פורום כאבי ראש ומיגרנה - עמוד 285
פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל.
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין).
נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן.
פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית.
במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות:
* גידולי מוח ראשוניים
* גידולי מוח משניים - גרורות
* סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים:
נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי
פרכוסים משנית לגרורות מוחיות
תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי
חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression)
אירועים תרומבואמבוליים
תסמונות פרהנאופלסטיות
בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון.
במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון:
* מיגרנה
* TENSION HEADACHE
* CLUSTER HEADACH
* כאבי פנים
* HEMICRANIA CONTINUA
* TRIGEMINAL NEURALGIA
בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
-
כאב ראשאמיר 24/10/2011 | 14:23אני סובל מכאב ראש כבר 4 חודשים וכל הבדיקות יצאו תקינות כולל ct .. ועדין יש לי כאב ראש בגדר בינוני עד קל .. האם כדאי לעשות m.r.i .. tu או מה עלי לעשות ??הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
לחץ בעיניים
דר' דניאל עובד 27/10/2011 | 17:14בכאב ראש תעוקתי תתכן תחושת לחץ ברקות, ומצח בצורה של חגורה לוחצת...הוסף תגובה
-
כאב ראש
רמי 27/10/2011 | 16:45ד"ר דניאל כאב ראש מסוג tinsion גורם ללחץ בעיניים .. כי לאחר שאבחן אותי נוירולוג אמר שיש לי tinsionהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש מזה כ-4 חודשים
דר' דניאל עובד 24/10/2011 | 15:03תמיד כדאי, אם זה אפשרי, לרוב זה לא. לעיתים אפשר לחסוך את הבדיקה רק מהתרשמות קלינית ובדיקה נוירולוגית מקיפה כפי שאנחנו עושים במרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לחץ בעיניים
-
טשטוש ראיה אצל ילדה בת 9אירית 26/10/2011 | 22:53בתי סובלת לאחרונה מטשטוש ראייה שבא וחולף (תמיד באותה עין). פעם אחת התלוננה עם על בעיה בראיית צבעים. בשבועיים האחרונים מתלוננת על כאב בעצם הגבה (באותה עין). האם ייתכן ומדובר במיגרנה (קיים רקע משפחתי) ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
טשטוש ראייה, הפרעה בראיית צבעים וכאב בעצם הגבה
דר' דניאל עובד 26/10/2011 | 23:06ייתכן שמדובר במיגרנה, אך יש לשלול גם אפשרויות אחרות, כמו למשך דלקת בעצב הראייה, צריך לפנות לרופא עיניים וגם לנוירולוג..הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טשטוש ראייה, הפרעה בראיית צבעים וכאב בעצם הגבה
-
כאב ראש נקודתי ללא סימנים חיצוניםאוריין 24/10/2011 | 11:53שלום, אני בת 24.5 מספר פעמים בחיי חוויתי כאב נקודתי בראש שמקרין כאב פנימי לכל הצד הימיני שבראשי, הפעם הראשונה שחוויתי זאת היה כשהייתי בת 11 , הנקודה הכואבת הופכת לגבשושית והאזור מתנפח מעט התחושה מלבד כאב ראש חזק למספר שבועות היא עיקצוצים חדים וגרד מה שגורם לנשירת שיער סביב האזור הנקודתי המדובר- מה שמפליא הוא שאין סממנים חיצונים - אין פצע חיצוני הכאב מורגש כחיצוני וכפנימי