פורום רפואה סינית ומערכת העיכול - עמוד 3

גזים אמל ילד בן 8
אירה 08/07/2022 | 11:50שלום, איך ניתן לטפל בתופעה של גזים אצל ילד בן שמונה (ריח מאוד לא נעים) תקופה ארוכה מאוד שהוא סובל מכך, גם חברתית (יותר משנה) ניסינו להוריד כל מני דברים זמנית מהתפריט, אך לא עזרהוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה גזים
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 08/07/2022 | 12:35שלום אירה,האם פרט לגזים יש עוד תופעות? יציאות תקינות? משקל? יש המון סיבות לתופעה ואצל ילדים המון פעמים מדובר בתזונה לא אחראית ( סוכרים, דברי מתיקה,מיצים ,תוצרת חלב ועוד) ולעיתים הבעיה היא בשימוש בתבלינים מסויימים.. כתבת שהוא הוריד מזונות מסוימים מהתפריט. האם בהמלצתך או בעצת מטפל/תזונאי? אפשר ללכת לערוך בדיקות לאי סבילות ללקטוז / גלוטן כדי לשלול אי סבילות לאחד מהם. בכל מקרה ממליץ למצוא מטפל מוסמך ברפואה סינית באזור מגורייך ולקבל ייעוץ וטיפול בעזרת דיקור / צמחי מרפא/ הנחיות לתזונה נבונה על פי עקרונות הרפואה הסינית. בהצלחה:)הוסף תגובה
מטבוליזם
גבי 21/05/2022 | 09:44אני בת 78 ומזה 3 שנים יורדת במשקל ללא הסבר. עדיין bmi תקיןהוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה ירידה במשקל
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 21/05/2022 | 20:29שלום גבי,חסרים המון פרטים אבל אני מניח שבמהלך 3 שנים של ירידה במשקל,פנית לבירור רפואי. אם לא עשית זאת, יש לפנות לבירור אצל הרופא המטפל. במידה והכל תקין ועדיין אין סיבה לכך, ממליץ למצוא מטפל ברפואה סינית/תזונאי על מנת לשפר את מצבך .הוסף תגובה
חיידק אליקובקטר בקיבה
אבי 30/12/2013 | 15:31שלום בבדיקה נשיפה נימצא חיידק אליקובקטר התחלתי טיפול באנטביוטקיה מוקסיפן פורטה 500 מ"ג בוקר וערב ובנוסף כדורבשם קארין 500 מ"ג פעמיים ביום לאחר יום שלקחתי את הכדורים יש לי תופאה של טעם מר בפה שאלתי זה קשור לחיידק ? ואולי בגלל הכדורים אשמח לקבל תשובה לשאלתיהוסף תגובה
פתח בחלון חדשהליקובטור
אורלי 11/05/2022 | 18:26מצאו לי הליקובטור במערכת העיכול מה עושים ומימה זה נגרםהוסף תגובה
תשובת מומחה מינון כפול
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 04/08/2021 | 15:41שלום ,אנא פני לרופא המטפל בהקדם. בפורום זה מייעצים ברפואה סינית .הוסף תגובה
קרין 500
צופיה דוד 04/08/2021 | 14:59לקחתי בטעות מנה כפולה במשך שבוע יש לי בחילות טעם מר וקצף יוצא לי כול שניה מהפה. מה עושים? תודה מראשהוסף תגובה
חיידק הליקובקטור טעם מר בפה
מעין 10/02/2021 | 20:11שלום, יש לי חיידק בקיבה - הליקובקטור וכבר כמה ימים שיש לי טעם מר בפה וכאבי ראש חזקים. אני לוקחת 3 סוגי אנטיביוטיקה וכדור נגד חומציות. אשמח לדעת מה ניתן לעשות עם התופעות לוואי האלה. תודההוסף תגובה
טעם נוראי ומר
מאיר 13/01/2021 | 00:50גם לי יש את אותו הדבר לאחר שימוש בתרופות האלה אשמח לדעת אם עבר לכם הטעם לאחר סוף השימוש או לאהוסף תגובה
תשובת מומחה טעם מר/מתכתי בפה לאחר נטילת אנטיביוטיקה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 24/12/2019 | 10:56התופעה מוכרת אך אין בסמכותי לתת תשובה חד משמעית .לכן פני לרופא המטפל . לגבי שאר התופעות כגון עייפות וכו',ניתן ורצוי לשלב טיפול משלים בדיקור סיני. בהצלחה .הוסף תגובה
גם אניייייייי!!
אביב 24/12/2019 | 10:45התחלתי את הקרין והכדור השני כי יש לי חיידק בקיבה.. והופיע לי טעם מר בפה יומיים אחרי השימוש בהם. ובנוסף מלווה אותי עייפות רצינית וחולשה בגוף נוראית. האם זה קשור?הוסף תגובה
טעם מר בלתי נסבל
סיגל 12/01/2019 | 19:46נתנו לי אנטיביוטיקה קארין ופלאגין לאחר מכן יש טעם מר בצורה שמוריד לך את החשק לאכול. אני לא מבינה מדוע נותנים את התרופה הזאת בכלל..הטעם הורס לי את כל היום..משפיע על מצב הרוח...איזה תחליף יש???הוסף תגובה
קארין אנטיביוטיקה טעם מר בפה
אילנה 29/01/2017 | 21:00האיטיביוטיקה גורמת לטעם מר בפה ואיננ מומלצת כלל וכלל, יש לשקול היטב אם להתחיל איתה בכלל!!!!! נראה שדוחפים אותה בכל לחולים מסיבות כלכליות גרידא!!!!הוסף תגובה
טעם מר אחרי טיפול אנטיביוטי
ציפי 12/06/2016 | 21:40אני ממשיכה להרגיש טעם מר חדשיים לאחר תום הטיפול ולאחר שבבדיקה חוזרת נמצא שנעלם החידקהוסף תגובה
טעם מר אחרי טיפול אנטיביוטי
ציפי 12/06/2016 | 21:38אני ממשיכה להרגיש טעם מר חדשיים לאחר תום הטיפול ולאחר שבבדיקה חוזרת נמצא שנעלם החידקהוסף תגובה
תשובת מומחה תופעות לוואי של טיפול אנטיביוטי
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 07/01/2014 | 15:25סביר להניח כי מדובר בתופעות לוואי של האנטיביוטיקה.מומלץ לקחת פרוביוטיקה על מנת לאזן . התייעץ עם הרופא המטפלהוסף תגובה
הליקובקטור פילורי
Judit Vanunu 06/04/2022 | 12:07האם הליקובקטור עושה חולשה בכל הגוף תחושת ריקנות ואי יכולת לעמוד על הרגליים...עייפות עד כדי דיכאון...למי אני פונה לטיפול באופן טבעי...הוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה הליקובקטר ותופעות נוספות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 06/04/2022 | 16:11שלום, למרות שהתסמינים של הליקובקטר פילורי קשורים בעיקר למערכת העיכול,בהחלט תתכן השפעה רב מערכתית לרבות חולשה כללית ושינויים במצב הרוח . תחילה מציע לערוך בירור רפואי לרבות מדדי ויטמין בי12 וברזל. במקביל מומלץ לקבוע עם מטפל מוסמך ברפואה סינית העוסק בתחום זה. מאיזה אזור את בארץ ?הוסף תגובה
קרקורי בטן בלתי פוסקים
ליפז 09/12/2021 | 11:19היי, אני סובלת 12 שנים מקרקורי בטן בלתי פוסקים בכל זמן, ללא קשר לרעב..אני חיה ככה בחוסר נוחות תמידית ומבוכה רבה,נמנעת מאינטימיות וקשה לי כבר ממש. ניסיתי לבדוק האם זה קשור למאכלים מסויימים אך אין קשר, זה פשוט תמידי! רופאים לא הצליחו לעזור לי וזה עדיין ממשיך, האם יש כדור שיכול לעזור לתופעה הזאת?טיפול ממוקד, תרופה ,תוסף מזון או משהו שיכול לעצור את זה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה קרקורי בטן - בורבוריגמוס
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 09/12/2021 | 11:37שלום ליפז , איך בדקת את נושא התזונה ? האם על די איש מקצוע או ניסיונות ? בגדול מדובר בתנועת גזים נורמלית לרוב . במקרים מסוימים מדובר בפעילות יתר של מערכת העיכול / פירוק חלקי של המזון / מעי רגיז / צליאק ועוד ... ניתן להפחית את התופעה על ידי הקניית תזונה ,צמחי מרפא ודיקור סיני . צרי קשר עם מטפל מוסמך ( 4 שנות לימוד לפחות) באזור מגורייך . בהצלחה .הוסף תגובה
שאלה בנושא שמן אורגנו למערכת העיכול
אילנה 05/12/2021 | 09:10שלום רב לאחרונה אני רואה בצואה כמו אגוזים קטנים. וגם הצואה רכה. שמעתי ששמן אורגנו בריא לבעיות כאלו. שאלותי: מה עדיף טיפות או כדורים? מה המינון? האם יש תופעות לוואי לשמן אורגנו? אודה לתשובתך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה שמן אורגנו
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 05/12/2021 | 09:18שלום , שמן אורגנו הוא חלק מאסטרטגיה טיפולית שנועדה לטפל בבעיות שונות. המינון משתנה וכן...יש תופעות לא טובות בשימוש לא נכון . בשל תלונתך ,הייתי מציע ללכת לאבחן את אופי הצואה במעבדה /תחילה דרך רופא המשפחה .לא ניתן לאבחן או להמליץ על תוספים במדיה זו . לאחר בירור אשמח לעזור .הוסף תגובה
תשובת מומחה אשווגנדה ?
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 10/10/2021 | 13:25האם התכוונת לאשווגנדה ? אם כן , יש להפחית מינון ( למשל יום כן ויום לא) או כדי להיות בטוח , תפסיק למספר ימים ותחזור בהדרגה . הכי יעיל להתייעץ עם המטפל/ת שנתנו לך את ההמלצה לתוסף . בהצלחה .הוסף תגובה
ריח רע בפה ובצואה
ליאת 21/09/2021 | 04:56ילדה בת 16 חוסר ברזל לוקחת עכשיו אבקה של אלטמן מתלוננת על כאב מתחת לסרעפת הרבה יציאות ונקודותאדומות בצואה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה יש ללכת לבירור רפואי.
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 21/09/2021 | 21:44הוסף תגובה
אי נוחות בגרון
קרן 11/07/2021 | 19:43היי, כבר כמעט חודש יש הרגשה של משהו תקוע בגרון. זה לא כואב, אבל כן מאוד מציק. זה לא נפשי כי זה קרה לאחר בדיקת גסטרוסקופיה. רופא אאג לא ראה כלום וגם צילום ושט יצא תקין. רפואה סינית יכולה לעזור אם זה לא משהו נפשי? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה אי נוחות בגרון לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 12/07/2021 | 08:50שלום קרן , התופעה מוכרת ויתכן ויחלוף מעט זמן עד שאי הנוחות תעלם מעצמה. ברפואה סינית מטלפים גם בפן נפשי במידה וקיים, אך גם בפן פיזי בעזרת דיקור וצמחי מרפא /תזונה . בהצלחה . :)הוסף תגובה
בקע סרעפתי
דורית 29/06/2021 | 00:18סובלת מבקע וריפלוקס.בעבר ניגנתי בכלי נשיפה-חליל צד ועוד...,אני חוששת לחזור לנגן מחשש שבגלל שמדובר בכלי נשיפה יווצר לחץ על הבקע בשל החזקת האוויר ושיחרור איטי בזמן הנגינה .שאלתי-אם לדעתכם זה עלול להזיק או אולי דווקא לחזק את השריר בדומה לתרגילי נשימה של הסרעפת.הוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה בקע סרעפתי וכלי נשיפה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 29/06/2021 | 09:34הי דורית, קשה לומר כי כל התשובות עשויות להיות נכונות .שווה לפעול בכמה חזיתות כגון טיפול בתזונה מניעתית ,דיקור סיני ,כל אלה על מנת "לתחזק". במקביל כדאי לשלב תרגילי נשימות , שיעור אצל מורה פיתוח קול / קלינאי תקשורת ...הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
השמנה
טיפולים וניתוחים קשורים
-
בלון קיבה
בדיקות קשורות
-
תבחין מימן בנשיפה
מונחים קשורים
-
דיאטה לפי סוג דם
-
אנוג (ANUG)

פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם יוסי לוי, Dipl CM, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סיניתפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גבפורוםתזונה ותוספי תזונה
בפורום תזונה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום תזונה ותוספי תזונהפורוםרגישות למזון ומחלות בדרכי העיכול
בפורום רגישות למזון ומחלות בדרכי העיכול ניתן להתייעץ עם ד"ר אילנה דריאל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רגישות למזון ומחלות בדרכי ...