז הראייה של העין אין ממה לחשוש .מרכז הראייה כולל קרקעית העין נקיים משטפי דם. עלי לציין שלחץ תוך עיני היה תקין. ואני נורא מפחד שזה יעשה לי פטיזיס בעין הבריאה? אתה חושב שצריך להתאשפז בבית חולים בגלל זה? ולהיות במעקב עלי לציין שהעין הבריאה אצלי סובלת מיובש שהרבה פעמים אני משפשף אותה, אולי יכול להיות שזה בגלל זה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הדרדרות בראייה (לת)
נאור 24/07/2024 | 21:22שלום וברכה, בחודשים האחרונים התחלתי להרגיש הדרדרות בראייה אז ניגשתי לרופא עיניים, והוא מצא שיש לי קוצר ראייה (-0.75) ובגלל שהתלוננתי גם על מאמץ של העיניים אז הוא אמר לי שכדאי לי להוציא משקפיים, וכך עשיתי. המשקפיים מאוד עזרו לי לראייה אבל בכול זאת אני מרגיש שהראייה שלי לא בסדר, העיניים שלי מתאמצות יותר מידי למרות שאני לוקח הפסקות, אני מרגיש לפעמים שהשדה ראייה שלי מצטמצם בעין שמאל, אני רואה נקודות שחורות כשאני מזיז את העיניים וגם יש הרגשה כללית מציקה בעיניים, חזרתי לרופא עיניים והוא בדק אותי ואמר שהכל תקין. לי זה לי מרגיש ככה ולכן קבעתי תור בבר אילן לבדיקת עיניים (יש תור רחוק). האם זה נשמע תקין? תודה ויום טוב.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
פטריגיום
פיני 23/05/2024 | 13:46עשיתי לפני 40 שנה ניתוח להסרת פטריגיום בשתי העיניים,אני מבין שהניתוח היום נעשה באותה השיטה!?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
מה לגבי הזמנת תורים
רמי12 08/07/2024 | 17:53נניח לכללית? https://my-healthy.co.il/%d7%9b%d7%9c%d7%9c%d7%99%d7%aa-%d7%96%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9f-%d7%aa%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%95%d7%a0%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%90%d7%95-%d7%91%d7%a9%d7%99%d7%97%d7%aa-%d7%98%d7%9c%d7%a4/הוסף תגובה
-
-
ניתוח קטקרט לחולי תסמונת אשר (לת)
אא 20/06/2024 | 11:08שלום יש לי קטקרט בעין ימין בעין שמאל אין קטקרט מספר גבוהה של 4.85 צריך קרוב רחוק המנתח הציע לי לשים עדשה 0 בעין המנותחת ואחרי חודש לעדות ניתוח בעין השניה שאין בה כרגע קטקרט ולשים בה עדשה 0 וככהנלא אצטרך משקפים האם זה הגיוני לקחת סיכון עם מחלה כמו שלי ולגעת בעין ללא נקטקרט האפשרות השניה שמעודפת עליי מתוך םחד חהסתבכות לנתן עין אחת ולשים עדשה מספר 3 על מנת לאזן בין שתי העיניים. ידוע שחולימתמאשר סינדרום יש נטיה לבצקות בעיניים תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
עיניים (לת)
שגיא 30/05/2024 | 21:40אז לפני כשנתיים התחלתי לשים עדשות ולפני כשנה בעין שמאל שלי נהייתה לי מין אדמומיות ועין ימין לבנה לגמרי הכל בסדר אז הלעתי לבדוק את זה ורוב הרופאים נתנו לי כל מיני טיפות וזה לא עזר ובאיזהשהוא שלב הפסקתי עם העדשות לגמרי כי זה לא עשה טוב לעין שמאל ואני כרגע ללא עדשות חצי שנה וזה עדיין לא עובר כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעזרה מנסה את מזלי כאןהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הסרת כילזיון (לת)
רויטל 24/05/2024 | 13:12לפני כחצי שנה היתה לי דלקת עיניים. אחריה נותר כילזיון שהוסר ואחרי 3 שבועות שוב כאבים וכילזיון באותו מקום ושוב הווסר ע"י רופא אחר וכעת שבוע אחרי הניתוח שטף דם גדול סביב העפעף שמשתפר ותחושת עקצוץ ונפיחות על העפעף, שאלתי : מה הבעיה ?.חוסר נוחות שלא עובר, עיקצוצים שמתחילים להיות גם בעין השניה, הבריאה, סיוט מתמשך..רופאה המליצה על זריקת סטרואידים לעפעף אך הרופאים חלוקים בדעתם. האם אני צריכה זריקה?. , סובלת ממש הרבה זמן משטות , האם יש לך כיוון חדש לייעץ לי ? אשמח לשלוח תמונההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
בועה עם נוזלים בזווית העין. (לת)
דינה 17/04/2024 | 18:18יש לי בועה עם נוזלים בזווית העין. האם יש אפשרויות טיפול חוץ מניתוח? ומה הסיכונים של הניתוח?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
סנוור יזק מנורת לד נטענת (לת)
ספיר 14/04/2024 | 01:23שלום, ניתקתי נורת לד חזקה (יחסית גדולה) נטענת, בגוון לבן של 5000-9500, כשניתקתי אותה הייתי עם הפנים ממש מולה בטווח מאוד קרוב והיא פתאום נדלקה. למשך בערך שנייה-2 היא הייתה דלוקה ואני הסתכלתי ממש מקרוב כי ניתקתי אותה מהחשמל. האם זה יכול לגרום לנזק? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
עיניים (לת)
משה 10/04/2024 | 12:07הייתי אצל רופא עינים בקהילה לפני יומיים,היו לי ציסטות בלחמית ,והוא דקר לי שמה,אני עדיין רואה שמה קצת אדום קרוש במקום של הציסטות,וגם מרגיש שמה קצת אי נוחות,זה נורמלי? תודה רבה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
נבוס פיגמנטרי בעין שמאל (לת)
יעקב פ. 01/04/2024 | 15:16שלום, בבדיקה ראיה נתגלו הממצאים הבאים: בעין שמאל לטיס הקפי עם חוריר בצד נזלי תחתון. נבוס פיגמנטרי הקפי נזלי מעט מורם בגודל 1.5DD. מה המשמעות? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
קרע ברשתית
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח רדיאלי של הקרנית
-
ניתוח קטרקט
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת שדה ראיה
-
תרבית עין
-
תרופות קשורות
-
אזלאסטין
-
מונחים קשורים
-
אישון
-
רשתית (רטינה)

פורומים נוספים בתחום
פורוםהסרת משקפיים בלייזר
בפורום הסרת משקפיים בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אריאל ונדר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הסרת משקפיים בלייזרפורוםקטרקט וקטרקט בלייזר
בפורום קטרקט וקטרקט בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קטרקט וקטרקט בלייזרפורוםבריאות העין
בפורום בריאות העין ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל היימס, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בריאות העיןפורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםסרטן העין
בפורום סרטן העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן העיןפורוםהסרת משקפיים
בפורום הסרת משקפיים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום הסרת משקפיים