כאחד. דרשתי שהרופאה המשפחתית תפנה אותי לרופא שמתמחה בפצעי ראש פנימים היא שלא ראתה כלום חיצוני אמרה שאין צורך ונתנה משחה לפצעי קרקפת. כעבור חודש חודשים הכאב נעלם השיער גדל . מאז חוויתי את הכאב הזה באותה נקודה ספציפית עוד כארבע פעמים פעם אחרונה היה לפני שנה , ועכשיו זה חזר . חשוב לציין שהמיקום אינו השתנה הכאב הנקודתי באותה נקודה בראש והכאב מוקרן רק בצד הימיני של הראש. מה עליי לעשות אני ממש סובלת ומרגישה שאין לי למי לפנות. חשוב לי לציין שדודה שלי סובלת גם מהתופעה הזאת רק שאצלה יש מספר נקודות כאלו בראש וסביב כולן יש לה התקרחויות של שיער. לאבי היה מקרה זה פעם אחת בלבד כשהיה בן 40 בערך.אשמח לקבל תשובות והפניה לאן אוכל לפנות כדיי לקבל עזרה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב ראש נקודתי
דר' דניאל עובד 24/10/2011 | 12:12אוריין שלום, זה נשמע כאב שנובע מהרקמות הרכות שמתחת לעור הקרקפת. כדאי לפנות לרופא עור...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב ראש נקודתי
-
-
תשובת מומחה
MRI
דר' דניאל עובד 23/10/2011 | 21:50זה לא מלחיץ, בכל מקרה כדאי לעשות, אין קשר ל- MRI...הוסף תגובה
-
המשך
מעיין 23/10/2011 | 15:04והאם זה נשמע מלחיץ , ועדיף לעשות MRI?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרקעית העין
דר' דניאל עובד 23/10/2011 | 15:02בדיקה זו, או בשם אחר, בדיקת פונדוס, משמשת להעריך האם יש עלייה בלחץ התוך גולגולתי מכל סיבה שהיא, שלרוב מתבטאת בבצקת של דיסקות העין.הוסף תגובה
-
Mri
מעיין 23/10/2011 | 14:52מהי בדיקת קרקעית העין ? למה היא משמשת ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
MRI
דר' דניאל עובד 23/10/2011 | 14:10קשה לי לענות לך על השאלה הזאת מבלי להתרשם ממך בעצמי,וזה כולל כמובן בדיקה נוירולוגית מקיפה ובדיקת קרקעית העין...הוסף תגובה
-
Mri
מעיין 23/10/2011 | 14:06אני סובלת כמעט חודשיים מכאב ראש , צד אחד של הראש צד שמאלי באיזור המוח כמו סכין שתקועה לי שם , והצד הימני משהן מציק לי שם אם אני מזיזה תראש , עשו לי סיטי אם חומר ניגוד ויצא תקין , יום שלישי יש לי תור אצל מומחה נורולוגיה פרטי הוא יוכל לפתור לי תבעיה לדעתך ? הייתי כבר אצל נורולוג אחד והוא אמר שזה מגרנה ! האם כדי לבקשר MRI ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
MRI
דר' דניאל עובד 23/10/2011 | 13:09בוודאי...הוא לא בהכרח יסכים, אבל תמיד טוב לבקש...הוסף תגובה
-
Mri
מעיין 23/10/2011 | 12:54אני יכולה לבקש ממנו את הבדיקה ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
MRI
דר' דניאל עובד 22/10/2011 | 22:53כמובן...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
MRI
-
כאב ראש בזמן יחסי מין וסיטי אנגיואסי 14/10/2011 | 01:23שלום ד"ר, אני בו 41 בריא בד"כ ,לא מעשן, לפני כחודש וחצי חליתי בשפעת, ולאחריה בדלקת באוזן שטופלה בטיפות אנטיביוטיות, דלקת גרון שחזרה, וטופלה באנטיביוטקה, וחלפה. בזמן הטיפול האנטיביוטי באוגמנטין, בעת קיום יחסי מין בעמידה, לקראת האורגזמה קיבלתי כאב ראש עוצמתי שלא חוויתי מעולם, לאחר מכן שוב, אך מאז הכאבים פוחתים, אך אני מסתובב עם כאב ראש במיקומים משתנים. עלי לציין שאני סובל ממתח נפשי וטופלתי לא פעם בציפרלקס, שאינני לוקח כרגע. נוירולוג קופת חולים הפנה אותי לסיטי אנגיו, אך אני לא מעוניין בו, בשל כמות הקרינה העצומה, וכמו כן אני יודע שMRI בטוחה יותר, ונותנת תוצאות מויקות יותר. ראשית האם יש סיכוי שהכאבים קשורים למתח ו/או בעיה צווארית? ושנית, האם אני צודק לגבי הסיטי, וכיצד אני מקבל הפניה לMRI' והאם אני צודק שברצוני לבקש הפניה למרפאת כאבי ראש. תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב ראש
