פורום כאבי ראש ומיגרנה - עמוד 282
פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל.
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין).
נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן.
פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית.
במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות:
* גידולי מוח ראשוניים
* גידולי מוח משניים - גרורות
* סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים:
נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי
פרכוסים משנית לגרורות מוחיות
תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי
חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression)
אירועים תרומבואמבוליים
תסמונות פרהנאופלסטיות
בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון.
במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון:
* מיגרנה
* TENSION HEADACHE
* CLUSTER HEADACH
* כאבי פנים
* HEMICRANIA CONTINUA
* TRIGEMINAL NEURALGIA
בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
-
חשש מתגובה (אלרגית?) לתרופהמיכל מונטל 23/11/2011 | 22:11בעבר קבלתי תרופות להורדת לחץ דם, והיו לי תגובות אליהן: האחת - דיסוטיאזיד 25 - גרמה לשטפי דם בבטן שנראו כמו טרומבוציטופניה. שטפי הדם עברו כ-10 ימים לאחר שהפסקתי לקחת את התרופה. השניה - אינלדקס - גרמה לי לשיעול טורדני בלתי נפסק. עתה קבלתי "סלואו דרלין" שאמורה לטפל הן בלחץ הדם והן בכאבי הראש המלווים אותי כל הזמן כבר הרבה מאוד זמן. האם עלי לחשוש מהתרופה? מתגובות שצפויות מלקיחתה - לאור כל הנ"ל? עלי לציין שעברתי לאחרונה בדיקות רבות, כולל בדיקות עיניים (לחץ תוך עיני 16-18) בדיקות אוזניים ושמיעה (יש ירידה קלה בשמיעה באוזן ימין - הצד של כאבי הראש) וכן c.t. ראש וצוואר - ב.מ.פ.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תרופה
דר' דניאל עובד 24/11/2011 | 11:26מהי האבחנה? אם מדובר במיגרנה כרונית, יש תרופות למניעה רבות שאינן משתייכות למשפחה של תרופות להורדת ל"ד. אם האבחנה היא כאבי ראש תעוקתיים, קרוב לוודאי שהדרלין לא יהיה יעיל גם ככה. כדאי לפנות למרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תרופה
-
כאבי ראשאורח 2011 22/11/2011 | 21:53נמצא עם כאבי ראש כחודש וחצי מסביב לראש לפעמים בגבות לפעמים בחלק הימיני האחורי בעיקר שאני לוקח אויר ואח"כ שואף ארוך מרגיש כאב מאחור גם לא תמיד כשאני מתקרב למאורר אז אני מרגיש את הכאב ברקות מרגיש לפעמים שהכאב עוטף אותי בגולגולת (שרירים????) עבר והווה רפואי שלי מקבל טיפול נגד יל"ד ENALADEX 20 MG בעל תסמונת החלוק הלבן בבדיקה בבית בדרך כלל 130-90 מספר מחזורים של לקיחת כדורים סרוקסט 20 עקב חרדות התחלתי לקחת שוב את הכדורים אחרי הפסקה של 8 חודשים כשהמצב היה טוב כמובן בהדרגה כמובן כשהתחיל הכאבים ונכנסתי שוב ללחץ חזרתי למחזור חדש של כחודש לערך החרדות עדין נמשכים עם הכדורים האמורים ומה שמענין תמיד אחרי כשבעוים שלוש הייתי מרגיש כבר יותר טוב מבחינת חרדות לא הפעם .הרופאה רשמה לי לפני כחודש תרופה 10 כדורים בשם בטרן SR100 לכאבי ראש אבל פחדתי לקחת בגלל ריבוי ההאזהרות בשימוש של התרופה. מדי פעם לוקח אסויל 5 מ"ג לא על בסיס יומי בבדיקות דם תקין שאלתי האם לחכות עוד להשפעה של הכדורים של החרדה? האם יש סיכוי שהכדורים האלה הגבירו לי את כאבי הראש? האם הבטרן הוא קו ראשון לטיפול בכאבי הראש שיש לי כי לדברי הרופאת משפחה הכאבים האלה ממקור מתח נפשי התחלתי גם ללכת לכירופרקט אחרי 3 טיפולים לא מרגיש שינוי. להתיחסותך אודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
דר' דניאל עובד 22/11/2011 | 23:42אם אכן מדובר בכאבי ראש תעוקתיים, ישנן תרופות יעילות הרבה יותר לטיפול בכאבי ראש מסוג זה. בטרן אינה בקו הראשון ולא מומלצת לטיפול ארוך טווח. כדאי לפנות למרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
