פורום ניקוי רעלים ותזונה טבעית - עמוד 5
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
ירידה במשקל
ס 20/10/2017 | 18:18האם תיגרם ירידה במשקל במהלך שבוע שאוכלים בו רק ירקות, פירות ומים? האם זה יתבטא במספר גרמים או אפילו קילוגרמים?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה לירידה במשקל
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 22/10/2017 | 12:13בוקר טוב לך , אין לי ספק שאם לא תגזים בכמות הפירות, תהיה ירידה במשקל. חלק מהירידה במשקל - אלה הם נוזלים ולאו דוקא שומנים שבגוף. לא כדאי להמשיך באכילה שכזו לאורך זמן כדי לא לסבול מחוסרים בברכה, אסתר מנחם טלפון - 0544303095
-
-
ניקוי רעלים וטיפול בעצירות
א. יוסף, חיפה 08/09/2017 | 17:15זו פעם ראשונה שאני "כאן" נהניתי לקרוא תשובות לבעיות של אחריםץ אשמח לקבל תשובה איך לטפל בעצירות ואיך ו/או במה אפשר לנקות את הגוף מרעלים?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 09/09/2017 | 15:57שבת שלום לך, שאלת שאלה מאד נרחבת הדיאטה צריכה להיות מותאמת לך אישית אשמח אם תיצור קשר ואעזור לך בטיפול פרונטלי אסתר טלפון 0544303095
-
-
אלכוהול וספיגתו
בת אל 04/09/2017 | 08:31האם כדאי לאכול שקדים או בעיקרון משהו שתכולתו שומנית בעת צריכת אלכוהול על מנת לעכב את ספיגתו שלא ישכר מהר וירד מהר? אלכוהול נספג ישירות בדם לכן אני תוהה האם הרעיון נכון? הכוונה לא הייתה על קיבה ריקהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שומן בעיקר.
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 06/09/2017 | 17:51גם חלבונים ופחמימות עם אינדקס נמוך (כמו בייגלה) עוזרים בעניין שמירה על רמות הסוכר אבל טכנית השומנים מצפים את ריריות הקיבה ועוד קודם לכן - ושט - כי אלכוהול נספג ממש מהר וכמעט מכל רירית ומפריעים לו להיספג. זה לא עושות הפחמימות ועושים החלבונים -
תודה אבל
בת אל 06/09/2017 | 14:34האם העיקרון של תוספת שומנית היא נכונה או כל סוג של מזון אמור להועיל? כי גם בייגלה מגישים בפאבים.. תודה -
תשובת מומחה רעיון מצויין ונכון - בת אל
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 05/09/2017 | 22:45הרי בכל הפאבים מקבלים חטיף שומני (בוטנים, חטיפים מלוחים) יחד עם משקאות חריפים. על כל פנים - כך ראיתי בחו"ל בHappy Hour במלונות שהייתי. אפשר גם לשתות שמן זית או שקדי ם לא קלויים(יותר בריא מכל שומני הטרנס והמטוגנים) יכול לעזור גם כן. בברכה, אסתר מנחם 0544-303095
-
-
תזונה וטיפול כבד שומני מצולק
גלי 19/08/2017 | 10:55מה מותר ואסור לאכול כשיש כבד שומני מצולק.ומה ניתן לעשות כדי שלא ימשיך להצטלק.עלי לציין שאני במשקל עודף גבוה וקשה לי לרדת במשקל.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כבד שומני מצולק - גלי
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 19/08/2017 | 11:28היי גלי שבת שלום לך, חשוב במיוחד לא לאכול שומנים מזיקים - טרנס, מן החי, מוצרי חלב להרבות בעלים ירוקים ושייקים מירקות ופירות לא לאכול מתוקים - שמזיקים במיוחד לכבד לפרטים טלפון 0544303095
-
-
טיפול תזונתי לדלקת גידים
