פורום בריאות העין - עמוד 5

-
פענוח OCT (לת)
אניה 26/03/2024 | 11:05שלום רב, אבי בן 88 לאחר ניתוחי קטרקט בשתי העיניים, שנעשו לפני מספר שנים. להלן התוצאות; עין ימין הידקקות rnfl בכל ההיקף, היגררות gcl בכל ההיקף,ממוצע rnfl 33. עין שמאל הידקקות rnfl בהיקף טמפורלי וגבולי בהיקף נזאלי, הידקקות gcl בכל ההיקף, ממוצע rnfl 49. בשתי העיניים קונטור פוביאלי תקין,שכבה תקינה וללא נוזל.255 crt. תודה רבה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
מכונת שיזוף (לת)
אנונימי 21/03/2024 | 01:20נכנסתי בטעות למכונת שיזוף למשך 10 דק ללא משקפי מגן כמו סתום ואני מפחד שייגרם לי נזק בלתי הפיך, העיניים שלי קצת אדומות ושורפות מזכיר קצת תחושה של שהייה מרובה בשמש לא משהו יותר מדיי רציני ולא השתבש משהו בראייה אך אני ממש לחוץ אם זה דבר שיכול לגרום לנזק בלתי הפיך כמו איבוד הראייה או דברים מהסוג הזההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
בעפעפיים בלפריטיס בהיפוך תגובה פפילרית (לת)
נטלי 17/03/2024 | 21:04הרופא רשם לי שיש לי בעפעפיים בלפריטיס בהיפוך תגובה פפילרית האם זה עובר ?ממה זה בא ?מה זה ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
דלקת לחמית
רותי 10/03/2024 | 17:13יש לי דלקת לחמית בעין שמאל וניתנו לי טיפות אופלוקס 4 פעמים ביום. נראה שגם העין השניה מגלה סימנים דומים. האם לזלף גם בעין זו טיפות אלה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
דלקת לחמית
לא ידוע 11/03/2024 | 09:02יש להתיעץ עם הרופא אנא חזור אלי תודה דפנה "דר' לוינגר עיניים" חוצות המפרץ 0544676700 תודההוסף תגובה
-
-
טיפת שמן רותחת בעין (לת)
הדס 27/02/2024 | 20:08שלום! נכנסה לי לעין טיפת שמן רותחת, כמובן ששטפתי מיד אך לא הרגשתי משהו חריג. האם יכול ליהיות שנגרם נזק לעין למרות זאת? והאם כדאי להבדק? תודה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
עניים (לת)
Shira Yechezkel 09/02/2024 | 01:21יש לי בעין שמאל בלבד מן גבעה הפוכה בקו המים משום מקום!! הלכתי רק לרופא משפחה בינתיים , האם אופטומטריסט גם יכול לדעת מה זה להמליץ על טיפול? סינטומצין אני שמה כבר מעל חמש ימים שזה מה שהומלץ ע״י רופא משפחה לא שמתי רצוף כי היומפעמיםש ששכחתי אבל עדיין אין שיפור!!! מה זה יכול להיות? זה לא כואב רק המראה מפריע,הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
מספר ניתוחים לאבא (לת)
עידן 07/02/2024 | 12:16שלום שואל שאלה שקשורה לאבי גילו 86. סובל מגלוקומה בעין שמאל. בוצע ניתוח בהרדמה מקומית להוצאת מכשיר מהעין לאחר כמה ימים החל דימום וכאבים לאחר בדיקה נקבע ניתוח נוסף שוב הרדמה מקומית כאשר בעזרת לייזר יפסיקו את הדימום. במהלך הניתוח אבא מתלוננן כי כי הלייזר כואב מבקש שיפסיקו ויעשו ניתוח בהרדמה כללית כי הכאב בלתי נסבל. לא הקשיבו לו קשרו רגליים החזיקו ידיים והמשיכו בניתוח למרות תחנונים של אבא להפסיק. האם זה תקין? כמו כן עלי לציין אבא איבד ראיה בעין שמאל בעקבות הניתוחים. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
מחלת רשתית (לת)
מני 04/02/2024 | 07:20האם מספיקה בדיקת oct ו- בדיקת octa בשביל לאבחן cnv מיופי? האם זה זה בלתי הפיך ללא טיפול? האם טיפול בקושר חלבון מחייב התחלה באווסטין שלו יש קשירה פחות יעילה? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
ממברנה (לת)
יונית 01/02/2024 | 20:1801.02.2024 יונית שלום, אני בת 62, אחרי ניתוח קטרקט בשתי העיניים, כל חצי שנה הולכת לביקורת אצל רופא עיניים. לפני חצי שנה אמרתי לרופא בביקורת שיש לי ירידה חדה בעין אחת. התברר שיש שם קטרקט משני ו- RRM. בבדיקת OCT התברר שהממברנה קטנה. בנתיים הצליחה אופטמטריסטית מדהימה להתאים לי משקפיים ואני רואה בעין 6/6. כל כמה זמן צריך ביקורת כדי לוודא שהממברנה לא גדלה וכל כמה זמן צריך לחזור על ה- OCT? תודה רבה, יוניתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
בדיקת עיניים (לת)
שמש 28/01/2024 | 15:21עיין אחת + ועיין שנייה מינוס מה זה אומרהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
קרע ברשתית
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח רדיאלי של הקרנית
-
ניתוח קטרקט
-
בדיקות קשורות
-
תרבית עין
-
בדיקת שדה ראיה
-
תרופות קשורות
-
אזלאסטין
-
מונחים קשורים
-
קטרקט (ירוד)
-
עלה - העמותה לקידום הסטודנטים העיוורים ולקויי הראי

פורומים נוספים בתחום
פורוםהסרת משקפיים בלייזר
בפורום הסרת משקפיים בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אריאל ונדר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הסרת משקפיים בלייזרפורוםקטרקט וקטרקט בלייזר
בפורום קטרקט וקטרקט בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קטרקט וקטרקט בלייזרפורוםבריאות העין
בפורום בריאות העין ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל היימס, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בריאות העיןפורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםסרטן העין
בפורום סרטן העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן העיןפורוםהסרת משקפיים
בפורום הסרת משקפיים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום הסרת משקפיים