דר' דניאל עובד 23/10/2011 | 21:42ייתכן בהחלט שכאבי הראש כעת הם תעוקתיים הקשורים במתח נפשי ולחץ בעבודה. אין קשר בין כאבי ראש בזמן יחסי מין למתח נפשי...הוסף תגובה
-
כאב הראש החזק חלף והוחלף בכאב ראש עמום מתמשך
אסי 23/10/2011 | 17:16שלום ד"ר עובד, כאב הראש במהלך יחסי המין חלף, והוחלף בכאב ברובו עמום, אך לעיתים לחץ במרכז הגולגולת ומעל המצח, וכאב בעין, כאב העובר ממקום למקום, כולל לעיים לחץ על האוזניים. עלי לציין שבשל בעיה עם המזרון, מתברר שלא ישנתי טוב לאורך תקופה, ולאחר החלפת המזרון, קיבלתי כוחות מחודשים וכן אין לי כאבי ראש לאחר קיום יחסי מין. בתקופה זו אני מאוד לחוץ בהקמת עסק חדש, האם יכול להיות שהכאבים נבעו גם בשל העייפות והחולשה שחשתי, ואיך להתייחס לכאבי הראש הנוכחיים. כפי שציינת בעבר נשלחתי לסיטי אנגיו, לשלול מפרצת, ואני מעדיף לא לעשות זאת בשל הקרינה. בברכה, אסי.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מרפאה
דר' דניאל עובד 16/10/2011 | 13:52אכן, אני מקבל רק בלניאדו שבנתניה, תוכל לבדוק לגבי מרפאות כאבי ראש אחרות באזור המרכז, כגון בי"ח בילינסון, איכילוב, תה"ש וכו'. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תודה רבה ושאלה
אסי 16/10/2011 | 13:37שוב תודה, אתה מקבל רק בלנדיאדו? אני גר בקרית אונו, האם יש רופא או מרכז שאתה ממליץ עליו? בברכה, אסיהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
דר' דניאל עובד 16/10/2011 | 13:37גם את סוגיית כאבי הראש תוכל לברר אצל נוירולוג או במרפאה, קשה להתרשם בפורום ללא בדיקה נוירולוגית מקיפה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
MRI
דר' דניאל עובד 16/10/2011 | 13:35אם ברשותך ביטוח פרטי, כדאי לבדוק את תנאי הפוליסה לגבי החזר עבור התייעצות פרטית במרפאת כאבי ראש או נויורלוג. באם תומלץ בדיקת MRI, חברות הביטוח הפרטיות לרוב מכסות את ההוצאה, בהתאם לתנאי הפוליסה כמובן. בהצלחה.הוסף תגובה
-
עניין נוסף
אסי 16/10/2011 | 11:05שלום ד"ר עובד, ותודה על התשובה, רציתי לציין כי כאב הראש העז בזמן קיום יחסי המין חלף ברובו, אך מלווים אותי לאורך היום כאבי ראש מעיקים לא חזקים במיוחד אבל מטרידים, מה אלו יכולים להיות, בעבר סבלתי ממגרנות מדי פעם, אבל לא כאבים מתמשכים לזמן ארוך, האם אלו יכולים להיות קשורים לכאבי הראש בזמן יחסי המין? רופאת הקופה לא מוכנה לשלוח אותי למרפאת כאבי ראש לפני בדיקת סיטי, ולא מוכנים לתת לי mri האם יש לך עצה בעניין? יש לי גם ביטוח פרטי. בברכה, אסיהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב ראש בזמן קיום יחסי מין
דר' דניאל עובד 14/10/2011 | 10:29כאבי ראש עזים בזמן או מיד לאחר אורגזמה מוכרים היטב, והטיפול די הוא פשוט, אך חשוב לפני כן לשלול מפרצת בכלי הדם המוחיים ע"י CTA או MRA (שהם CT ו- MRI אנגיו בהתאמה). כפי שציינת בדיקת MRA בעלת יתרון כי היא נטולת קרינה מייננת ומדוייקת יותר, אך CTA תספיק בהחלטלשלול את מה שאנחנו מחפשים. לרוב זה לא קשור למתח נפשי, ובקשתך להיבדק ע"י מרפאת כאבי ראש מוצדקת. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב ראש
-
כאב ראששירית 23/10/2011 | 20:13שלום דוקטור , שאני מזיזה תראש לצד שמאל או ימין אני מרגישה כמו חולשה כזאתי הראש בצד ימין משהו מתיק לי כזה ויש לי סחרחורות , וצד שמאל יש לי ממש דקירות והכל באיסורי המוח מה עלי לעשות ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
סחרחורות בשינוי מנח הראש
דר' דניאל עובד 23/10/2011 | 21:39סחרחורות בשינוי מנח הראש יכולות לנבוע מבעיה בחוליות הצוואר, או הפרעה באיבר שיווי המשקל. תחושת הדקירות בעורף בשינוי מנח הראש יכולה גם כן להצביע על מקור צווארי...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סחרחורות בשינוי מנח הראש
-
כאבי ראש אחוריים מעל העורף אצל ילד בן 12אהרונה 23/10/2011 | 08:48בני מתלונן על כאבי ראש כמו דפיקות לב בנקודה מעל העורף לעיתים הצוואר תפוס לו אולם הנקודה שעליה הוא מצביע גבוהה מעל הצוואר בנוסף הוא סובל לעיתים מכאב באזור הגבה כל פעם בגבה אחרת יש לציין שהוא גבוה לגילו , סובל מבעיה של מיקוד ראייה ומרכיב משקפיים היינו פעמים רבות אצל נרולוג ששלח אותנו לסי טי , לטענתו אין שום סיבה לכך אך רק בגלל שהילד מתלונן תכופות על כאב ראש הוא נשלח לסי טי מה עלי לעשות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הפרעת מיקוד
דר' דניאל עובד 23/10/2011 | 12:05קרוב לוודאי שאין קשר להפרעת מיקוד בראיה. הוספת עכשיו אינפורמציה נוספת-בחילה. גם זה תומך במיגרנה. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תוספת
דר' דניאל עובד 23/10/2011 | 11:53ציינת שהייתם פעמים רבות אצל נוירולוג, אז המלצתי לפנות למרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
-
תוספת לתוספת
23/10/2011 | 11:52האם יש קשר לראיה ? יש לו בעיית מיקוד והחלפנו משקפיים לפני שבוע וחצי , באותו ערב התחילו כאבי ראש בגבות ומאחורי הראש , וכבר הגענו למיון כי הוא טען שיש לו בחילה היום הוא רק התלונן על כאב ראש מעל העורף -הולם שעבר לאחר כדור דקסמולהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מיגרנה
דר' דניאל עובד 23/10/2011 | 11:51זה נשמע ככה, לצורך אבחנה ודאית כדאי לפנות לרופא נוירולוג או מרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
-
המשך
23/10/2011 | 11:47אמא שלי סבלה ממיגרנה , ולגבי הסי טי אני מעדיפה ללא חומר ניגוד כי לא ידוע אם הילד רגיש לכך או לא האם מיגרנה זה משהו שחולף כאילו בא והולך , האם הכאב קשור לסטרס ? יש מצב שהילד לחוץ והכי חשוב כאבים בגבה ? מיגרנה ? או משהו אחר ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב ראש הולם עורפי ומצחי
דר' דניאל עובד 23/10/2011 | 11:29זה נשמע כמו התחלה של מיגרנה, אבל כדאי לעשות CT ראש עם חומר ניגוד בכל מקרה. אם מישהו במשפחה סובל ממיגרנה, ו/או יש לו גם בחילה או הקאה, רגישות לרעש או לאור, זה רק יחזק את האבחנה שמדובר במיגרנה...הוסף תגובה
-
תוספת - היום הוא התלונן שהכאב התחיל מיד בבוקר אני מתה מפחד מה עושים?
23/10/2011 | 09:03הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הפרעת מיקוד
-
אלטרולצחי 23/10/2011 | 11:53קיבלתי אלטרול 25 מ"ג על ידי נוירולוג כטיפול למניעת מיגרנות . (אני לא בדיכאון ) קודם כל רציתי לשאול אם תחושת העייפות הקשה לאחר נטילת הכדור היא מוכרת ? אם כן תוך כמה זמן זה עובר ? אני אמור לעבור לשני כדורים בערב לאחר שבועיים האם להמשיך ? בנוסף האם על הדרך זה יעזור לי גם לחרדות שאני סובל מהם זמן רב ? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
אלטרולט
דר' דניאל עובד 23/10/2011 | 12:03צחי שלום, תחושת העייפות הקשה בהחלט מוכרת,ולעיתים כדאי להתחיל ממינון 10 מ"ג כדי למנוע תופעה זו. לרוב התופעה חולפת כעבור מס' ימים, אבל לא אצל כולם. לא הייתי מעלה מינון לפני שתופעת הלוואי חולפת. במינונים האלה ספק אם יעזור גם לחרדות, ישנם טיפולים טובים יותר לחרדות וגם לכאבי ראש. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אלטרולט
-
גיל המעבר וכאבי ראששלי 21/10/2011 | 12:55שלום אני בת 53 וסובלת מתסמינים של גיל המעבר התחלתי ליטול הורמונים בהמצלצת הרופא שלי אבל שמתי לב שמאז שאני נוטלת את ההורמונים, הראש שלי כואב יותר וזה מאוד מציק לי. האם זה קשור לגיל המעבר או להורמונים? האם יש פתרונות חלופיים להורמונים לתסמיני גיל המעבר?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ראש, הורמונים וגיל המעבר
דר' דניאל עובד 21/10/2011 | 15:12כאבי הראש יכולים לנבוע מהטיפול ההורמונלי, אך יש גם החמרה בכאבי ראש בתקופת זו באלו שסבלו בעברם מכאבי ראש. הדרך לדעת היא פשוטה: צריך לנסות להחליף את הטיפול ההורמונלי בטיפול אחר, אם לא עזר, סימן שכאבי הראש לא מהטיפול ואז צריך לפנות לנוירולג...הוסף תגובה
-
יש תחליפים
דניאל 21/10/2011 | 13:02אני עוד לא בגיל המעבר אבל יש לי נסיון רע מהורמונים מכך שהם גרמו לי לכאבי ראש קשים.. אני יודעת שאמא שלי משתמשת בתחליף להורמונים בשם פמארל ולדעתי זה עוזר לההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש, הורמונים וגיל המעבר
-
כאב ראשעדי 20/10/2011 | 18:47שלום דוקטור מזה כחודש וקצת אני סובלת יום יום מכאב ראש חד צדדי צד שמאל מאחורה איזור המוח הכאב הוא לחץץץץ ממש לפעמים כמו צביתה ולפעמים רק לחץ אי אפשר להתעלם ממנו , בעבר לפני שלוש שנים היה לי אותה תופעה עשיתי סיטי בלי חומר ניגוד ויצא תקין , וגם לפני שבוע עשיתי סיטי עם חומר ניגוד וגם יצא תקין ב״ה , היתי אצל הנוירולוג הוא אמר שיכול להיות שזה מיגרנה , מה זה יכול להיות ? מה עלי לעשות ? האם זה נשמע מלחיץ ? יש לציין שהכאב מדכא אותי !!!! אשמח שתעזור לי כמה שתוכלהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב ראש
דר' דניאל עובד 21/10/2011 | 10:47קשה לומר ללא בדיקה והתרשמות קלינית בעצמי...הוסף תגובה
-
כאבי ראש
20/10/2011 | 23:23כולם אומרים לי אם עשית ct את יכולה להיות רגועה ואני ממש לא רגועה , והרופאת משפלה אומרת שזה כלום , והנוירולוג בהיתי אצלו השבוע הוא אמר שיכול להיות שזה מגרנה ואם לא יעבור לי לחזור אליו!!!! זה נשמע לך משהו שדורש דאגה של ממש ? כמן מחלה ? גידול ?הוסף תגובה
-
כאבי ראש
20/10/2011 | 23:23כולם אומרים לי אם עשית ct את יכולה להיות רגועה ואני ממש לא רגועה , והרופאת משפלה אומרת שזה כלום , והנוירולוג בהיתי אצלו השבוע הוא אמר שיכול להיות שזה מגרנה ואם לא יעבור לי לחזור אליו!!!! זה נשמע לך משהו שדורש דאגה של ממש ? כמן מחלה ? גידול ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
CT מוח
דר' דניאל עובד 20/10/2011 | 22:49CT מוח יכול להרגיע רק אם הרופא בעצמו רגוע לגבי ההתרשמות הקלינית שלו לאחר שערך בדיקה נוירולוגית מקיפה והגיע לאבחנה...הוסף תגובה
-
כאב ראש
עדי 20/10/2011 | 22:31ואני יכולה להיות רגועה שעשיתי ct אם חומר ניגוד לפני שבוע ויצא תקין ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
דר' דניאל עובד 20/10/2011 | 21:05אם את לא שלמה עם האבחנה של הנוירולוג, כדאיי לפנות למרפאת כאבי ראש לבירור ואבחנה יותר מדוייקים...הוסף תגובה
-
כאב ראש
עדי 20/10/2011 | 20:50מה אני עושה במצב כזה ? אני לא יכולה לסבול יותר תכאב ? הנוירולוג מומחה יכול להיות שהוא טעה בקשר למיגרנה? זה נשמע מלחיץ מה שיש לי או שאני יכולה להסיר דאגה מליבי כי עשיתי סיטי אם חומר ניגוד ? וMRI לא עושים לכל אחדהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש במחצית ראש משמאל
דר' דניאל עובד 20/10/2011 | 20:45עדי שלום, מיגרנה באה בצורה של התקפים, זה לא טיפוסי שכאב הראש יהיה יומיומי במשך כחודש וחצי. אני מניח שאין בנוסף בחילות והקאות, אי סבילות לרעש ולאור שיש בד"כ במיגרנה. התיאור שלך יכול להתאים יותר לכאבי ראש תעוקתיים, או לכאבי ראש מסוג המיקרניה קונטינואה, שמגיבה רק לסוג מסויים של טיפול תרופתי. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב ראש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- כאב שלאחר פגיעה עצבית
- מחלת הכאב הכרוני
-
בדיקות קשורות
- אנטיגנים לויקוציטיים אנושיים HLA-DR-DQ
- חומצה פנילגליוקסילית בשתן
-
תרופות קשורות
- דיפירון (אופטלגין, וי-דלגין)
- חומצה כנודאוקסיכולית
-
מונחים קשורים
- THC
- אות עצבי
רופאים בתחום
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים