פורום מחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדים - עמוד 6

5.0
( 165 חוות דעת )
ד"ר גיא שטויר הוא מומחה לרפואת ילדים ולמחלות ריאה בילדים, עם למעלה מ-20 שנות ניסיון בתחום. הוא רופא בכיר במכון למחלות ריאה בבית החולים לילדים שניידר ואחראי מטעם שניידר על רפואת ריאות ילדים בקהילה. בנוסף, הוא משמש כרופא ילדים ויועץ למחלות ריאה בקופות החולים כללית ומכבי.
לאורך הקריירה שלו, ד"ר שטויר העניק ייעוץ רפואי בתחומי מחלות דרכי הנשימה, אסטמה, דלקות ריאה, שיעול כרוני, נחרה וצרידות. כמו כן, הוא מתמחה בטיפול בהפרעות שינה אצל ילדים, כולל תסמונות דום נשימה והפרעות נשימה בשינה. תחום עיסוקו כולל גם מחלות נוירומוסקולריות והשפעתן על הריאות, כמו ניוון שרירים ומחלות שריר אחרות, לצד טיפול במחלות ריאה בקרב פגים ובילדים עם תסמונת דאון.
בנוסף, ד"ר שטויר בעל ניסיון נרחב בטיפול בילדים עם דיכוי חיסוני, מחלות מולדות של דרכי האוויר (כגון CPAM, CCAM) וחסר חיסוני, וכן מלווה מטופלים בתחום השתלות ריאה. הוא מטפל גם בהפרעות אף-אוזן-גרון בילדים, כולל שקד שלישי, נזלת כרונית ונחירות.
ד"ר שטויר משמש כיו"ר החברה לארוסולים, ומקדיש חלק ניכר מפעילותו לשיפור הטיפול במחלות ריאה בילדים בקהילה ובבתי החולים. גישתו הרפואית מבוססת על שילוב בין מקצוענות ללא פשרות לבין יחס אנושי וחם למטופלים. בעיניו, אהבת האדם וכבוד המטופל הם ערכים מרכזיים, לצד מצוינות רפואית והענקת טיפול מיטבי לכל ילד.
אפשר לשלוח ווצאפ לנייד 052-4249925
כניסה A - להכנס לחניון התת קרקעי לנסוע עד סופו לעלות למעלית לקומה 1 ולפנות שמאלה ביציאה.
התור הראשון הפנוי: 07/11/25, 13:00
-
שיעול ודלקת ריאות (לת)
גילה 13/03/2020 | 13:36האם התקפי שיעול יכולים להסתבך לדלקת ריאות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
אסטמה ילדחם (לת)
אשרף 11/03/2020 | 10:56הבן שלי בן 7, הוא היה או עדיין עם אסטמת ילדות, כשחולה בשפעת למשל הוא מסתבך, אני מטפלים בפליקסוטייד ווינטולין, האם בתקופה זו של קורונה אנחנו צריכים לנקוט בצעדים מיוחדים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
צילום חזה PA (לת)
מימי 25/02/2020 | 08:22עשינו צילום חזה לבן שלי הוא בן 14 וחצי ורשמו בפיענוח: מוקד ראותי קטן בבסיס הימני- כלי דם on face!! אם אפשר להסבר עד שנגיע לתור שלנו לרופא מטפל תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
שיעול מתמשך (לת)
אירית 19/02/2020 | 22:06בתי בת חמש וחצי בגיל שנתיים וחצי עברה ניתוח שקדים ואדנואיד עקב דום נשימה חמור בשינה. מאז כל כחודש וחצי עקב הצטננות / נזלת מתחילה להשתעל באופן מתגבר והולך עד שהשיעול בלתי פוסק ( בעיקר בלילה) אני נאלצת לתת אזניל או בטנזול( 3 כדורים שלושה- חמישה ימים?. בחצי שנה האחרונה כל יום פעמיים נותנת לה אינהלציות ( סטרואידים + ונטולין + מלח) כשהשיעול בלתי פוסק מקבלת כפעם בחודש - חודש וחצי אזניל. השיעול נחלש אך לא נפסק לחלוטין . אני מרגישה שהאזניל לא עוזר לסיים את הבעיה לחלוטין ומנסה לא לתת בטנזול כי זה פוגע בגדילה. עשינו לפני שנתיים בדיקת cf מה עושים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
מניעה עם משאפים (לת)
אבא לאסמטי 16/02/2020 | 14:15כמה זמן צריך לטפל טיפול מניעתי, אם כל התקופה היא שקטה ונטולת התקפים? בני בן 16, מפחד להפסיק עם המשאף, מרגיש שממש תלוי בו, תלות לא רציונלית..מטופל כבר מספר שנים, מהילדות.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
כמות לא נכונה של אזניל (לת)
אל 27/01/2020 | 13:19שלום, בני בן 2.4 ושוקל 13.5 ק"ג, עשו לו צילום וגילו דלקת ריאות (תסנין) באזור פריהלארי מצד שמאל, הרופאה שלו רשמה לו אזניל 3.5 מ"ל ל 5 ימים, ביום השני אני נתתי לו בטעות 5 מ"ל במקום 3.5, האם זה מסוכן?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
חימום בבית והתקפים (לת)
אמא של יהל 19/01/2020 | 11:22שלום, בני בן 5, אסמטי. מטופל. לאחרונה, נראה שההתקפים חוזרים, מוחמרים. האם יכול להיות קשר לחימום הבית? לא מוצאת סיבה אחרת.. אשמח לדעתך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
ילדה בת 3 יושנת כל היום (לת)
מירי 12/01/2020 | 23:29כבר ארבעה ימים שהבת שלי ישנה במשך היום כמה שעות חוץ משנת לילה ארוכה ומלאה. היא בלי מצב רוח. תיאבון מופחת וחלשה מתמיד. אין לה חום. וגם אין תסמינים אחרים (לפי בדיקת רופא היום) יכול להיות שמדובר בדלקת ריאות סמויה שלא רואים מלמעלה?או משהו אחר? אציין שלפני כשבוע היה לה חום למשך יום ועבר. גם לפני שבועיים היה חום למשך יום אחד כמו כן היו בשבוע קודם שיעולים וחירחורים אבל עכשיו אין כלום. רק ילדה חלשה וחיוורת. אשמח לתשובה מהירה תודה:) ורק בריאותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
שיעול טורדני חוזר
עדי 28/12/2019 | 00:19שלום, הבת שלי בת כמעט 3, סובלת משיעול טורדני חוזר כמעט כל פעם כשמצטננת. בהתקף הקודם הגענו למצב שנאלצה לקבל בטנזול כדי לעצור את ההתקף. בהמלצת רופא ריאות קיבלנו פרוטוקול טיפול לפיו בעת התקף ינתן טיפול במשאף פלקסוטייד 125 וונטולין. ביום הראשון 4 פעמים ביום 2 לחיצות מכל משאף . לאחר מכן אם יש שיפור יורדים בכמויות אני קצת מוטרדת מהעובדה שפלקסוטייד 125 ניתן בדכ מגיל מבוגר יותר ורוצה לדעת האם פרוטוקול טיפול כזה הוא מקובל במצבים כאלה? האם בהשוואה בודיקורט באינהלציה הוא מינון גבוה יותר? תודה רבה עדיהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
טיפול בהתקף אסטמה
דר גיא 01/01/2020 | 20:46הדרך הטובה ביותר לטפל באסטמה היא לטפל בסיבה. במידה ולא מוצאים את הסיבה ניתן לטפל בתוצאה ונראה שקיבלתם פרוטוקול טיפולי לכזה. השימוש בפליקסוטייד 125 בגיל זה והמינונים סבירים בהחלטהוסף תגובה
-
-
שיעול , ליחה והקאות
רוני 24/12/2019 | 13:03היי בתי בת 10 חודשים מזה כבר בערך חודשים משתעלת שיעולים רעשניים (נראה שיש ליחה) , בנוסף בחמישה ימים האחרונים היא התחילה להקיא מידי פעם את החלב (נוטרילון ) ? בבירור עם רופא לא ניתן איזה תרופה לשיעול ונאמר שההקאות יכולות לקרות מהשיעול אודה להתיחסותך , מה לעשות , היא מקיאה 2-3 פעמים ביום .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
הקאה מתוך שיעול
דר גיא 01/01/2020 | 20:44שיעול הוא סיבה מצוינת להקאה. יש לחפש את הסיבה לשיעולהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
פדיקולוזיס
-
תולעים
-
נוירובלסטומה
-
בדיקות קשורות
-
נוגדני אדמת
-
על-שמע (אולטרסאונד) של דרכי שתן בילדים
-
בילירובין נאו-נטאלי
-
מונחים קשורים
-
נוטרילון קומפורט
-
להושיט יד
-
פג
רופאים בתחום
פורומים נוספים בתחום
פורוםהפרעות קשב וריכוז, ADHD
פורום ADHD מנוהל ע"י ד"ר גלעד חבצלת, מומחה לרפואת ילדים. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום הפרעות קשב וריכוז, ADHDפורוםסחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)
בפורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים) ניתן להתייעץ עם ד"ר יעקב בן דוד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סחרחורת וטינטון (רעשים ...פורוםמחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדים
בפורום מחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר גיא שטויר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדיםפורוםרפואת ילדים ותינוקות
בפורום רפואת ילדים ותינוקות ניתן להתייעץ עם ד"ר רוני שפר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואת ילדים ותינוקות