נוי 17/08/2017 | 18:54שלום, רציתי לשאול אם יש דרך טבעית, תזונתית, לטפל בדלקת גידים קיימת, או למנוע דלקות עתידיות? לאחר ביקור אצל רופאים נתנו לי תרופות מאוד חזקות ואני קצת נרתעת למען האמת.. אני בת 24, מפחידה אותי המחשבה של למלא את הגוף בחומרים כימיים כל כך חזקים.. תודה מראש!פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה לנוי - ריפוי טבעי לדלקת גידים
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 17/08/2017 | 20:21ערב טוב לך נוי, לא סיפרת באיזה מקום דלקת הגידים. אם זה בידיים זה יכול להיות כתוצאה מתנועות חוזרות כמו הדפסה על מקלדת וכו... על כל פנים, דלקת גידים כמו כל דלקת בגוף -אפשר למנוע באמצעות תזונה אנטידלקתית. צריך להתאים אותה אישית אך באופן כללי - יש להקפיד על מזונות בסיסיים יותר ופחות מחוללי חומצה. אשמח לעזור לך בפרטי בברכה, ד"ר אסתר מנחם נטורופתית -דיקור סיני רכזת תחום הנטורופתיה בכללית משלימה 0544-303095
-
-
אומגה 3
מתעניינת בתחום 08/11/2016 | 19:03שלום יש 14 סוגים של פרוסטגלנדינים איזה סוג של פרוסטגלנדינים אומגה 3 מייצר? ולכמה זמן נשארים בגוף מרגע שמפסיקים עם התוסף? יש תופעות לוואי לאומגה 3?פתח בחלון חדש-
אומגה שלוש טובה
בבי 29/07/2017 | 12:45ישנה אומגה 3 מרווה מרושתת שהיא אומגה 3 מצוינת. http://www.klilhateva.co.il/items/696461-%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%95%D7%94-%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%AA%D7%AA-%D7%95%D7%99%D7%A1%D7%90%D7%92-%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%92%D7%94-3-60-2-%D7%9B%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%95%D7%AA-%D7%96%D7%95%D7%92-%D7%91%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-Visage-Omega-3- -
תשובת מומחה אומגה 3- מתעניינת בתחום
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 08/11/2016 | 20:29אומגה-3 מעודדת המסלול הביוכימי שמוביל לייצור פרוסטגלנדינים מסוג 2 (אנטידלקתי) - זה המרגיע את אותם ציטוקינים המשתתפים בתהליך הדלקת. מה שנקרא "מרגיע" את מערכת החיסון. לא ממש יכולה לענות לך לכמה זמן נשאר - אך באופן כללי חומרים שמסיסים בשומן שכמוהו, כמו ויטמין די, ויטמין A וויטמין E - לא מסתלקים במהירות מן הגוף כי אינם נשטפים במים. יכולות להיות תופעות לוואי לאומגה-3 לכן צריך להקפיד על המינון. אנשים שנוטלים מדללי דם, אנשים בעלי קרישיות נמוכה, נשים בהריון שנוטות לדימומים וכו... צריכים להיזהר. אני מכירה אשה בהריון שקיבלה דימום עקב נטילת אומגה-3. מקווה שעניתי לך. אסתר מנחם טלפון 0544303095
-
-
עודף ברזל בגוף
פז 11/07/2017 | 18:08מקווה שזה הפורום המתאים (: לאחרונה קראתי לגבי הקשר שבין עודף ברזל בגוף ומחלות הקשורות באובדן או פגיעה בזיכרון. הצצה מהירה בבדיקות הדם האחרונות שלי העלתה שרמת הFE-iron היא 186, ורמת הפריטין היא 58. אני מבינה שרמת הפריטין נורמלית ורמת הברזל FE גבוהה מידי. השאלה אם הברזל הגבוה צריך להדאיג אותי? רופא המשפחה אמר לי כשהתקבלו התוצאות שזה לא אומר שום דבר, אבל גם אז לא הייתי שקטה ובפרט איני רגועה אחרי המידע החדש שגיליתי לגבי השפעות של עודף ברזל בגוף... אציין שאני בת 26, בריאה באופן כללי. אשמח להבין מה עליי לעשות כדי להוריד את רמתה הברזל בגוף למצב נורמלי, ובנוסף מה ההבדל בהיבט של פגיעה בזכרון בין פריטין לברזל FE? תודה מראש!!!(:פתח בחלון חדש-
תודה רבה!