-
כאבי ראש כרוניים וסחרחורותשירה 22/11/2011 | 16:37שלום רב אני סובלת מאז היותי ילדה מכאבי ראש תמידיים וסחרחורות אני כיום בת 27 וממש לא יכולה לחיות יותר עם כאבי הראש.... אני מאוד עמוסה ביומיום וזה מאוד מקשה עלי ברצוני לברר מה ניתן לעשות כדי לסייע לי...הייתי אצל נוירולוג הבדיקות היו תקינות היא שלחה אותי לבצע סי.טי מוח ואני מאוד חוששת. האם זו בדיקה בטוחה?מה היתרונות?אני יודעת שיש את עניין הקרינה לכן ברצוני לברר האם יש פתרון אחר לבדוק מהי סיבה לכאבי ראש תמידיים,חשוב לציין שיש לי רגישות לאור השמש במיוחד זמן האחרון וכאבי ראש תכופים יותר,זה קורה בעת שאני קמה מהשינה,עייפותזה ממש דחוף יש לי תור לc.t ביום חמישי הקרוב והייתי רוצה אולי למנוע את זה תודה רבה. יום טוב.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ראש כרוניים
דר' דניאל עובד 22/11/2011 | 17:51שירה שלום, פיתרון אחר נטול קרינה הוא בדיקת mri מוח...לגבי כאבי הראש הכרוניים כדאי לפנות למרפאת כאבי ראש...בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש כרוניים
-
לא בטוחה מיגרינה או לא.......21/11/2011 | 08:40שלום רב שמי אלמוג ואני סובלת מכאבי ראש חד צדדיים שמלווים בתופעות של הפרעות בתפקוד היומי חשיפה לשמש או לרעשים בעיקרון גם אמא של סובלת מזה האם זה גנטי ואיזה טיפול תרופתי אתה ממליץ לי לעברת כאבי הראש .....הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים במחצית ראש
דר' דניאל עובד 21/11/2011 | 10:23אלמוג שלום, התיאור שלך מתאים למיגרנה, זוהי אכן מחלה תורשתית, וטיפול תרופתי תלוי מאוד במס' ואופי ההתקפים, מחלות רקע וכו'. כדאי לפנות לרופא משפחה או רופא נוירולוג...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים במחצית ראש
-
דקירות בראשענבר 19/11/2011 | 18:08אני סובלת מדקירות בראשי באופן שהוא יומי וכמעט מס' פעמים ביום או ברצף, לאחרונה זה נהיה ככה, לפני כמה חודשים זה התחיל פעם ב... דקירה שקצת החלישה אותי והמשכתי כרגיל והייתי בטוחה כל הזמן שזה מעייפות חוסר שינה או אולי אפילו הטמפרטורה החמה, לאחרונה זה התחזק לי ואני סובלת מדקירות וסחרחורות שמפריעות לי אפילו בעת נהיגה, מה יכולה להיות הסיבה? אני מודאגת מהמצב... תודה מראשהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דקירות בראש
דר' דניאל עובד 19/11/2011 | 22:36תחושת דקירות בראש יכולה לנבוע ממס' סיבות, למשל גירוי של עצב מקומי בקרקפת, כאבי ראש תעוקתיים, ice pick like headache וכו'. כדאי לפנות למרפאת כאבי ראש לצורך איבחון וטיפול מתאים...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דר' דניאל עובד 19/11/2011 | 22:34תחושת דקירות בראש יכולה לנבוע מסיבות שונות, למשל מגירוי מקומי של עצב שטחי בקרקפת, כאבי ראש תעוקתיים, ice pick like headache וכו'. כדאי לפנות למרפאת כאבי ראש לצורך איבחון וטיפול...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דקירות בראש
-
שאלההשירז 17/11/2011 | 14:55אני סובלת מזה שנתיים מכאבים של כנראה פגיעה בעצב בראש..לא ידוע ממה כי לא עברתי שום ניתוח , אך כנראה כתוצאה מ ניקור מותני . הכאבים הם נוראיים כמו דקירות של סכין במקום אחד מאד ספציפי .הציעו לי לטפל בתרופה הנקראת טרגוטול שהיא נוגדת פירסוכים אך אני לא מעוניינת לקחת תרופות..איזה טיפול אני יכולה לעשות כדי להעלים את הכאב?האם דיקור סיני ? והאם הכאב הזה ישאר אצלי לנצח או שהעצב באיזה שהוא שלב מתרפה.. תודה מראשהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
גירוי בעור הקרקפת
דר' דניאל עובד 18/11/2011 | 13:59שירז, קשה לדעת אם אכן מדובר בדלקת מקומית של עצב שטחי בקרקפת ללא בדיקה, זוהי רק אחת המאפשרויות, וייתכנו כמובן אפשרויות רבות אחרות. כדאי לפנות למרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
-
המשך לשאלה..
שירז 18/11/2011 | 12:40תודה רבה על התשובה.. אך איך אפשר לדעת אם יש לי שם דלקת?הכאבים האלו נמשכים שנתיים..ההאם שנתיים יכול להיות שם דלקת?עברתי סי טי לפני כמה חודשים בגלל הכאבים האלו (סי טי עם חומר ניגוד)והכל תקין ב"ה . וממה אתה חושב נובע הגירוי של העצב? (אני סובלת מלחץ תוך גולגולתי,עברתי פעמיים ניקור מותני מהפעם הראשונה של הניקור התחילו לי הכאבים אחרי שבועיים בערך..ואני מטופלת באורמוקס) ואני בת 16הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תחושת דקירות בקרקפת
דר' דניאל עובד 17/11/2011 | 22:35שירז שלום, אם אכן מדובר בתחושת דקירות באזור מסויים בעור הקרקפת, כנראה שמדובר בגירוי או דלקת של עצב מקומי, והטיפול הוא די פשוט. אפשר להזריק חומר מאלחש לאזור הכואב, ואפשר בהחלט לטפל ע"י מחטים בדיקור רפואי או דיקור סיני...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גירוי בעור הקרקפת
-
כאב ראש בצד אחד עם עין וצווארשחר 16/11/2011 | 18:25גיל 20, כבר תקופה ארוכה יש לי כאב ראש בצד אחד כאשר באותו צד יש כאב צוואר ועין.... עברתי CT ללא חומר יצא תקין...הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב ראש במחצית ראש
דר' דניאל עובד 16/11/2011 | 18:29זוהי תלונה מאוד שכיחה שחר, שיכולה להתאים להרבה מצבים, כמו כאב ראש תעוקתי, המיקרניה קונטינואה ועוד. כדאי לפנות למרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב ראש במחצית ראש
-
הפרעה בראש הפיזימשה 14/11/2011 | 09:53בטמפרטורה של יותר מ- 20 מעלות אני מרגיש מעטפת חום סביב הראש. מהמצח ולכל הראש. ההבדל בין היכולות בטמפרטורה נוחה ובין טמפרטורה לא נוחה הוא כהבדל שמים וארץ. לא מוצא מנוח מהבעיה ההפרעה היא יום יומית. אם אני יוצא לשמש הלך היום הזה גם אם היציאה היא לזמן קצר מאד. אולי לך הפתרון ????????הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
לאן לפנות
דר' דניאל עובד 15/11/2011 | 12:57כדאי לפנות בשלב ראשון לרופא המשפחה, והוא יפנה אותך במידת הצורך למרפאת כאב או מרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
-
בקשה להנחיה מפורטת
משה 15/11/2011 | 08:24אודה אבקש הנחיה מפורטת האם זה בתחום הנוירולוגי וזה מה שאני צריך לבקש מרופא המשפחה? או לתחום הכאבים ואני צריך לפנות למרפאת כאב. תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקות
דר' דניאל עובד 14/11/2011 | 22:28הייתי מתחיל מבדיקות כימיה וספירת דם כולל תפקודי כליות, תפקודי כבד, תפקודי בלוטת התריס ורמת ויטמין B12 בדם. אפשר בהמשך להוסיף בדיקות נוספות בהתאם להתרשמות קלינית ובדיקה נוירולוגית...הוסף תגובה
-
לתחושת החום של שמה {זה אני}
משה 14/11/2011 | 14:45מאד אודה לך על פירוט הוכ' שכתבת בסןף התשובה . בתודה משההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תחושת חום
דר' דניאל עובד 14/11/2011 | 10:30אם הבנתי נכון, לא מדובר בכאבי ראש, אלא בתחושת חום סביב הראש. לפני הפיתרון צריך כמובן לעבור בירור, למשל תפקודי בלוטת התריס, רמת ויטמין B12 וכו'...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לאן לפנות
-
(לת)משה 14/11/2011 | 14:41בהמשך לשאלתי ולתשובתך אודה לך על פירוט ה-וכו של הבירורים שיש צורך לעשות טרום .הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
כאבי ראש כרוניים 7 שניםרועי 13/11/2011 | 01:30היי..אני סובל 7 שנים כל יום כל היום מכאבי ראש כרוניים בצורת TENSION HEDEKE,עברתי את כל הבדיקות,טובי הניורולוגים כגון ד"ר קוריצקי,המון תרופות,רפואה אלטרנטיבית בהרחבה(דיקור ,ביופידבק וכד'..)פיזוטרפיה,כירופרקט ועוד המון תחומים,אני בן 29 ובחור בריא מלבד הכאבי ראש שהורסים לי את החיים,אני סובל קצת מיציבה לקויה וכרגע מטופל אצל ניורולגית מתל השומר שטוענת שהכאבים שלי הם מטונוס גבוה בשרירי הלסת,יש לי בעית איזון בבלוטת התריס והיא טוענת שהחוסר איזון בלוטת תריס עושה בעיה במפרקי הלסת והם אחראים לכאבי ראש ברכות ובחוליות העליונות בצוואר(הטנשיין הדהק)...גם הוטמין D שלי נמוך אז אני כרגע בהמלצתה לוקח ויטמין בי וסילניום(היא אומרת שזה מייצב את הבלות תריס)...סליחה על כל הסלט שעשיתי לך פה...יש לך איזה רעיון?משהו פה נשמע לך הגיוני בדבריה?כי זה לא נשמע סילניום וכאלו....הכאבים הם בוודאות טנשיין הדהק..(לפי הסימפטומים) כאב כרוני יומיומי...יישר כח ותודה רבה..אשמח אם מישהו שסובל כמוני יפנה אליי אולי אוכל לעזור לו כי עברתי הרבה...roi_nezek@bezeqint.netהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דיקור רפואי
דר' דניאל עובד 13/11/2011 | 20:28הדיקור הרפואי, שמבוצע רק ע"י רופאים, מבוסס על הדיקור הסיני, ומשלב טכניקות ריפוי מבוססי עובדות (evidenced based) בלבד. כלומר, הדיקור הרפואי מאמץ רק את השיטות של הרפואה הסינית שהוכחו מדעית, ואשר מבוססים על איזה שהוא הגיון פיזיולוגי או אנטומי. הדיקור הרפואי משלב גם טכניקות של רפואת כאב המודרנית, לדוג', הזרקות חומרים משככי כאב ונוגדי דלקת באיזורים מגורים או צלקתיים, שימוש בסטימולטור- מחולל זרם חשמלי בתדירויות שונות, על מנת לעודד הפרשה של חומרים משככי כאב וכו'. השימוש בסטימולטור מבוסס על מחקרים פיזיולוגיים שהוכיחו שבתדירויות שונות מופרשים חומרים שונים, לדוג' אנדורפינים וציטוקינים שונים הגורמים לשיכוך הכאב ולספיגת הדלקת. במילים אחרות אנו מנסים ללמד את הגוף לשכך בעצמו את הכאב ולהימנע מהוספת תרופות משככות כאב מבחוץ. לגבי בעית היציבה, קשה לי להעריך בפורום ללא התרשמות קלינית ע"י בדיקה נוירולוגית...בהצלחה...הוסף תגובה
-
כאבי ראש 7 שנים//
13/11/2011 | 16:09עברתי דיקור סיני...ועוד כ"כ הרבה טכניקות שעלו לי הוןןןן...קרוב לחמישים אלף שקל ב7 שנים,מה השוני בין הדיקור סיני לרפואי?זה הכל אותן שטויות לא?עשיתי שנה ולא עזר בכלום!..לא התייחסת לבעיית יציבה..הוסף תגובה
-
כאבי ראש 7 שנים
13/11/2011 | 16:07תקרא על טנשיין הדהק ותראה איפה הכאבים מופיעים,בעיקרון מתחיל מהצוואר העליון כמו חגורה מהודקת חזק על הרכות ועד העיניים...סיוט כי אצלי זה כרוני ואני כבר מת מזה...הוצאתי כבר 50 אלף שקל ב7 שנים על רופאים לכן אני לא רץ לכל אחד שמתיימר להיות "המושיע"הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש תעוקתיים
דר' דניאל עובד 13/11/2011 | 10:37הסבר מפורט לגבי כאבי ראש תעוקתיים ומיגרנה תוכלו למצוא בכתבה שכתבתי ב- ynet לא מזמן, בלינק הבא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4131421,00.html בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש כרונייים
דר' דניאל עובד 13/11/2011 | 10:33רועי שלום, בהנחה שאכן היא צודקת ויש טונוס גבוה בשרירי הלסת, השאלה היא האם הטונוס הוא הגורם, או שהוא נגרם באופן משני לתעוקה, או תוצאה של תעוקה. זה לא חדש שיש טונוס מוגבר של שרירי הקרקפת, הצוואר, הרקות והלעיסה במצבים של tension type. במרפאה אני אף מאתר את אותם trigger points, שהם נק' רגישות בשרירי הקרקפת והצוואר, ומדקר אותם, על מנת להביא להרפייתם. אגב, לא ציינת אם עברת דיקור רפואי, כפי שאני עושה במרפאתי, או דיקור סיני. בהצלחה...הוסף תגובה
-
רועי
13/11/2011 | 02:58גם אני סובל מtensin הזה , איך הכאבים מלווים , איפה כואב לך בראש ? תסביר לי איך הכאבים מלווים כי ניראה לי שאני באותה בעיה ככמו שלך ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דיקור רפואי
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- היפוטוניה
- כאב עצבי
-
בדיקות קשורות
- חומצה פנילגליוקסילית בשתן
- נוגדנים לגנגליוזיד GM1
-
תרופות קשורות
- אלטריפטאן
- אוזנימוד (זפוסיה)
-
מונחים קשורים
- גולגולת
- עמותת GNEM ישראל
רופאים בתחום
ד"ר יהודה ספקוטי
נוירולוגיה
5.0
( 5 חוות דעת )
"דר ספקוטי מעבר למיקצועיות מרשימה. הינו אדם אנושי קשוב ואיכפתי. נסך בי בטחון ואמון. הלואי וכל הרופאים יהיו כמוהו."
ד"ר דוד אוריון
נוירולוגיה
5.0
( 5 חוות דעת )
"אין מילים כדי לתאר את הנס שקרה לנו כשקיבלנו המלצה על דוקטור אוריון , אמא שלי הייתה ביום ה 6 לאשפוז בבי"ח שבו ככל הנראה טופלה לא נכון והסיקו שאין עוד דרך לשפר את מצבה ( הגיעו למסקנה שאין טעם בצנתור ונתנו טיפול שמרני שנראה שרק החמיר איתה). לצערנו לא היה לנו עם מי להיוועץ במהלך הרצף של חג-שבת, מיד בראשון בבוקר קיבלנו המלצה על דוקטור אוריון, הצלחנו להשיג אותו טלפונית והוא מיד ביקש שנעביר אליו את החומרים בעזרת תיאום עם המזכירה החומר הגיע אליו עד הצהריים וכבר בערב הוא נתן לנו אנליזה טלפונית ומכתב מיידי שאיפשר לנו להיכנס כבר באותו ערב למרכז בתל השומר.
כבר כשהגענו לשם הבנו שאנחנו בידיים הכי טובות , מקצועיות ומסורות שיש !
לאחר מספר ימים ביצע דוקטור אוריון צנתור מוצלח שאחריו נראה שיפור נוסף מה שמאפשר כעת שיקום מוצלח יותר לאימי.
באמת שאין מילים כדי לתאר את רמת המקצועיות והמסירות והעבודה מסביב לשעון שמבצע דוקטור אוריון .
יצא לי לשהות בבית החולים גם בבוקר יום כיפור ונדהמתי לראות אותו מגיע ועובר בין כל המטופלים שלו בסבלנות ומסירות ודואג לשלום כולם .
השיח מולו תמיד מכיל ומכבד ובגובה העיניים.
כבר בשיחת הטלפון הראשונית הבנו שהגענו לאדם הנכון לטפל במצבה של אמי והמקצועי ביותר ככל הנראה בארץ למקרים האלה."
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים