פורום מחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדים - עמוד 5

5.0 ( 165 חוות דעת )
ד"ר גיא שטויר הוא מומחה לרפואת ילדים ולמחלות ריאה בילדים, עם למעלה מ-20 שנות ניסיון בתחום. הוא רופא בכיר במכון למחלות ריאה בבית החולים לילדים שניידר ואחראי מטעם שניידר על רפואת ריאות ילדים בקהילה. בנוסף, הוא משמש כרופא ילדים ויועץ למחלות ריאה בקופות החולים כללית ומכבי. לאורך הקריירה שלו, ד"ר שטויר העניק ייעוץ רפואי בתחומי מחלות דרכי הנשימה, אסטמה, דלקות ריאה, שיעול כרוני, נחרה וצרידות. כמו כן, הוא מתמחה בטיפול בהפרעות שינה אצל ילדים, כולל תסמונות דום נשימה והפרעות נשימה בשינה. תחום עיסוקו כולל גם מחלות נוירומוסקולריות והשפעתן על הריאות, כמו ניוון שרירים ומחלות שריר אחרות, לצד טיפול במחלות ריאה בקרב פגים ובילדים עם תסמונת דאון. בנוסף, ד"ר שטויר בעל ניסיון נרחב בטיפול בילדים עם דיכוי חיסוני, מחלות מולדות של דרכי האוויר (כגון CPAM, CCAM) וחסר חיסוני, וכן מלווה מטופלים בתחום השתלות ריאה. הוא מטפל גם בהפרעות אף-אוזן-גרון בילדים, כולל שקד שלישי, נזלת כרונית ונחירות. ד"ר שטויר משמש כיו"ר החברה לארוסולים, ומקדיש חלק ניכר מפעילותו לשיפור הטיפול במחלות ריאה בילדים בקהילה ובבתי החולים. גישתו הרפואית מבוססת על שילוב בין מקצוענות ללא פשרות לבין יחס אנושי וחם למטופלים. בעיניו, אהבת האדם וכבוד המטופל הם ערכים מרכזיים, לצד מצוינות רפואית והענקת טיפול מיטבי לכל ילד. אפשר לשלוח ווצאפ לנייד 052-4249925 כניסה A - להכנס לחניון התת קרקעי לנסוע עד סופו לעלות למעלית לקומה 1 ולפנות שמאלה ביציאה. התור הראשון הפנוי: 31/10/25, 13:00
חסימה בשק הדמעות לתינוקת בת חודש וחצי (לת)
סיון 29/10/2020 | 10:34יש לתינוקת שלי חסימה בשק הדמעות על פי הרופאים (עיניים ומשפחה), הרופאת משפחה אומרת שזה להרבה תינוקות ולעשות פשוט עיסויי ועד גיל שנה צריך לעבור ואם לא זאת פרוצדורה אחרת, הרופאת עיניים אומרת שזה חסימה בשק הדמעות אבל לתת אנטיביוטיקה 4 פעמים ביום למשך שבוע כדי שלא יהיה זיהום מההפרשות ולחסור אחרי 10 ימים להעריך את המצב, כל אחד אומר משהו אחר , בהרגשה שלי מעבר לכל העיסויים שכמובן אעשה, לתת אנטיביוטיקה בכמות כזאת לגיל חודש וחצי פחות מרגיש לי נכון והייתי רוצה קודם לנסות את האופציה של בלי אנטיביוטיקה, אבל אם חלילה יהיה זיהום אני יאשים את עצמי, השאלה היא לכמה באמת עובר העניין הזה בלי שימוש באנטיביוטיקה והאם זה ממש חובה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדששיעול מתמשך בבת שנתיים (לת)
מ 19/10/2020 | 15:33ביתי בת שנתיים משתעלת מגיל שנה בערך, בעיקר במהלך השינה. פעמים רבות זה מגיע להקאה על מנת לשחרר ליחה. צילום ריאות תקין. זה החל כשהוציאה שיניים אולם נמשך גם אח"כ. היתה הפסקה של חודשיים באביב, חשבנו שזה בגלל שינוי סוג הדיסה אולם זה חזר לאחר מכן. לפני חודש וחצי היתה שוב הפסקה של חודש ואח"כ שוב וחשבתי אולי בגלל שפחות אכלה לבן (מוצרי חלב אחרים המשיכה לאכול, לא חלב ניגר) וניסיתי להפסיק לתת לה ונראה שעזר. נשללה אלרגיה לחלב, אבק, דגנים, תירס וסויה וכן נשללה אפשרות לצליאק. לפני שבועיים היתה לה פריחה שרופא ילדים הגדירה כתגובה לאלרגיה או זיעה. מה כדאי לבדוק?הוסף תגובה
פתח בחלון חדשכאב בזמן נשימה (לת)
איק 02/10/2020 | 17:01אני בן 24, יש לי כאב מוזר בריאות/חזה/גב בזמן נשימה, מרגיש כאילו אני נושם אוויר קר וזה גורם לי להשתעל. לא יצאתי מהבית בתקופה האחרונה בכלל ככה שזה כנראה לא קורונה, ואני מעדיף פחות ללכת לרופא פיזית ולבדוק בגלל כל המצב במדינה. מה זה יכול להיות? יש לציין שיש לי אסתמה קלה ולעיתים מאוד רחוקות יש לי קוצר נשימה. אין לי חום או סימפטומים אחריםהוסף תגובה
פתח בחלון חדשבעיות בליעה וחנק תינוק (לת)
מלי 23/09/2020 | 21:24הי, בני בן שבעה חודשים מאז שנולד אני רואה שקשה לו לאכול הוא אוכל לאט ומשמיע קולות של מציצה מהבקבוק רופאי הילדים טוענים שהכל בסדר וזה נורמלי אבל - כבר מספר פעמים שהבאתי לו מוצקים גזר ממש מרוסק והוא נחנק והכחיל עד שהוצאיתי לו באון ידי מהלוע את האוכל מה עלי לעשות בכזה מצב ? מה זה יכול להיות? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדשהתעייפות במאמץ (לת)
לי 11/09/2020 | 21:08ילד בן 10 עם אסטמה של עונות המעבר שמתחיל בשיעול נבחני שמטופל באינהלציות לפעמים סטרואידים ולפעמים בטנזול תמיד מתעייף בריצה או חוג כדורסל מתנשף.מה צריך לבדוק ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדשאספרציה (לת)
אילנה 13/08/2020 | 04:05האם אספרציה וקנה הקדים לוושט זה אותו דבר? אפשר להסבי את ההבדל של השנייםהוסף תגובה
פתח בחלון חדשתוצאות מעבדה Not detected (לת)
יצחק 23/06/2020 | 09:03שלום רב.. אני יודע שזה לא המקום המדוייק לשאול אבל לא מצאתי מקום אחר אשמח אם למרות זאת תענה לי. הבן שלי נחשף לחולה מאומת ועשה בדיקת קורונה והתשובה היא Not detected. האם יש הבדל בין Not detected לבין Negative?? אני שואל כי יתכן והוא עשה את הבדיקה סמוך מידי למועד החשיפה.. תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדשגזים בהתלקחות אסטמה (לת)
הילי 22/05/2020 | 01:38שלום, רציתי לדעת איזו תמונת גזים נראה בהתלקחות של אסטמה? בססת או חמצת נשימתית? אשמח לפירוטהוסף תגובה
פתח בחלון חדשאסטמה וקורונה (לת)
מוריה 29/04/2020 | 18:06שלום רב, בני בן 3 עם שקד שלישי מוגדל ואסטמה קלה. התקפי נשימה באים לידי ביטוי בעיקר בחודשי החורף. מתלבטת בשל החזרה לגן בגלל הרקע שלו. האם הנגיף יכול לפגוע בו יותר מאשר ילדים ללא היסטוריה נשימתית? תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדשעובש במזגן (לת)
ליטל 06/04/2020 | 00:24שלום רב, לאחרונה אנחנו מתמודדים עם בעיות עובש בדירה, ברוב המקומות אנחנו מטפלים אבל יש מקומות שאין גישה אליהם, מאחורי ארונות גדולים, עד כמה קריטי לטפל בעובשים הנסתרים מהעין. בנוסף, גילינו לאחרונה שבמזגן יש עובש, לא ברור מזה כמה זמן. מה ההשפעות הבריאותיות על מערכת הנשימה? בדגש על תינוק בן 9 חודשים.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
פדיקולוזיס
-
נוירובלסטומה
-
תולעים
בדיקות קשורות
-
בילירובין נאו-נטאלי
-
חומצות אורגניות בשתן
-
נוגדני אדמת
מונחים קשורים
-
נאוקייט
-
פורום משפחות XLH
-
יד לנשימה
רופאים בתחום

ד"ר גיל באר ילדים
5.0 ( 3 חוות דעת )
"הגענו אל ד״ר גיל באר עקב ממצא בלב העובר, קיבלנו יחס אישי והסברים מעמיקים הרבה מעבר למצופה !! מעבר לכך שהוא רופא מדהים ומבין בתחומו הוא גם בן אדם אנושי ומקסים שתמיד ישמח לעזור לייעץ ולתת מזמנו האישי ! מומלץ מומלץ מומלץ !!!!!"

פרופ' בנימין וולוביץ ילדים
5.0 ( 21 חוות דעת )
"התרשמתי ממש לטובה מפרופ וולוביץ הגעתי אליו לאחר ייאוש ותסכול הבת שלי אסמטית קשה מידי יום יש לה התקפים, חייבת לציין לטובה את ההסברים המפורטים, יחס אישי, סבלנות, הפרופ' התאים לה טיפול, מקווה בעזרת השם לראות ניסים ממליצה בחום"

ד"ר גיל באר ילדים
5.0 ( 3 חוות דעת )
"הגענו אל ד״ר גיל באר עקב ממצא בלב העובר, קיבלנו יחס אישי והסברים מעמיקים הרבה מעבר למצופה !! מעבר לכך שהוא רופא מדהים ומבין בתחומו הוא גם בן אדם אנושי ומקסים שתמיד ישמח לעזור לייעץ ולתת מזמנו האישי ! מומלץ מומלץ מומלץ !!!!!"

פרופ' בנימין וולוביץ ילדים
5.0 ( 21 חוות דעת )
"התרשמתי ממש לטובה מפרופ וולוביץ הגעתי אליו לאחר ייאוש ותסכול הבת שלי אסמטית קשה מידי יום יש לה התקפים, חייבת לציין לטובה את ההסברים המפורטים, יחס אישי, סבלנות, הפרופ' התאים לה טיפול, מקווה בעזרת השם לראות ניסים ממליצה בחום"

ד"ר גיל באר ילדים
5.0 ( 3 חוות דעת )
פורומים נוספים בתחום
פורוםהפרעות קשב וריכוז, ADHD
פורום ADHD מנוהל ע"י ד"ר גלעד חבצלת, מומחה לרפואת ילדים. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום הפרעות קשב וריכוז, ADHDפורוםמחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדים
בפורום מחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר גיא שטויר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדיםפורוםרפואת ילדים ותינוקות
בפורום רפואת ילדים ותינוקות ניתן להתייעץ עם ד"ר רוני שפר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואת ילדים ותינוקות