פורום כאבי ראש ומיגרנה - עמוד 302
פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל.
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין).
נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן.
פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית.
במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות:
* גידולי מוח ראשוניים
* גידולי מוח משניים - גרורות
* סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים:
נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי
פרכוסים משנית לגרורות מוחיות
תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי
חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression)
אירועים תרומבואמבוליים
תסמונות פרהנאופלסטיות
בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון.
במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון:
* מיגרנה
* TENSION HEADACHE
* CLUSTER HEADACH
* כאבי פנים
* HEMICRANIA CONTINUA
* TRIGEMINAL NEURALGIA
בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
-
כאב ראשאיילה 24/04/2011 | 10:43ב 20 לחודש רשמתי לך את תלונותי וניגשתי לנוירולוג שנתן לי מרשם אלטרולט. ביקשתי בדיקות נוספות מהנירולוג אך הוא סרב. אני בלחץ נוראי מאחר והכאב לא חולף ולפעמים לא ישנה בלילה. יש לי סחרחורת ובחילות וכמעט הפנים רדומות חוסר שיווי משקל ולפעמים קושי בדיבור ירדתי במשקל כמעט 2 ק"ג. והסברתי לרופא שהגיב זה מהלחץ והמחשבות.הכאבים כמעט 3 שבועות ברצף ואני לא יודעת מה לעשות ובמיון רשמו לי מעקב בקופת חולים. מה אני יכולה לעשות? ותודה מראש.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב ראש
דר' דניאל עובד 24/04/2011 | 23:14עלייך לפנות למרפאת כאבי ראש. במרפאת כאבי הראש שלנו לדוגמא, בהנחה שהבדיקה הנוריולוגית תהיה תקינה, אפשר להציע לך טיפול בדיקור סיני שיכול להתאים לטיפול בכל התלונות שאת מתארת...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב ראש
-
כאבים מוזריםמיכאל 21/04/2011 | 21:01שלום, שמי מיכאל ואני סובל מזה זמן מה מכאבים מוזרים וחזקים מאד. הכאבים באים בתקופות ושעות לא קבועות. הכאבים הללו מתחילים בדרך כלל באזור הגב האמצעי (מרכז הגב ושכמות) ולאחר זמן מה (דקות עד שעות) מתפתחים לכאב ראש וצוואר חזקים מאד. במקרים מסוימים (בזמן האחרון יותר מבעבר) כשהכאב מגיע לשיאו, מתווסף גם כאב חד באזור החזה והגרון. כששאלתי את רופא המשפחה שלי בנוגע לזה, טען שאינו מכיר תיאור כזה של כאבים ביחד (בנפרד נשמע לו כמו מספר גורמים שונים) אך לאור העובדה שהם מגיעים באופן קבוע ביחד אין לו מושג על מה מדובר. בנוסף, אמר שיתייעץ עם רופאים אחרים בנוגע לנושא זה אך עדיין לא נמצאה תשובה או גורם אפשרי לטיפול בבעייתי. הכאבים הללו חזקים מאד ובעת התקפה שכזו אני ממש משותק ולא מסוגל לתפקד. אני רוצה להוסיף כי כאבים אלו לא מגיעים בתקופת לחץ כלשהי. ביררתי את הנושא גם מול פסיכולוגית במטרה לצמצם את האפשרות הפסיכוסומטית ולדעתה גם כן, לא נמצא גורם פסיכולוגי לבעיה. אני אובד עצות ומבקש את עזרתך. תודה מראש, מיכאלהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים מוזרים
