פורום רפואה סינית ומערכת העיכול - עמוד 2
DIP.AC.HERBS אבי פלד
אבי פלד- Dipl.Ac.Hbs
מטפל מוסמך ברפואה סינית (דיקור סיני, צמחי מרפא , טוי-נא
ותזונה טבעית) משנת 2003 ,
מתמחה בטיפול במחלות דרכי העיכול וכאב לסוגו .
בעל קליניקה פרטית בכפר סבא
מטפל במכבי טבעי
דובר הלשכה לרפואה סינית בישראל
שיטות טיפול עיקריות:
אקופונקטורה (דיקור סיני), סו ג'וק (דיקור קוריאני), צמחי מרפא סיניים, רפואה סינית מסורתית, רפואה סינית עתיקה, רפלקסולוגיה, תוספי מזון, תזונה טבעית
תחומי טיפול עיקריים:
כאבי ראש, אורטופדיה, מחלות דרכי העיכול, דיכאון וחרדות, אלרגיות, תזונה טבעית, סוכרת, כולסטרול ויתר לחץ דם ועוד.
לשאלות לאבי פלד כנסו לפורום מערכת העיכול >>
0528030123
-
פיסטולה רקטו וגינליתחן 21/12/2022 | 12:21שלום רב בעקבות התקף קרוהן נוצרה אצלי פיסטולה רקטו וגינלית.לעזרה ראשונה תוכל להמליץ על נדוקות דיקור/לחיצה שיקלו מעט...תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
פיסטולה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 21/12/2022 | 12:28שלום, אין כזו המלצה לצערי. לטיפול משלים אנא פני למטפל/ת מוסמכים באזורך. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פיסטולה
-
שלום רב, C13 UREA BREATH CALCנופר זרמון 17/06/2015 | 10:28שלום רב, עשיתי בדיקת נשיפה-C13 UREA BREATH CALC והתוצאה יצאה 12.792 DELTA C /m האם זה מסוכן ? מה זה אומר ? אשמח לתשובה מהירה ככל האפשר. תודה רבה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בדיקת מעבדה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 10/11/2022 | 07:41שלום מאיר, ערך מחוץ לטווח מעיד על הימצאותו של החיידק.פנה לרופא המשפחה. במקביל תוכל ומומלץ לשלב טיפול ברפואה סינית .הוסף תגובה
-
תוצאות בדיקה של חידק הליקוברטר
מאיר 10/11/2022 | 00:54שלום עשיתי בדיקה וקיבלתי את התוצאה הזאת 3.500 סמן - הערך מחוץ לטווח 31.472 מה זה אומר האם יש חידק או לאהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לברק המלומד
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 27/12/2021 | 11:08לא חשוב שאתה מגיב לפוסט משנת 2015 , אתה גם מוציא דיבה . לגופו של עניין איפה טענתי אחרת ממה שאתה מציין ?הוסף תגובה
-
מסוכן להיות מטפל סיני ולתת תשובות בנושא רפואי שאתה לא מבין או מכיר !!!
Barak810 27/12/2021 | 10:18מזל שמצאתי הסבר בכללית - כי אתה מטעה אנשים. מסוכן וחסר אחריות בטירוף. לא יודע אם לא גובל בפלילי. אם מופיע ערך מספרי בטווח הנורמה - (שלילי/Negative) המשמעות היא שהתוצאה תקינה ולא נמצא חיידק. אם מופיע ערך מספרי מעל טווח הנורמה - (חיובי/Positive) המשמעות היא שיש חשד לנוכחות של חיידק ולכן יש להתחיל טיפול לפי המלצת הרופא.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תבחין נשיפה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 14/12/2015 | 10:48הי אורטל,בהתאם לערכי הנורמה 0-3.5 התוצאות שליליות ואין לך את החיידק . יחד עם זאת הבדיקה אינה מהימנה במאת האחוזים ולכן אם הנך סובלת מתופעות של צרבות,כאבים בבטן עליונה,"גרפסים" ועוד לרבות היסטוריה של החיידק כדאי לבדוק בצורה מעמיקה יותר .הוסף תגובה
-
בדיקת נשיפה
אורטל 14/12/2015 | 10:21היי יצאה לי בבבדיקת נשיפה 0.707 מה זה אומר?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תבחין נשיפה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 17/06/2015 | 14:22שלום התוצאה מעידה שיש לך את חיידק ( הליקובקטר פילורי) .חיידק זה נמצא אצל חוז גבוה מהאוכלוסייה ועיקר הבעיות שהוא גורם קשורות למערכת העיכול.למשל צרבות,כאבי בטן,חומציות ועוד. חיידק זה מקושר להמון המון בעיות אחרות ורצוי להשמידו. ברפואה המערבית מטפלים בו בעזרת אנטיביוטיקה, אך הוא פיתח עמידות וברוב המקרים הוא אינו מומת. לרפואה הסינית פתרונות בעזרת צמחי מרפא ותזונה מניעתית והיתרון הוא ללא כימיקלים ...נשמח לעזור.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקת מעבדה
-
בחילות אחירי כל יציאה תקופה ארוכהל 31/05/2012 | 19:48שלום, אני בחורה בת 30 בריאה. סובלת כל החיים ממעי רגיז(אני חושבת שככה קוראים לזה) אשר משפיע על ההתנהלות היום יומית שלי (ארוחה במסעדה- לחץ לחזור הביתה להיות קרובה לשירותים וכו'). בחודשיים האחרונים החלה תחושה מאוד לא נעימה של בחילות (לרוב מאוד לא נעימה) מיד לאחר יציאה, לרוב היציאות שלי מאוד רכות זה מלווה בתחושה לא נעימה וצרבת שלו מרפה.. האם עלי להיות לחוצה מזה??? מה גורם לבחילות ותחושת אי נוחות מיד אחרי התרוקנות ומשפיעות עלי ביום יום???? להוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בחילות,צרבת ומעי רגיז
דר' ראול רודריגז 31/05/2012 | 23:05שלום,כל מה שאת מספרת מוכר היטב.לרפואה הקונבנציונאלית אין פיתרון יעיל לתופעות אלה. לרפואה הסינית מאידך בהחלט יש! אנו רואים מקרים רבים מסוג זה והטיפול שעובד כל הזמן הוא שילוב של הנחיות תזונתיות לצד צמחי מפרא המשקמים את רירית מערכת העיכול.כמו כן אנו משלבים דיקור סיני לתמיכה נוספת,הפגת כאבים והרגעה. חשוב לבדוק אצלך את רמת הברזל ו-B12 . . לייעוץ נוסף ורציני תוכלי לקבוע פגישה עם אבי או איתי .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בחילות,צרבת ומעי רגיז
-
גזים אמל ילד בן 8אירה 08/07/2022 | 11:50שלום, איך ניתן לטפל בתופעה של גזים אצל ילד בן שמונה (ריח מאוד לא נעים) תקופה ארוכה מאוד שהוא סובל מכך, גם חברתית (יותר משנה) ניסינו להוריד כל מני דברים זמנית מהתפריט, אך לא עזרהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
גזים
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 08/07/2022 | 12:35שלום אירה,האם פרט לגזים יש עוד תופעות? יציאות תקינות? משקל? יש המון סיבות לתופעה ואצל ילדים המון פעמים מדובר בתזונה לא אחראית ( סוכרים, דברי מתיקה,מיצים ,תוצרת חלב ועוד) ולעיתים הבעיה היא בשימוש בתבלינים מסויימים.. כתבת שהוא הוריד מזונות מסוימים מהתפריט. האם בהמלצתך או בעצת מטפל/תזונאי? אפשר ללכת לערוך בדיקות לאי סבילות ללקטוז / גלוטן כדי לשלול אי סבילות לאחד מהם. בכל מקרה ממליץ למצוא מטפל מוסמך ברפואה סינית באזור מגורייך ולקבל ייעוץ וטיפול בעזרת דיקור / צמחי מרפא/ הנחיות לתזונה נבונה על פי עקרונות הרפואה הסינית. בהצלחה:)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גזים
-
מטבוליזםגבי 21/05/2022 | 09:44אני בת 78 ומזה 3 שנים יורדת במשקל ללא הסבר. עדיין bmi תקיןהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
ירידה במשקל
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 21/05/2022 | 20:29שלום גבי,חסרים המון פרטים אבל אני מניח שבמהלך 3 שנים של ירידה במשקל,פנית לבירור רפואי. אם לא עשית זאת, יש לפנות לבירור אצל הרופא המטפל. במידה והכל תקין ועדיין אין סיבה לכך, ממליץ למצוא מטפל ברפואה סינית/תזונאי על מנת לשפר את מצבך .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ירידה במשקל
-
חיידק אליקובקטר בקיבהאבי 30/12/2013 | 15:31שלום בבדיקה נשיפה נימצא חיידק אליקובקטר התחלתי טיפול באנטביוטקיה מוקסיפן פורטה 500 מ"ג בוקר וערב ובנוסף כדורבשם קארין 500 מ"ג פעמיים ביום לאחר יום שלקחתי את הכדורים יש לי תופאה של טעם מר בפה שאלתי זה קשור לחיידק ? ואולי בגלל הכדורים אשמח לקבל תשובה לשאלתיהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
הליקובטור
אורלי 11/05/2022 | 18:26מצאו לי הליקובטור במערכת העיכול מה עושים ומימה זה נגרםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מינון כפול
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 04/08/2021 | 15:41שלום ,אנא פני לרופא המטפל בהקדם. בפורום זה מייעצים ברפואה סינית .הוסף תגובה
-
קרין 500
צופיה דוד 04/08/2021 | 14:59לקחתי בטעות מנה כפולה במשך שבוע יש לי בחילות טעם מר וקצף יוצא לי כול שניה מהפה. מה עושים? תודה מראשהוסף תגובה
-
חיידק הליקובקטור טעם מר בפה
מעין 10/02/2021 | 20:11שלום, יש לי חיידק בקיבה - הליקובקטור וכבר כמה ימים שיש לי טעם מר בפה וכאבי ראש חזקים. אני לוקחת 3 סוגי אנטיביוטיקה וכדור נגד חומציות. אשמח לדעת מה ניתן לעשות עם התופעות לוואי האלה. תודההוסף תגובה
-
טעם נוראי ומר
מאיר 13/01/2021 | 00:50גם לי יש את אותו הדבר לאחר שימוש בתרופות האלה אשמח לדעת אם עבר לכם הטעם לאחר סוף השימוש או לאהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טעם מר/מתכתי בפה לאחר נטילת אנטיביוטיקה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 24/12/2019 | 10:56התופעה מוכרת אך אין בסמכותי לתת תשובה חד משמעית .לכן פני לרופא המטפל . לגבי שאר התופעות כגון עייפות וכו',ניתן ורצוי לשלב טיפול משלים בדיקור סיני. בהצלחה .הוסף תגובה
-
גם אניייייייי!!
אביב 24/12/2019 | 10:45התחלתי את הקרין והכדור השני כי יש לי חיידק בקיבה.. והופיע לי טעם מר בפה יומיים אחרי השימוש בהם. ובנוסף מלווה אותי עייפות רצינית וחולשה בגוף נוראית. האם זה קשור?הוסף תגובה
-
טעם מר בלתי נסבל
סיגל 12/01/2019 | 19:46נתנו לי אנטיביוטיקה קארין ופלאגין לאחר מכן יש טעם מר בצורה שמוריד לך את החשק לאכול. אני לא מבינה מדוע נותנים את התרופה הזאת בכלל..הטעם הורס לי את כל היום..משפיע על מצב הרוח...איזה תחליף יש???הוסף תגובה
-
קארין אנטיביוטיקה טעם מר בפה
אילנה 29/01/2017 | 21:00האיטיביוטיקה גורמת לטעם מר בפה ואיננ מומלצת כלל וכלל, יש לשקול היטב אם להתחיל איתה בכלל!!!!! נראה שדוחפים אותה בכל לחולים מסיבות כלכליות גרידא!!!!הוסף תגובה
-
טעם מר אחרי טיפול אנטיביוטי
ציפי 12/06/2016 | 21:40אני ממשיכה להרגיש טעם מר חדשיים לאחר תום הטיפול ולאחר שבבדיקה חוזרת נמצא שנעלם החידקהוסף תגובה
-
טעם מר אחרי טיפול אנטיביוטי
ציפי 12/06/2016 | 21:38אני ממשיכה להרגיש טעם מר חדשיים לאחר תום הטיפול ולאחר שבבדיקה חוזרת נמצא שנעלם החידקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תופעות לוואי של טיפול אנטיביוטי
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 07/01/2014 | 15:25סביר להניח כי מדובר בתופעות לוואי של האנטיביוטיקה.מומלץ לקחת פרוביוטיקה על מנת לאזן . התייעץ עם הרופא המטפלהוסף תגובה
-
הליקובטור
-
הליקובקטור פילוריJudit Vanunu 06/04/2022 | 12:07האם הליקובקטור עושה חולשה בכל הגוף תחושת ריקנות ואי יכולת לעמוד על הרגליים...עייפות עד כדי דיכאון...למי אני פונה לטיפול באופן טבעי...הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הליקובקטר ותופעות נוספות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 06/04/2022 | 16:11שלום, למרות שהתסמינים של הליקובקטר פילורי קשורים בעיקר למערכת העיכול,בהחלט תתכן השפעה רב מערכתית לרבות חולשה כללית ושינויים במצב הרוח . תחילה מציע לערוך בירור רפואי לרבות מדדי ויטמין בי12 וברזל. במקביל מומלץ לקבוע עם מטפל מוסמך ברפואה סינית העוסק בתחום זה. מאיזה אזור את בארץ ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הליקובקטר ותופעות נוספות
-
קרקורי בטן בלתי פוסקיםליפז 09/12/2021 | 11:19היי, אני סובלת 12 שנים מקרקורי בטן בלתי פוסקים בכל זמן, ללא קשר לרעב..אני חיה ככה בחוסר נוחות תמידית ומבוכה רבה,נמנעת מאינטימיות וקשה לי כבר ממש. ניסיתי לבדוק האם זה קשור למאכלים מסויימים אך אין קשר, זה פשוט תמידי! רופאים לא הצליחו לעזור לי וזה עדיין ממשיך, האם יש כדור שיכול לעזור לתופעה הזאת?טיפול ממוקד, תרופה ,תוסף מזון או משהו שיכול לעצור את זה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
קרקורי בטן - בורבוריגמוס
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 09/12/2021 | 11:37שלום ליפז , איך בדקת את נושא התזונה ? האם על די איש מקצוע או ניסיונות ? בגדול מדובר בתנועת גזים נורמלית לרוב . במקרים מסוימים מדובר בפעילות יתר של מערכת העיכול / פירוק חלקי של המזון / מעי רגיז / צליאק ועוד ... ניתן להפחית את התופעה על ידי הקניית תזונה ,צמחי מרפא ודיקור סיני . צרי קשר עם מטפל מוסמך ( 4 שנות לימוד לפחות) באזור מגורייך . בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרקורי בטן - בורבוריגמוס
-
שאלה בנושא שמן אורגנו למערכת העיכולאילנה 05/12/2021 | 09:10שלום רב לאחרונה אני רואה בצואה כמו אגוזים קטנים. וגם הצואה רכה. שמעתי ששמן אורגנו בריא לבעיות כאלו. שאלותי: מה עדיף טיפות או כדורים? מה המינון? האם יש תופעות לוואי לשמן אורגנו? אודה לתשובתך.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שמן אורגנו
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 05/12/2021 | 09:18שלום , שמן אורגנו הוא חלק מאסטרטגיה טיפולית שנועדה לטפל בבעיות שונות. המינון משתנה וכן...יש תופעות לא טובות בשימוש לא נכון . בשל תלונתך ,הייתי מציע ללכת לאבחן את אופי הצואה במעבדה /תחילה דרך רופא המשפחה .לא ניתן לאבחן או להמליץ על תוספים במדיה זו . לאחר בירור אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שמן אורגנו
-
-
תשובת מומחה
אשווגנדה ?
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 10/10/2021 | 13:25האם התכוונת לאשווגנדה ? אם כן , יש להפחית מינון ( למשל יום כן ויום לא) או כדי להיות בטוח , תפסיק למספר ימים ותחזור בהדרגה . הכי יעיל להתייעץ עם המטפל/ת שנתנו לך את ההמלצה לתוסף . בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אשווגנדה ?
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- השמנה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- בלון קיבה
-
בדיקות קשורות
- תבחין מימן בנשיפה
-
מונחים קשורים
- אנוג (ANUG)
- ברי ברי
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול