פורום ניקוי רעלים ותזונה טבעית - עמוד 6
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
כאבים ובעירה בגב עליון כתפיים וזרועות
הוד יצחק 26/05/2017 | 19:01עקב ביופסיה שעברתי בגב עליון לפני שנתיים וחצי שהיתה תקינה לחלוטין התחילו לי כאב נקודתי שהלך והתפשט למה שהזכרתי לעיל לוקח גבה פנטין שמתיש אותי ולעוזר במקצת מה את ממליצה תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה - לרגליים שורפות תוסף מצויין
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 15/06/2017 | 22:04ממליצה לך ליטול חומצה אלפא ליפואית 600 מג. ממש מיועדת לתופעה בברכה, אסתר 0544303095 -
ליצחק- גבא פנטין
שגב 01/06/2017 | 15:39מציע לך לבדוק מיד אם הכאבים שלך הם לא מה-גבא פנטין,אשר אצלי הוא נחשב לתרופה ארורה, לקחתי את התרופה כ 2-3 שבועות נגד בעיית רגלים שורפות,אחרי כ-3 שבועות הרגשתי מסוחרר,עייף ולא יציב בהליכה,בבדיקות דם שעשיתי מסתבר שהתרופה הארורה הקפיצה לי את הכולסטרול הכללי מ-190 ל-275, את הטריגליצרידים ל-160,אבל את הבעיה זה לא פתר,תרופת הגבא פנטין מיועדת למחלת האפילפסיה,משום מה הנירולוגים נותנים אותה כמעט "לכל דכפין". מציע לך לעשות בדיקות דם לבדיקת רמת הכולסטרול בדם. -
תשובת מומחה היי הוד יצחק - תשובה לכאבים
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 26/05/2017 | 21:12שבת שלום לך יצחק, הטיפול הנטורופתי בכאבים מלווה בתזונה נוגדת דלקת וכאבים שזה בעיקר ללא חצילים ושאר משפחת הסולניים, חמץ, חומצת לימון מלאכותית (לימון מותר), פרי הדר , בוטנים ועוד.... בנוסף יש כמה תוספים שיוכלו לעזור לך כולל כורכומין ממליצה לך להגיע לטיפול פרטני כדי להתאים לך אישית יש תוספים שלא מתאימים לכולם בברכה, ד"ר אסתר מנחם 0544303095
-
-
וולריאן במקום קסנקס/ואבן
שגב 14/06/2017 | 07:07לאסתר שלום- מטופל בכדורי שינה שנים רבות עקב הפרעות שינה, החלפתי את כדורי השינה בתהליך מדורג ב-1000 מ"ג וולריאן(2 כמוסות לפני השינה), במשך חודשיים נטלתי רק וולריאן ,איכות השינה הייתה פחותה מאיכות השינה בקסנס ,אבל היה שיפור קל בהפרעות השינה,בניגוד לכל טיפול טבעי אחר ע"י נוזלים סיניים,או טיפולי דיקור רבים. השאלה האם אפשר לעלות את מינון הוולריאן ועד איזה כמות?.תודה.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה - ולריאן במקום קסנקס/ואבן
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 15/06/2017 | 22:01ערב טוב לך, לא ממליצה על כמויות גדולות יותר של ולריאן . יש תוספים שיכולים לעזור לך לשפר את איכות השינה. זה ממש אישי. למשל תוסף מגנזיום לא מתאים לכל אחד ויכול אף להזיק - לחלק מהאנשים, אך יכול לשפר איכות שינה על ידי הרפיית שרירים בברכה, אסתר מנחם 0544303095
-
-
כולסטרול טריגליצריד ובדיקת דם
יעקב 29/05/2017 | 12:08אני בן 60 וכבר 15 שנה לפחות לוקח ליפיטור, בשנים האחרונות 40 מג, וכן bizafibrate . הבעיה אצלי תורשתית, כבד שומני, ולא בעית אוכל. אם אני רוצה לבצע בדיקת דם בלי השפעת התרופות כדי לדעת אם באמת גם היום אני צריך אותן, כמה זמן להיות בלי תרופות לפני הבדיקה? כרגע מלפני פסח הפסקתי את התרופות. תודה מראש יעקב עוזיאלפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה היי יעקב - השפעת הפסקת תרופות על בדיקות דם
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 15/06/2017 | 21:58ברגע שמפסיקים לקחת סטטינים יש עלייה בכולסטרול - פיק, אך אם מתמידים בדיאטה הייעודית - זה מתמתן ובדרך כלל מסתדר. אמנם לא יורד כמו עם סטטינים אך בהחלט לתזונה ותוספים יש השפעה מיטיבה. אגב, התזונה שלך כפי שאתה מתאר - לא מתאימה לך. צריך להגיע לטיפול כדי לקבל הדרכה מדוייקת בברכה, אסתר מנחם 0544303095 -
בדיקת דם בלי השפעת תרופות
יעקב 02/06/2017 | 09:13ומה בנוגע להשפעת התרופות על בדיקת הדם? בעיניין האוכל, אני שוקל 69 לגובה 171. אוכל קצת בשר אדום פעם בשבועיים, עוף פעם בשבוע, גבינה צהובה פעם בשבוע, רוב האוכל שלי זה סלט חי בערב עם ביצה וקצת בולגרית, מצות, פריכיות אורז, חלה בשבת, קצת עוגיות, קוטג' וגבינה לבנה, בקיצור לא דברים שאמורים לגרום לכולסטרול במשך כל השנה. תודה על ההתייחסות. -
תשובת מומחה תשובה ליעקב - חג שבועות שמח לך
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 31/05/2017 | 12:58היי יעקב, נכון שיש אנשים שמייצרים יותר כולסטרול - באופן תורשתי אך הגילוי הוא שמזונות "מדברים" עם גנים - ואנו יכולים להחליט אם לבטא את הגנים או לא באמצעות התזונה. מאד אשמח לדעת מה אתה אוכל אני מאמינה שיש דברים שבתמימות אתה אוכל ולא מודע לכך שהם גורמים לעלייה ברמות 2 השומנים הללו בדם אשמח לעמוד לרשותך בהמשך השאלות אסתר מנחם טלפון 0544303095 ושוב חג שמח לך
-
-
כורכום
יוסי 21/05/2017 | 14:49שלום ברקע פרפור פרוזדורים לאחר ניתוח מסתם מקבךל טיפול ללד סטטינים מינון נמוך אנטי קרישיו ונגד פרפור האם מותר לצרוך כורכום? קיו 10 בבקשה לא להפנות לרופא משפחה וקרדיולוג לא יודעים מסרבים להכיר וכיוב תודה יוסיפתח בחלון חדש-
לא מורתי!-לא סכרת ולא מבוא לקדם סכרת.
שגב 01/06/2017 | 15:22נכון לבדיקות דם לפני שבוע הסוכר עומד בדמי על-95,,היה על 104,כי התפרעתי מעט, לפני כן על-84 ,פעמיים עשו לי בדיקת העמסת סוכר(מגעילה) של נשים בהריון ולא מצאו רמז לסוכרת,בעזרת כרום פיקולינט אני יכול להגיע גם לסוכר ברמה של-75 . חומצה אלפא ליפואית-לקחתי לפחות שנה,600 מ"ג או-1200 מ"ג לסרוגין,הרבה זה לא עזר,מסתבר לפי מחקר בנושא שכמות גדולה של חא"ל פוגעת ברמת הביוטין בדם . ללא קשר קראתי באתר ויקירפואה על הערך ביוטין(B7) אותו כתב פרופ' בן עמי סלע,מנהל המכון לכימיה פתולוגית בבית חולים שיבא ,הוא כותב "העדויות על יכולת טיפול בביוטין לשפר נוירופתיה היקפית(זה רגלים שורפות)-שנויים במחלוקת". אבל החלטתי שאם פרופ'קונבנציונלי מנהל מכון גדול אומר שזה שנוי במחלוקת,כנראה למישהו זה עזר,לכן לקחתי 5-6 חודשים גם חא"ל וגם ביוטין והתוצאה-הקלה קטנטנה ב"שריפה" בכפות הרגליים,אבל התחושה של חצץ דק בתוך הנעל בהליכה עדיין קיימת . לאחרונה חברת "ניו בלאנס" המייצרת נעלי ספורט מקצועיות פיתחה נעלי הליכה המיוצרים עם חומרים בתוך הנעליים המקלים על חולי סכרת(הסימפטומים דומים),רכשתי את הנעליים לפני חודש-בינתיים - "לא משהו". -
תשובת מומחה שגב - רגליים שורפות
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 31/05/2017 | 13:07היי שגב, לגבי הרגליים השורפות שלך יש תוסף מצויין בשם אלפא ליפואית אסיד (חומצה אלפא ליפואית 600 מיליגרם) שמיועד לבעיה הזו זה נקרא נוירופתיה בדרך כלל מסיבוך של קדם סכרת בברכה, אסתר -
תשובת מומחה עוד משהו לשגב- בקשר לרגליים שורפות
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 31/05/2017 | 13:03היי ראיתי כרגע תלונתך על רגליים שורפות תוכל לקחת תוסף מצויין שנקרא אלפא ליפואית אסיד 600 מיליגרם שמטפל בנוירלגיה שכזאת ברגליים בהצלחה אסתר -
תשובת מומחה היי שגב - חג שבועות שמח לך ולכל הגולשים שלנו
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 31/05/2017 | 12:50על כל פנים, לי לא ידוע על אינטראקציה בין פרפורי פרוזדורים לבין קואנזים קיו 10. הוא כן "מדלל דם" בדיוק כמו הכורכומין והשום ואומגה-3, ואם אתה מתכוון לאדם בעל פרפורים שנוטל קומדין או מדללי דם אחרים אכן יכולה להיות אינטראקציה ולכן מומלץ מינון נמוך כמו 60 מג של קואנזים קיו 10. בברכה אסתר -
לאסתר-קו אנזים קיו 10 לסובלים מפרפורים
שגב 30/05/2017 | 19:48שלום אסתר-חג שמח. לי הסבירו שסובלים מ-פ"פ אסור להם לקחת קו אנזים קיו-10,כי זה מגביר את פעולת הפירפורים ללא קשר לסטטינים או מדללי דם, אני אישית כשנטלתי קיו 10 ,למרות שאני נוטל -200 מ"ג טמבוקור ביום(שזה מינון גבוה) הקו אנזים עורר אצלי את הפירפורים. -
תשובת מומחה היי שגב - מה שלומך? אין בעיה עם התוסף
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 26/05/2017 | 21:15לאור מחקרים, קואנזים קיו 10 חובה לקחת במיוחד עם סטטינים הוא ממש תוסף חשוב ביותר למי שיש פרפורים ונוטל מדללי דם - ועוקב אחרי מדדי הקרישיות \אין בעיה הוא אמנם מדלל מעט דם - בדיוק כמו שום, כורכום ועוד כמה חברה טובים אפשר לאזן את הדלילות עם שייק ירקות ירוקים שוב חובה לעקוב אחרי מדדי קרישית בברכה אסתר מנחם 0544303095 -
סליחה ד"ר אסתר-סליחה יוסי,פרפורים וקיו 10
שגב 26/05/2017 | 16:33לסובל מפרפורים(פרוזדורים) אסור לקחת תוסף תזונה קו אנזים קיו-10. זו תשובה שקיבלתי מ-ד"ר אודי בר מת"א,רפא כללי שעבר התמחות בתוספי מזון. את הסטטינים הייתי מחליף בתוספי מזון כמו לציטין , נאצין,ויטמין C,גם כרום מסייע, הכל בפיקוח של אסתר ועמיתותיה למקצוע. לא רופא לא חובש,רק מניסיון אישי. -
תודה רבה
יוסי 25/05/2017 | 15:09תודה רבה!!! -
תשובת מומחה תשובה ליוסי
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 24/05/2017 | 00:14היי יוסי לגבי כורכום - ממליצה לצרוך את התבלין לא את התוסף בכדור - כי הספיגה הרבה יותר גדולה ועלול להתנגש עם קומדין או תרופה נוגדת קרישיות. קואנזים קיו 10 מאד חשוב לך לקחת, היות והסטטינים מרוקנים אותו בהצלחה אסתר 0544303095
-
-
המוגלובין גבוה
דנה 28/05/2017 | 10:13שלום רב, בת 48 , בבדיקות המעבדה התקבלו ערכים גבוהים של המוגלובין 16.5 (בלאומית מקס 15.0, בכללית מקסימום 16.0 ) HCT 50.1 (מקסימום 46) תוצאות רלוונטיות נוספות : RBC 6.26 ׁ(מקסימום 6.6) MCV 80 , MCH 26.4 ,rdw-sd 46.7 ,rdw -cv 15.8 , ברזל 99.9 , טרנספרין 271 , ח.פולית 11.47 , B12 483.6 total cholesterol 265- תפקודי כבד, כליות , סוכר תקין יש לציין שיש לי משקל יתר של כ- 15 קילו . למשך כארבעה חודשים כל יום אכלתי ביצה , גבינה בשר וקורנפלקס המכיל וויטנמינים . בתקופה האחרונה מפעם לפעם אני נטלתי ברזל מועשר בח.פולית וB12 . בעבר נטלתי לתקופה יחסית קצרה ברזל והתוצאות שהתקבלו בבדיקת המעבדה היו מעל הערך המותר גם כשהברזל היה מאוד נמוך אצלי , עדין ההמוגלובין היה תקין לכן אני מבינה שהגוף שלי סופג טוב את הברזל ומשתמש בו ליצירת המוגלובין . בשלב זה אין בכוונתי לגשת להמטולוג (קראתי על מספר מחלות מפחידות שגורמות לעודף המוגלובין....) עברתי לדיאטה צמחונית , ללא בשר, ביצים , גבינות .. אבל אני מרגישה מאוד עייפה (גם המצב הנפשי שלי לא הכי טוב ...) האם לפי הניסיון שלך התופעה קשורה למחלה מסוימת או יותר לתזונה /אורח חיים שלי ? איך ניתן להוריד את רמת ההמגלובין? ברור שאפסיק לנטול ברזל .. הם מומלץ לקחת כורכום ? (יש לי גם כולסטרול גבוה ) מאילו פירות , ירקות להימנע ? האם יש לך המלצות אחרות ? . ? סליחה על המייל הערוך .. תודה רבה , רבהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה לדנה -
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 31/05/2017 | 12:54חג שבועות שמח לך דנה כפי שעניתי לך בפורום של ynet שגם אותו אני מנהלת אין לי תשובה בשבילך זה יהיה חסר אחריות לטפל בך באופן וירטואלי כי זה מורכב מידי הייתי פונה בכל זאת לרופא שיעשה לך סדר בתוצאות בדיקות הדם אני אשמח לייעץ לך על תזונה ותוספים שיעזרו אך הורדת בשר בלבד לא תעזור במקרה של המוגלובין גבוה צריך לבדוק למה הוא גבוה ייתכן גורמי קרישה או משהו דומה בכל זאת הייתי מתייעצת עם המטולוג בברכת חג שמח אסתר
-
-
שייק ירוק - האם אני מגזים?
ע 26/04/2017 | 14:45כבר קרוב לשנה שאני מכין ושותה שייקים ירוקים בבקרים, אבל בחודשים האחרונים שכללתי את המתכון שלי והגברתי את הקצב. רציתי לדעת האם אני מגזים ברכיבים והאם יש המלצות לשיפור. אני שותה שייק ירוק בממוצע 6 פעמים בשבוע והוא מכיל: 1. שלושה סוגי עלים ירוקים (מתחלף. הנפוצים: שמיר, נענע, תרד, חסה, ברוקולי, עלי בייבי, פטרוזיליה, כוסברה, עלי סלרי). 2. מלפפון אחד ובננה אחת. 3. כפית וחצי זרעי צ'יה (משרה במים כ-15 דקות לפני). 4. כפית וחצי זרעי פשתן (טוחן במטחנת קפה). 5. כשתי כפיות פולי קקאו גרוסים (טוחן במטחנת קפה). 6. כפית וחצי ספירולינה (אבקה או פתיתים). 7. חופן של אגוזי מלך\שקדים\קשיו + חופן של ג'וגי ברי. 8. כשתי כוסות מים. סך הכל כמעט ליטר משקה. תודה רבה!פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הכל עניין של הרגשה
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 24/05/2017 | 00:21אם אתה מרגיש טוב עם השייק אין בעיה. עלים ירוקים מכילים ויטמין K שיכול להגביר קרישיות לכן כדאי לאזן עם שום, כורכום, אומגה-3 שעוזר לדלל בברכה אסתר 0544303095
-
-
בצקות ברגליים- קרסול וכף רגל
אסתי 14/05/2017 | 14:59האם ניתן בעזרת תזונה להוריד בצקות אלה? לא אוכלת מלח. ברקע פרקינסוןפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 24/05/2017 | 00:19חשוב לברר מה הסיבה לבצקת. ייתכן שאתה לא אוכל מספיק ירקות המכילים אשלגן נתרן יש לא רק במלח. למעשה, בכל אוכל תעשייתי מוכן, גבינות זיתים וכו... בברכה אסתר
-
-
נפוח בברך גם בכרסול החיצוני
גרמאי הדס 14/05/2017 | 22:02שלום רב. נפלתי מזמן וגם לפני חודשים וקיבלתי מכה מאז הברך בכרסול כואב לי עקב כך פנתי הרופאה והוא הפנה אותי לצילום ותוצאות הצילום תקין ושוב שלח אותי לבדיקה u.s עדיין לא קיבלתי תוצאות אשמח מאוד קבל עיצות בברכה תודה הדספתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאב בקרסול
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 24/05/2017 | 00:15אפשר למרוח משחת ארניקה - זוהי תרופה הומיאופטית שמתאימה לחבלה בברכה אסתר 0544303095
-
-
ניקוי רעלים
חיים 16/03/2017 | 15:32האם יש ניגוד: בין תרופות דילול הדם החדשות ובין ירקות ירוקים (ויטמין K ואשלגן).פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה לחיים
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 19/03/2017 | 11:57צריך לשאול את הרופא. עד כמה שהבנתי התרופה החדשה לא קשורה לאוכל אך לא בטוחה. זה לא תחום שלי אשמח לעמוד לרשותך אסתר -
התשובה המצוינת כנראה לקומדין
חיים 19/03/2017 | 10:54האם התשובה ישימה גם לתרופות החדשות כמו ELIQUIS לדוגמה (אני מניח שלאלא אין בקרה). תודה! -
תשובת מומחה חיים - בקר טוב ושבוע טוב
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 19/03/2017 | 09:03בהחלט יש אינטראקציה. פעם חשבו שאסורים ירקות ירוקים לנוטלי קומדין . היום הגישה היא לאכול מה שרוצים כולל ירוקים - ולעקוב אחרי בדיקות הקרישיות inr כל שבוע. היות והקומדין לא משפיע מיד - כלומר לא ביום שאתה אוכל ירוקים - יורד לך מדד הקרישיות אלא יום יומיים אחרי. חשוב לעקוב אם תוכל להרשות לעצמך אפשר לקנות מכשיר שכזה הביתה - כולל מקלוני בדיקה. בשם קואגוצק - מחברה שמייבאת ונמצאת בקיסריה. בהצלחה אסתר מנחם טלפון 0544303095
-
-
רגלים שורפות/בוערות
שגב 25/01/2017 | 16:02לאסתר שלום, שמח לקרוא עצותיך ותשובותיך המקצועיות גם בפורום זה (פורום קודם שנסגר היה YNET). בן 67, סוחב ממחלות י.ל.ד ,הפרעות קצב,הפרעות שינה,נזלת כרונית ,ערמונית מוגדלת ודורבן. מסדר יפה עם המחלות בעזרת כדורים כימיים ותוספי מזון . זה למעלה משנתיים יש לי ברגליים תופעה של "רגליים בוערות",מחלה נוירולוגית המוגדרת כפגיעה בעצבים הפריפריים,עברתי בדיקות קוגניטיביות וחשמליות ולא נמצא דבר(אין לי סכרת),נתנו לי כדורים הניתנים לחולי אפילפסיה שהעלו את הכולסטרול והטריגליצרידים במספרים מפלצתיים וסחרחורות איומות. נוירולוג מומחה למחלה(ד"ר רון דבי מוולפסון)רשם כדורים אחרים נגד הכאבים ברגליים והציע לי לפנות לרפואה האלטרנטיבית , אני "בניסיון וטעיה ",התקדמתי לבד, התחלתי בחומצה אלפא ליפואית (1200 מ"ג)שעזרה במעט,הוספתי בטא קרוטן -50000 יחב"ל,ששיפרה עוד מעט("הבעירה" נחלשה)הוספתי ויטמיני B1 וביוטין שלא השפיעו, לפני שבועיים התחלתי לקחת -200 מ"ג ויטמין B3 נגד כולסטרול,בנתיים זה עזר להוריד מעט ל.ד. להפסיק פעימות מוקדמות(סוג של פרפור לא מסוכן אבל מטריד)ושיפר הרבה את הבעיה בכפות הרגליים,אני מרגיש את הריפוד והרכות של נעלי הספורט,דבר ששכחתי יותר משנתיים . מה אפשר להוסיף בכדי לחסל את המטרד הקשה ברגליים?.פתח בחלון חדש-
לרותי-רגלים בוערות.
שגב 05/03/2017 | 20:55ראשית תודה על המידע, לי נאמר שאני סובל מרגלים בוערות וזו בעיה נוירולוגית, מאחר ולנוירולוגיה אין פתרון לבעיה-אפנה לבי"ח מאיר, האם שמו של מנהל המחלקה הוא פרופ' מאיר ניסקה? תודה . -
תשובה לשגב - רגליים שורפות
רותי 23/02/2017 | 22:24יכול להיות שיש לך בעיה אורטופדית בכפות הרגליים שנקראת ״morton's noiroma״. מציעה לך ללכת לרופא אורטופד מומחה לכפות רגליים (הכי מומלץ זה מנהל אורטופדיה בבי״ח מאיר ששכחתי את שמו) ותראה איזה פתרונות הוא ממליץ לך. אני עברתי ניתוח בגלל זה שעזר די הרבה. הכי טוב לי זה ללכת עם ״כפכפים״ אורטופדיים רחבים ונוחים. מה שחשוב זה שהנעל לא תלחץ על כף הרגל, לא באורך ולא ב רוחב. בהצלחה ובריאות טובה. -
תשובת מומחה שגב - תשובה
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 25/01/2017 | 17:39היי שגב זוכרת אותך היטב אגב הפורום ב-ynet נפתח מחדש לפני כמה חודשים ופועל. לדעתי, אתה יודע כבר יותר טוב ממני את התשובות על ידי הניסויים והטעיות שאתה עורך. אגב ניאצין B3 גורם אמנם לזרימת דם טובה יותר , עוזר להוריד כולסטרול אבל - הוא קונטרהאידיקציה ליתר לחץ דם ואתה טוען שאצלך זה פעל הפוך. מצויין. לדעתי, כל התופעות מעידות שאתה זקוק לניקוי גוף/כבד טוב. ממליצה לך לנסות הידרותרפיה (סוג של חוקנים ) שממש עוזרים מאד להעלמות תחושות שכאלה - די מהר. ממליצה לך לפנות למקום מהימן. יעזור מאד לדעתי, צריך רק להחליט שאתה לא חושש לנסות זאת. בברכה, אסתר
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדיםפורוםחרדה
פורום חרדה מנוהל ע"י ד"ר יששכר הרמן, מומחה בפסיכיאטריה, לשעבר מנהל המרכז לטיפול בנפגעי סמים ביפו ואחראי על ייעוצים פסיכיאטריים בביה"ח שיבא.
לפורום חרדה