פורום כאבי ראש ומיגרנה - עמוד 263
פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל.
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין).
נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן.
פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית.
במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות:
* גידולי מוח ראשוניים
* גידולי מוח משניים - גרורות
* סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים:
נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי
פרכוסים משנית לגרורות מוחיות
תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי
חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression)
אירועים תרומבואמבוליים
תסמונות פרהנאופלסטיות
בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון.
במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון:
* מיגרנה
* TENSION HEADACHE
* CLUSTER HEADACH
* כאבי פנים
* HEMICRANIA CONTINUA
* TRIGEMINAL NEURALGIA
בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
-
כאבי ראש וכאבים בקיבהזהבה 22/04/2012 | 19:35שלום! מזה חודשיים - שלושה אני חווה התקפים המתחילים בכאב ראש מאוד חזק ולאחריו כאבים בקיבה. כאב הראש פוסק אך הכאבים בקיבה נמשכים עוד כמה ימים ומלווים גם בכאבים חזקים בגב בד"כ במרכזו. הנני בת 50 + בד"כ בריאה, איני נוטלת כל תרופה. במשך שלושה חודשים אחרונים חוויתי שלושה התקפים כאלו .הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
דר' דניאל עובד 22/04/2012 | 20:25כדאי לפנות לביצוע הדמייה של כלי הדם המוחיים. צריך לשלול אפשרות של מפרצת בכלי הדם שמדממת לעיתים וגורמת לכאבי ראש עם גירוי של רקמות המוח, וכתוצאה מכך- כאבי גב ובטן.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
-
שרירים תפוסים בראשחווה 21/04/2012 | 13:27האם הגיוני שכאבי ראש במשך 9חודשים נבעו משרירים תפוסים כתוצאה מהקאות מרובות שהייתי חולה לפני9חודשים בווירוס של הקאות ואם כן מה עושים לשחררם???אשמח לתשובה מהירה תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שרירים תפוסים
דר' דניאל עובד 21/04/2012 | 20:25לא סביר שזו תוצאה ממחלה ויראלית לפני כ-9 חודשים, אופציות הטיפול רבות ומגוונות- טיפולים תרופתיים, שיאצו, דיקור סיני ועוד.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שרירים תפוסים
-
הצילושוקי 19/04/2012 | 14:33סובל כבר 8 חודשים מכאב חזק ומעיק בראש צד שמאל ולאחרונה גם ממעין חשמל סטטי בצוואר,בצדדי הראש למטה,עורף.לאחר MRIֹ+CT תקינים ובדיקות שונות יסודיות שתקינות,הכאב העז לא הותיר ברירה והלכתי למומחה בתחום שרשם אינדוביס 25 -2 ביום ודפדלט כרונו 1.5 ביום למשך חודשיים. לצערי, לאחר כמעט חודש כבר אין שום שיפור ולא הקלוש ביותר-הרופא אמר בוא נחכה עוד שבוע-האם אני לא סתם לוקח תרופות? מה ניתן עוד לעשות? נראה ששום דבר כבר לא עוזר וזה נהיה סוג של כרוני וממש מעיק..יכול להיות שפשוט אין לזה פתרון?גם דיקור ניסיתי כבר ואלטרולט שלא עזרו הכאב בלתי נסבל-אודה למענה על הכל ולהתייחסות ענייניתהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב במחצית ראש משמאל
דר' דניאל עובד 19/04/2012 | 14:37צריך לתת צאנס לטיפול לעוד שבועיים לפחות. אם ללא הטבה, כדאי לנסות את שיטת הדיקור הרפואי, שהיא שונה מהדיקור הסיני בהיותה מבוססת על טכניקות מתחום רפואת הכאב. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב במחצית ראש משמאל
-
זריקה בעצב העורפי-מבקשת תשובה דחופהההההה19/04/2012 | 13:36שלום ! אתמול הייתי אצל מומחה לכאבי ראש וקיבלתי זריקה בעצב העורפי הגדול והקטן מימון ( דקר אותה בראש)- כבר זאת זריקה שנייה שאני מקבלת- אמר לי שזה בלוק ללא סטרואידים (כי אני בהריון). השאלה אם אתמול קיבלתי הזריקה, האם היום אני יכולה לעשות פיזיוטרפיה לצוואר??? או אסור בגלל הזריקה?[תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
דר' דניאל עובד 19/04/2012 | 14:21לא מסוכן, אך זה יכול לכאוב יותר...הוסף תגובה
-
תודה אך
19/04/2012 | 13:44אם הכאב מהדיקרה לא חלף זה סיכון לעבור פיזיוטרפיה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פיזיוטרפיה
דר' דניאל עובד 19/04/2012 | 13:40כפי שציינתי, אפשר במידה והכאב המקומי מהדקירה חלף...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
זריקה בעצב העורפי
דר' דניאל עובד 19/04/2012 | 13:39אפשר לעשות פיזיוטרפיה, אם הכאב של הזריקה חלף...הוסף תגובה
-
חשוב לציין שבפיזיוטרפיה הוא עושה לחיצות בנקודות מסויימות בצוואר ובראש גם
19/04/2012 | 13:37הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
-
