פורום ניקוי רעלים ותזונה טבעית - עמוד 4
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
סיפור אישי ירידה של 35 ק"ג
דן 23/05/2018 | 12:34שלום רב , אני לא תזונאי ולא דיאטן ולא מאמן כושר אבל למדתי ויישמתי (בעיקר מהאינטרנט ומקריאת הרבה מחקרים) איך לקיים אורח חיים בריא ולהיות מאוזן . אני מעוניין להרצות ולספר את סיפורי כדי לתרום לקהילה ואולי זה יעזור למשהו .אשמח לדעת אם יש קבוצה גדולה שאני יכול להרצות בה ללא תמורה תודהפתח בחלון חדש-
יש כבר מעוניין להרצות
דן 25/05/2018 | 10:33יש כבר בלוג , אני מעוניין להרצות -
תשובת מומחה תוכל תמיד לפתוח בלוג. אם יהיה מעניין בודאי יהיו לך קוראים רבים
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 24/05/2018 | 20:13
-
-
נפיחות והרגשת שובע.
אורה 21/03/2018 | 20:34שלום רב,כבר תקופה ארוכה שאני סובלת מנפיחויות,גזים,עצירויות או/שלשולים כמעט באופן קבוע וכרוני,הפסקתי עם הגלוטן למרות שבבדיקת דם לא נמצא שיש רגישות לגלוטן,אחרי 17:00אחר הצהריים אני מפסיקה לאכול ורק שותה עד למחרת בבוקר,בבוקר אני אוכלת סלט קטן עם חצי חביתה ואני מלאה ושבעה עד אחרי הצהריים המאוחרות בסביבות 15:00 או 16:00לפעמים יותר אם בכלל ואז אוכלת משהו קטן,אני נסתמת מהר ומרגישה נפיחות וחוסר תאבון ,מבקשת לדעת מה לעשות,אילו בדיקות לעשות,זה פוגע באיכות החיים שלי,תמיד סבלתי מגזים,אבל התופעה של העציריות והנפיחות תחושת מלאות ושובע התגברה בחודשים האחרונים,פניצי לדיאטנית בהתחלה היה שיפור,אבל שיפור זמני גם כשהורדתי את הגלוטן הרגשתי טוב אבל לכמה ימים בודדים,מבקשת לדעת מה לעשות אני אובדת עצות וזמן רב מנסה למצוא פתרוןפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום לך - תשובה לבטן נפוחה - נסי בכל זאת ירקות מבושלים בלבד (לא חיים) וללא גלוטן ומוצרי חלב
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 24/05/2018 | 20:17
-
-
G6PD-שאלה
אורלי 15/04/2018 | 12:51שלום. אני סובלת מחוסר G6PD (רגישה לפול) לאחרונה אני נוטלת תוסף תזונה -מיצוי קפה ירוק, שקראתי עליו מאמר שהוא מעכב שחרור אנזים G6PD, האם מותר לי לצרוך תוסף זה? תודה מראש.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כדאי לשאול רופא. לא יכולה לקחת אחריות על כך
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 24/05/2018 | 20:15
-
-
נפיחות בבטן
אסתר יגב 23/05/2018 | 01:03אהלן אני נערה בת 19 חיילת, לפני כשנה וחצי עשיתי מכינה קדם צבאית ומאז עליתי בערך 20 קילו בבת אחת , בעקבות העליה הדרסטית לקחתי את עצמי בידים והתחלתי להכנס לאימוני כושר ותזונה נכונה, אני אוכלת בצורה מועטה ומשביעה אך הנפיחות בבטן לא יורדת לי , אני מרגישה שכל מאכל / משקה שנכנס לפה שלי מנפח אותי מאוד עד כדי קושי בתזוזה , אני אוכלת סדיר , מתאמנת , ושותה בצורה מרובה, אני באמת לא רואה סיבה שלשמה זה יכול לקרות ובכל זאת זה קורה כל פעם מחדש , אני רק אוכלת מלפפון וכבר ישנה התחושה הכבדה הזו , והבטן שלי גם מרגישה נפוחה וקשה לא שומנית , אני כבר ממש מיואשת ובמענה הרפואי בצבא קשה לדעת מזה , אשמח לעזרההה במהרהה. !!!!!! דרך אגב בדקתי את בלוטת התריס לפני כחודשיים והכל היה תקיןפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום לך חיילת
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 24/05/2018 | 20:15אמנם אינני מכירה אותך וקשה קצת לעזור כך, טיפ קטן לנפיחות - להפסיק לאכול כל סוג של לחם. פסטה. בורגול וכל מוצרי חיטה כולל חיטה מלאה
-
-
צום לסירוגין
אורח 02/01/2018 | 21:28שלום האם הצום לסירוגין באמת טוב מבחינה תזונה? הייתה כתבה שחוקרים בהרווארד אמרו שזה טוב לגוף ומשאיר אותו צעיר ועוזר לאינסולין ועוד כל מיני דבריםפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אכן נכון - צום לסירוגין יכול באמת לעזור לבריאות באופן כללי
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 24/05/2018 | 20:12
-
-
בעיות הומונאליות
אלמונית 20/03/2018 | 21:20בשנתיים האחרונות אני סובלת מחום ועלייה במשקל באופן קיצוני עליתי 25 קג בשנה ומאז לא מצליחה לרדת בנוסף כל הזמן חם לי תחושה שכל הגוף בוער אבל מזיעה הבדיקות דם שלי תקינות אין סוכרים בדם או שומנים בדם או כולסטרול ואין בעיה בבלוטת התריס לטענת הרופאים הכל קשור במשקל שמסרב לרדת למרות שאני פעילה גופנית (אירובי שעב 3-4 פעמים בשבוע)פתח בחלון חדש-
בעיה הורמונאלית ?
