פורום בריאות העין - עמוד 6

-
cst -מחלת הטייסים
אליהו 05/08/2021 | 13:43שלוב רב . לפני כשבוע אובחנתי עם csr בעין ימין. נאמר לי שיש להמתין 3 חודשים כי בדר"כ זה עובר עצמוני . רציתי לשאול כמה שאלות בנושא: 1.האם יכולה להיות החמרה בזמן הזה ? 2.מדוע בלילה המצב מחמיר מבחינת הראיה 3.אצלי הכל מעוות בעין, יש עגול אפור ובינוורים שגורמים לי כמעט לא לראות בעין. מה עושים שזה בלתי נסבל ? האם יש טיפול ? רטיה כי שני העניים יחד זה גורם לבלבול וכאב ראש. 4? האם csr יכול להחשב כתאונת עבודה? האם מקבלים אחוזי נכות מביטוח לאומי ? תודה מראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
csr
csr 14/01/2024 | 21:14מחלת הטייסים csr https://chat.whatsapp.com/LkBQEiH5fFB2AJzOJSKWzPהוסף תגובה
-
מחלת הטייסים
אריק 19/08/2023 | 22:36אני סובל מזה גם אשמח אם נהיה חברים בפייס ותוכל לעדכן על שינוי לטובה או על קבלת תרופה מתאימההוסף תגובה
-
תשובת מומחה CSR
ד"ר מיכאל היימס 05/08/2021 | 13:58התאור שלך מתאים לתלונות של csr. סביר שבלילה הפרעה תהיה חמורה יותר. לרוב ממתינים עם הטיפול לספיגה עצמונית. אם מאוד מפריע אז אפשר לכסות עין אחת.הוסף תגובה
-
-
שינוי צבע (לת)
חנה 30/11/2023 | 16:37בת 65, ראייה די גרועה, משקפיים. במאמץ עם העיניים, יש לי כאבי עיינים. בזמן עייפות, אותיות על מסך המחשב משתנות משחור לירוק. מה הסיבה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
ויטמינים לעיניים (לת)
איגור ב. 24/11/2023 | 11:54שלום. הייתי רוצה לקבל המלצות על ויטמינים לעיניים. השאלה היא בעצם מה נחשב כמימון יומי של לוטאין וזאקסנטין? יש לדוגמה ויטמינים עם 5 מ״ג של לוטאין ויש עם 25 מ״ג. אז מה כדאי לקחת? ממה זה תלוי? תודה מראש על התשובה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
סינוור בעין (לת)
זיו נירה 15/11/2023 | 12:16סובל מספר חודשים מסינוור קשה בעין ימין ( עין שמאל עצלה ) נבדקתי ע'י מספר רופאי גלאוקומה ורישתית , אינם מאתרים את הסיבה, צילומי רישתית, עצב ראיה ושדה ראיה אינם מצביעים על סיבה אפשרית. הראיה בעין זו 6/7.5 האם קיימת אפשרות נוספת שכדאי לבדוק ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
עדשות עם מרחק שונה בניתוח קטרקט (לת)
יעקב פ. 26/10/2023 | 07:22שלום, השבוע עברתי ניתוח קטרקט בלייזר והושתלה לי בעין עדשה לראייה למרחק ולאחר הניתוח אין לי בעין זו חדות תמונה לרחוק ומקרוב הראיה לא ברורה. לגבי העין השניה הציע לי הרופא לשים לי עדשה למרחק מחשב, האם זה מומלץ ? והאם עדשה כזאת תפטור אותי מהצורך למשקפי קריאה ? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
ארובת עין שמאל (לת)
גיל 25/10/2023 | 11:14בבדיקת ct נרשם לי "הודגם ממצא אינטרה קונלי בארובת עין שמאל בקוטר של 6 מ"מ - המנגיומה? ברצוני לדעת מה זה "ממצא אינטרה קונלי"? ולמה הכוונה "המנגיומה? האם הנ"ל מדאיג? מחכה לתור אצל רופא עיניים אך בינתיים בלחץ ולכן שואלת.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
צבע כחלחל בהיר בלבן של העינים (לת)
דניאל 15/10/2023 | 13:39שלום רב .ביתי בת 18 בריאה בדרך כלל וללא בעיות ראיה שמה לב כי לאחרונה הלבן של העיניים הוא כחלחל בהיר. אודה להכוונה בענין ולציין שוב שאין בעיות בריאות או ראיה. מודה על התייחסותכם.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
מה זה מקולה חופשית (לת)
יניר כהן 01/10/2023 | 08:40שלום דוקטור מה זה מקולה חופשית היצרות עורקים האם זה אומר שזה בעיה רצינית המליצו לי בגלל עצב שנראה מוזר ככה נולדתי גם לבצע בדיקת לחץ תוך עיני האם יש סיבה להיות מודאג ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
כיריים קרמיות ועיניים (לת)
דנה 10/09/2023 | 19:00שלום, הפעלתי כיריים קרמיות חדשות "רגילות" על המקסימום (לא אינדוקציה) וחיפשתי את האפשרות לטיימר כיבוי כי עמדתי להניח סיר, עד שמצאתי את האפשרות כי אני לא מכיר את הכיריים לקח לי משהו כמו חצי דקה, בזמן הזה הכירה הייתה חשופה (ללא סיר עליה) וניתן היה לראות את גוף החימום זוהר באדום מהחום מתחת לזכוכית והרגשתי היטב את החום מגיע לפנים, האם יש סיכון כלשהו מהחום/מהקרינה לעיניים במבט לכיוון כיריים קרמיות למשך זמן כזה של חצי דקה-דקה? הבנתי שהטמפרטורה של הכירה יכול להגיע גם ל-700-800 מעלות. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
בלפריטיס וסבוראה (לת)
לילך 28/08/2023 | 23:50ערב טוב אני סובלת כבר למעלה משנה מדלקות עפעפיים חוזרות המתבטאות בקשקשת ובעיבוי העפעף ולעיתים גם באדמומיות, לרוב בעפעף העליון בלבד. אני מורחת אלידל מדיי ערב ומשחת מקסיטרול בהתלקחויות. השבוע גיליתי כי הגרד באיזור האף, ממנו אני סובלת כבר שנים, מקורו בסבוראה ומצאתי כי מריחת קרם סבוקלם באיזור מסייעת לי מאוד. שאלתי היא האם ניתן למרוח את הקרם גם באיזור העפעף על מנת לצמצם את השימוש בתרופות באיזור רגיש זההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
קרע ברשתית
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח רדיאלי של הקרנית
-
ניתוח קטרקט
-
בדיקות קשורות
-
אולטרסאונד עיניים
-
מבחן עיוורון צבעים
-
תרופות קשורות
-
אזלאסטין
-
מונחים קשורים
-
קרנית
-
אורתופטיקה

פורומים נוספים בתחום
פורוםהסרת משקפיים בלייזר
בפורום הסרת משקפיים בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אריאל ונדר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הסרת משקפיים בלייזרפורוםקטרקט וקטרקט בלייזר
בפורום קטרקט וקטרקט בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קטרקט וקטרקט בלייזרפורוםבריאות העין
בפורום בריאות העין ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל היימס, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בריאות העיןפורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםסרטן העין
בפורום סרטן העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן העיןפורוםהסרת משקפיים
בפורום הסרת משקפיים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום הסרת משקפיים