דר' דניאל עובד 22/04/2011 | 19:04הכאבים שאתה מתאר מיכאל בהחלט אינם כאבים טיפוסיים ומצריכים הערכה ובירור אצל נוירולוג או מרפאת כאבי ראש. בהצלחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים מוזרים
-
כאבי ראש מצררייםמיקי 21/04/2011 | 16:02שלום, שמי מיקי ואני סובל מזה 12 שנה מכאבי ראש מצרריים. לאחר טיפול ממושך אצל נוירולוגית של קופת חולים מכבי, נמצא כי הדבר היחידי שמצליח לסייע לי לעבור בצורה מסוימת (פחות מיותר) את ההתקפים הנוראיים הללו הינו חמצן. כמות החמצן שאני צורך בתקופות ההתקפות הינה גבוהה מאד ובחלק רב מהמקרים אינה מסייעת לי בצורה מספקת. אני יודע שאין פתרון אמיתי לבעיה שלי וכי עדיין לא מבינים באמת מדוע התקפים אלו מופיעים. לאחרונה, נתקלתי במספר מאמרים שמצביעים על שיפור ניכר בדיכוי הכאבים ובכמות ההתקפים של סובלים מכאבי ראש מצרריים על ידי שימוש בקנביס רפואי. ברצוני לשאול את דעתך המקצועית בנוגע לנושא זה והאם ישנו נוירולוג מומלץ שמכיר את התופעה לעומק ויודע לסייע לי בנוגע לבעייתי. תודה מראש, מיקי.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מיקי שלום
דר' דניאל עובד 21/04/2011 | 19:07קנביס רפואי בהחלט עוזר במקרים קשים של כאבי ראש מקבציים, ואם ניסיון בטיפול בתרופות אחרות לא עזר, בהחלט יש מקום לנסות. עליך לפנות למרפאת כאבי ראש על מנת לקבל המלצה לטיפול, לצורך אישור במשרד הבריאות. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מיקי שלום
-
כאבי ראש חזקים הנמשכים תקופה ארוכה...שלי 18/04/2011 | 22:34שלום ד"ר בחודשים האחרונים אני שמה לב לכאבי ראש חזקים שפשוט לא עוזבים אותי. מדובר בכאבים המופיעים כמעט יום יום, לעיתים בבוקר, לעיתים בערב (אין בהכרח זמן קבוע). מוקד הכאב הוא באיזור המצח, מעל העיניים, כאשר הכאב הוא כמו הכאב שמופיע כאשר אוכלים או שותים משהו קר מהר מאוד (קיפאון מוח...), ולפעמים אני מרגישה גם כאבים בעורף. אין חום ואין תחושות אחרות של בחילה בזמן כאב הראש. לפני כחודש טופלתי באנטיביוטיקה (אוגמנטין) לדלקת בסינוסים, כאשר ההקלה הייתה לזמן קצר מאוד ואז שבו הכאבים, כאשר אין לי כבר מושג אם מקור הכאב שם או שזה משהו אחר לגמרי (לא עשו לי צילום, נתנו לי אנטיביוטיקה על סמך הסימפטומים שתיארתי). חשוב לציין שנדיר מאוד שאסבול מכאבי ראש, דלקת בסינוסים הייתה לי בעבר רק פעם אחת לפני כ-9 שנים. כמו כן השינה שלי גרועה ביותר ולא רציפה ואני שותה המון קפה. אני כבר ממש מיואשת ובעיקר סובלת, הדרך היחידה להרגיע את כאבי הראש האלה זה בעזרת משככי כאבים שזה לא פיתרון מבחינתי. מה זה יכול להיות? ולמי אני צריכה לפנות ובאיזה סדר? רופא משפחה, אף אוזן גרון? נוירולוג? תודה מראשהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ראש הנמשכים תקופה ארוכה
דר' דניאל עובד 21/04/2011 | 09:39אם כאבי הראש נמשכים זמן רב, מומלץ בשלב הראשון לפנות לרופא נוריולוג להערכה נוריולוגית ולשקול על ביצוע CT ראש כולל מערות פנים. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש הנמשכים תקופה ארוכה
-
מיגרנה מאיזור הצווארשושי 20/04/2011 | 01:15אני בת 26 וסובלת מכאבים שמתחילים באיזור הצוואר ממש בבסיס הראש ועולים מעלה לכיוון הראש בעיקר בצד אחד, הכאב מלווה בכאבי גב לאורך עמוד השדרה. האם זו מיגרנה? חזרתי להשתמש בגלולות לאחרונה (בעבר חשדתי שהן גורם למיגרנה) אך רופאת הנשים רשמה לי גלולה בשם יאז אשר מאופיינת במינון נמוך, האם זו הסיבה לכאבים? אשמח לדעת האם יש פיתרון לכאב מסוג זה? אדויל וחבריו כבר לא עוזריםהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ראש מלווים בכאבי צוואר ועורף
דר' דניאל עובד 21/04/2011 | 09:35בהחלט ייתכן שמדובר בחזרה של כאבי הראש המיגרנוטיים על רקע שינויים הורמונליים. הכאבים בצוואר ובאיזור השקע בין הראש לצוואר מוכרים וידועים בהקשר של מיגרנה, ונובעים ככל הנראה ממתח השרירים בצוואר ורגישות העצב העורפי הגדול. טיפול תרופתי מתאים יביא להטבה ניכרת בכאבי הראש והצוואר. בהצלחה.הוסף תגובה
-
מיגרנה מאיזור הצוואר
שושי 20/04/2011 | 10:45תקופה ארוכה, בערך שנה, זה כאילו לחץ והרגשה מוזרה לאורך כל עמוד השדרה שמרכז הכאב ממש בשקע שבחיבור בין הראש לצוואר (על העצם- אני לא בטוחה שזוהי עצם) לצערי אופטלגין לא עוזר.. עזרו קצת כדורים נגד כאבי שרירים אך הם מאוד לא בריאים ללקיחה על בסיס קבוע כמו וולטרן- אבל לא במינון נמוךהוסף תגובה
-
היי שושי
אילנה 20/04/2011 | 10:24שמי אילנה, בעברי גם אני סבלתי מכאבים דומים מאוד למה שאת מתארת כאן, לי זכור שהכאבים באו בגלים והרגשתי כאב ראש ואז זה ירד לי לכיוון הגב וממש דקר לי חזק בעמוד השדרה. הדבר היחיד שעזר לי בזמנו זה אופטלגין להקלת הכאב כמה זמן כבר יש לך את הכאבים הללו?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש מלווים בכאבי צוואר ועורף
-
כאבי ראשאיילה 20/04/2011 | 17:48אני בת 39 סובלת מכאבי ראש מלפני 4 חודשים אבל הכאבים התגברו מלפני שבועיים כאב לפעמים בצד אחד של הראש ולפעמים בכל הראש בצד מימין משמאל אחורה וקדימה עם כאב בעיניים גם כל פעם מצד אחר אפילו לאף ולפה ולשיניים כאב שלפעמים מעיר אותי משינה. לפעמים הכאבים נמשכים לאורך כל הגוף וכפי שציינתי כל פעם מצד. אופטלגין ואדויל לא עזרו עד שניגשתי למיון לפני יומיים שבוצע בדיקות דם ct ראש ובדיקת עיניים והכל יצא תקין. לפעמים יש תחושה של נימול או רדימות בפנים ובחילות ללא הקאות. אני חסרת אונים ולא יודעת מה לעשות נא התיחסותך ותודה מכל הלב.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ראש, במחצית ראש ימין ושמאל לסירוגין, בחילות ותחושת נימול
דר' דניאל עובד 21/04/2011 | 09:25התיאור שלך, איילה, יכול להתאים לכאבי ראש מיגרנוטיים, אני ממליץ לך לפנות לנוירולוג או למרפאת כאבי ראש להערכה וקבלת טיפול תרופתי מתאים. גם טיפול בדיקור סיני או רפואי יכול לעזור. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש, במחצית ראש ימין ושמאל לסירוגין, בחילות ותחושת נימול
-
דרלין, סחרחורות ומיגרנהגלית 10/04/2011 | 23:07אני סובלת ממיגרנות חריפות ולאורך זמן. לפני כחודשיים התחלתי לקבל דרלין כטיפול מונע. אני מרגישה שזה עוזר...יש לי תחושה שהכאב מעשה קהה... בכל אופן, היום קמתי בבוקר עייפה מאוד מאחר ועבדתי עד השעות הקטנות ולקחתי את הדרלין. הייתי מאוד עייפה מלכתחילה. לאחר כשעה חשתי סחרחורת ותחושה לא טובה. נאלצתי לשבת. חששתי לעמוד כדי שלא אתעלף. אני בת 42. המשקל שלי תקין ואף רזה. לחץ הדם שלי כיום הוא נורמלי אך לפני מספר שנים היה נמוך. כשמדדתי את לחץ הדם היה לי 60/90. רציתי לדעת האם יתכן שהסחרחורת נגרמה מהדרלין. האם שילוב של עייפות, נטייה ללחץ דם נמוך ושימוש בדרלין יכול להוביל למצב שתארתי ? ואם כן, מה אוכל לעשות על-מנת לטפל במגרנה שלי? הדרלין עד היום מאוד עזר לי.... תודהןהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דרלין, סחרחורות ומיגרנה