פז 15/07/2017 | 15:21(: -
תשובת מומחה עודף ברזל בדם - אוכל מעובד, סירי ברזל, תה ירוק ומה שביניהם
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 15/07/2017 | 09:17שבת שלום לך פז, אכן, את צודקת, ברזל גבוה מידי בדם עלול להצטבר ולפגוע באיברים חשובים ולגרום לנזקי חימצון . מה שאפשר לעשות כדי להוריד את הרמה שלו - הוא 1. להימנע מכל אוכל מעובד - לקרוא תויות. למשל לדגני בוקר - מוסיפים ברזל, ללחמים שונים וכו... 2. לא להשתמש בסירים מצופים בברזל - כי האוכל החומצי ממיס אותם וגורם לנו לקלוט ברזל אנאורגני - מזיק ביותר 3. לא להשתמש בתוספי מזון שמכילים ברזל- כמו מולטיויטמינים שונים, תוספים מיוחדים לנשירת שיער וכו... 4. צריכה קבועה של תה ירוק, תה רוזמרין, כורכום, אסטקסנטין (נוגד חימצון) - יכולה לעזור.
-
-
רגליים בצקטיות
מלי 09/07/2017 | 18:17שלום ד"ר אסתר. אני בת 71, שמנה וסובלת מרגליים נפוחות מאד. לחץ דם גבוה אבל מאוזנת ומקבלת משתנים. לא עוזר כלום. שאלתי האם דיאטת ניקוי רעלים יכולה לעזור?פתח בחלון חדש-
תשובה למלי
ד"ר אסתר מנחם 10/07/2017 | 00:36היי מלי, בהחלט ניקוי רעלים יכול לעזור לך אשמח לעזור בברכה ד"ר אסתר מנחם0544303095
-
-
תזונה לפי שיטת קינגסטון/ שטראוס
עטרי 19/06/2017 | 19:01שלום. רציתי לדעת האם יש היום כתובת מוסמכת למי שמתעניין בשיטת קינגסטון/ (שטראוס) בתזונה לפי השיטה, בניקוי הרעלים , ושאר הדברים הקשורים בתזונה ובריאות לפי שיטה זו. אם אין, הייתי שמחה לדעת אם יש שיטה הדומה לה בעקרונות וברעיונות. אצפה לתשובתך. תודה רבה מראש.פתח בחלון חדש-
תשובה לעטרי
ד"ר אסתר מנחם 10/07/2017 | 00:34בוקר טוב לך עטרי, יש מספר מטפלים שעובדים בשיטה זו כיום השיטה פחות נפוצה ונחשבת מעט מיושנת בעיקר כי משתמשים בה במוצרי חלב. יש אשה בשם שרה חמו, שנרפאה בזכותה והיתה הכוהנת הגדולה של השיטה. נסי לחפש אותה בברכה, ד"ר אסתר מנחם
-
-
דחאטת ניקוי רעלים
נעמי 02/06/2017 | 03:12היי אני רוצה לעשות דיאטת ניקוי רעלים ויש לי כמה שאלות: האם מותר לשתות תחליפי חלב? האםצאפשר תחליפי סוכר ומסטיקים וסוכריות ללא סוכר?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה לנעמי
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 15/06/2017 | 22:08שלום לך נעמי יש כמה רמות של ניקוי רעלים תלוי במצב שלך. יש גם תחליפי חלב פחות ויותר מזיקים לדוגמא, חלב סויה - עם תוספות מלאכותיות - לא מומלץ חלב שקדים או אורז כנ"ל כדאי להכין בבית משקדים ואורז מלא מושרים וטחונים בבלנדר- כל אחד לחוד - ואחר כך לערבב יחד, או כל אחד לחוד. אם אורז טחון - כדאי להוסיף שמן כלשהו . במוכנים יש סוכר - שזה פחות בריא למרות שלא כתוב בברכה, אסתר 0544303095
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים