פורום רפואה סינית ומערכת העיכול - עמוד 2

רגישות ולעתים כאב בצד שמאל בטן עליונה
שולי 06/06/2024 | 07:32מזה יותר מחודש חשה רגישות עד לעתים כאב בבטן עליונה צד שמאל, בבדיקות דם, אולטרה סאונד שנעשו עד כה לא נמצא משהו המסביר זאת. עליי לציין כי מזה מס' חודשים אני בתקופת מתח הן בעקבות המצב במדינה והן בעקבות מעבר דירה. (החשד של הרופא שזהו אזור התריסריון )בראייה של הרפואה הסינית מהו ההסבר לכאב כזה באזור??הוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה רגישות וכאב בבטן עליונה משמאל
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 06/06/2024 | 08:48שלום שולי, בת כמה את? בריאה בדר"כ? מתי מופיע הכאב? כל היום? לפני/ אחרי אוכל? האם יש תסמינים נוספים?(בחילות/חומציות/צרבת...) יש עוד המון שאלות שצריך לשאול כדי להבין מה זה אומר מבחינה סינית, אך תחילה כדאי לקבל אבחנה מערבית אצל רופא גסטרו. האם שללו חיידק -הליקובקטר? אם בכל זאת אתייחס לכך בצורה הוליסטית, מתח ודאגות אכן יכולים להשפיע ( על כל אזור בגוף) . מעברים / שינויים בחיים קשורים המון פעמים למערכת העיכול הקרויה "אדמה" עם כל מה שהיא מסמלת ( בית,יציבות וכו') בכל זאת, קשה לאבחן דרך האינטרנט ועם מיעוט פרטים...כדאי להגיע למטפל/ת מוסמך ברפואה סינית באזור מגורייך במקביל לבירור הרפואי.הוסף תגובה
צואה חומצית
שרין 04/04/2020 | 17:17צור6ה חומצית רכה מדי ושורפת. משתפר עם פרוביוטיקה אך לא לגמרי. התחיל לפני עשא שנים לאחר נטילת תרופה לקנדידה. בא והולך לסירוגין. היציאות האלו משאירות צריבה עד כוויה אם לא שוטפים מיד במים וסבון. איך משפרים את זה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדשצואה חומצית ושורפת בפי הטבעת
רגישה לחלב 27/05/2024 | 16:20אצלי זה קורה אם אכלתי משהו שמכיל חלב. למחרת פי הטבעת בוער. סיוט.הוסף תגובה
תשובת מומחה תחושת צריבה לאחר יציאה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 05/04/2020 | 08:44שלום, הסיבות מגוונות וחשוב לבצע אבחנה מדויקת לגבי אופי ומרקם היציאות . לרוב נמצא קשר לתזונה ולאורח החיים . מציע לפנות לייעוץ וטיפול ברפואה סינית . בהצלחה.הוסף תגובה
תחושה של משהו תקוע בגרון
גילי 27/11/2012 | 19:51שלום רב הנני בן 39 . מזה כעשרה חודשים שקיימת אצלי תחושה של משהו תקוע בגרון, תחושת מחנק כמו שלוחצים לי על הגרון. הבדיקות שעברתי הינם; בדיקת בליעה בריום, אולטרסאונד גרון, MRI גרון עם יוד, בדיקת אנדוסקופיה תחת הרדמה כללית, 8 בדיקות פנדסקופיות במהלך התקופה על ידי מומחה אאג. כל הבדיקות יצאו תקינות, ואז פניתי לאבחון פסיכולוגי ופסיכיאטרי שלא העלה דבר חריג הדורש טיפול תרופתי. הנני נואש ומתוסכל מהתחושה הנוראה בגרון שלי. הרבה פעמים פשוט לא נוח לי לדבר, מאחר ובזמן דיבור אני מרגיש כאילו מישהו לוחץ לי על הגרון. זה כל כך נורא שאני מעדיף לא לדבר. האם יתכן מצב שבו לא ניתן לאבחן את הבעיה? היתכן שהרופאים פספסו משהו? לא מסתדר לי כשאומרים לי שזה הכל בראש שלי כל עוד אני מרגיש כך. אני מתגורר באנגליה וכל הבדיקות בוצעו באופן פרטי. אודה לכם עם תכלו לעזור לי.הוסף תגובה
פתח בחלון חדשבקשר להרגשה שמשהו תקוע בגרון
אפרת 20/04/2024 | 02:13עבר זמן מאז ששאלת, אבל בכל זאת אכתוב. האם בדקת את בלוטת התריס? כשהיא מוגדלת היא עלולה לגרום לסימפטומים שאתה מתאר.הוסף תגובה
מעניין אותי מאוד לשאול אם זה עבר לך ומה עזר לך
סיון 10/07/2022 | 21:59מעניין אותי מאוד לשאול אם זה עבר לך ומה עזר לךהוסף תגובה
גוש בגרון