דר' דניאל עובד 12/04/2011 | 11:08דרלין בהחלט יכולה לגרום לירידה בל"ד, עייפות וסחרחורות, ול"ד 90/60 הוא יחסית נמוך. אם יש לך נטייה לערכים נמוכים של ל"ד, יש לשקול החלפת התרופה באחת מתרופות המניעה האחרות, אבל יש לעשות זאת בזהירות רבה, ובהפחתה איטית והדרגתית. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דרלין, סחרחורות ומיגרנה
-
כאבי ראש והפסקת עישוןאיתי 11/04/2011 | 15:29ד"ר דניאל שלום, אחרי תקופה ממושכת הפסקתי לעשן לגמרי ( פשוט צמצתי מס' סיגריות בימים האחרונים, ומיום שבת האחרון לא עשנתי כלל ) , אך במקביל התחילו לי כאבי ראש באיזור הרקות , בשני הצדדים. בעבר סבלתי מכאבי ראש על רקע מתח TENSE וטופלתי בדיקור. האם הפסקת העישון יכולה לגרום לכבאי ראש בהיקף כזה ? איתיהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ראש והפסקת העישון
דר' דניאל עובד 12/04/2011 | 11:03הפסקת העישון יכולה באופן עקיף להחמיר כאבי ראש ע"י הגברת המתח הנפשי והעצבנות. דיקור רפואי או סיני הוא בהחלט אופציה טובה.הוסף תגובה
-
כאבי ראש והפסקת עישון
איתי 11/04/2011 | 15:54תוספת מידע לשאלה הקודמת, כאשר סבלתי מכאבי ראש בעבר, טופלתי לא רק בדיקור אלא גם קבלתי טיפול תרופתי ( תרופה נגד דיכאון שאיני זוכר את שמה) וגם טיפול על ידי כירופרקט. כמו כן אני נמצא במצב די לחוץ מבחינת הסביבה המשפחתית, עם שילוב של לימודים ועבודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש והפסקת העישון
-
מיגרנה או גרוע יותרקרן 05/04/2011 | 11:55ד"ר שלום בת 26 לפני בערך 5 שנים תקף אותי כאב ראש חזק מאוד שנמשך מס' שעות ולכך התווסף טששוט ראייה בעין ימין הופניתי לבדיקת עיניים ולנוירולוג בדיקת העיניים הייתה תקינה וגם בדיקת הנוירולוג עם זאת הוא המליץ לעשות בדיקת c.t, מכיוון שהכאב חלף ולא חזר שוב וגם מהחשש מבדיקת ה c.t שטוענים שהיא מסוכנת לא נבדקתי. לפני חצי שנה הייתי בשבוע 39 להריון ראשון וקרה לי את אותו המקרה רק שהכאב נמשך הרבה יותר זמן ובנוסף לטשטוש בראייה היה לי קושי בשליפת מילים (ידעתי מה אני רוצה להגיד אך לא הצלחתי לבטא את זה) שוב עשו לי ב.עיניים - תקינה וב.נוירולוג שהמליץ שמיד לאחר הלידה להיבדק במרפאת כאב ראש ופנים באיכילוב לבצע דופלר צווארי וc.t קבעתי תור שהיה הכי קרוב בסוף יולי 2011 רציתי לדעת מה דעתך? האם זה יכול להיות מגרנה? או שמא יותר גרוע (ארוע מוחי חס וחלילה) ומה דעתך על כך שהתור כל כך רחוק? אולי כדאי לפנות למרפאה אחרת שבה יש תור קרוב יותר? יש לציין שבמשך כל השנים האלה יש לי מדי פעם כאבי ראש אבל לא בעוצמה כזאת חזקה ובלי התופעות הנלוות ולאחר נטילת כדור הם עוברים. אודה מאוד מאוד על תשובתךהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה רבה רבה
05/04/2011 | 16:34הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש, טשטוש ראיה וקושי בשליפת מילים
דר' דניאל עובד 05/04/2011 | 14:58מה שאת מתארת קרן יכול להתאים למיגרנה עם אאורה בצורה של טשטוש ראייה וקושי בשליפת מילים, אולם יש להוציא מכלל אפשרות סיבות אחרות, למשל אירוע מוחי חולף. לשם כך אני מחזק את דבריו של הנוירולוג שהפנה אותך להיבדק במרפאת כאבי ראש. אין שום הצדקה לכך שתחכי כ"כ הרבה זמן, יש מרפאות כאבי ראש נוספות בבתי חולים אחרים. אם רופא המשפחה יסכים לשלוחאותך לבדיקת CT ראש בלי ועם חומר ניגוד, ובדיקת דופלר עורקי הצוואר, זה רק יכול לעזור ולקצר את משך הבירור עם הגיעך למרפאת כאבי ראש. שיהיה בהצלחה.הוסף תגובה
-
תודה רבה רבה
-
לגבי גלולת חירום וכאב ראשכלנית 04/04/2011 | 18:48רציתי לדעת אם לקחתי לפני חצי יום ככה נורלבו שזו גלולה שלוקחים במצב חירום- לדוגמא ששוכחים כמה גלולות נגד הריון, האם אפשר לקחת במקביל כדור לכאב ראש? אני פשוט אחת שיש לה 3 פעמים בשבוע כאבי ראש, ככה גם אימי ואחותי כולנו סובלות מכאבי ראש.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
גלולת חירום וכאב ראש
דר' דניאל עובד 05/04/2011 | 11:26לא ציינת כלנית איזה כדור ברצונך ליטול לשיכוך כאבי הראש. בד"כ אין בעיה בשילוב עם טיפול הורמונלי שנטלת לפני כיומיים. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גלולת חירום וכאב ראש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- כאב שלאחר פגיעה עצבית
- מיאסטניה גרביס
-
בדיקות קשורות
- נוגדנים לגנגליוזיד GM1
- צפלוגרם
-
תרופות קשורות
- אקמול פוקוס
- אוזנימוד (זפוסיה)
-
מונחים קשורים
- קרן קרויצפלד יעקב
- עיל"מ – עמותה ישראלית לסרטני מוח
רופאים בתחום
ד"ר רני ברנע
נוירולוגיה
5.0
( 12 חוות דעת )
"החוויה הכי טובה בשנה האחרונה שאנו עוברים בחיינו
לאחר שיחה עם ד״ר ברנע התמלאתי בהודיה.
הרגשתי שהוא רופא הנאמן לשבועתו
אנחנו בשנה מאוד מאתגרת, שנה מחוץ לביתינו, חווים שלל תלתלות.
וזכיתי לפגוש רופא שהוא בעל כל היכולות- הכלה רגישות מקצועיות
וממש החזיר לנו את האמונה
כן ירבו"
ד"ר דוד אוריון
נוירולוגיה
5.0
( 5 חוות דעת )
"אין מילים כדי לתאר את הנס שקרה לנו כשקיבלנו המלצה על דוקטור אוריון , אמא שלי הייתה ביום ה 6 לאשפוז בבי"ח שבו ככל הנראה טופלה לא נכון והסיקו שאין עוד דרך לשפר את מצבה ( הגיעו למסקנה שאין טעם בצנתור ונתנו טיפול שמרני שנראה שרק החמיר איתה). לצערנו לא היה לנו עם מי להיוועץ במהלך הרצף של חג-שבת, מיד בראשון בבוקר קיבלנו המלצה על דוקטור אוריון, הצלחנו להשיג אותו טלפונית והוא מיד ביקש שנעביר אליו את החומרים בעזרת תיאום עם המזכירה החומר הגיע אליו עד הצהריים וכבר בערב הוא נתן לנו אנליזה טלפונית ומכתב מיידי שאיפשר לנו להיכנס כבר באותו ערב למרכז בתל השומר.
כבר כשהגענו לשם הבנו שאנחנו בידיים הכי טובות , מקצועיות ומסורות שיש !
לאחר מספר ימים ביצע דוקטור אוריון צנתור מוצלח שאחריו נראה שיפור נוסף מה שמאפשר כעת שיקום מוצלח יותר לאימי.
באמת שאין מילים כדי לתאר את רמת המקצועיות והמסירות והעבודה מסביב לשעון שמבצע דוקטור אוריון .
יצא לי לשהות בבית החולים גם בבוקר יום כיפור ונדהמתי לראות אותו מגיע ועובר בין כל המטופלים שלו בסבלנות ומסירות ודואג לשלום כולם .
השיח מולו תמיד מכיל ומכבד ובגובה העיניים.
כבר בשיחת הטלפון הראשונית הבנו שהגענו לאדם הנכון לטפל במצבה של אמי והמקצועי ביותר ככל הנראה בארץ למקרים האלה."
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים