פורום מחלות שד וכירורגיה של השד - עמוד 93

-
נזילה בשד
יעלה 24/06/2012 | 13:55אני בת 64 הנקתי את ילדי בקלות ובשמחה. לאחרונה עברתי בדיקת ממוגרפיה ונקבע שאינני סובלת מסרטן השד. בימים האחרונים השד השמאלי נוזל. מה הסיבה לכך?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום יעלה.
פרופ' שלמה ללצ'וק 25/06/2012 | 08:42הפרשה מהשד מקורה עלול להיות גם כתוצאה מגידול. לכי להבדק בדחיפות. כל טובהוסף תגובה
-
-
שד
סיגל 15/06/2012 | 19:01לפני חודשיים גילית גוש בשד אני בת 43 ממוגרפיה תקינה ביופסיה גילתה דלקת לימפוציתית כרונית חמורה לא קיבלתי כל טיפול אולטרסאונד חדש לאחר חודש הראה כי הגוש קטן יותר הוחלט על מעקב כל חודשיים . סובלת מכאבים ביד ובבית השחי ובנפיחות בחלק פנימי של המרפק (הופיעה בסמוך לביופסיה) האם יש קשר בן הכאבים והנפיחות ביד לממצאי הביופסיה .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שד
פרופ' שלמה ללצ'וק 16/06/2012 | 09:53שבת שלום. התשובה לשאלתך אולי .לכי להבדק שוב.בהצלחההוסף תגובה
-
-
MRI מוח
עדן 06/06/2012 | 22:21שלום אני מאוד מודאגת לגבי תשובת בדיקת הMRI של הבת שלי בת שנתיים בגלל צליעה הופנתה לMRI ראש . זה התוכן של התשובה . מבנים האנטומים הסטרוקטורליים של המוח והמוחון שמורים מעבר קרניוצרביקלי ללא סטיות חדרי המוח החריציםהציסטרנות ללא סטיות מודגמים שני אזורים של הארכת זמניחריפה בחומר לבן פריונטריקולרי .אזור אחד פריאטלי אחורי משמאל בגודל 15מ"מ . אזור נוסף פריאטלי אחורי גבוה מימין בקוטר כ 10 מ"מ פרט לכך ללא ממצא מוחי פוקרי וללא האדרה פתולוגית .שני אזורים של ארכה זמני חריפה בחומר לבן פריונטריקולרי פריאטלי כתואמר.כניראה מדובר בתוצאה של ארועים איסכמיים ישנים . אשמח לקבל הסבר מזה אומר אני מאוד מודאגת תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פרופ' שלמה ללצ'וק 07/06/2012 | 11:10שלום עדן. תפני לאורטופד ילדים. בהצלחההוסף תגובה
-
-
חשד לפיברואדנומה
מור 06/06/2012 | 20:41אני בת 20 עברתי US עקב ממצא של שני גושים בצד שמאל בשעה 12 ובשעה 2. לפי התוצאות של ה-US: שד שמאל: בשעה 2, כ-3 ס"מ מהפטמה, הודגם גוש סולידי, נמוש, מוגדר, היפו אקוגני, רושם לפיברואדנומה, בגודל 1.6 ס"מ. בשעה 12, סמוך לפטמה, הודגם גוש סולידי, נמוש, מוגדר, היפו אקוגני, רושם לפיברואדנומה, בגודל 1.8 ס"מ. בבית השחי אין בלוטות מוגדלות. בשד ימין: אין עדות לגוש סולידי או ציסטי. בבית השחי אין בלוטות מוגדלות. האם מומלץ לעשות ניתוח להוצאת הגושים? האם זה יכול בעתיד יכול להתפתח לסרטן? אני בריאה בד"כ. אני שותה גלולות למניעת הריון האם זה מה שגורם לגושים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שד
פרופ' שלמה ללצ'וק 07/06/2012 | 11:07שלום מור. תשובתי לשאלותיך מבלי שבדקתי אותך ובלי שאחתום היא 1 לא 2 לא 3 לא לכי לשמוע עוד דעה. כל טובהוסף תגובה
-
-
גוש בשד שמאל - האם יש צורך בניתוח?
אפרת 04/06/2012 | 22:23כירורג שלח אותי לבדיקת ממוגרפיה וצויון: בשד שמאל - קשרית סדירה 8 מ"מ ב-lax -נמחק חלקית בצקומפרסיה. בעת הבדיקה הרגשתי גם כאבים חזקים יותר בשד השמאלי והייתה הפרשה מיימית מהפיטמה השמאלית. ולאחר מכן באולטרא סאונד התגלה גוש נוקשה בשעה 8 כ- 2 ס"מ מהפיטמה בקוטר 1.0 ס"מ. גוש סולידי, היפואקונמי, בעל גבולות סדירים. גוש כנראה שפיר ומומלץ ביקורת בעוד 6חודשים. האם יש פוטנציאל לגוש סרטני ולביצוע ניתוח? והאם היה צריך לצאת נוזל מהפיטמה וכאב?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום
פרופ' שלמה ללצ'וק 06/06/2012 | 18:29איני יודע מה זה לא נורע. או ש או ש לכי לשמוע עוד דעה בהצלחההוסף תגובה
-
לשאלתך: אני בת 41, רווקה ללא ילדים
אפרת 05/06/2012 | 20:12כירורוג שקיבל את התוצאת הממוגרפיה הרגיע אותי ואמר לי שזה לא נורא...כמו-כן בעת הסונר שביצעתי אמרו לי שזה לא רציני. הנוזל מהפיטמה השמאלית היה בזמן שלחצו לי על השד בעת ביצוע הממוגרפיה. מה בדיוק הבעיה? ובכוונתי להרות - והאם יהיו לזה השלכות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה בקר טוב אפרת.
פרופ' שלמה ללצ'וק 05/06/2012 | 08:14הפרשה מימית בעיה. גוש נוקשה בעיה .בת כמה את.כדאי שתשמעי עוד דעה כל טובהוסף תגובה
-
-
משהו מציק בשד
נועה 25/05/2012 | 15:42שלום רב. אני בת 18 ויש לי משהו מציק ליד הבית שחי קרוב לשד הימיני... רציתי לבדוק ממה זה נובע.. אני לא יודעת בדיוק להגדיר זה קצת שורף ומציק מה זה יכול להיות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מציק
פרופ' שלמה ללצ'וק 28/05/2012 | 11:11שלום נועה. לכי להיבדק. בהצלחההוסף תגובה
-
-
משהו מציק בשד (לת)
נועה 25/05/2012 | 15:44חשוב לציין כי לא הרגשתי שום גוש חריגהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
גושים בשד
תמי 24/05/2012 | 17:34שלום, אני בת 22 ועשיתי בדיקת אולטראסאונד שד לאחר שהרגשתי גושים. נמצאו הממצאים הבאים: בשד ימין בשעה 2 כ2 ס"מ מהפיטמה הודגם גוש סולידי היפואקוגני בעל גבולות סדירים בקוטר 1.2 ובשעה 1 כ2 ס"מ מהפיטמה הודגם גוש סולידי היפואקוגני בעל גבולות סדירים בקוטר 0.8 ס"מ - גושים ככל הנראה שפירים. ברצוני לדעת מה זה אומר, והאם זה ידרוש ניתוח? או טיפול כלשהו? תודה רבה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה גושים בשד
פרופ' שלמה ללצ'וק 25/05/2012 | 10:00בקר טוב תמי.כניראה שזה בסדר. לכי להבדק ע"י כירורג.כל טובהוסף תגובה
-
-
האם גידול שפיר בגודל 0.8 בשנת 2010 הפך לגידול סרטני ....?
יונה 16/05/2012 | 20:13בממוגרפיה ב-2010 התגלה גידול שפיר בשד ימין בגודל 0.8 הפך לגידול בגודל 3.5 ס"מ ממאיר בדרגה birds 5 עברתי היום ביופסיה ואולטרה סאונד שהראה שהגודל הוא 3 ס"מ ואין סימנים של גרורות בבלטות הלימפה שמתחת לבית השחי. אודה לתשובתכם המיידית אני ממש בחרדה בתודה ענקית מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה גידול
פרופ' שלמה ללצ'וק 17/05/2012 | 17:46שלום יונה. זה אותו גוש. אם הבלוטות אינן נגועות זה מצוין.אם רצונך לדבר בבקשה.0506421661. בהצלחההוסף תגובה
-
-
כאב בפטמה
חגית 13/05/2012 | 14:15שלום ד"ר, מזה כשבוע אני סובלת מגירוד בפטמה בשד ימין ואתמול החלו גם כאבים. עברתי הקטנת חזה לפני מעל 10 שנים, ומעולם לא סבלתי משום תסמינים עקב כך. מיששתי את החזה ולא הבחנתי בגושים חדשים (יש לי גוש קטן בשד הימני מאז הניתוח, אותו אני מקפידה לבדוק כמה פעמים בשנה והוא נותר באותו הגודל באותו המיקום). ממה הכאב ואי הנוחות יכולים לנבוע?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאב
פרופ' שלמה ללצ'וק 13/05/2012 | 18:45שלום חגית.לרב זה כלום.אבל כדאי שתבדקי בברכההוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
ליפומה
-
נוירופיברומטוזיס
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח כריתת תוספתן
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת MRI
-
סימון לפני ניתוח
-
תרופות קשורות
-
אנאסטרוזול
-
מונחים קשורים
-
אנתרופומטריה
-
אשפוז

פורומים נוספים בתחום
פורוםבקע - הרניה
בפורום בקע - הרניה ניתן להתייעץ עם ד"ר משה דודאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בקע - הרניהפורוםכירורגית כלי דם
בפורום כירורגית כלי דם ניתן להתייעץ עם ד"ר אסף לבנון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגית כלי דםפורוםמחלות שד וכירורגיה של השד
בפורום מחלות שד וכירורגיה של השד ניתן התייעץ עם ד"ר יסמין דגן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות שד וכירורגיה של השדפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזהפורוםהזעת יתר
בפורום הזעת יתר ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הזעת יתרפורוםמיני מעקף קיבה
בפורום מיני מעקף קיבה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסים גרון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מיני מעקף קיבה