יוסי 28/11/2012 | 11:12בוקר טוב ותודה על התגובה המהירה. אפנה בהחלט לטיפול, ומאחר והנני מתגורר באנגליה ואגיע לביקור בישראל באביב אשמח לקבוע טור אצלכם לסדרת טיפולים. תודה רבה יוסיהוסף תגובה
תשובת מומחה גוש בגרון
דר' ראול רודריגז 27/11/2012 | 23:36שלום גילי,לאחר שלא מצאו משהו פיזי,הייתי הולך למקום הרגשי .ברפואה סינית מכנים את התחושה הזו Plum pit -תחושה של גלעין שיזף וזה מרמז על תקיעות אנרגטית שעולה המון פעמים מתסכול...מציע לך למצוא מטפל/ת ברפואה סינית -דיקור וצמחי מרפא באזור מגוריך ולהתחיל טיפול ..ניתן להגיע לתוצאות טובות במהרה . בהצלחה . אגב אם אתה בארץ תוכל לפנות למרפאתנו לאבי פלד שעובד איתי .יש לו ניסיון בנושא .הוסף תגובה
ורטיקולוזיס או ורטיקוליטיס
בלינדה 03/04/2012 | 17:34מה זה בדיוק מחלה כזו? האם היא ניתנת לריפוי ע"י תרופות או רק בניתוח? האם יכול להווצר גוש במעים או מחוצה להם ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדשסעיףים
איריס 26/03/2024 | 13:27צור קשרהוסף תגובה
סעיפים ורטיקולוזיס
מיטי 29/01/2017 | 08:49השאלה שלי כתובה בחלק העליון של הדף היתה לי טעות בדואר האלקטרוני.הדואר שלי נרשם עתה.הוסף תגובה
סעיפים
מיטי 29/01/2017 | 08:42שלום ובוקר טוב . אני סובלת כבר מספר שנים מכאבי מטן תחתונה .עשיתי קולונסקופיה לפני ש נה כמו כן c.t ונגלו סעיפים רבים אך לא מודלקים הכאביםמלווים בגזים ולחץ רב.רופא המשפחה קבע צריך להתרגל למצב.זה מאד קשה.אולי אתם בזכות הידע הרב להציע לי במה להעזר. תודה מראש.הוסף תגובה
תשובת מומחה דיברטיקולוזיס ("מחלת סעיפים")
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 04/04/2012 | 11:38שלום,מפאת קוצר היריעה לא אוכל להרחיב. יש המון מידע על כך באינטרנט.תעשי חיפוש בגוגל... באופן כללי נוצרים מעין "כיסים" בולטים באזורים חלשים לאורך צינור המעי וכאשר הם מזדהמים נוצרת אותה דלקת ומכאן שמה. תלוי בחומרת הדלקת ימליץ הרופא המטפל על טיפול תרופתי או ניתוחי . במידה ולא הומלץ ניתוח ,אפשר בהחלט לטפל בדלקת ולמנוע הישנותה בעזרת צמחי מרפא ותזונה טבעית . אשמח לנסות לעזור .הוסף תגובה
גסטרופרזיס
שי 13/07/2023 | 18:58אני סובלת מגסטרופרזיס חמור, מצב בו הקיבה לא מתכווצת כראוי ולכן לא מעבירה את המזון למעי, האם יש טיפול מתאים למצב זה ברפואה הסינית? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדשגסטרופרזיס
מירית 23/02/2024 | 04:00הי שי גם אני סובלת מאוד מוזמן לכתוב לי Miritok1978@gmail.comהוסף תגובה
תשובת מומחה גסטרופרזיס
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 13/07/2023 | 20:02הרפואה הסינית יכולה לתמוך בטיפול מערבי כזה או אחר. חשוב מאוד למצוא מטפל/ת מוסמכים לפי הקריטריונים הבאים: בוגר 4 שנות לימוד ממוסד לימודים מוכר על ידי איגוד הרפואה הסינית 2. בעל ניסיון בטיפול במחלות דרכי העיכול .3 . חובת שילוב של דיקור, צמחי מרפא, ותזונה סינית. בהצלחה ורפואה שלמה .הוסף תגובה
רעשים מהחזה
דנה 11/11/2015 | 23:45שלום, בדרך כלל אחרי האוכל נהיה לי מן רעש מוזר מהחזה והגרון. כמו קרקור ורעשי עיכול או גרעפסים שכאילו עולים מהחזה..ככה הרעש וההרגשה חוזרת כל כמה דקות.. כשהבטן שלי ריקה למשל בבוקר אין לי את הרעשים האלה.. הם נוצרים בדרך כלל מהצהריים ובלילה.. אני מרגישה כאילו תקוע לי משהו שמשתחרר כל פעם שיש לי את הרעש הזה. זה גורם לי לאי נוחות רבה כאשר אני עם אנשים, ממש שומעים את זה, זה רעש נורא חזק. אשמח לעזרתכם.הוסף תגובה
פתח בחלון חדשחפשי R-CPD בגוגל
עמי 08/04/2023 | 23:41יש לזה טיפול. חפשי בגוגל. הרבה רופאים לא מכירים את זה כי זה משהו חדש יחסיתהוסף תגובה
תשובת מומחה רעש מוזר?
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 12/11/2015 | 10:20שלום דנה,הקולות שאת מתארת יכולים להתאים לגזים/בליעת אוויר/ריפלוקס(החזר וושטי) .השתדלי לאכול לאט יותר בתנוחת ישיבה ,לשתות נוזלים במרחק של כחצי שעה מהאוכל ,כמו כן,רצוי לבדוק מה תזונתך כוללת .לעיתים שינוי תזונתי יכול לעזור גם הוא .אשמח לעזור .הוסף תגובה
תרופת סרקור עם אורגנו
יוסי גולן 07/02/2023 | 15:47האם ניתן לקחת שמן אורגנו בבליעה , מדולל בשמן זית, באם משתמש קבוע בתרופה בשם סרקור?הוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה שמן אורגנו
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 07/02/2023 | 16:23שלום יוסי, לא ידוע לי על התוויות נגד לשילוב שמן אורגנו עם תרופות באופן כללי. מאידך, כל מקרה לגופו ובלי אבחנה מסודרת,איני ממליץ על נטילת תוספי תזונה כאלה או אחרים. אם החלטת לקחת בכל זאת, הרחק מהתקופה לפחות שעתיים. בריאות טובה.הוסף תגובה
פיסטולה רקטו וגינלית
חן 21/12/2022 | 12:21שלום רב בעקבות התקף קרוהן נוצרה אצלי פיסטולה רקטו וגינלית.לעזרה ראשונה תוכל להמליץ על נדוקות דיקור/לחיצה שיקלו מעט...תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה פיסטולה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 21/12/2022 | 12:28שלום, אין כזו המלצה לצערי. לטיפול משלים אנא פני למטפל/ת מוסמכים באזורך. בהצלחה.הוסף תגובה
שלום רב, C13 UREA BREATH CALC
נופר זרמון 17/06/2015 | 10:28שלום רב, עשיתי בדיקת נשיפה-C13 UREA BREATH CALC והתוצאה יצאה 12.792 DELTA C /m האם זה מסוכן ? מה זה אומר ? אשמח לתשובה מהירה ככל האפשר. תודה רבה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה בדיקת מעבדה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 10/11/2022 | 07:41שלום מאיר, ערך מחוץ לטווח מעיד על הימצאותו של החיידק.פנה לרופא המשפחה. במקביל תוכל ומומלץ לשלב טיפול ברפואה סינית .הוסף תגובה
תוצאות בדיקה של חידק הליקוברטר
מאיר 10/11/2022 | 00:54שלום עשיתי בדיקה וקיבלתי את התוצאה הזאת 3.500 סמן - הערך מחוץ לטווח 31.472 מה זה אומר האם יש חידק או לאהוסף תגובה
תשובת מומחה לברק המלומד
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 27/12/2021 | 11:08לא חשוב שאתה מגיב לפוסט משנת 2015 , אתה גם מוציא דיבה . לגופו של עניין איפה טענתי אחרת ממה שאתה מציין ?הוסף תגובה
מסוכן להיות מטפל סיני ולתת תשובות בנושא רפואי שאתה לא מבין או מכיר !!!