אלמונית 20/03/2018 | 21:21שכחתי לציין בת 30 מחזור תקין
-
-
דגים
מישל 31/12/2017 | 23:31שלום איזה דגים כדאי לאכול? יש כל כך סוגים ואיזה הכי כדאי?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה איזה דגים כדאי לאכול
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 02/01/2018 | 20:37היי מישל, הצדק עמך. מאד תלוי במצב הגופני. מה אנחנו רוצים להשיג. לרוב מומלץ לאכול דגי ים צפוני - דגי מים קרים המכילים שומן מסוג אומגה-3. שומן שבדרך כלל חסר מאד בתזונה שלנו. דגים כמו: לברק, בס, מקרל, סלמון ים, מתיאס, הרינג, בקלה, סול, מוסר. דגים המגודלים בבריכות - פחות מומלצים - כמו למשל אמנון. פורל- למרות גידולו בנחלים קרים (נחל דן) - מומלץ אף הוא בברכה, ד"ר אסתר מנחם 0544303095
-
-
שומן בנבטי חמניות
לילך 06/11/2017 | 18:20מהי רמת השומן בחמניות? ואיזה סוג? אני מכינה שיק מחבילת חמניות כל בוקר. חוששת מאד מכמויות השומןפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חמניות - נשמע כמו בדיחה
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 10/11/2017 | 05:06חמניות מכילות רמות שומן גבוהות ובעיקר מסוג אומגה-6. אמנם יש שם לציטין אך בכל זאת הייתי מצמצמת את צריכתן. שייק עושים מירקות ירוקים בעיקר ומוסיפים להם פרי. ברגע שמוסיפים חמניות או שומן - זה מפריע לכבד להתנקות, כי הוא צריך להתחיל לייצר מרה כדי לתחלב את השומן ולעזור לעיכול שלו. בברכה, אסתר
-
-
ראיון
מרים קרייטמן 06/11/2017 | 13:19אני כותבת כעת כתבה על הנבטה של שעועית מש, עדשים ירוקות ועדשים שחורות, האם תרצי לספר לנו על כך? אשמח אם תוכלי לענות בהקדם, תודה רבה!!!פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ראיון
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 10/11/2017 | 05:03תני לי בבקשה פרטים
-
-
צמאון
ראול 03/11/2017 | 10:01מה יכול הסיבה לצמאון קיצוני שכולל גם צורך לשתות הרבה לא משנה באיזה עונה אני סובל מסכיזופרניה ועם רמה תקינה של סוכר בדם ?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה צימאון - תשובה
ד"ר (Ph.D) אסתר מנחם 10/11/2017 | 05:02בוקר טוב לך, צימאון יכול לנבוע מסיבות רבות תוכל לנסות לא להוסיף מלח, לאוכל או לבישול ולא להשתמש ברוטב סויה או אבקות מרק - אלה מייבשות בצורה קיצונית גם קפה - מייבש ולכן צריך לשתות בלגימות - 2 ליטר ליום לפחות - 10 כוסות מים (לא ממותק) גם שתיה מתוקה או שוקולד וכו... מצמיאים ומיבשים לא מספיק לבדוק רמות סוכר בצום בדם אלא גם בדיקתל דם בשם המוגלובין מסוכרר HA1C - שבודקת את מצב הסוכר בדם בכל שעות היממה במשך 3 חודשים האחרונים. גם אחת התרופות שאתה נוטל יכולה לייבש שיהיה בהצלחה אסתר
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים