פורום סרטן המעי הגס - עמוד 92

-
-
ראי או ראה תשובתי לעיל
דר י. זיו 24/01/2011 | 22:48הוסף תגובה
-
-
רגישות יתר,עד כדי בכי
מירב 22/01/2011 | 18:14אבי עבר ניתוח הורדת גידול סרטני במעי הגס לפני כמה שנים. מאז הוא מתרגש מכל דבר,ופורץ בבכי ללא שליטה.הדבר מעיק עליו מאוד,מדובר באדם עובד עסוק מאוד ,פעלתן,האים יכול להיות שבזמן הניתוח פגעו באיזה עצב ששינה את התנהגותו? עליי לציין שלפני הניתוח מעולם לא קרה לו דבר כזה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
רגישות יתר
דר י. זיו 24/01/2011 | 00:48ענייין לפסיכולוגים בבקשההוסף תגובה
-
-
סרטן מעי הגס וגרורות בצלעות
ורדה 16/01/2011 | 16:58לבין אחותי גילו לפני כשנה סרטן המעי הגס. עבר ניתוח כימו והקרנות מקומיות. בדיקות הדם הראו שאין תאים סרטניים. לאחרונה נתגלה כי יש שתי גרורות בגודל 3 סמ' בצלעות בצד ימין. מה הטיפול המומלץ? והאם יש סיכויי החלמה? ועל איזה מומחה בתחום הייתה ממליץ? אודה לך על תשובתך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
סרטן מעי וגרורות בצלעות
דר י. זיו 16/01/2011 | 21:29אונקולוג יחד עם כירורג חזה לשקול כריתה במידה ואין עדות לגרורת במקומות אחריםהוסף תגובה
-
-
שאלה
שמוליק 09/01/2011 | 16:44בבדיקה קולונוסקופיה נתגלו ממצאים : במרחק כ- 5 ס"מ (נמוש בבדיקת החלחולת) נראה נגע פוליפואידי המערב כמחצית מהיקף המעי . מבדיקת סי.טי . נמצא חשד לתהליך פוליפואידי באיזור הרקטו-סיגמואיד במיימדים 14/19 מ"מ - הומלץ הבחנה היסטולגית מתהליך פוליפואידי באיזור הרקטו-סיגמואיד . עדין לא נתקבלו תוצאות הביאופסיה ..... אשמח להבין מה משמעות הדברים עד כה ..... בתודה מראש .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
שאלת "שמוליק"
דר' י. זיו מומחה בכירורגיה כללית וקולו-פרוקטולוגיה 09/01/2011 | 18:27חשד לגידול. בכל מקרה תצטרך כריתה של הנגע במלואו.הוסף תגובה
-
-
גזים וכאבים בבטן
שיר 09/01/2011 | 00:30אבי עבר כריתת מעי גס עקב גילוי מאוחר של סרטן המעי הגס. ישנם גרורות בכבד ובאזור. הוא עובר טיפולים כימותרפים, בשבועים האחרונים הוא לא מפסיק להקיא , יש לו כאבים בבטן ובגב ועקב כך ,גם כמעט לא אוכל, חלש מאד וירד במשקל. השאלה שלי: ממה זה יכול לנבוע? ומה יש לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שאלת שיר
דר' יחיאל זיו 09/01/2011 | 08:46לצערי נובעות התופעות מהתקדמות משמעותית במחלה ומה שניתן לעשות זה רק לנסות להקלהוסף תגובה
-
-
-
תשובת מומחה דם סמוי
דר' יחיאל זיו 04/01/2011 | 00:43מחייב ברור עם קולונוסקופיה 1/6 = בדיקה אחת מתוך 6הוסף תגובה
-
-
קולונוסקופיה קצרה
אליק ברונשטיין 02/01/2011 | 22:49ד"ר שבוע טוב אמרת לי שבדיקת סיגמאידוסקופיה תספיק, אך אולי עדיף להשקיע כסף ולעשות קולונוסקופיה וירטואלית? היא תוכל לתת לי מענה? כי אני מאוד חושש מקולונוסקופיה רגילה ומההרדמה. אודה לתשובתךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה קולונוסקופיה קצרה
דר' יחיאל זיו 04/01/2011 | 00:42אצלנו אומרים : When there are no indications > there are complications אז אל תעשה דברים מיותריםהוסף תגובה
-
-
ריר דם אחרי יציאה לעיתים רחוקות
אליק 29/12/2010 | 20:57שלום ד"ר זיו אני כבר כ 3 שנים סובל מריר דם על נייר טואלט אחרי יציאה מעט מאוד, זה קורה אולי פעם בחודש ולפעמים אף יותר אני שם נרות פרוקטו גליבנול וזה עובר לחודשיים שלוש. אני גם סובל מתסמונת מעי רגיז עוד מהצבא(בן 27 ). לאחר התלבטויות עשיתי בדיקת רקטוסקופיה שהראתה שאני סובל מטחורים בקדימה בדרגה 1-2 ללא סימני דלקת בולטים רקטו עד 20 ס"מ. הפרוקטולוג ממליץ בכל מקרה לבצע קולנוסקופיה , במשפחה אין היסטוריה של מחלות במעי הגס, האם לדעתך ניתן להסתפק בסיגמאידוסקופיה, והאם הדימום הוא מהטחורים הקיימים? לתשובתך אודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
ריר דם אחרי יציאה לעיתים רחוקות
דר י. זיו 29/12/2010 | 21:01ניתן להסתפק בסיגמואידוסקופיה. קרוב לוודאי שמדובר בדמם ממקור טחורים לאור העובדה שמדובר בדמם טרי ובוצעה רקטוסקופיה אשר מצאה זאת.הוסף תגובה
-
-
נוירופתיה כתוצאה מכימותרפיה
רחל 28/12/2010 | 10:59אני סובלת מחוסר תחושה בכפות הרגלים, ומעט גם באצבעות הידיים, זאת לאחר טיפול כימותרפי שקיבלתי בסרטן המעי הגס, החומר שגרם לכך הופסק אולם אני ממשיכה לסבול, שאלתי האם יש טיפול? או דרך להקל על הכאבים.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה נוירופתיה כתוצאה מכימותרפיה
דר' יחיאל זיו 28/12/2010 | 23:19זמן !!! במקביל לבדיקת דם ונוירולוג.הוסף תגובה
-
-
קולונסקופיה (לת)
שושנה פישר 16/12/2010 | 20:25לפני כ-6 שנים עשיתי בדיקה זו , הבדיקה היתה תקינה, האם ומתי עלי לבצעה שוב ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
דיכוי מח העצם
-
בדיקות קשורות
-
17 קטוסטרואידים
-
ANTI HU
-
תרופות קשורות
-
דפראסירוקס
-
זרבקסה (ספטולוזאן/טזובקטם)
-
מונחים קשורים
-
העמותה לחולי גיסט
-
אגוניסט

פורומים נוספים בתחום
פורוםראומטולוגיה
בפורום ראומטולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר זיו פז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ראומטולוגיהפורוםסרטן המעי הגס
בפורום סרטן המעי הגס ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן ברנר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן המעי הגספורוםלופוס ומחלות אוטואימוניות
בפורום לופוס ומחלות אוטואימוניות ניתן להתייעץ עם פרופ' ננסי אגמון-לוין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום לופוס ומחלות אוטואימוניותפורוםמרפאת מטיילים רמב"ם
בפורום מרפאת מטיילים רמב"ם ניתן להתייעץ עם ד"ר עמי נויברגר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מרפאת מטיילים רמב"םפורוםגסטרו ומחלות כבד
בפורום גסטרו ומחלות כבד ניתן להתייעץ עם ד"ר שי מטלון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גסטרו ומחלות כבדפורוםסרטן הלבלב
בפורום סרטן הלבלב ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן ברנר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן הלבלב