Barak810 27/12/2021 | 10:18מזל שמצאתי הסבר בכללית - כי אתה מטעה אנשים. מסוכן וחסר אחריות בטירוף. לא יודע אם לא גובל בפלילי. אם מופיע ערך מספרי בטווח הנורמה - (שלילי/Negative) המשמעות היא שהתוצאה תקינה ולא נמצא חיידק. אם מופיע ערך מספרי מעל טווח הנורמה - (חיובי/Positive) המשמעות היא שיש חשד לנוכחות של חיידק ולכן יש להתחיל טיפול לפי המלצת הרופא.הוסף תגובה
תשובת מומחה תבחין נשיפה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 14/12/2015 | 10:48הי אורטל,בהתאם לערכי הנורמה 0-3.5 התוצאות שליליות ואין לך את החיידק . יחד עם זאת הבדיקה אינה מהימנה במאת האחוזים ולכן אם הנך סובלת מתופעות של צרבות,כאבים בבטן עליונה,"גרפסים" ועוד לרבות היסטוריה של החיידק כדאי לבדוק בצורה מעמיקה יותר .הוסף תגובה
בדיקת נשיפה
אורטל 14/12/2015 | 10:21היי יצאה לי בבבדיקת נשיפה 0.707 מה זה אומר?הוסף תגובה
תשובת מומחה תבחין נשיפה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 17/06/2015 | 14:22שלום התוצאה מעידה שיש לך את חיידק ( הליקובקטר פילורי) .חיידק זה נמצא אצל חוז גבוה מהאוכלוסייה ועיקר הבעיות שהוא גורם קשורות למערכת העיכול.למשל צרבות,כאבי בטן,חומציות ועוד. חיידק זה מקושר להמון המון בעיות אחרות ורצוי להשמידו. ברפואה המערבית מטפלים בו בעזרת אנטיביוטיקה, אך הוא פיתח עמידות וברוב המקרים הוא אינו מומת. לרפואה הסינית פתרונות בעזרת צמחי מרפא ותזונה מניעתית והיתרון הוא ללא כימיקלים ...נשמח לעזור.הוסף תגובה
בחילות אחירי כל יציאה תקופה ארוכה
ל 31/05/2012 | 19:48שלום, אני בחורה בת 30 בריאה. סובלת כל החיים ממעי רגיז(אני חושבת שככה קוראים לזה) אשר משפיע על ההתנהלות היום יומית שלי (ארוחה במסעדה- לחץ לחזור הביתה להיות קרובה לשירותים וכו'). בחודשיים האחרונים החלה תחושה מאוד לא נעימה של בחילות (לרוב מאוד לא נעימה) מיד לאחר יציאה, לרוב היציאות שלי מאוד רכות זה מלווה בתחושה לא נעימה וצרבת שלו מרפה.. האם עלי להיות לחוצה מזה??? מה גורם לבחילות ותחושת אי נוחות מיד אחרי התרוקנות ומשפיעות עלי ביום יום???? להוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה בחילות,צרבת ומעי רגיז
דר' ראול רודריגז 31/05/2012 | 23:05שלום,כל מה שאת מספרת מוכר היטב.לרפואה הקונבנציונאלית אין פיתרון יעיל לתופעות אלה. לרפואה הסינית מאידך בהחלט יש! אנו רואים מקרים רבים מסוג זה והטיפול שעובד כל הזמן הוא שילוב של הנחיות תזונתיות לצד צמחי מפרא המשקמים את רירית מערכת העיכול.כמו כן אנו משלבים דיקור סיני לתמיכה נוספת,הפגת כאבים והרגעה. חשוב לבדוק אצלך את רמת הברזל ו-B12 . . לייעוץ נוסף ורציני תוכלי לקבוע פגישה עם אבי או איתי .הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
השמנה
טיפולים וניתוחים קשורים
-
בלון קיבה
בדיקות קשורות
-
תבחין מימן בנשיפה
מונחים קשורים
-
פרוקטוז
-
סוכר

פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם יוסי לוי, Dipl CM, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סיניתפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גבפורוםתזונה ותוספי תזונה
בפורום תזונה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום תזונה ותוספי תזונהפורוםרגישות למזון ומחלות בדרכי העיכול
בפורום רגישות למזון ומחלות בדרכי העיכול ניתן להתייעץ עם ד"ר אילנה דריאל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רגישות למזון ומחלות בדרכי ...