כאב נקודתי18/04/2012 | 20:00היי, בכל פעם שאני מזיז את הלשון בקרבת החיך ובולע ריק אני חש מעין כאב נקודתי בראש, באיזור האונה השמאלית. אשמח להבין האם זה סתם היתפסות של משהו בלסת? וזה יעבור עם הזמן או שיש סיכוי ומדובר במשהו רציני יותר. בתודה, אסףהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב נקודתי
דר' דניאל עובד 18/04/2012 | 22:00יכול להיות שזה קשור בהזזת הלסת שיכולה לגרום לכאב נקודתי בצד הראש. כדאי לפנות לרופא נוירולוג ו/או פה ולסת. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב נקודתי
-
כאב ראש בצד ימיןמחפוז 10/04/2012 | 21:54ד"ר דניאל שלום לך. אני בן 30 לפני 8 חודשים עברית אירוע מוחי שהיה בצד שמאל. ברוך השם היה קטן,עשית את כול הבירור אזה היה מי מיכרו AVM, אני סובל כבר 7חודשים מי כאב בכול הצד הימני{ ראש, רגל ימין}, אני קארתי על הכאב התלמי שזה יכול לקחת הרבה זמן על שיעלם, רצית לשאל האם זה באמת יעלם? וכאמה זמן זה יכול להיות? והאם יותר טוב לקאחת טיפול. תודה מאוד.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מרפאה
דר' דניאל עובד 18/04/2012 | 21:59אפשר להתקשר למזכירות מרכז המומחים בבי"ח לניאדו, לבקש לקבוע תור לד"ר דניאל מרפאת כאב בטלפון 09-8609335/6. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תודה
18/04/2012 | 20:02תודה, איך אני יכול להגיע למרפאה אצלך אם אפשר תודה מאודהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים ביד ורגל ימין
דר' דניאל עובד 12/04/2012 | 22:58כאב תלמי, אם אכן האבחנה שלך נכונה,יכולה לחלוף או להפוך למצב כרוני. אין שום סיבה שתסבול, כדאי לטפל...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מרפאה
-
B1217/04/2012 | 15:54שלום ! מומחה לכאב ראש שלח אותי לבדיקת B12 עקב כאבי ראש(זו אחת מהבדיקות) התוצאה הייתה 196 אשר הטווח הוא 150-670. לפני שנתיים היה 400. האם ויטמין B12 נחשב נמוך אצלי? והאם צריך לקחת ויטמין או כיוון שזה בטווח אז זה לא יכול להשפיע לרעה על הגוף?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
B12
דר' דניאל עובד 17/04/2012 | 21:11רמת ויטמין B12 שלך בטווח הנורמה, זה לא ההסבר לכאבי הראש, כדאי לחזור למומחה כאב הראש...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
B12
-
כאבי ראשחווה 16/04/2012 | 08:26בני בן26 סובל כ9חודשים מכאבי ראש הוא עשה אם אר איי שיצא תקין וכמו כן שאר הבדיקות תקינות האם כדאי לעשות סי טי? האם הסיטי רואה יותר מהאם אר אי ואם כן האם לעשות עם חומר ניגוד אשמח לתשובה מהירההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
דר' דניאל עובד 16/04/2012 | 11:40אם MRI מוח היה תקין, אין צורך לחזור על CT ראש, אלא אם כן אופי הכאב ועוצמתו השתנו, או משהו חדש צץ בבדיקה הנוירולוגית. כדאי לפנות לנוירולוג או מרפאת כאבי ראש.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
-
אם אמ אר איי יצא תקין16/04/2012 | 09:50האם כדאי לבצע גם סי טי ראש בעקבות כאבי ראש כ9חודשים שלא עוברים כאב קבוע לא יום כן ויום לא ממש קבוע אבל משתנה באזורים פעם בסוף הראש כלפי הגב פעם ב2 צידי הראשהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
דר' דניאל עובד 16/04/2012 | 11:39אם MRI מוח היה תקין, אין צורך לחזור על CT ראש, אלא אם כן אופי הכאב ועוצמתו השתנו, או משהו חדש צץ בבדיקה הנוירולוגית. כדאי לפנות לנוירולוג או מרפאת כאבי ראש.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
-
בדיקת CTעופר 15/04/2012 | 20:54שלום רב, אשמח לקבל תשובה למקרה שמאוד מחריד אותי עשיתי לפני מספר ימים בדיקת סיטי ראש ללא חומר ניגוד הנתונים הם KV 120 HELICAL MAS 349 MGY 44.54 DLP (Mgy*cm) 1085.7 Head 16 cm אני הרגשתי גל חום לאחר מספר דקות צריבה בעיניים שלוש שעות לאחר מכן בחילות חזקות שנמשכו יום וחצי עור צוואר אדום ושורף אני מפחד שקיבלתי מחלת קרינה האם לא קיבלתי מינון גבוהה מידי? אבקש תשובה כי אני בפניקה הבדיקה נעשתה בנהריההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בדיקת CT
דר' דניאל עובד 15/04/2012 | 20:58נא לפנות לפורום הדמייה. פורום זה דן בנושאים הקשורים אך ורק בכאבי ראש ומיגרנה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקת CT
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- כאב שלאחר פגיעה עצבית
- נוירופיברומטוזיס
-
בדיקות קשורות
- חומצה ולפרואית בדם
- אנטיגן של קריפטוקוקוס
-
תרופות קשורות
- קלוראזפאט
- פירידוסטיגמין
-
מונחים קשורים
- אינטגרציה
- אנקפלין
רופאים בתחום
ד"ר ורד ליבנה
נוירולוגיה
5.0
( 7 חוות דעת )
"ניכרת מקצועיות ובקיאות בתחום.
גישה נעימה ומכבדת"
ד"ר יאיר זלוטניק
נוירולוגיה
4.9
( 52 חוות דעת )
"ממליצה בחם על הטיפול המסור של ד"ר יאיר זלוטניק . הרגישות וההקשבה שלו למטופל ראויה להערכה."
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים